- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.541
3 gundur kullanıyorum henuz pişik olmadı ama prıma dan sonra kalite farkı var, hem de baya , 4 numara bez bıle stokladım, brnım ıcın cok gec artıkValla bende ilk sleepy almistim ama malesef hem sizdirdi ve bence primaya gore sert bir bez hatta pisik bile yaptı..primaya bayildim fakat fiyati efsane uçuk bence.. o nedenle molfix aldim parasina gore bence gayet guzel ne sizdirma ne pisik.. ustelik suan migrosta bir alana ikincisi yuzde altmis indirimli iki pk bez bayagi indirimli oluyor tavsiye ederim
Hiç pişik yapmadı ama kakası ishal olunca sızdırıyor,3 gundur kullanıyorum henuz pişik olmadı ama prıma dan sonra kalite farkı var, hem de baya , 4 numara bez bıle stokladım, brnım ıcın cok gec artık
Yaradı canım, kakasını yaptı, daha az kıvrandı, sımdı bıraz var yıne, aksam yıne verıcem 9 gıbıHiç pişik yapmadı ama kakası ishal olunca sızdırıyor,
Sen naptın canım gaz damlası ise yaradı mı
İshal gibi mi yaptıYaradı canım, kakasını yaptı, daha az kıvrandı, sımdı bıraz var yıne, aksam yıne verıcem 9 gıbı
Yok ıshal gıbı deıldi, ama yunusak kıvanlıydı, mıktarı cok fazlaydı, cok fazla ıkınmadan yaptı bu kakayıİshal gibi mi yaptı
İshalden kastettigim miktari benimde sanırım arkası önü komple dolacak şekilde sesli bir kaka değil mi , ben iki gün verdim üçüncü gün vermedim kaka yapış şekli normale döndü hemde gazı da yok bugun versem mi bilmiyorumYok ıshal gıbı deıldi, ama yunusak kıvanlıydı, mıktarı cok fazlaydı, cok fazla ıkınmadan yaptı bu kakayı
Ben üç marka kullandım daha henüz kendim hiç bez almadım. Hastane direkt Molfix verdi. İş yerinde doğum yapan bir arkadaşım fazla bezi varmış sleepy vermişti. Kız kardeşimde hediye olarak prima almıstı. Hastanenin bezleri bitince sleepye gectim. Molfix ve primaya gore daha küçük bu yüzden hiç sizdırma olmadı. Şuan primaya gectim bezlerin hiç biri pişik yapmadı. Bir sorun yaşamadım sadece ıslak mendil de sorun yaşadım hastane unibaby vermişti sanırım ona alıstı ben dalın alınca pişik oldu hemen mustela pişik kremi kullandım bir günde iyileşti. Şuan tekrar unibabye geçtim bir sorun yaşamıyorum ama tabi her bebek farklı.3 gundur kullanıyorum henuz pişik olmadı ama prıma dan sonra kalite farkı var, hem de baya , 4 numara bez bıle stokladım, brnım ıcın cok gec artık
Ben bugun de verıcem, normale donduyse gün asırıya don ıstersen, koruma amaclı, ben bırakmam sanırım bır sure, 3 4 gun kıvrandı cocukİshalden kastettigim miktari benimde sanırım arkası önü komple dolacak şekilde sesli bir kaka değil mi , ben iki gün verdim üçüncü gün vermedim kaka yapış şekli normale döndü hemde gazı da yok bugun versem mi bilmiyorum
Mınnak cüceler bıseye alısınca bırkamak istemiyorlar, temızleme oamugu da almıstım ben, bıraz daha kendımımıyı hıssedınce kaynayıp ılımıs suya donucem, bugun bıraz daha yıyım yenı hayatıma alısmayanbasladım, süt olayını kabulllendım bıraz dahaBen üç marka kullandım daha henüz kendim hiç bez almadım. Hastane direkt Molfix verdi. İş yerinde doğum yapan bir arkadaşım fazla bezi varmış sleepy vermişti. Kız kardeşimde hediye olarak prima almıstı. Hastanenin bezleri bitince sleepye gectim. Molfix ve primaya gore daha küçük bu yüzden hiç sizdırma olmadı. Şuan primaya gectim bezlerin hiç biri pişik yapmadı. Bir sorun yaşamadım sadece ıslak mendil de sorun yaşadım hastane unibaby vermişti sanırım ona alıstı ben dalın alınca pişik oldu hemen mustela pişik kremi kullandım bir günde iyileşti. Şuan tekrar unibabye geçtim bir sorun yaşamıyorum ama tabi her bebek farklı.
Cok guzel gelmıs canım, duzenlı sagım yao cogalır o, moralını bozma bı de asla.. Sütü cok etkılıyorKızlar ilk sağımda sütünüz ne kadar çıktı? 20 dk sağdım 30 cc birinden 20 cc birinden geldi. Benim kızım hiç emmiyor ondan da olabilir .Makineyi alırken korkuyordum hiç sütüm olmayabilir diye.
Doktora sormayi unuttum bende düzenli verilecek mi gazı olduğu zamanlar mı acaba, büyükler içinde mushiller sıkıntı geçene kadardir ya çok kullanmayın derlerBen bugun de verıcem, normale donduyse gün asırıya don ıstersen, koruma amaclı, ben bırakmam sanırım bır sure, 3 4 gun kıvrandı cocuk
Temizleme pamuğunu asla kullanmadım kendim için kullandım bitmeye az kaldı, bionaturel ıslak mendilden çok memnun kaldım onu kullanmaya devam edicemMınnak cüceler bıseye alısınca bırkamak istemiyorlar, temızleme oamugu da almıstım ben, bıraz daha kendımımıyı hıssedınce kaynayıp ılımıs suya donucem, bugun bıraz daha yıyım yenı hayatıma alısmayanbasladım, süt olayını kabulllendım bıraz daha
Ben de bugun durmadan emzırdım ıhh dese verdım meneyı agzına, o aralsrda kalkan fakmıstım gogsume, ıcıne süt bırıkınce emzırmeme ragmen akmıs dıye kendımı motıve edıp mutlu oldum, bugun hıc sagım yapmadım.. Bebek de huysuzlanmadı cok.. Pes etmedım hala emzırme konusunda.. 2 kere verdım sadece mamayı. Benım ıcın basarı
Sağımdan 2 saat sonra yine denedim süt çıkmıyorCok guzel gelmıs canım, duzenlı sagım yao cogalır o, moralını bozma bı de asla.. Sütü cok etkılıyor
Bir saat daha beklemelisin bildiğim kadarıyla boşalan meme 3 saatte doluyormuş o zaman cikicak üzme kendini boş yereSağımdan 2 saat sonra yine denedim süt çıkmıyor
Aktardan anne cayı aldık, acaba o da mı etkıledı dıyorumHarika senin adina cok sevindim Sohrab
Huysuzlanmiyorsa doymus demektir
Onu ben de kabullendım esım sayesınde, ıkımızde anne sutü hıc ıcmememısız, oyle ya da boyle cocugu ac bırakmıyoruz, onu kabullneınce kafam rahatladı, bugun emzırmeye vakıt ayırdım ve hıc aglamadım bugun daha.. Gunlerdir aglamaktsn helak oldum.. Süt olmasa da, bebegımızın karnı doycak..Ben de bugun mama vermeyi kabullendim.Mama vermemek ya da artırmamak icin direndikçe hem kendimi hem bebegimi cok yordum, su gunlerin tadını cikaramadim kesinlikle.Sürekli sut nasıl artar mama nasil birakilir okumaktan kendimi o kadar strese soktum ki az olan sutum daha da azaldi. Verdim 90lik mamayi misil misil uyuyor ben de sakin sakin oturuyorum..Bu “mama tu kaka” durumu bilincaltima cok islemis benim,asamiyordum.Onemli olan bebegimin ve benim huzurlu olmam bunu atlamisim
Bugün de ben ağladım memem acıyor diye. Sonra dedim niye silikon ucu bırakmaya çalışıyorum kiOnu ben de kabullendım esım sayesınde, ıkımızde anne sutü hıc ıcmememısız, oyle ya da boyle cocugu ac bırakmıyoruz, onu kabullneınce kafam rahatladı, bugun emzırmeye vakıt ayırdım ve hıc aglamadım bugun daha.. Gunlerdir aglamaktsn helak oldum.. Süt olmasa da, bebegımızın karnı doycak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?