- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.261
Ben kullanıyorum sabah 3 akşam 3 tane faydası oldu bence. Ama tek başına mucize beklememek lazımDun bırısı konu acmıstı, solgarın süt artırıcı takvıyesını tavsıye etmısler.. Ondan almayı dusunuyorum ben de
Ya da telefonu elimize alacak vakit bulamıyoruz bebekle uğraşmaktan ben gibiiii :)((((Herkes uyuyor mu ya??? Maşallah maşallah diyim.
Bugun bida o zamanSadece banyosunu yaptirdim öyle süslü şeyler yapmadım canım
Bana bıraz mucize lazımBen kullanıyorum sabah 3 akşam 3 tane faydası oldu bence. Ama tek başına mucize beklememek lazım
Canım benimde sütüm çok çok azdı biliyorsun hala bebişin kilo artırmaya çalışıyoruz. Bu sıralar sütüm maşallah arttı ben de mucize bekliyordum ama bu süt meselesininde bizim bebek mucizemizin gerçekleşmesi gibi büyük bir sabır gerekiyormuş. Gerçekleşeceğini bilerek beklemek, neyseki biz tecrübeliyiz bu konuda o yüzden şanslıyız. İnan artacak ben inanıyorumBana bıraz mucize lazım
Bizde 11 Aralık 40 ımız cumartesi yani dün çıktı diye hesapladım11 Aralık
Emzirirken bazı çocuklar terliyo enerji harciyorlar emerken bende de var öyle bi tane büyüdü ama hala terler en ufak biseyde hemen öksürük oluyo dikkat etmeyince terliyen cocuk çok zorCanım benimkinde de oluyor aynısı. Uyurken terlemiyor, emzirirken ensesi sırtı ter. En son penye ağız mendili koydum sırtına terini alsın diye. İstersen emzirmeden bi ağız mendili koy sırtına kafasına doğru, emzirdikten sonra alırsın, kıyafeti kuru kalır.
Dün çıktı zaten bazı yerlerde 41.gun cikariyorlar da biz 40. Gün sabahı çıkarırız canımBizde 11 Aralık 40 ımız cumartesi yani dün çıktı diye hesapladım
Yok canım biz 40. Gün sabahı ucururuz kırkınıBugun bida o zaman
Bizde 40 a girince çıkarılır canım ben o gün sabah doğum yaptım ailem de yıllardır bu hesapla yaparYarın kırk oluyor senin
Doğdugu gün sıfır sayılıyor
Hastaneye gidince dikkat et hep öyle hesaplıyolar
Perşembe bizde kırk çıkaralım dedik hastaneye gittik 39 gün dediler
9 Aralık'ta doğdu
Canım haberini bekliyorum ben de ona göre alayımBiz dilruba hanımla görüşüyoruz
Bana reklam yapmadı kendi isteğimle aldım çayını
Arkadaşım kullandı çok faydasını gördüm dedi bende ona güvenerek aldım
Daha yeni kullanmaya başlayacağım
Hahah ne uyuması tam 4 gibi alt değiştirme mama içirmeyle uğraşıyordum tlf bakamıyorum artık geceleriHerkes uyuyor mu ya??? Maşallah maşallah diyim.
Canım Google ya yenidoğan gün hesaplama yaz dakikasina kadar çıkıyorKafam karıştı şimdi yazdıklarınızı okuyunca. Doğduğu günü saymıcak mıyız gün hesabı yaparken?
Sub simplex kullanıyorum tamamen işe tarafı diyemem ama daha kolay gaz çıkarıyor benim oğlum baya gazlı bunun yanında kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz kendim kimyon rezene dereotu tohumu içiyorumGaz damlası kullanan arkadaşlar memnun musunuz sonuçtan bebekler gerçekten rahatlıyor mu? Uzun vadede kullanılıyor mu (1 ay sürekli) yoksa ara ara mı kullanıyorsunuz? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz?
Bizde hastaneye göre 39 olan gün banyo yaptık
Aynen sade özSadece banyosunu yaptirdim öyle süslü şeyler yapmadım canım
Hastane neden farklı ölçüyor ki enteresanTıpkı hamileliğimiz gibi yenidoğangun hesaplamadan baktım canım bugün 41 gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?