2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana bıraz mucize lazım
Canım benimde sütüm çok çok azdı biliyorsun hala bebişin kilo artırmaya çalışıyoruz. Bu sıralar sütüm maşallah arttı ben de mucize bekliyordum ama bu süt meselesininde bizim bebek mucizemizin gerçekleşmesi gibi büyük bir sabır gerekiyormuş. Gerçekleşeceğini bilerek beklemek, neyseki biz tecrübeliyiz bu konuda o yüzden şanslıyız. İnan artacak ben inanıyorum

Emzirirken bazı çocuklar terliyo enerji harciyorlar emerken bende de var öyle bi tane büyüdü ama hala terler en ufak biseyde hemen öksürük oluyo dikkat etmeyince terliyen cocuk çok zor

Yarın kırk oluyor senin
Doğdugu gün sıfır sayılıyor
Hastaneye gidince dikkat et hep öyle hesaplıyolar
Perşembe bizde kırk çıkaralım dedik hastaneye gittik 39 gün dediler
9 Aralık'ta doğdu
Bizde 40 a girince çıkarılır canım ben o gün sabah doğum yaptım ailem de yıllardır bu hesapla yapar

Canım haberini bekliyorum ben de ona göre alayım

Kafam karıştı şimdi yazdıklarınızı okuyunca. Doğduğu günü saymıcak mıyız gün hesabı yaparken?

Gaz damlası kullanan arkadaşlar memnun musunuz sonuçtan bebekler gerçekten rahatlıyor mu? Uzun vadede kullanılıyor mu (1 ay sürekli) yoksa ara ara mı kullanıyorsunuz? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz?
Sub simplex kullanıyorum tamamen işe tarafı diyemem ama daha kolay gaz çıkarıyor benim oğlum baya gazlı bunun yanında kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz kendim kimyon rezene dereotu tohumu içiyorum

Hiç mevzusu geçti mi göremedim ama korse önerisi olan var mı acaba zayıf biriyim ömrümde hiç göbeğim olmadı o yüzden bu göbek beni çok rahatsız ediyor bi doğum daha yaptım eve geldim göbek falan kalmamıştı bu sefer var nasıl gidecek oysaki hamile kaldığım kilodan sadece 3 kilo fazlayım birde hala yüzük ve ayakkabılarım olmuyor bana 23 gün oldu doğum yapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…