2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
HIc duymamistim yalanci kabizlik Allahim bu meleklerimizi korusun agladikca icim parcalaniyor ve bizde koliklik de var sanirim kolunda aallarsan susuyor tek besikte ayakta sallama da kabul etmiyor
Bende duymamıştım evet bende o agladikca cok geriliyorum napcagini bilemiyor insan sağlıcakla büyüsünler inşallah

Ben yine sut artirma arastirmalarina giristimAranizda dilruba demirezerin cayini kullanan var mi sut artirmak icin bir kere emzirme danismani tarafindan kandirildim sifir faydasi oldu, bidaha olsun istemiyorum
Biz dilruba hanımla görüşüyoruz
Bana reklam yapmadı kendi isteğimle aldım çayını
Arkadaşım kullandı çok faydasını gördüm dedi bende ona güvenerek aldım
Daha yeni kullanmaya başlayacağım

Ben vajinismusum hiç muayene olmadan girdim doğuma iki kere çatı baktılar bebek doğdu karın ağrısı oldu sadece altta acı olmadı ebe çok iyiydi
Çok ilginç ama
Yalnız hala vajinşsmusum iyileşemedim

Günaydın
Bebekleriniz oksuruyor mu arada
Arada bir öksğrüyor ama bizim hava şartlarımız çok ağır belimize kadar kar bar dışarda

Kanama kontrolünü mü diyorsun? Onu sezaryenlilere de yapıyorlar. Çok acıtan bişey. Alttan değil de karından bastırmaları asıl acıtıyor. neyse geçti gitti.
Kacinci gun kontrol unde yaptilar sezeryanliyim pazartesi 40. Gun kontrolum var korktum simdi

Kacinci gun kontrol unde yaptilar sezeryanliyim pazartesi 40. Gun kontrolum var korktum simdi
Kanama kontrolü dediğim şeyi doğumdan bir kaç saat sonra yapıyorlar. Artık korkmana gerek yok benim doktorum 40. Gün smear alıyor. Onu da hiç sevmiyorum

Kızlar Biz 39 günlük olduk dün 1. Ay aşımız yapıldı aşırı aglıyor oğlum hiç uyumadı karnıda tok gazınıda cıkarıyo aşıdan diye düşündüm 1 çay kaşıgı calpol verdim sonradan bi okudumki 2 aydan küçük bebeklere verilmıyomuş
Bişey olur mu ki ya aranızda 1 ay asısından sonra ilaç verem oldumu

Doktor önerisi ile verdim ben canım korkma bişey olmaz çok sık verme rahatsızlığı çok olursa ver

Bizde 40 olduk bugün

Yarın kırk oluyor senin
Doğdugu gün sıfır sayılıyor
Hastaneye gidince dikkat et hep öyle hesaplıyolar
Perşembe bizde kırk çıkaralım dedik hastaneye gittik 39 gün dediler
9 Aralık'ta doğdu
Tıpkı hamileliğimiz gibi yenidoğangun hesaplamadan baktım canım bugün 41 gözüküyor

Ben de 40 hesabı nasıl yapılacak diye soracaktım kızlar bir baktım o konuşuluyor

Kizlar oda ısısı kıyafet kalınlığı vs her şey güzel uyurken hic terlemiyor ama kucağımda uyumak istiyor, uyuduğu anda kafası ensesi terliyor, ne yapmam lazım hem terlemesin diye hemde sonrasında
Bundan ben de muzdaribim yaa hem ten tene temas olsun diyorum ama terliyor. Ben çözümü süreleri kısa tutarak çözüm buldum. Uyduğunda da ara ara kafasını çeviriyorum, yukarı kaldırıyorum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…