- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.761
Avent yenidoğan akışlı kullandım akıtmıyor ama çekincede bol geliyor benim bebeğim de red olmadı sadece tembellik yaptı ama arkadaşım da red yapmış bir youtuber tek meme reddi yapmayan biberon diye video çekmişti sanki bulursam yazayım sana
Neden kaşık biberon denemiyorsun
red yapmadığını söylüyor danışmanlar
Bizde biraz öyleyiz memede uyutmamamız lazım ama çare olmuyor bazenBen de cok kotu bir gece gecirdim hic uyumadik surekli memedeydi..5. Hafta atagi hu kadar degildi bu 8. Hafta atagi daha fena..Memede uyutmak disinda uyutabilmek istiyorum ama beceremiyorum.Emzik tutmuyor keske tutsa denemedigim emzik kalmadi
Yavaş akışlı değil de canım medelanın mekanizması biraz farklıymış bebek çekmeden biberondan süt gelmiyorBen dün emzirme danışmanı çağırdım ne kadar anne memesine yakın biberon deseler yavaş akışlı deseler de meme reddi yapabilir çünkü silikon sonuçta dedi tabi her bebek aynı değil ama benimkinde şu an aşırı meme reddi var sağıp veriyorum mecburen danışman da tutturamadı memeyi önce biberonu bırakman lazım dedi parmak eds yaptık onu bile ağlaya ağlaya içti kendim denemedim yine içmedi en son dayadım biberonu bıktım artık çok yıprandım
Doktorum önermedi canım. Söyledim aslında ama o da red de sebep olur dedi. Parmakla eds yi önerdi ama artık biberona geçmek istiyorum. Bende ki biberondan içemiyor yavaş akışlı olmasına rağmen yarısını döküyor içerken boşuna gidiyor mamaAvent yenidoğan akışlı kullandım akıtmıyor ama çekincede bol geliyor benim bebeğim de red olmadı sadece tembellik yaptı ama arkadaşım da red yapmış bir youtuber tek meme reddi yapmayan biberon diye video çekmişti sanki bulursam yazayım sana
Neden kaşık biberon denemiyorsun
red yapmadığını söylüyor danışmanlar
Biberonun yapısı bozuldu mu peki canım? Öylen yorumlar okudum da. Golden goat a başladım ben çıkarabilir mi ki bu mamayı içindenMama/anne sutu ayrimi yok bence ya ben medela ile mama verdim
NEyin canım medelanın mı?ne farkı oluyormuş ki?
evet damlatmaya basladi benimki her kullanim sonrasi steril ediyodum benBiberonun yapısı bozuldu mu peki canım? Öylen yorumlar okudum da. Golden goat a başladım ben çıkarabilir mi ki bu mamayı içinden
Comotomo da öyle çekmeden gelmiyor onda tam red yapmamıştı ama avent te tam red yaptıYavaş akışlı değil de canım medelanın mekanizması biraz farklıymış bebek çekmeden biberondan süt gelmiyor
O kadar ağlıyorki en son pes ediyorum çünkü boğazına kaçıyomuş gibi öksürüyo ağladığından parmak eds de dahi öyle yapıyor tek istediği biberonMeme reddi yaşayan
Yaşamak üzere olan
Veya bebeği memede bekleyen emmeyen
Arkadaşlar
Neden biberona devam ediyorsunuz
Kaşık biberon deneyin yavaş yavaş verin
bebek sinirlensin biraz
Anne sütü biberonu mama biberonu diye ayrım olmasına şaşırdım da.NEyin canım medelanın mı?
Benimki memede hemen uyuyor keşke uyumasa sütüm daha çok gelir doyar belkiBebeği doyup memeyi kendi bırakan var mı? (Uyuması hariç) Bu bir şehir efsanesi mi? Benimki bırakıyor bazen doydu diyorum kapatıyorum memeyi, 5 dk sonra yine ağzını açıyor. Annem diyor ki bu acıkmış.
Hah işte ben de bundurumda hemen mama yapıyorum, valla bılla anlamıyorum bu ısı benBebeği doyup memeyi kendi bırakan var mı? (Uyuması hariç) Bu bir şehir efsanesi mi? Benimki bırakıyor bazen doydu diyorum kapatıyorum memeyi, 5 dk sonra yine ağzını açıyor. Annem diyor ki bu acıkmış.
Şehir efsanesi o bence canımBebeği doyup memeyi kendi bırakan var mı? (Uyuması hariç) Bu bir şehir efsanesi mi? Benimki bırakıyor bazen doydu diyorum kapatıyorum memeyi, 5 dk sonra yine ağzını açıyor. Annem diyor ki bu acıkmış.
Bebeği doyup memeyi kendi bırakan var mı? (Uyuması hariç) Bu bir şehir efsanesi mi? Benimki bırakıyor bazen doydu diyorum kapatıyorum memeyi, 5 dk sonra yine ağzını açıyor. Annem diyor ki bu acıkmış.
Baktım şimdi konuna, herkes ne kadar muhteşem anne. Benim kollarım ağrıyor, ağlıyorum artık. Her meme istediğinde verenler ne zaman uyuyor? Herkes mi 25 yaşında, hiç yorulmuyor? Bende mi bir anormallik var?Ben de anlamiyorum o nedenle surekli memede kaliyor..Hatta dun konu actim bu konuda surekli memede kalsincilar ve 2 saatte bir emsin rutinciler arasında bocaliyorum.nedir bunun dogrusu bilen bana da anlatsin..
Mama verince de doyma degil de kan sekeri cok hizli yukseldiginden bayılma oluyor bence
Bız yaslandık ondan galıbaBaktım şimdi konuna, herkes ne kadar muhteşem anne. Benim kollarım ağrıyor, ağlıyorum artık. Her meme istediğinde verenler ne zaman uyuyor? Herkes mi 25 yaşında, hiç yorulmuyor? Bende mi bir anormallik var?
Baktım şimdi konuna, herkes ne kadar muhteşem anne. Benim kollarım ağrıyor, ağlıyorum artık. Her meme istediğinde verenler ne zaman uyuyor? Herkes mi 25 yaşında, hiç yorulmuyor? Bende mi bir anormallik var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?