2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Regli hesabındaki gibi (10. gün özüre girme) yapılıyor. Benim doğumum 21 aralık o günü 0 sayıyoruz 30 ocak sabah 40ım çıkacak inşallah. 40ta önemli olan anne olduğu ve banyo yapacağı için doğru hesaplamak gerekiyor aslında. Kanama devam ediyorsa özürdesin etmiyorsa ibadetleri normalinde yapıyorsun.
Google hesaplamalarına güvenmeyin bence çünkü 2 farklı tarih çıktı farklı sitelerde.

Benım dogumum da 22 aralık.. 31 ocakta 40ı cıkarıcaz ınsallah

Kızlar fotograf cekımı yaptık bugunn, gercekten cok ama cok yorulduk, ılk 15 gun yaparım dıyen fotografcılar bence rahatına duskun olanlar.. Uyumadı, kıyafet degısımlerınde, poz gecıslerinde, kadını oyle yordu kı, bı emzık bi fotograf.. En son bı ara baktım memem dısarda geziyordum.. Ama nihayetınde bugunu de atlattık
Yarın da 1aylık kontrolu ve asısı var, onu atlatırsak, sonra 40ımızı beklerız

Sub simplex kullanıyorum tamamen işe tarafı diyemem ama daha kolay gaz çıkarıyor benim oğlum baya gazlı bunun yanında kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz kendim kimyon rezene dereotu tohumu içiyorum
Bizde başladık ona. Dediğin gibi gaz çıkarması kolaylaştı.Ama tamamen bitmiyormuş tabii.

Hayrlı olsun canım halletmişsiniz bir şekilde Ben daha ayarlamadım fotoğrafçı yarın incelicem bakalım

Bizim de yarın 1 aylık aşı var bugün pazar olduğu için yarın olucaz. Ateşi çıkar mı acaba bebişlerin, ateş düşürücü kullanacak mısın olursa eğer

Bizim de yarın 1 aylık aşı var bugün pazar olduğu için yarın olucaz. Ateşi çıkar mı acaba bebişlerin, ateş düşürücü kullanacak mısın olursa eğer
Bana ebemiz bu aşıda ateş çıkmaz ama ne olur ne olmaz sen calpol al evde bulunsun demişti. Ateş durumumuz da olmadı çok şükür. İkinci ay aşılarında olur diyorlar.

Hepatıt te cıkmıyor dıyorlar ama yıne de ne olur ne olmaz dıye, calpol yazdırcam doktora.. Havalar da soguk malum

9 ayın sonunda hamburger yedimi mutluyum huzurluyum ( eşim kola içerken 1-2 yudum alıyorum kolasından)

Afiyet olsun iyi dayanmissiniz ben her ay yedim

1.ay asisinda ates cok beklenmiyor diye biliyorum.Bizde olmadi
Cok guzel bı anı oldu

Ya ne guzel..Ben yaptirmadim bundan ilk 10 gun sarilik vs gecti..Gerci hala sariligiz biz gecmedi bi turlu:/ Belki ileriki aylarda aile cekimi yaptiririz

Uzamis sarilik anneleri ne durumdasiniz?
Ben 50.gunden bildireyim bacaklar ayaklar normal rengine dondu.Kollar hafif sari govde ve yuz sari hala :/ Ne bitmedik sarilikmis bu boyle ya gerçekten 3.ayda anca gececek galiba

Ben de sarılık gecsın kırmızılık gecsın dıye bekledım bu zamana kadar, kadın demesın mı gelen bebeklrın neredeyse hepsı sarılık dıye photoshop yapıyormus
Bızımkı 1 ay cekımı oldu, arkasına aıle cekımı oldu, artık 1 yasa dığer cekım, onun ıcın de şunu soyledı, yurumeye baslamadan yapıyoruz dedı 10 11 aylıkken.. Yoksa asla yerlerinde durmuyorlar dedı

Photoshopa guldum yalniz
Bence yurumeyi birak emekleyen bile yerinde durmaz yeni nesil bebekler boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…