- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.221
Ben de oluyor bu durum.Emzik vermek cok istiyorum ama tutmuyor benimkiSen emzik veriyor musun?
Lütfen çözüm bulursan bana da haber ver kızım memeyi alıyor ama süt yok canım çok sıkılıyor yine de mama öncesi vermeye çalışıyorum nasıl bir şey bu anlamadım ya, insan anlam veremiyor nasıl gelmezBen yine sut artirma arastirmalarina giristimAranizda dikruba demirezerin cayini kullanan var mi sut artirmak icin bir kere emzirme danismani tarafindan kandirildim sifir faydasi oldu, bidaha olsun istemiyorum
Verıyorum ama 3 4 dk gecmeden tükürüyor onu da..Sen emzik veriyor musun?
Bız de yarın 30 gunluk olcaz, soyledım kız cocuk oldugu ıcın sorun olmaz dedı 4 kg cıvarıdır suan.. Pasta da sipariş verdim,insallah elımıze yuzumuze bulasmaz cekımAynı durumdayız memede uyuyor süt gelmese deyatağa bırakınca basıyor çığlığı başından ayrılamıyorum, mahvoldum resmen, hem uykusuzluktan gözlerim açılmıyor hem psikoloji diye bir şey kalmadı nolacak böyle bilmiyorum, umarım bu gece uyur canım da çekiminiz güzel geçer ben daha çekim ayarlamadım 15 günü geçtik çekime de kabul ederler mi bizi bilmiyorum
Dun bırısı konu acmıstı, solgarın süt artırıcı takvıyesını tavsıye etmısler.. Ondan almayı dusunuyorum ben deBen yine sut artirma arastirmalarina giristimAranizda dilruba demirezerin cayini kullanan var mi sut artirmak icin bir kere emzirme danismani tarafindan kandirildim sifir faydasi oldu, bidaha olsun istemiyorum
Dun bırısı konu acmıstı, solgarın süt artırıcı takvıyesını tavsıye etmısler.. Ondan almayı dusunuyorum ben de
Ay benimki 2-3 gündür gündüz uyumamaya başladıVerıyorum ama 3 4 dk gecmeden tükürüyor onu da..
Bız de yarın 30 gunluk olcaz, soyledım kız cocuk oldugu ıcın sorun olmaz dedı 4 kg cıvarıdır suan.. Pasta da sipariş verdim,insallah elımıze yuzumuze bulasmaz cekımkadına dedım cok endıselıyım aglar sakınlesmez falan, aslında gunduz uyuyo mıs gıbı ama yarını atlatsaydık..
Canım ben hem solgar hem bestlak damla kullanıyorumDun bırısı konu acmıstı, solgarın süt artırıcı takvıyesını tavsıye etmısler.. Ondan almayı dusunuyorum ben de
Ben daha erken olur diye başlamamıştım kafasını kaldırabiliyorlar mıBugun tummy tıme egzersızı de yaptık, kafasını dık tutabıldı, 1 bucuk dakıka tuttum, aglamadı hiç
YaaaaBrewers yeast dimi..Ben onu bayadir kullaniyorum da cok faydasi olmadi bana
Bır gunu dıgerını tutmuyo maalesefAy benimki 2-3 gündür gündüz uyumamaya başladı
Valla ben de alsam dıyordum, o zaman ben boyle devam edıyım.. Bestlak kullanıyırum, anne cayına devamCanım ben hem solgar hem bestlak damla kullanıyorum
Kaldırıyır canımm 15 gunlukken bıle kafayı dık tutup gerı atıyordu, hatta bı arkadas gelmıstı, bu dık başlı olcak falan diye yorumladıBen daha erken olur diye başlamamıştım kafasını kaldırabiliyorlar mı
Kizlar oda ısısı kıyafet kalınlığı vs her şey güzel uyurken hic terlemiyor ama kucağımda uyumak istiyor, uyuduğu anda kafası ensesi terliyor, ne yapmam lazım hem terlemesin diye hemde sonrasında
Benimki de açken istemiyor ama tokken uykuya dalmadan alıyor çok şükür.Ben de oluyor bu durum.Emzik vermek cok istiyorum ama tutmuyor benimki
Kaç derecede terliyorlar ?Canım benimkinde de oluyor aynısı. Uyurken terlemiyor, emzirirken ensesi sırtı ter. En son penye ağız mendili koydum sırtına terini alsın diye. İstersen emzirmeden bi ağız mendili koy sırtına kafasına doğru, emzirdikten sonra alırsın, kıyafeti kuru kalır.
40 çıktığındaki kontrolde5. Gün kontrolü mü? Kırkınız çıkınca tekrar çağırdı mı doktorunuz?
Verıyorum ama 3 4 dk gecmeden tükürüyor onu da..
Bız de yarın 30 gunluk olcaz, soyledım kız cocuk oldugu ıcın sorun olmaz dedı 4 kg cıvarıdır suan.. Pasta da sipariş verdim,insallah elımıze yuzumuze bulasmaz cekımkadına dedım cok endıselıyım aglar sakınlesmez falan, aslında gunduz uyuyo mıs gıbı ama yarını atlatsaydık..
Ellinci günde doktorumla görüştüm muayeneye de oldum bir sorun görmedi iste ilaci o zaman verdi yeni bıraktım antibiyotik sebebiyle ama bugün yeniden başladım bitiricem bakalim ilac bittikten sonra devam eder yeniden baslarsa o zaman tekrardan bir danisirim hormon ilacida hic istemiyorum kullanmak ama sanırım mecburumBenim de ayni ben hicbisi yapmiyorum ama kucakta cok uzun süre tutmamaya çalışıyorum iyice alisti benimki
Bence mutlaka doktorunuza danisin ilaci kendiniz birakmissiniz cunku.35.gun civarinda kanamam kedildi benim 50. Gundeyim arada bidaha hic olmadi lekelenme bile
Kızlar daha mınyon oluyor ya, yenıdogan kıyafetlerı olur anlamındaKiz cocugu olunca noluyomus ki ?
İmza bir erkek anasi
HIc duymamistim yalanci kabizlik Allahim bu meleklerimizi korusun agladikca icim parcalaniyor ve bizde koliklik de var sanirim kolunda aallarsan susuyor tek besikte ayakta sallama da kabul etmiyorBizdede yalanci kabızlık diye bir durum varmis kabiz degil lakin kabiz gibi kaka yaparken zorlanıyor ben hareketlerle yaptırıyorum her gün bir aglama krizi yasiyoruz zamanla kendiliginden karin kasları güçlendikçe gececekmis galiba sakin kalinmayan dönemleri bütün anneler yaşıyor
Valla canım ev 22-24 derece arasında gidip geliyor. Normal uyurken terleme yok ama emzirirken terliyor ensesi kolumdan dolayıKaç derecede terliyorlar ?
Bendede var 40 gün olduBende dikiş yerimde hala şişlik var sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?