- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.361
Kız biz ne zaman uyuycazAkşamları sütünün yetmediğini düşündüren şey ne sana gündüz yeten süt neden akşam yetmesin yetiyordur stres yapma.
Akşam sütün yapısı değişiyor.gündüz süt daha sulu akşam daha yağlı o yüzden gündüz memeler daha dolgunken gece daha yumuşak oluyor.anneler süt azaldı diye kaygılanıyor azalmıyor sadece yapısı değişiyor. Birde akşam bazı bebekler küme beslenme yapıyor yani sürekli sürekli emmek memede kalmak istiyor bunun sebebi de uzun uykuya geçiş yapabilmek ve bir nevi ertesi güne süt siparişiPaniklemeden her annenin sütü bebeğine yeter diyerek gak meme guk meme evire çevire emzirin gitsin.
Benimki 1 ayı doldurdu sürekli kucakta, bıraktığımız yerde ağlamadan durmuyor aslaKızlar artık 2.ayımıza doğru gidiyoruz ama bizimki uyanıp emmek alt değiştirme modundayız uyanık olsa bile durduğu yerde bir kaç dakika sessiz kalıyor sürekli ağlayarak kucağa gelmek istiyor sizinkiler ne durumda
Sling aldım bakalım biraz kollarım rahatladıBenimki 1 ayı doldurdu sürekli kucakta, bıraktığımız yerde ağlamadan durmuyor asla
Illakı o kadar olacak, ben arkadasıma sormustum organıc ve organıc combıotıc farkı ne dıye,o soylemstı..Ben combiotic olanı kullanıyorum, yine ıkınıyor. Dene tabi ama. Gaz damlaları için de doktorum bir bebekte işe yarayan diğerinde yaramayabiliyor dedi. Belki mama da öyledir.
Bünye alışıyor bi yerden sonra uykusuzluğa daKız biz ne zaman uyuycaz
Bu dediğinin aynısından 23 günlük bitanede bizde var karnı tok altı temiz Gazı çıkarılmış ama ağlamadan durduğu süre belki 3 dkKızlar artık 2.ayımıza doğru gidiyoruz ama bizimki uyanıp emmek alt değiştirme modundayız uyanık olsa bile durduğu yerde bir kaç dakika sessiz kalıyor sürekli ağlayarak kucağa gelmek istiyor sizinkiler ne durumda
İşin en kotusu esımın kucagında da aglıyor, benım kucagıma gelınce susuyorBu dediğinin aynısından 23 günlük bitanede bizde var karnı tok altı temiz Gazı çıkarılmış ama ağlamadan durduğu süre belki 3 dk
Bizimki kucak ayırt etmiyor, eşim kayınvalidem annem herkesin kucağında uyuyor susuyor, beni tanımıyor mu acaba diye canım çok sıkılıyor. Uyusa dert uyumasa dert oluyorİşin en kotusu esımın kucagında da aglıyor, benım kucagıma gelınce susuyor
Kız deli mısın ne dert edıyosun, enınde sonunda tanıyacak.. Yat uyu mis gibi onların kucağndayken,, perisan oldum uykusuzluktanBizimki kucak ayırt etmiyor, eşim kayınvalidem annem herkesin kucağında uyuyor susuyor, beni tanımıyor mu acaba diye canım çok sıkılıyor. Uyusa dert uyumasa dert oluyor
Bizdede avent var güzel gerçektenAvent night air’den çok memnunum. Bibs de aldım ama denemedim henüz.
c tutup meme masajı yapıyorum baş parmak ile süreklide uyandırıyorum iki memeyide vermeye çalışıyorum çok çabalıyorum emsin diye çünkü sağım yapmak benide bezdirdiSagımı nasıl bıraktın önerilerin var mı bende sürekli sağıp veriyorum artık çok yorucu olmaya basladi
Mutlaka her beslenme arasında ve bitişinde gaz çıkartıyorumEmerken uyuyan bebişin gazını nasıl çıkarıyosunuz kızlar? Hemşire her defasında çıkarın dedi dün gece de çok zor uyuttuk çok ağladı, gaz sorunumuz başladı. Memeyi alıyor gibi ama ağlıyor bi içiyor bi içmiyor gibi yazmıştım bi kaç gün önce meğer gazı olduğunda yapıyormuş. Sabah kakası yeşildi gazdan oluyo dedi hemşire geçen burda biri sormuştu yeşil neden olur diye. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Neden bakılmazmışAnne sütünün tadına bakılmaz diye duymuştum o yüzden bakmadım hiç
Yok ya benimki alışmıyor. Kocama bağırıyorum sonraBünye alışıyor bi yerden sonra uykusuzluğa da
Aman boşver tanıycak eninde sonunda. Benim kızı babası büyüttü, sanki o anne ben baba. Ama sorsan en çok annemi ve dedemi seviyorum diyorBizimki kucak ayırt etmiyor, eşim kayınvalidem annem herkesin kucağında uyuyor susuyor, beni tanımıyor mu acaba diye canım çok sıkılıyor. Uyusa dert uyumasa dert oluyor
Babaya acıdımm şuanAman boşver tanıycak eninde sonunda. Benim kızı babası büyüttü, sanki o anne ben baba. Ama sorsan en çok annemi ve dedemi seviyorum diyor
Ben de hemşireye sordum bazen memeyi tuttururken çok zorlanıyorum alıyor almıyor yarım saat uğraşıyorum diye. O da böyle zamanlarda gazı olduğu için almıyordur gaz masajı yap dedi. Bebeği omuzuna alıyorsun, elleri arkaya sarkıyor. Sırtına, kubbe gibi yaptığın elini vuruyorsun aşağıdan yukarı doğru. Kubbe gibi yaptığın için (yani avucunla su içecek gibi çukur yapıyorsun eli) pat pat ses çıkıyor korkma canı acımıyor.Emerken uyuyan bebişin gazını nasıl çıkarıyosunuz kızlar? Hemşire her defasında çıkarın dedi dün gece de çok zor uyuttuk çok ağladı, gaz sorunumuz başladı. Memeyi alıyor gibi ama ağlıyor bi içiyor bi içmiyor gibi yazmıştım bi kaç gün önce meğer gazı olduğunda yapıyormuş. Sabah kakası yeşildi gazdan oluyo dedi hemşire geçen burda biri sormuştu yeşil neden olur diye. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Gazı olduğu için benimki de rahatlamak içib meme istyor emzik veriyorum. Yoksa gazının üstüne tekrar emince gaz kombo yapıyor. Hemşire emzik ver o da ters basınç yapar gazını çıkartmasına yardımcı olur dedi.Valla 9-2 arası uyanıktık. Meme- uyuyakalma- gaz çıkarırken uyanma- kaka yapma-meme isteme döngüsüne düştük. Sonra döngüye doğal olarak kusma da eklendi. Akşamüstü gaz maz çıkarmadım fosur fosur uyuduuyuduğu yerde bırakacaksın bence.
Yok sana gelmez o zaman canım ucu küçük. Ama aventin başka bi tanesi de var ucu büyük geldiği için night aire geçtik o diğerini alabilirsin. 2 renk olan night air, ucu küçük. Diğer foto ucu büyük olan tek renkCanım uç kısmını çekebilir misin küçük mü büyük mü bizimki büyük seviyor
Yarım saate bir emiyoruz genelde bir saati geçirmiyoruz kıaymet kopuyır yoksaAkşamları sütünün yetmediğini düşündüren şey ne sana gündüz yeten süt neden akşam yetmesin yetiyordur stres yapma.
Akşam sütün yapısı değişiyor.gündüz süt daha sulu akşam daha yağlı o yüzden gündüz memeler daha dolgunken gece daha yumuşak oluyor.anneler süt azaldı diye kaygılanıyor azalmıyor sadece yapısı değişiyor. Birde akşam bazı bebekler küme beslenme yapıyor yani sürekli sürekli emmek memede kalmak istiyor bunun sebebi de uzun uykuya geçiş yapabilmek ve bir nevi ertesi güne süt siparişiPaniklemeden her annenin sütü bebeğine yeter diyerek gak meme guk meme evire çevire emzirin gitsin.
Bize uyku yokKız biz ne zaman uyuycaz
Ben de uykusuzluktan perşan oldum ama kendi kendime ediyorum paylaşamıyorum sanırım bebeğimi bırakamıyorum benimki de değişik bir psikolojiKız deli mısın ne dert edıyosun, enınde sonunda tanıyacak.. Yat uyu mis gibi onların kucağndayken,, perisan oldum uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?