2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Moralim sıfır şu anda ne yapıcamı bilmiyorum
Aynısını yasadım ama moralını yuksek tut tekrar r gerı gelır, bıraz dınlen, su ıc bol bol masaj yap bı de sagmadan once, lokman hekıme gonder esını anne cayı aldır, ıcınce rezene kımyon kişnis anason cemenotu var, ondan demle ıc gunde 3 4 bardak

Canım ben o an sağdıgım süt olsa da mama da olsa muhakkak vermeden tadına bakıyorum , alışkanlık edersen en ufak farklari bile sende anlarsın, simdi çıkarttıgin yer soğuk mu sıcak mi bilemedim bir sey diyemicem

Kizlar gebelik oncesi folik asit almak istiyorum. Kullananlar varsa hangisinu önerirsiniz

Lokman hekim? Aktar gibi bir yer mi?

Kumsari canım dikişle ilgili soru sormuştun. O an cevaplayamadım. Benim de dikişim var şişliği giderek azalıyor, yorulunca hissediyorum bi de varlığını. Onun dışında normal

Ben de mama verdım gece, hıc halım yoktu, kafamı tutamadımm, esım cıksrdı gazını falan uyutmus, ben de uyumusum 3 saat
Ben de gece 4 saatte bir kaldırdım ya. Zaten uyut geri yatır bir saati geçiyor. Gündüz çok emziririm artık napim, bişey olmaz herhalde.

Kızlar benim bebeğim hafif hırıltılı nefes alıyor. 2-3 kere üst üste hapşurduğu oluyor. Bronşit filan değildir di mi sizde var mı böyle durumlar

Kızlar benim bebeğim hafif hırıltılı nefes alıyor. 2-3 kere üst üste hapşurduğu oluyor. Bronşit filan değildir di mi sizde var mı böyle durumlar
Benim günde 10 kere hapsuruyodur normal diye düşünüyorum, nefesini hırıltıli alıyor diye doktora sorduğumda bu hırıltılı değil nefesi güzel demişti

Burnu mu tıkalı acaba, benımkının burnu tıkanmıstı, bugun saglık ocağına goturdum serun fızyolojık aldım, nasıl yapılıyor ogrenıyım dıye.

Ben de gece 4 saatte bir kaldırdım ya. Zaten uyut geri yatır bir saati geçiyor. Gündüz çok emziririm artık napim, bişey olmaz herhalde.
Yenıdoganda 3 saat dıyolar da bazen benım de 3bucuk saate uzadıgı oluyor, uyıyor, uyandırmaya kıyamaıyorum, ya da ben uyanamıyırum

Kızlar merhaba. 1 ay sonra doğumum var inşallah şu bebek bezini alayım diyorum. Aranızda kullanan var mı? Yorumlarını merak ediyorum .

Eklentiler

• IMG_6738.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar gaz ile imtihanımız devam ediyor gündüz bişey yok gece olunca ağlamalar susmuyor bu arada 2 gündür kaka yapmıyor normal mi

Kızlar uykuya beyaz gürültü ile biraz olsun çözüm buldum uykuya geçişte açıyorum popoyada hafif pat pat yapıyorum sanki işe yaradı gibi dün gece uyutmak daha kısa sürdü bende fazladan biraz uyumuş oldum uyku süte nasıl iyi geliyormuş meğer.

Birde geceleri mümkün mertebe emzirmeye çalışın kızlar gece emzirmek sütü arttırmak için önemli gece emmesini kesmeyin.ben meme yaralarım olmasa gece her emme sonrası sağımla tam boşaltırdım oğlumda hep öyle yapmıştım artmıştı şimdi acıyor sağarken o vakumla tam kenarda yaralar yarık şeklinde bi düzelseler emzirmek iskence olmaktan çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…