- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.241
Bende duymamıştım evet bende o agladikca cok geriliyorum napcagini bilemiyor insan sağlıcakla büyüsünler inşallahHIc duymamistim yalanci kabizlik Allahim bu meleklerimizi korusun agladikca icim parcalaniyor ve bizde koliklik de var sanirim kolunda aallarsan susuyor tek besikte ayakta sallama da kabul etmiyor
Biz dilruba hanımla görüşüyoruzBen yine sut artirma arastirmalarina giristimAranizda dilruba demirezerin cayini kullanan var mi sut artirmak icin bir kere emzirme danismani tarafindan kandirildim sifir faydasi oldu, bidaha olsun istemiyorum
Ben vajinismusum hiç muayene olmadan girdim doğuma iki kere çatı baktılar bebek doğdu karın ağrısı oldu sadece altta acı olmadı ebe çok iyiydiHamilelikte çatı muayenesi yapılmadan doğurdum yapacağı güne 2 gün kaladoğumdan sonra çatı muayenesinin alasını yaşadım o kadar da sevinmiştim benim gibi muayene yaşayan var mı normal doğum kontrolünde
Arada bir öksğrüyor ama bizim hava şartlarımız çok ağır belimize kadar kar bar dışardaGünaydın
Bebekleriniz oksuruyor mu arada
Evet benim bebeğimde var ara ara öksürük oluyoGünaydın
Kacinci gun kontrol unde yaptilar sezeryanliyim pazartesi 40. Gun kontrolum var korktum simdiKanama kontrolünü mü diyorsun? Onu sezaryenlilere de yapıyorlar. Çok acıtan bişey. Alttan değil de karından bastırmaları asıl acıtıyor.neyse geçti gitti.
Kanama kontrolü dediğim şeyi doğumdan bir kaç saat sonra yapıyorlar. Artık korkmana gerek yokKacinci gun kontrol unde yaptilar sezeryanliyim pazartesi 40. Gun kontrolum var korktum simdi
Doktor önerisi ile verdim ben canım korkma bişey olmaz çok sık verme rahatsızlığı çok olursa verKızlar Biz 39 günlük olduk dün 1. Ay aşımız yapıldı aşırı aglıyor oğlum hiç uyumadı karnıda tok gazınıda cıkarıyo aşıdan diye düşündüm 1 çay kaşıgı calpol verdim sonradan bi okudumki 2 aydan küçük bebeklere verilmıyomuş
Bişey olur mu ki ya aranızda 1 ay asısından sonra ilaç verem oldumu
Kızlar Biz 39 günlük olduk dün 1. Ay aşımız yapıldı aşırı aglıyor oğlum hiç uyumadı karnıda tok gazınıda cıkarıyo aşıdan diye düşündüm 1 çay kaşıgı calpol verdim sonradan bi okudumki 2 aydan küçük bebeklere verilmıyomuş
Bişey olur mu ki ya aranızda 1 ay asısından sonra ilaç verem oldumu
Kaç aralık ta doğdu?Bizde 40 olduk bugün
11 AralıkKaç aralık ta doğdu?
Biz de dün kırk olduk
Yarın kırk oluyor senin11 Aralık
Kızcagız 40 cıkarma rituellerını yaptıysa ya pekıYarın kırk oluyor senin
Doğdugu gün sıfır sayılıyor
Hastaneye gidince dikkat et hep öyle hesaplıyolar
Perşembe bizde kırk çıkaralım dedik hastaneye gittik 39 gün dediler
9 Aralık'ta doğdu
Biz dilruba hanımla görüşüyoruz
Bana reklam yapmadı kendi isteğimle aldım çayını
Arkadaşım kullandı çok faydasını gördüm dedi bende ona güvenerek aldım
Daha yeni kullanmaya başlayacağım
Ohh iyi bari bende bakmamislardi cunku bir an korktumKanama kontrolü dediğim şeyi doğumdan bir kaç saat sonra yapıyorlar. Artık korkmana gerek yokbenim doktorum 40. Gün smear alıyor. Onu da hiç sevmiyorum
Tıpkı hamileliğimiz gibi yenidoğangun hesaplamadan baktım canım bugün 41 gözüküyorYarın kırk oluyor senin
Doğdugu gün sıfır sayılıyor
Hastaneye gidince dikkat et hep öyle hesaplıyolar
Perşembe bizde kırk çıkaralım dedik hastaneye gittik 39 gün dediler
9 Aralık'ta doğdu
Bazen günde 3-4 kez bazen 1-2 kez öksürüyor. Kokulu sıvı sabun veya üzerinde herhangi bir ağır koku olan birisi alırsa kucağına o zaman kesin öksürüyor.Günaydın
Bundan ben de muzdaribim yaa hem ten tene temas olsun diyorum ama terliyor. Ben çözümü süreleri kısa tutarak çözüm buldum. Uyduğunda da ara ara kafasını çeviriyorum, yukarı kaldırıyorum gibi.Kizlar oda ısısı kıyafet kalınlığı vs her şey güzel uyurken hic terlemiyor ama kucağımda uyumak istiyor, uyuduğu anda kafası ensesi terliyor, ne yapmam lazım hem terlemesin diye hemde sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?