- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.381
Demek ki bakan kıymetli olmuyorAman boşver tanıycak eninde sonunda. Benim kızı babası büyüttü, sanki o anne ben baba. Ama sorsan en çok annemi ve dedemi seviyorum diyor
Soothie yazan mavi olan mı canım büyük olan?Yok sana gelmez o zaman canım ucu küçük. Ama aventin başka bi tanesi de var ucu büyük geldiği için night aire geçtik o diğerini alabilirsin. 2 renk olan night air, ucu küçük. Diğer foto ucu büyük olan tek renk
Aynen mavi olan soothie. Bende pembesi var onun. Fotoda çok belli değil benim çektiğimde. Onun emzik kısmı büyük. Bu arada bibsinki de büyük.Soothie yazan mavi olan mı canım büyük olan?
Bibs de aklımda ama internettekş görselden anlayamadım nasıl o yüzden kaldım bir mağazada falan satılıyor mu bunlar gidip baksam e-bebek eAynen mavi olan soothie. Bende pembesi var onun. Fotoda çok belli değil benim çektiğimde. Onun emzik kısmı büyük. Bu arada bibsinki de büyük.
Kayınvalıdeyı kullanmıyorsan, bıze gonderebılrısınnBen de uykusuzluktan perşan oldum ama kendi kendime ediyorum paylaşamıyorum sanırım bebeğimi bırakamıyorum benimki de değişik bir psikoloji
Bibs de aklımda ama internettekş görselden anlayamadım nasıl o yüzden kaldım bir mağazada falan satılıyor mu bunlar gidip baksam e-bebek e
Gece mamamızı hazırlıyor,bezimizi götürüyorKayınvalıdeyı kullanmıyorsan, bıze gonderebılrısınn
Bunun ucu bir değişikmişBibs MinyCenterlarda var ama paketinden ucu gozukmuyor
Deli kızGece mamamızı hazırlıyor,bezimizi götürüyormutfak onda zaten. Sen bana bakma böyle de olunca kızımla hiç Başbaşa kalamıyorum sendromu oluştu
Biz minycenterdan almıştık, chiccoda da vardı. Bizimkiyi açtım şimdi foto çektim, sanırım istediğin gibiBibs de aklımda ama internettekş görselden anlayamadım nasıl o yüzden kaldım bir mağazada falan satılıyor mu bunlar gidip baksam e-bebek e
Sanırım bir tık büyük gibiBiz minycenterdan almıştık, chiccoda da vardı. Bizimkiyi açtım şimdi foto çektim, sanırım istediğin gibi
Bizimki bu air olanları beğenmedi. Öğürüyor her seferinde. Max 30 saniye emiyor. Yine ahengin bu ortası boşluklu emziklerinden sipariş ettim. Onun emzik kısmı yassı değil de yuvarlak sanırım. Bir de onu deneyeceğim.Bizdede avent var güzel gerçekten
Bu normal mi yoksa bizdeki huysuz bebeler miBu dediğinin aynısından 23 günlük bitanede bizde var karnı tok altı temiz Gazı çıkarılmış ama ağlamadan durduğu süre belki 3 dk
İlk onu deniyorum ama her zaman almıyor. Neye göre alıp almadığını anlamıyorum henüz.Gazı olduğu için benimki de rahatlamak içib meme istyor emzik veriyorum. Yoksa gazının üstüne tekrar emince gaz kombo yapıyor. Hemşire emzik ver o da ters basınç yapar gazını çıkartmasına yardımcı olur dedi.
Değişik uçlu olanlar var kutusunda ucunun çizimi var. Amazonda da satılıyor bak istersen canımBibs MinyCenterlarda var ama paketinden ucu gozukmuyor
Ben uyandiramiyorum iste memeyi alır almaz ağzına en fazla beş dakika sonra uykuya dalıyor ve sürekli uyanıyor az az emip uyu uyan sagmadigimda döngü bu şekildec tutup meme masajı yapıyorum baş parmak ile süreklide uyandırıyorum iki memeyide vermeye çalışıyorum çok çabalıyorum emsin diye çünkü sağım yapmak benide bezdirdi
Mutlaka her beslenme arasında ve bitişinde gaz çıkartıyorum
Uyusun uyumasın çünkü çıkarmayınca sancısı daha fazla oluyor bunsefer o yüzden uyuyamıyor
Neden bakılmazmış
Bende bakmak istemiyorum nedense
Mama sanıp parmağımdan hafif bakmıştım tatsızdı sanki benim süt hiç şeker yemem ama
Bİberon kullanamayan bir kızım vartomme tippe yavaş akışlı var bende ama yine de yarısından çoğunu dışarı atıyor mamanın. Başka biberon mu alsam fikre ihtiyacım var artık eds kullanmak istemiyorum
Denemedim ama memnun olmadığını yazmıştı biri burda sanırım. Medeladan da memnun değilim yazan olmuştu. Bu ikisi var benim bildiğimComotomo denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?