2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gaza nasıl çözüm bulucaz peki bizimki gündüz mışıl mışıl uyuyor gece 12 oluyor ağlama krizleti

Bu gece benim kızda uyumadı ya hep ıkındı huysuzdu 3te açtı gözünü huysuz huysuz 7 falandı uyudu karnı ağrıdı sanırım emmekte istemedi zor bir geceydi allahtan eşim yardımcı oldu yoksa uyku yoksa sütte olmuyor maalesef

doğum sonrası antibiyotik ve kan ilacı harici vitamin tarzı bi takviye verdi mi doktorlarınız
Gaza nasıl çözüm bulucaz peki bizimki gündüz mışıl mışıl uyuyor gece 12 oluyor ağlama krizleti
Benim kızda gündüz uyuyor ama akşam 8 gece 2 buçuk arası hep huysuz gaz mı diyoruz bizde masajlar falan o saat araligini bi şekilde geçiriyoruz

24-25 denıldı bıze canım.. Oturma odası 23 e dusuyor orada mutlsks muslıne sarıyorum
Erkek çocuk sıcağı sevmez derler ya bize öyle dedi 22-23

Bugun emzirdikten sonra sagdim ve sadece 5 ml cikti Hepsini icmis midir diye mi yorumlamaliyim yoksa sut iyice azalmis diye mi
İçmiştir azalmaz korkma
Emzırmeden 3 saat sonra sütümü sagdım 18 cc
Çok kotuyum, yine ağlama krizine girdim..
Sütün azalmaz mastit olmuştur belki
Sıcak duş al duşta masaj yap
Bende mastiti süt azaldı sanıp kafayı yedim kaç gün

Kızlar uzayan sarılık bana kafayı yedirtiyor
Araştırıyoruz hala
Neden olur nasıl geçer bilen var mı?

Hematoloji
Kardiyoloji
Gastroenteroloji hepsinden randevu alıp götürcem daha

Hastaneye git gel ölüm zaten.
Dün kalça usg de yıktı ortalığı cıngar çıkardı.
İdrar tahlili için iki kez işedi ama numune yetmedi tahlil alamadılar.

Allah bütün bebeklere şifa versin.

Anlamıyorum ya gerçekten üzülüyorum da onu öyle görünce koynumda uyuyor yerine koyuyorum pıt ağlama krizi bu arada 2 gündür kaka yapmıyor

Antibiyotik, agri kesici ve decavit verdi benim için
Anlamıyorum ya gerçekten üzülüyorum da onu öyle görünce koynumda uyuyor yerine koyuyorum pıt ağlama krizi bu arada 2 gündür kaka yapmıyor
Canım bide yüzüstü yatırmayi denesene sen uyumuyorken, koynundan direk o şekilde alıp yüzüstü koy

Kizlar bizim gobek düşeli 12 gun oluyor bir hafta önce de yaktirmistik yine kanamis acile goturücem
Sohrab eczanelerde mustela var mıdır toplatildi ya bir çoğu onlardan satarlarsa diye endişeleniyorum

Canim gaz damlası, göbeğini sardım, banyo yaptirip göbeğe masaj, spor hareketleri, karnına kontrollu şekilde fön makinesi eger bu zor olacaksa ağız mendilini fön makinesi ile ısıtıp karnina koyabilrsin, kiraz çekirdeğini beceremedk biz herhalde zahmetli bidaha deneyemedm bir de daha kalın giydirdim rahatladı

Kizlar bizim gobek düşeli 12 gun oluyor bir hafta önce de yaktirmistik yine kanamis acile goturücem
Sohrab eczanelerde mustela var mıdır toplatildi ya bir çoğu onlardan satarlarsa diye endişeleniyorum
Mustela'nın Neyi toplatıldı

Meme yumusak ama canım agrıı da yok

İdrar tahlilinı nasıl verdınız canım

4saatte bir çok iddialı her seferinde mi 4 saat helal olsun senin bebise o kadar uyutabiliyosa sizi
Gündüz hiç uyumadı canım. Cin gibi kucakta gezdi. herhalde ondan gece emdi uyudu. Hiç ellemedim ben de.
4 saat derken şöyle 2.30-3.30 arası emdi. 6.30-7.30 arası emdi. Sonra 10.30’da emdi. Şimdi saat başına döndük yine bir o meme bir bu meme. Uyukluyor emiyor kalkıyor ıkınıyor kaka yapıyor yeniden uyanıyor.

Benim günde 10 kere hapsuruyodur normal diye düşünüyorum, nefesini hırıltıli alıyor diye doktora sorduğumda bu hırıltılı değil nefesi güzel demişti
Hırıltısına burnundan dedi doktor. Hapşurmasına da midesi büyüyor dedi, alakayı anlamadım ama sormadım.

Karnını sıcak tutmak lazım sanırım

Antibiyotik, agri kesici ve decavit verdi benim için

Canım bide yüzüstü yatırmayi denesene sen uyumuyorken, koynundan direk o şekilde alıp yüzüstü koy
İlk doğumda 3 ay daha takviye vitamin kullandırmıştı doktorum sütünde daha kaliteli olur mutlaka kullan demişti bu doktor bişey vermedi benimde aklıma yeni geldi kullanmıştım diye kontrole gittiğimde keşke sorsaymışım

Bana sadece d vit ve demir kullan dedi. Aile hekimi birini 3, birini 6 ay kullan dedi ama kadın doğum emzirdiğin sürece kullan dedi. Ekstra vitamin bana hamileliklerimin hiçbirinde kullandırmadı. Kilo fazlam var, iştahını açmasın, ihtiyacın yok dedi. Ama 40 kilo hamile kalan arkadaşıma vitamin vermişti, süt içemiyorsan sütlaç ye demişti. Bana aç gezsem hiç bişey olmaz dedi.
Ben ekstra magnezyum çinko kullanıyorum demir hapı kabız yapmasın diye. Bitince yine alır mıyım bilmiyorum, gebelikten kalana devam ediyorum ama bıktım artık ilaç düşünmekten. Aç mıyım tok muyum kaç saat oldu, süt ürünü tükettim mi, çay kahve içtim mi. Çocuğun alerji ilacı var, bebeğin d vitamini var, onları unutuyorum.

Bizdede aynı durum vardı seni çok iyi anlıyorum. Kardiyoloji hariç gittik hiçbirşey çıkmadı. Annesütü sarılığı dediler. Ciddi bir bulgu yoktu. Kafayı yedirecek bir durum yok açıkcası. Bende birsürü yere götürdüm, defalarca kan alındı ama olan çocuğa oldu. Sen sakinleş öncelikle. Genellikle sebebi bulunamıyor çünkü sonrasında azalarak bitiyor bizimki 100 günü geçmişti bile hala sarıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…