2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben yine sut artirma arastirmalarina giristimAranizda dikruba demirezerin cayini kullanan var mi sut artirmak icin bir kere emzirme danismani tarafindan kandirildim sifir faydasi oldu, bidaha olsun istemiyorum
Lütfen çözüm bulursan bana da haber ver kızım memeyi alıyor ama süt yok canım çok sıkılıyor yine de mama öncesi vermeye çalışıyorum nasıl bir şey bu anlamadım ya, insan anlam veremiyor nasıl gelmez

Sen emzik veriyor musun?
Verıyorum ama 3 4 dk gecmeden tükürüyor onu da..
Bız de yarın 30 gunluk olcaz, soyledım kız cocuk oldugu ıcın sorun olmaz dedı 4 kg cıvarıdır suan.. Pasta da sipariş verdim,insallah elımıze yuzumuze bulasmaz cekım kadına dedım cok endıselıyım aglar sakınlesmez falan, aslında gunduz uyuyo mıs gıbı ama yarını atlatsaydık..

Ben yine sut artirma arastirmalarina giristimAranizda dilruba demirezerin cayini kullanan var mi sut artirmak icin bir kere emzirme danismani tarafindan kandirildim sifir faydasi oldu, bidaha olsun istemiyorum
Dun bırısı konu acmıstı, solgarın süt artırıcı takvıyesını tavsıye etmısler.. Ondan almayı dusunuyorum ben de

Ay benimki 2-3 gündür gündüz uyumamaya başladı

Brewers yeast dimi..Ben onu bayadir kullaniyorum da cok faydasi olmadi bana
Yaaaa
Ay benimki 2-3 gündür gündüz uyumamaya başladı
Bır gunu dıgerını tutmuyo maalesef
Canım ben hem solgar hem bestlak damla kullanıyorum
Valla ben de alsam dıyordum, o zaman ben boyle devam edıyım.. Bestlak kullanıyırum, anne cayına devam
Ben daha erken olur diye başlamamıştım kafasını kaldırabiliyorlar mı
Kaldırıyır canımm 15 gunlukken bıle kafayı dık tutup gerı atıyordu, hatta bı arkadas gelmıstı, bu dık başlı olcak falan diye yorumladı

Kizlar oda ısısı kıyafet kalınlığı vs her şey güzel uyurken hic terlemiyor ama kucağımda uyumak istiyor, uyuduğu anda kafası ensesi terliyor, ne yapmam lazım hem terlemesin diye hemde sonrasında

Canım benimkinde de oluyor aynısı. Uyurken terlemiyor, emzirirken ensesi sırtı ter. En son penye ağız mendili koydum sırtına terini alsın diye. İstersen emzirmeden bi ağız mendili koy sırtına kafasına doğru, emzirdikten sonra alırsın, kıyafeti kuru kalır.

Kaç derecede terliyorlar ?

Kiz cocugu olunca noluyomus ki ?

İmza bir erkek anasi

Ellinci günde doktorumla görüştüm muayeneye de oldum bir sorun görmedi iste ilaci o zaman verdi yeni bıraktım antibiyotik sebebiyle ama bugün yeniden başladım bitiricem bakalim ilac bittikten sonra devam eder yeniden baslarsa o zaman tekrardan bir danisirim hormon ilacida hic istemiyorum kullanmak ama sanırım mecburum

HIc duymamistim yalanci kabizlik Allahim bu meleklerimizi korusun agladikca icim parcalaniyor ve bizde koliklik de var sanirim kolunda aallarsan susuyor tek besikte ayakta sallama da kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…