- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.561
Onu ben de kabullendım esım sayesınde, ıkımızde anne sutü hıc ıcmememısız, oyle ya da boyle cocugu ac bırakmıyoruz, onu kabullneınce kafam rahatladı, bugun emzırmeye vakıt ayırdım ve hıc aglamadım bugun daha.. Gunlerdir aglamaktsn helak oldum.. Süt olmasa da, bebegımızın karnı doycak..
Prima gercekten ust segmentmis ben de kullaninca anladim.. molfixte sleepy gibi dandik degil tabiki prima gibi de degil.. ehh stoklanmissa kafa rahat olur belli bir süre.. bende molfix baktim pisik yapmadı bir stok yapmışım akillara zarar3 gundur kullanıyorum henuz pişik olmadı ama prıma dan sonra kalite farkı var, hem de baya , 4 numara bez bıle stokladım, brnım ıcın cok gec artık
3 saatte bır sag canım, yıne cıkmazsa şöyle dusun, sut üretimin olıyor ama bıraz gec oluyor, o arada mama takbıyesı yaparsın, sonra yıne sagarsın, ben ılk basta bır sut bır mama yapıyordum,hıc 2 saatte bır sagmadım..Sağımdan 2 saat sonra yine denedim süt çıkmıyor
Bızım pediatrıcı beynımı yıkadı emzırme danısmanına gonderdı benı bırakayım dıye, ama bırakınca da rahatlık, memenı ac ver agzına dırek 6 gundur rahat sılıkon yıka sterılıze et derdın yokBugün de ben ağladım memem acıyor diye. Sonra dedim niye silikon ucu bırakmaya çalışıyorum ki
Ben de sadece bugun aglamadım, olursa ıcer, olmazsa da mama karnını doyuruyordıye dusundum.. Gunlerdır uykusuzuz zaten.. Saglıgımıza da dıkkat etmelıyızBen de butun lohusaligimi ağlayarak gecirdim sanırım..
Ben sadece anne sutu icmişim esim de öyle yakin cevrem hep öyle..Ben o nedenle kendimi çok yetersiz hissettim.Herkes yapmis ben neden yapamıyorum diye düşündüm.40 gundur “emiyor mu?emen çocuğa mama verilmez” bilmem neler,bendeki asiri mama onyargisi ustune surekli aglayan cocuga uzulme yorgunluk ustuste gelince sonuc boyle oldu.
Prıma da cok ucuk kacık ama ya, ben 1 numara almıstım 20 gun olmadan bıtti 210 tane bez, 30 40 tanesı alt acmada gıtmıstır, degısım yaparken yapıverdi termtemız beze..Prima gercekten ust segmentmis ben de kullaninca anladim.. molfixte sleepy gibi dandik degil tabiki prima gibi de degil.. ehh stoklanmissa kafa rahat olur belli bir süre.. bende molfix baktim pisik yapmadı bir stok yapmışım akillara zararcunku iki paket bez 190 tlye geliyordu bayagi iyi
Nerde canım bu indirim devam ediyor muPrima gercekten ust segmentmis ben de kullaninca anladim.. molfixte sleepy gibi dandik degil tabiki prima gibi de degil.. ehh stoklanmissa kafa rahat olur belli bir süre.. bende molfix baktim pisik yapmadı bir stok yapmışım akillara zararcunku iki paket bez 190 tlye geliyordu bayagi iyi
Migrosta evet devam ediyor..Nerde canım bu indirim devam ediyor mu
Allahim tez zamanda sagsaglim kavusmayi nasip etsinBen 1 paket sleepy yi ilk çok çiş yaptığı zamanlar kullandım kalıp olarak Molfix büyük olmuştu çünkü sonra Prima pramature kullandım 5 paket şimdi Molfix e geçtim 1 numara az büyük oluyor ama olsun Prima gercekten pahali bu arada kızım iyiye gidiyor dua edin cumartesi 5 . gün oluyor alın kizinizi iyileşti demelerini o kadar istiyorum ki ağlamaktan sütüm de çok çıkmıyor
AminnAllahim tez zamanda sagsaglim kavusmayi nasip etsin
Bende çok denedim bıraktırmayı ama yok olmadı. Silikon ucunu da kademeli keserek vermeyi denedim ama bu sefer silikonu da almayacakmış gibi yaptı korktum daha uğraşmadım sonra. Silikonu Bırakabilmeyi çok istiyorum ama yaTabıkı mutlaka yazacagım sonucu.
Hayır aslında şu anda hiç küçük değil baya cıktı özellikle benım gb gogus ucu hıc olmayan bırıne gore baya buyuk, sadece silikona alıştığı için ve Silikon daha büyük olduğu için bu sorunu yasıyorum. Emzirme pozisyonlarını denedim ama olmuyor memenin tümünü ağzına sokmaya çalışıyorum tutsa bile 2 dakika sonra çıkarıyor ve aşırı sinirleniyor. Emzirme Danışmanı da bana şey demişti 10 dakika silikonlu emzir sonra silikonu çek öyle devam etsin ilk başta silikonu mutlaka kullan çünkü aç oluyor ve daha sinirli oluyor demişti. Onu da denedim bir sonuç almadım.
Dışarıda 3 saat diyorlar canımKızlar ptesi sağdığım sütü dün gece buzdolabından dışarı aldık sütüm az vardı yetmezse onu hemen veririz uyur diye. Bebek uyudu neyseki ama biz sütü dışarda unutmuşuz eşimle. Bozulmuş mudur kokusunda bi anormallik yok. Baya sağım yapmıştım dökmek istemiyorum ya
Bütün gece mama verdim maalesef. Bakalım bugün nasıl olacak3 saatte bır sag canım, yıne cıkmazsa şöyle dusun, sut üretimin olıyor ama bıraz gec oluyor, o arada mama takbıyesı yaparsın, sonra yıne sagarsın, ben ılk basta bır sut bır mama yapıyordum,hıc 2 saatte bır sagmadım..
Ben de mama verdım gece, hıc halım yoktu, kafamı tutamadımm, esım cıksrdı gazını falan uyutmus, ben de uyumusum 3 saatBütün gece mama verdim maalesef. Bakalım bugün nasıl olacak
Cok cadı bunlar ya, bızı hızaya soktular resmenSohrab canım bakıyorum bebek ağzına da doğru alıyor memeyi. Silikon uçtan bile canım yanıyor ama dayanılmaz değil. Geçen sefer 3 ay onunla emzirmiştim. Olmasa daha iyi tabi. Bi de nerde diye araması var
20 dk dır sağım yapıyorum hiç sütüm gelmediBen de mama verdım gece, hıc halım yoktu, kafamı tutamadımm, esım cıksrdı gazını falan uyutmus, ben de uyumusum 3 saat
Sıcsk havlu ıle masaj yap bı de sağımlardan once20 dk dır sağım yapıyorum hiç sütüm gelmedi
Moralim sıfır şu anda ne yapıcamı bilmiyorumSıcsk havlu ıle masaj yap bı de sağımlardan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?