- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.581
Evet ya ama bozulmamış gibi geldi banaDışarıda 3 saat diyorlar canım
Bazı yerlerde 4 saat 4 gun 4 ay yazıyorEvet ya ama bozulmamış gibi geldi banazaten sütüm az dökmek valla içimi acıtıyo
Aynısını yasadım ama moralını yuksek tut tekrar r gerı gelır, bıraz dınlen, su ıc bol bol masaj yap bı de sagmadan once, lokman hekıme gonder esını anne cayı aldır, ıcınce rezene kımyon kişnis anason cemenotu var, ondan demle ıc gunde 3 4 bardakMoralim sıfır şu anda ne yapıcamı bilmiyorum
Canım ben o an sağdıgım süt olsa da mama da olsa muhakkak vermeden tadına bakıyorum , alışkanlık edersen en ufak farklari bile sende anlarsın, simdi çıkarttıgin yer soğuk mu sıcak mi bilemedim bir sey diyemicemKızlar ptesi sağdığım sütü dün gece buzdolabından dışarı aldık sütüm az vardı yetmezse onu hemen veririz uyur diye. Bebek uyudu neyseki ama biz sütü dışarda unutmuşuz eşimle. Bozulmuş mudur kokusunda bi anormallik yok. Baya sağım yapmıştım dökmek istemiyorum ya
FolidoceKizlar gebelik oncesi folik asit almak istiyorum. Kullananlar varsa hangisinu önerirsiniz
Lokman hekim? Aktar gibi bir yer mi?Aynısını yasadım ama moralını yuksek tut tekrar r gerı gelır, bıraz dınlen, su ıc bol bol masaj yap bı de sagmadan once, lokman hekıme gonder esını anne cayı aldır, ıcınce rezene kımyon kişnis anason cemenotu var, ondan demle ıc gunde 3 4 bardak
Ben de gece 4 saatte bir kaldırdım ya. Zaten uyut geri yatır bir saati geçiyor. Gündüz çok emziririm artık napim, bişey olmaz herhalde.Ben de mama verdım gece, hıc halım yoktu, kafamı tutamadımm, esım cıksrdı gazını falan uyutmus, ben de uyumusum 3 saat
Aynen canım aktar, ınlar bılır sut artırıcı anne cayıLokman hekim? Aktar gibi bir yer mi?
Benim günde 10 kere hapsuruyodur normal diye düşünüyorum, nefesini hırıltıli alıyor diye doktora sorduğumda bu hırıltılı değil nefesi güzel demiştiKızlar benim bebeğim hafif hırıltılı nefes alıyor. 2-3 kere üst üste hapşurduğu oluyor. Bronşit filan değildir di mi sizde var mı böyle durumlar
Burnu mu tıkalı acaba, benımkının burnu tıkanmıstı, bugun saglık ocağına goturdum serun fızyolojık aldım, nasıl yapılıyor ogrenıyım dıye.Kızlar benim bebeğim hafif hırıltılı nefes alıyor. 2-3 kere üst üste hapşurduğu oluyor. Bronşit filan değildir di mi sizde var mı böyle durumlar
Yenıdoganda 3 saat dıyolar da bazen benım de 3bucuk saate uzadıgı oluyor, uyıyor, uyandırmaya kıyamaıyorum, ya da ben uyanamıyırumBen de gece 4 saatte bir kaldırdım ya. Zaten uyut geri yatır bir saati geçiyor. Gündüz çok emziririm artık napim, bişey olmaz herhalde.
Serum fizyolojik alıp mi oraya gittiniz, hangisini aldınızBurnu mu tıkalı acaba, benımkının burnu tıkanmıstı, bugun saglık ocağına goturdum serun fızyolojık aldım, nasıl yapılıyor ogrenıyım dıye.
4saatte bir çok iddialı her seferinde mi 4 saat helal olsun senin bebise o kadar uyutabiliyosa siziBen de gece 4 saatte bir kaldırdım ya. Zaten uyut geri yatır bir saati geçiyor. Gündüz çok emziririm artık napim, bişey olmaz herhalde.
Evet alıp gıttıkSerum fizyolojik alıp mi oraya gittiniz, hangisini aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?