2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 2 litre suyu zor içiyorum gitmez ki o kadar bende mümkün değil

Mamanın tadına bakıcam diyip hep unutuyorum, hipp keçi sütlüye baktım bi hiç tadı yoktu güzel değildi nasıl içiyor ki bunu dedim Bu bitince sma nın tadına bakayım bir de
Aptamilin tadı çok güzel şekerli
Oyüzden kullanmayacağım artık
Bence tadının iyi olmaması daha güzel
Hem şeker oranı az yada yoktur
Hemde anne sütünün önüne geçmemesi adı na

Aptamilin tadı çok güzel şekerli
Oyüzden kullanmayacağım artık
Bence tadının iyi olmaması daha güzel
Hem şeker oranı az yada yoktur
Hemde anne sütünün önüne geçmemesi adı na
Ben de şekerli diye tercih etmedim aptamili, doktorum söylemişti aptamilin tadı biraz şekerli diye

Palm yağının anne sütünün içeriğine yakınlığı dolayısıyla mamaya konduğuna dair bişey okumuştum da anlatamıyorum. Ben ikna olmuştum yani. Annemin teyzesi torununu kendi yaptığı nişastalı mamayla büyüttü ama ben ev yapımı mamaları 6 aydan önce tercih etmem.
Konuyla bağımsız olarak similac gaz yapmıyormuş diye okudum. Onu deneyeceğim ben, içerik sebepli değil, gaz sebepli.

Ben de golden goat gaz yapmıyor diye okumuştum kafalar karışık şu an

Kızlar ben de üç tane emzik var. Wee baby nin iki tane bir tane de tomme tippe almıştım. Kızım sadece tomme tippe yi alıyor. Tomme tippe ye benzeyen başka emzik Öner’iniz var mı?
Avent night air’den çok memnunum. Bibs de aldım ama denemedim henüz.

Eklentiler

• IMG_7118.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 39
Biz hipp organıc kullanıyoruz, 3. kutu bıtmek üzere.. Bı arkadasım hipp organıc combiotic in sinidirimi daha kolaymıs dedı, onu da denıcem

Sagımı nasıl bıraktın önerilerin var mı bende sürekli sağıp veriyorum artık çok yorucu olmaya basladi

Emerken uyuyan bebişin gazını nasıl çıkarıyosunuz kızlar? Hemşire her defasında çıkarın dedi dün gece de çok zor uyuttuk çok ağladı, gaz sorunumuz başladı. Memeyi alıyor gibi ama ağlıyor bi içiyor bi içmiyor gibi yazmıştım bi kaç gün önce meğer gazı olduğunda yapıyormuş. Sabah kakası yeşildi gazdan oluyo dedi hemşire geçen burda biri sormuştu yeşil neden olur diye. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum

Akşamları sütünün yetmediğini düşündüren şey ne sana gündüz yeten süt neden akşam yetmesin yetiyordur stres yapma.
Akşam sütün yapısı değişiyor.gündüz süt daha sulu akşam daha yağlı o yüzden gündüz memeler daha dolgunken gece daha yumuşak oluyor.anneler süt azaldı diye kaygılanıyor azalmıyor sadece yapısı değişiyor. Birde akşam bazı bebekler küme beslenme yapıyor yani sürekli sürekli emmek memede kalmak istiyor bunun sebebi de uzun uykuya geçiş yapabilmek ve bir nevi ertesi güne süt siparişi Paniklemeden her annenin sütü bebeğine yeter diyerek gak meme guk meme evire çevire emzirin gitsin.

Hadi bılmıyordum, zaten bıle ısteye bakmadım, sütü ılıtırken parmagımı degdırmıstım, oyle baktımm
NEden öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum belki de hurafedir, kulağımda kalmış öyle cesaret edip bakamadım

20 günde 1 kiloyu sadece anne sütüyle almışsa gayet yetiyor sütün mama doktor önermediyse hiç başlama derim

Kızlar artık 2.ayımıza doğru gidiyoruz ama bizimki uyanıp emmek alt değiştirme modundayız uyanık olsa bile durduğu yerde bir kaç dakika sessiz kalıyor sürekli ağlayarak kucağa gelmek istiyor sizinkiler ne durumda

Biz hipp organıc kullanıyoruz, 3. kutu bıtmek üzere.. Bı arkadasım hipp organıc combiotic in sinidirimi daha kolaymıs dedı, onu da denıcem
Ben combiotic olanı kullanıyorum, yine ıkınıyor. Dene tabi ama. Gaz damlaları için de doktorum bir bebekte işe yarayan diğerinde yaramayabiliyor dedi. Belki mama da öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…