2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Soothie yazan mavi olan mı canım büyük olan?

Aynen mavi olan soothie. Bende pembesi var onun. Fotoda çok belli değil benim çektiğimde. Onun emzik kısmı büyük. Bu arada bibsinki de büyük.
Bibs de aklımda ama internettekş görselden anlayamadım nasıl o yüzden kaldım bir mağazada falan satılıyor mu bunlar gidip baksam e-bebek e

Bibs de aklımda ama internettekş görselden anlayamadım nasıl o yüzden kaldım bir mağazada falan satılıyor mu bunlar gidip baksam e-bebek e
Biz minycenterdan almıştık, chiccoda da vardı. Bizimkiyi açtım şimdi foto çektim, sanırım istediğin gibi

Eklentiler

• IMG_7126.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 27
Bizdede avent var güzel gerçekten
Bizimki bu air olanları beğenmedi. Öğürüyor her seferinde. Max 30 saniye emiyor. Yine ahengin bu ortası boşluklu emziklerinden sipariş ettim. Onun emzik kısmı yassı değil de yuvarlak sanırım. Bir de onu deneyeceğim.

İlk onu deniyorum ama her zaman almıyor. Neye göre alıp almadığını anlamıyorum henüz.

Ben uyandiramiyorum iste memeyi alır almaz ağzına en fazla beş dakika sonra uykuya dalıyor ve sürekli uyanıyor az az emip uyu uyan sagmadigimda döngü bu şekilde

Bİberon kullanamayan bir kızım var tomme tippe yavaş akışlı var bende ama yine de yarısından çoğunu dışarı atıyor mamanın. Başka biberon mu alsam fikre ihtiyacım var artık eds kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…