2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Meme reddi yaşayan
Yaşamak üzere olan
Veya bebeği memede bekleyen emmeyen
Arkadaşlar
Neden biberona devam ediyorsunuz
Kaşık biberon deneyin yavaş yavaş verin
bebek sinirlensin biraz

sheilata
Kasik biberon olabilir,sonda ile eds olabilir.
Hepsi zor bunlarin ama bebegin emmesi bozulmuyor.Biberondaki en temel sorun meme emme ve biberon emme sirasinda farkli hareket yaptigindan dili farkli calistigindan memeyi emmeyi unutuyor..Ben edsciyim hem meme aktif kaliyor hem de bebek memeyi unutmuyor.Ama biberon kullanilcaksa medela ya da comotomo red yapmiyor diyorlar bizde ikisi de red yapti mesela

Ben de cok kotu bir gece gecirdim hic uyumadik surekli memedeydi..5. Hafta atagi hu kadar degildi bu 8. Hafta atagi daha fena..Memede uyutmak disinda uyutabilmek istiyorum ama beceremiyorum.Emzik tutmuyor keske tutsa denemedigim emzik kalmadi
Bizde biraz öyleyiz memede uyutmamamız lazım ama çare olmuyor bazen
Arada göğsüne alıp bedeninle birlikte sallan yürü kulağına şşşş de onunda faydası oluyor

Yavaş akışlı değil de canım medelanın mekanizması biraz farklıymış bebek çekmeden biberondan süt gelmiyor

Doktorum önermedi canım. Söyledim aslında ama o da red de sebep olur dedi. Parmakla eds yi önerdi ama artık biberona geçmek istiyorum. Bende ki biberondan içemiyor yavaş akışlı olmasına rağmen yarısını döküyor içerken boşuna gidiyor mama

Meme reddi yaşayan
Yaşamak üzere olan
Veya bebeği memede bekleyen emmeyen
Arkadaşlar
Neden biberona devam ediyorsunuz
Kaşık biberon deneyin yavaş yavaş verin
bebek sinirlensin biraz
O kadar ağlıyorki en son pes ediyorum çünkü boğazına kaçıyomuş gibi öksürüyo ağladığından parmak eds de dahi öyle yapıyor tek istediği biberon

Benimki memede hemen uyuyor keşke uyumasa sütüm daha çok gelir doyar belki

Hah işte ben de bundurumda hemen mama yapıyorum, valla bılla anlamıyorum bu ısı ben

Şehir efsanesi o bence canım çok nadir bırakıyor o da doyduğundan değil uykuya daldığından. Çene gıdıklama, yüzde bacakta ıslak mendil gezdir falan uyanık tutmaya çalışıyorum. Ne zaman memeyi tam boşaltıyor anlamıyorum da. Randımanlı emmezse çabuk acıkıp istiyor. Eli yumruk yumruk olunca aç diye anlıyorum. Kakalı çişli bez olmasa boş emiyor dicem

Ben de anlamiyorum o nedenle surekli memede kaliyor..Hatta dun konu actim bu konuda surekli memede kalsincilar ve 2 saatte bir emsin rutinciler arasında bocaliyorum.nedir bunun dogrusu bilen bana da anlatsin..
Mama verince de doyma degil de kan sekeri cok hizli yukseldiginden bayılma oluyor bence

Baktım şimdi konuna, herkes ne kadar muhteşem anne. Benim kollarım ağrıyor, ağlıyorum artık. Her meme istediğinde verenler ne zaman uyuyor? Herkes mi 25 yaşında, hiç yorulmuyor? Bende mi bir anormallik var?

Baktım şimdi konuna, herkes ne kadar muhteşem anne. Benim kollarım ağrıyor, ağlıyorum artık. Her meme istediğinde verenler ne zaman uyuyor? Herkes mi 25 yaşında, hiç yorulmuyor? Bende mi bir anormallik var?

Sorma gercekten herkes baska bisi soyluyor bi de..
Uyumayinca kesinlikle sut olmuyor kesinlikle.Kol agrisi boyun agrisi..Ya bi de ben emzirince bebegime odaklanmak istiyorum telefonla falan ugrasmamak istiyorum aslinda ama emzirme 10 saat surunce dizi falan izliyorum valla telefonla oynuyorum yani bebegimle olan vaktim de kaliteli gecmiyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…