- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.341
Ben 2 litre suyu zor içiyorum gitmez ki o kadar bende mümkün değilMerhaba, ben ilk kızımda cidd şekilde sütüm yokktu rmme reddi de olduğu için 9 ay süt sağdım. O dönemde yenidoğan hemşirediydim ve emzirme danışmanlığı eğitimi aldım şuan oğlumda maşallah sütüm şelale hem deneyimimle hem de eğitimimle şunları öğrendim.
-lactamil öneririm sütünüzü arttırabilir
- günde 2-3 litr su için diyenleri bi geçin günde en az 4 litre ben yaklaşık 5 litre su içiyorum.
-Emziröe sütyeni atlet vs takmayın bol tshirt kullanın jiçbirşey göğsünüzü baskılamasın
-yemek yemek bol yemek sütümüzü arttırmaz vucunuzun demir ve vitamin eksikliği varsa süt üretemiceltir yeterli vitamin be demir desteğini alın kendine yetemeyen vucut cocğua süt üretemez.
- stresin süt üretimimde etkisi yok, aynı ay içinde evimden 2 kişiyi kaybettim üst üste cenaze fakat hep emzirirken şunu söyleidm bebeğime yeterince sürün var ve doyuyorsun
Aptamilin tadı çok güzel şekerliMamanın tadına bakıcam diyip hep unutuyorum, hipp keçi sütlüye baktım bi hiç tadı yoktu güzel değildi nasıl içiyor ki bunu dedimBu bitince sma nın tadına bakayım bir de
Ben de şekerli diye tercih etmedim aptamili, doktorum söylemişti aptamilin tadı biraz şekerli diyeAptamilin tadı çok güzel şekerli
Oyüzden kullanmayacağım artık
Bence tadının iyi olmaması daha güzel
Hem şeker oranı az yada yoktur
Hemde anne sütünün önüne geçmemesi adı na
Palm yağının anne sütünün içeriğine yakınlığı dolayısıyla mamaya konduğuna dair bişey okumuştum da anlatamıyorum. Ben ikna olmuştum yani. Annemin teyzesi torununu kendi yaptığı nişastalı mamayla büyüttü ama ben ev yapımı mamaları 6 aydan önce tercih etmem.Hanımlar ben temiz içerikli mama arıyorum
Ama hangi mamayı araştırsam katkı maddeleri var
Palm yağı veya kanola yağı
Emülgatör daha birkaç madde daha
Aptamil kullanıyoruz onada bağımlılık yapıyor diye duydum
Gerçekten bazen sadece mama için ağladığını düşünüyorum
Sizin bildiğiniz temiz mama veya evde yapabileceğimiz bir tarif varmı
Ben anca iki kere yemek yiyorum, nerde yatıp kalktığımı bilmiyorum. En son ne zaman su içtim hatırlamıyorum.Ben 2 litre suyu zor içiyorum gitmez ki o kadar bende mümkün değil
Ben de golden goat gaz yapmıyor diye okumuştum kafalar karışık şu anPalm yağının anne sütünün içeriğine yakınlığı dolayısıyla mamaya konduğuna dair bişey okumuştum da anlatamıyorum. Ben ikna olmuştum yani. Annemin teyzesi torununu kendi yaptığı nişastalı mamayla büyüttü ama ben ev yapımı mamaları 6 aydan önce tercih etmem.
Konuyla bağımsız olarak similac gaz yapmıyormuş diye okudum. Onu deneyeceğim ben, içerik sebepli değil, gaz sebepli.
Avent night air’den çok memnunum. Bibs de aldım ama denemedim henüz.Kızlar ben de üç tane emzik var. Wee baby nin iki tane bir tane de tomme tippe almıştım. Kızım sadece tomme tippe yi alıyor. Tomme tippe ye benzeyen başka emzik Öner’iniz var mı?
Canım uç kısmını çekebilir misin küçük mü büyük mü bizimki büyük seviyorAvent night air’den çok memnunum. Bibs de aldım ama denemedim henüz.
Bızımkı de buCanım uç kısmını çekebilir misin küçük mü büyük mü bizimki büyük seviyor
Biz hipp organıc kullanıyoruz, 3. kutu bıtmek üzere.. Bı arkadasım hipp organıc combiotic in sinidirimi daha kolaymıs dedı, onu da denıcemHanımlar ben temiz içerikli mama arıyorum
Ama hangi mamayı araştırsam katkı maddeleri var
Palm yağı veya kanola yağı
Emülgatör daha birkaç madde daha
Aptamil kullanıyoruz onada bağımlılık yapıyor diye duydum
Gerçekten bazen sadece mama için ağladığını düşünüyorum
Sizin bildiğiniz temiz mama veya evde yapabileceğimiz bir tarif varmı
Anne sütünün tadına baksan bi, acayıp sekerlı mamaya göreBen de şekerli diye tercih etmedim aptamili, doktorum söylemişti aptamilin tadı biraz şekerli diye
Sagımı nasıl bıraktın önerilerin var mı bende sürekli sağıp veriyorum artık çok yorucu olmaya basladiEvet çayının faydasını görürsem yazarım buraya
Allah var görüşmelerinde faydası oldu mamayı tam bırakamasakta azalttık
Sağma makinasını tamamen bıraktım
Artık bebeğim olanı içiyor en azından
Sağmak beni bitiriyordu
Bebek bir yandan ağlıyor işler elime bakıyor
Biyere çıkamıyorum sürekli sağım yapıcam diye
Anne sütünün tadına bakılmaz diye duymuştum o yüzden bakmadım hiçAnne sütünün tadına baksan bi, acayıp sekerlı mamaya göre
Hadi bılmıyordum, zaten bıle ısteye bakmadım, sütü ılıtırken parmagımı degdırmıstım, oyle baktımmAnne sütünün tadına bakılmaz diye duymuştum o yüzden bakmadım hiç
Akşamları sütünün yetmediğini düşündüren şey ne sana gündüz yeten süt neden akşam yetmesin yetiyordur stres yapma.Bende 5 litre su içiyorum
az yiyorum ama sağlıklı besleniyorum
Gece ve sabah sorunum yokda akşam saatlerinde sorun yaşıyoruz sanki azalıyor yetmiyor
Ben hiç yetmediğini zannediyorum danışman yetmese 20 günde 1 kilo alamazdı fazla bile beslenmiş dedi ama akşam açlık ağlaması pek dinmiyor henüz
NEden öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum belki de hurafedir, kulağımda kalmış öyle cesaret edip bakamadımHadi bılmıyordum, zaten bıle ısteye bakmadım, sütü ılıtırken parmagımı degdırmıstım, oyle baktımm
20 günde 1 kiloyu sadece anne sütüyle almışsa gayet yetiyor sütün mama doktor önermediyse hiç başlama derimYo ben kendi kendime karar verdim
Aslında yenidoğduğunda doktor aptamil kullanın demişti
Hastanenin her yeri aptamil reklamıydı
Acaba anlaşmalarımı vardı oyğzden mi doktor önerdi bilemiyorum
çevremdekilerde aptamil verdiler hemen ben pek ilgilenemiyordum
şimdide Ağlamasını sadece mama ile susturabildiğm için akşam saatlerinde bir iki kere 1-2 ölçek kadar veriyorum
Ben combiotic olanı kullanıyorum, yine ıkınıyor. Dene tabi ama. Gaz damlaları için de doktorum bir bebekte işe yarayan diğerinde yaramayabiliyor dedi. Belki mama da öyledir.Biz hipp organıc kullanıyoruz, 3. kutu bıtmek üzere.. Bı arkadasım hipp organıc combiotic in sinidirimi daha kolaymıs dedı, onu da denıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?