2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız biz ne zaman uyuycaz

Benimki 1 ayı doldurdu sürekli kucakta, bıraktığımız yerde ağlamadan durmuyor asla

Ben combiotic olanı kullanıyorum, yine ıkınıyor. Dene tabi ama. Gaz damlaları için de doktorum bir bebekte işe yarayan diğerinde yaramayabiliyor dedi. Belki mama da öyledir.
Illakı o kadar olacak, ben arkadasıma sormustum organıc ve organıc combıotıc farkı ne dıye,o soylemstı..
Ben memnunum organıcten, oyle asırı gaz durumu yok cok sukjr, kaka yaptıysa damlasını vermıyorum,

Bu dediğinin aynısından 23 günlük bitanede bizde var karnı tok altı temiz Gazı çıkarılmış ama ağlamadan durduğu süre belki 3 dk

İşin en kotusu esımın kucagında da aglıyor, benım kucagıma gelınce susuyor
Bizimki kucak ayırt etmiyor, eşim kayınvalidem annem herkesin kucağında uyuyor susuyor, beni tanımıyor mu acaba diye canım çok sıkılıyor. Uyusa dert uyumasa dert oluyor

Bizimki kucak ayırt etmiyor, eşim kayınvalidem annem herkesin kucağında uyuyor susuyor, beni tanımıyor mu acaba diye canım çok sıkılıyor. Uyusa dert uyumasa dert oluyor
Kız deli mısın ne dert edıyosun, enınde sonunda tanıyacak.. Yat uyu mis gibi onların kucağndayken,, perisan oldum uykusuzluktan

Sagımı nasıl bıraktın önerilerin var mı bende sürekli sağıp veriyorum artık çok yorucu olmaya basladi
c tutup meme masajı yapıyorum baş parmak ile süreklide uyandırıyorum iki memeyide vermeye çalışıyorum çok çabalıyorum emsin diye çünkü sağım yapmak benide bezdirdi
Mutlaka her beslenme arasında ve bitişinde gaz çıkartıyorum
Uyusun uyumasın çünkü çıkarmayınca sancısı daha fazla oluyor bunsefer o yüzden uyuyamıyor
Anne sütünün tadına bakılmaz diye duymuştum o yüzden bakmadım hiç
Neden bakılmazmış
Bende bakmak istemiyorum nedense
Mama sanıp parmağımdan hafif bakmıştım tatsızdı sanki benim süt hiç şeker yemem ama

Aman boşver tanıycak eninde sonunda. Benim kızı babası büyüttü, sanki o anne ben baba. Ama sorsan en çok annemi ve dedemi seviyorum diyor

Valla 9-2 arası uyanıktık. Meme- uyuyakalma- gaz çıkarırken uyanma- kaka yapma-meme isteme döngüsüne düştük. Sonra döngüye doğal olarak kusma da eklendi. Akşamüstü gaz maz çıkarmadım fosur fosur uyudu uyuduğu yerde bırakacaksın bence.

Ben de hemşireye sordum bazen memeyi tuttururken çok zorlanıyorum alıyor almıyor yarım saat uğraşıyorum diye. O da böyle zamanlarda gazı olduğu için almıyordur gaz masajı yap dedi. Bebeği omuzuna alıyorsun, elleri arkaya sarkıyor. Sırtına, kubbe gibi yaptığın elini vuruyorsun aşağıdan yukarı doğru. Kubbe gibi yaptığın için (yani avucunla su içecek gibi çukur yapıyorsun eli) pat pat ses çıkıyor korkma canı acımıyor.

Gazı olduğu için benimki de rahatlamak içib meme istyor emzik veriyorum. Yoksa gazının üstüne tekrar emince gaz kombo yapıyor. Hemşire emzik ver o da ters basınç yapar gazını çıkartmasına yardımcı olur dedi.

Canım uç kısmını çekebilir misin küçük mü büyük mü bizimki büyük seviyor
Yok sana gelmez o zaman canım ucu küçük. Ama aventin başka bi tanesi de var ucu büyük geldiği için night aire geçtik o diğerini alabilirsin. 2 renk olan night air, ucu küçük. Diğer foto ucu büyük olan tek renk

Eklentiler

• IMG_7123.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 473
  • IMG_7122.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_7124.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 30
Yarım saate bir emiyoruz genelde bir saati geçirmiyoruz kıaymet kopuyır yoksa
Bende anlamıyorumki neden öyle hissettiğimi
Akşamüstü ağlıyor mama verince susuyor oyüzden sanırım aç süt az kaldı sanıyorum
Allah hepimize lıkır lıkır sütler nasip etsin
Kız biz ne zaman uyuycaz
Bize uyku yok
En zoru o sanırım gündüz yorgunluk gece uykusuzluk ah ah

Kız deli mısın ne dert edıyosun, enınde sonunda tanıyacak.. Yat uyu mis gibi onların kucağndayken,, perisan oldum uykusuzluktan
Ben de uykusuzluktan perşan oldum ama kendi kendime ediyorum paylaşamıyorum sanırım bebeğimi bırakamıyorum benimki de değişik bir psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…