2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de sirtina vuruyorum cikmiyor yer yemez yere yatirip bacak masaj vs yapsam kusuyor sonrada gaz bagirsaklara inmis oluyor

Ilk uc gun sut gelmeyince mama vermediniz mi

120 toplam mı
Bızım nerdeyse bır ogun
Bir öğün 120 cc ydi 150 ye doğru gidiyorduk
Kaç saatte bir veriyordun canım mamayı. Bizim rutinimiz 3 saatte birdi. Artık bir ayı doldurduk 4 saatte bir uyandırcam geceleri.90 dan fazla vermedim ama 60 veriyorum hep günde iki kez 90 veriyorum
İki - üç saatte bir acıkınca tekrar veriyordum
Şimdi saat başı emziriyorum hemen hemen

Bir öğün 120 cc ydi 150 ye doğru gidiyorduk

İki - üç saatte bir acıkınca tekrar veriyordum
Şimdi saat başı emziriyorum hemen hemen
Kac gunlukken 120 verıyırdun, ben 90 verıyorm suan 37 gunluk, emzırırsem fazla gelıyor kusuyor bı mıktar

Bizimkinin inmedi tam çıkıntılı duruyor kilo aldıkça bence çekilir içine bizim kız çok az kilo alıyor

Kızlar bebiş dün gece hiç durmadı yaaa sabah 5 te uyudu. Yapmadığımız şey kalmadı. Aktığı değiş, gaz çıkar, masaj yap, emzir, sağılan sütten ver yok banamısın demedi hep memede durmak istedi. Ne kadar sürecek acaba bu atak mı? 49 günlüğüz artık oturması gerek uykunun değil mi?

Dün bızımde oyle oldu, uzun zaman sonra bı dızı izliyim dedim, 8 de basladık diziye, kucagıma aldım o sıırada emzıreyım dıye, gece 3 e kadar meme ucunda kah emdi kah uyudu, 12ye dogru mama da verdım uykuya gecıs yapsın dıye, yok yıne memenın ucunda uyudu.. Tamam uyusun sorun deıl ama benım dermanım kalmadı.. #37gunluk

Bizimki de bütün gece ıkındı. Sadece memede sakinliyordu. Doymuyor herhalde diye mama yaptık iki kere. Mamayı da içmedi. 9’dan sonra bayıldı sabah.

Sanırım bu aralar kendilerine bir saat belirlediler sabaha karşı o saat gelmeden uyumuyolar biz 38 günlüğüz

Kızlar bebeğin alt dudak yanlarında toplu iğne başı kadar iki nokta beyazlık çıktı yarın 1. Ay sağlık ocağı kontrole gidecezwonlar anlar mı pamukçuk dudakta olur mu

Kızlar formül mama İçin meme reddine yol açmayacak en iyi biberon hangisi? Medela calma aldım kutusunda bekliyor şu an acaba iade mi etsem bilemedim. Anne sütüne özel tasarlanmış formül mamada işe yaramaz mı acaba diye kafam karıştı. O kadar da para verdim boşuna gitsin istemiyorum

Kac gunlukken 120 verıyırdun, ben 90 verıyorm suan 37 gunluk, emzırırsem fazla gelıyor kusuyor bı mıktar
Ben depresyon geçirdim bebeğime bakmak istemedim ilk haftalar
Annemler 90 veriyordu üç haftalık olana kadar 30 günlüktü 120 veriyordum onlada doymamaya başlamıştı
Aslında bu ölçğler çok fazla ve boş yere bebeği şişiyoruz diye düşünüyorum belkide bebek alışıyor midesi genişledikçe
Anne sütü böyle olmuyor ama daha az ve sık sık içiyorlar

ne farkı oluyormuş ki?

Ben dün emzirme danışmanı çağırdım ne kadar anne memesine yakın biberon deseler yavaş akışlı deseler de meme reddi yapabilir çünkü silikon sonuçta dedi tabi her bebek aynı değil ama benimkinde şu an aşırı meme reddi var sağıp veriyorum mecburen danışman da tutturamadı memeyi önce biberonu bırakman lazım dedi parmak eds yaptık onu bile ağlaya ağlaya içti kendim denemedim yine içmedi en son dayadım biberonu bıktım artık çok yıprandım

Mama/anne sutu ayrimi yok bence ya ben medela ile mama verdim

Sizin meme reddinizin sebebi ne peki biberon mi yoksa en basindan beri ki gogse gelmek istemiyor?

Avent yenidoğan akışlı kullandım akıtmıyor ama çekincede bol geliyor benim bebeğim de red olmadı sadece tembellik yaptı ama arkadaşım da red yapmış bir youtuber tek meme reddi yapmayan biberon diye video çekmişti sanki bulursam yazayım sana
Neden kaşık biberon denemiyorsun
red yapmadığını söylüyor danışmanlar

Ben de cok kotu bir gece gecirdim hic uyumadik surekli memedeydi..5. Hafta atagi hu kadar degildi bu 8. Hafta atagi daha fena..Memede uyutmak disinda uyutabilmek istiyorum ama beceremiyorum.Emzik tutmuyor keske tutsa denemedigim emzik kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…