2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnanilmaz hirilti var bebegimde bu sabah.Burun tikali bogazinda balgam var gibi hiril hiril.Burnunu actim ana hirilti devam ediyorHemen doktora goturecegim cok korktum
Bizim günlerdir hırıltımız var önemsememiştim haber verir misin canım sonuç ne

Kızlar bebeğimin burnu sabahları tıkalı uyanıyor. Emmesinde bir sıkıntı yok ağzı kapalı da uyuyor ama nefes alırken tıkalı gibi ses çıkıyor. Serumfizyolojik yaptım bi minik sümük çıktı o kadar ve hala devam edio ses. Sanki huzursuzmuş gibi geliyor nefes aldıkça. Bu neden böyle anlamadım. Tam açılmıyor sanki burnu yada ben serumu iyi yapamıyorum.

Öyle canım ben her gün yapıyorum o ses geçmiyor. Günde 3-4 kere yaptığımda oluyor hırıltı devam ediyor diye. Doktora da söyledim başka temizleme yöntemi yok bu şekilde olacak enfeksiyon kapmış olabilir, ciğer olarak düşünmeyin bu hırıltıları demişti. Burda da ciğere indi yazılmış insan panik oluyor

Kızlar ben de üç tane emzik var. Wee baby nin iki tane bir tane de tomme tippe almıştım. Kızım sadece tomme tippe yi alıyor. Tomme tippe ye benzeyen başka emzik Öner’iniz var mı?

Şuan bende korktum ya, hırıltı hep yok ama olıyor, burnunu acınca rahatlıyor, daha cok emerken duyuyorum o sesı, normal dururken hırıltı yok.. Sonucta kıs ayındayız bızım bıke burnumuz akıyor duye dusunmustum

Deneyince yazarsin dimi

Canım haberini bekliyorum ben de ona göre alayım
Evet çayının faydasını görürsem yazarım buraya
Allah var görüşmelerinde faydası oldu mamayı tam bırakamasakta azalttık
Sağma makinasını tamamen bıraktım
Artık bebeğim olanı içiyor en azından
Sağmak beni bitiriyordu
Bebek bir yandan ağlıyor işler elime bakıyor
Biyere çıkamıyorum sürekli sağım yapıcam diye

süt için lactamil kullanan varmı
Ben tekrar başladımda tam emin olamıyorum arttırdımı arttırmadı mı

Ben özellikle uyarmak istedim kızlar eşim hekim olmasına rağmen hemen inemez dedi akşamında dinledi ciğerini malesef inmş dedi röntgende de zatüreydi ben en ufak hırıltıda götürürüm cocğu bundan sonra biz her ikimiz sağlıkcı olmamıza rağmen koruyamadık cocuğmu

Hanımlar ben temiz içerikli mama arıyorum
Ama hangi mamayı araştırsam katkı maddeleri var
Palm yağı veya kanola yağı
Emülgatör daha birkaç madde daha
Aptamil kullanıyoruz onada bağımlılık yapıyor diye duydum
Gerçekten bazen sadece mama için ağladığını düşünüyorum
Sizin bildiğiniz temiz mama veya evde yapabileceğimiz bir tarif varmı

Canım golden goat içinde katkı maddesi yok diye biliyorum. Ben sırayla hipp combiotic, sma, hipp keçi sütlü kullandım. Sma ve hipp keçi sütlü var elimde hala bitince golden goat a geçicem. Aptamil biraz şekerli oluyırmuş belki ondan bağımlılık yapıyordur. Farklı farklı mama deniyorum allahtan hepsini alıyor kızım riske atıyorum

süt için lactamil kullanan varmı
Ben tekrar başladımda tam emin olamıyorum arttırdımı arttırmadı mı
Merhaba, ben ilk kızımda cidd şekilde sütüm yokktu rmme reddi de olduğu için 9 ay süt sağdım. O dönemde yenidoğan hemşirediydim ve emzirme danışmanlığı eğitimi aldım şuan oğlumda maşallah sütüm şelale hem deneyimimle hem de eğitimimle şunları öğrendim.
-lactamil öneririm sütünüzü arttırabilir
- günde 2-3 litr su için diyenleri bi geçin günde en az 4 litre ben yaklaşık 5 litre su içiyorum.
-Emziröe sütyeni atlet vs takmayın bol tshirt kullanın jiçbirşey göğsünüzü baskılamasın
-yemek yemek bol yemek sütümüzü arttırmaz vucunuzun demir ve vitamin eksikliği varsa süt üretemiceltir yeterli vitamin be demir desteğini alın kendine yetemeyen vucut cocğua süt üretemez.
- stresin süt üretimimde etkisi yok, aynı ay içinde evimden 2 kişiyi kaybettim üst üste cenaze fakat hep emzirirken şunu söyleidm bebeğime yeterince sürün var ve doyuyorsun

Baby goat türkiye menşei li temiz dediler de ondada zararlı maddelet vardı
Golden goata bakayım bir
Peki hangisi daha şekersiz En azından şeker olmasın bari
Çocuk şappıdı şappıdı içiyor resmen mamayı

Ve son olarak abi ki de emzirmek her isteirğinde göğüsünüzde tutun göğüsümüzü emzik olarak kullansın uzun uzun göğüsünüzü uyarsın y

Bende 5 litre su içiyorum
az yiyorum ama sağlıklı besleniyorum
Gece ve sabah sorunum yokda akşam saatlerinde sorun yaşıyoruz sanki azalıyor yetmiyor
Ben hiç yetmediğini zannediyorum danışman yetmese 20 günde 1 kilo alamazdı fazla bile beslenmiş dedi ama akşam açlık ağlaması pek dinmiyor henüz

20 günde 1 kilo alam bebeğe mama başlama kararını umarım doktorunuz önermemiştir

Golden goatta da kanola yağı varmış
keşke gerçekten bebeklere zarar vermeyecek sadece büyümesini destekleyebilecek bir mama üretilse

20 günde 1 kilo alam bebeğe mama başlama kararını umarım doktorunuz önermemiştir
Yo ben kendi kendime karar verdim
Aslında yenidoğduğunda doktor aptamil kullanın demişti
Hastanenin her yeri aptamil reklamıydı
Acaba anlaşmalarımı vardı oyğzden mi doktor önerdi bilemiyorum
çevremdekilerde aptamil verdiler hemen ben pek ilgilenemiyordum

şimdide Ağlamasını sadece mama ile susturabildiğm için akşam saatlerinde bir iki kere 1-2 ölçek kadar veriyorum

Mamanın tadına bakıcam diyip hep unutuyorum, hipp keçi sütlüye baktım bi hiç tadı yoktu güzel değildi nasıl içiyor ki bunu dedim Bu bitince sma nın tadına bakayım bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…