2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ben de butun lohusaligimi ağlayarak gecirdim sanırım..
Ben sadece anne sutu icmişim esim de öyle yakin cevrem hep öyle..Ben o nedenle kendimi çok yetersiz hissettim.Herkes yapmis ben neden yapamıyorum diye düşündüm.40 gundur “emiyor mu?emen çocuğa mama verilmez” bilmem neler,bendeki asiri mama onyargisi ustune surekli aglayan cocuga uzulme yorgunluk ustuste gelince sonuc boyle oldu.

3 gundur kullanıyorum henuz pişik olmadı ama prıma dan sonra kalite farkı var, hem de baya , 4 numara bez bıle stokladım, brnım ıcın cok gec artık
Prima gercekten ust segmentmis ben de kullaninca anladim.. molfixte sleepy gibi dandik degil tabiki prima gibi de degil.. ehh stoklanmissa kafa rahat olur belli bir süre.. bende molfix baktim pisik yapmadı bir stok yapmışım akillara zarar cunku iki paket bez 190 tlye geliyordu bayagi iyi

Sağımdan 2 saat sonra yine denedim süt çıkmıyor
3 saatte bır sag canım, yıne cıkmazsa şöyle dusun, sut üretimin olıyor ama bıraz gec oluyor, o arada mama takbıyesı yaparsın, sonra yıne sagarsın, ben ılk basta bır sut bır mama yapıyordum,hıc 2 saatte bır sagmadım..

Bugün de ben ağladım memem acıyor diye. Sonra dedim niye silikon ucu bırakmaya çalışıyorum ki
Bızım pediatrıcı beynımı yıkadı emzırme danısmanına gonderdı benı bırakayım dıye, ama bırakınca da rahatlık, memenı ac ver agzına dırek 6 gundur rahat sılıkon yıka sterılıze et derdın yok
Ben de sadece bugun aglamadım, olursa ıcer, olmazsa da mama karnını doyuruyordıye dusundum.. Gunlerdır uykusuzuz zaten.. Saglıgımıza da dıkkat etmelıyız
Prıma da cok ucuk kacık ama ya, ben 1 numara almıstım 20 gun olmadan bıtti 210 tane bez, 30 40 tanesı alt acmada gıtmıstır, degısım yaparken yapıverdi termtemız beze..
Sleepy de kullanan o kadar kısı var kı benım cevremdekı herkes memnunn, her turunden kullanan arkadasım var.. Artık pısık oldurmadan stokları erıtecegız, yaoacak bısey yok

Nerde canım bu indirim devam ediyor mu

Ben 1 paket sleepy yi ilk çok çiş yaptığı zamanlar kullandım kalıp olarak Molfix büyük olmuştu çünkü sonra Prima pramature kullandım 5 paket şimdi Molfix e geçtim 1 numara az büyük oluyor ama olsun Prima gercekten pahali bu arada kızım iyiye gidiyor dua edin cumartesi 5 . gün oluyor alın kizinizi iyileşti demelerini o kadar istiyorum ki ağlamaktan sütüm de çok çıkmıyor

Allahim tez zamanda sagsaglim kavusmayi nasip etsin

Sohrab canım bakıyorum bebek ağzına da doğru alıyor memeyi. Silikon uçtan bile canım yanıyor ama dayanılmaz değil. Geçen sefer 3 ay onunla emzirmiştim. Olmasa daha iyi tabi. Bi de nerde diye araması var

Bende çok denedim bıraktırmayı ama yok olmadı. Silikon ucunu da kademeli keserek vermeyi denedim ama bu sefer silikonu da almayacakmış gibi yaptı korktum daha uğraşmadım sonra. Silikonu Bırakabilmeyi çok istiyorum ama ya

Kızlar ptesi sağdığım sütü dün gece buzdolabından dışarı aldık sütüm az vardı yetmezse onu hemen veririz uyur diye. Bebek uyudu neyseki ama biz sütü dışarda unutmuşuz eşimle. Bozulmuş mudur kokusunda bi anormallik yok. Baya sağım yapmıştım dökmek istemiyorum ya

Dışarıda 3 saat diyorlar canım

Bütün gece mama verdim maalesef. Bakalım bugün nasıl olacak

Kızlar 2 numaraya geçtiniz mi? Benim kızım minik biraz hala 1 numaradayız. Son bir paketim kaldı. 1 numara bir daha alsam mı yoksa 2 yi denesem mi bilemedim arada çok fark var mı ki? Bu arada ben 1-2 numarayı sleepy natural almıştım, sızdırma olmadı memmunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…