2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nasıl azalttınız canım? Ben de kendim yapayım bu süreci

Bence mutlaka destek al yalnız biraz zor..Temas Derneği var ücretsiz online danışmanlık veriyorlar.Emzirme ile ilgili her turlu konuda danışılabilir..

Ben de deneyeyim bakalım bir paket alıp
Likir likir bebegin coskulu yutkunma sesi dimi

Nasıl azalttınız canım? Ben de kendim yapayım bu süreci
Ben 120 cc veriyordum
100-90-75-60-45-30 diye düşürdüm
İki ginde bir yada ihtiyaca göre bazen azaltıp tekrar artırdığmda oluyordu
Emmesi düzelince mama ihtiyacıda azaldı tabi emmeden mamayı kesmedim
akşamları verdiğim oluyor hala
Böyle bir süt sesi hiç duymadım sıkınca damla damla geliyor benim ki
Sıkınca hepimizinki öyle bebek daha kuvvetli çeker ama
Ben de deneyeyim bakalım bir paket alıp
Likir likir bebegin coskulu yutkunma sesi dimi
hıhı bebeğin yutkunma sesi lıkırdıyor

120 toplam mı
Bızım nerdeyse bır ogun

Kaç saatte bir veriyordun canım mamayı. Bizim rutinimiz 3 saatte birdi. Artık bir ayı doldurduk 4 saatte bir uyandırcam geceleri.90 dan fazla vermedim ama 60 veriyorum hep günde iki kez 90 veriyorum

Bugün foto çekimi yaptırdık kızlar fotoğrafçı da dedi bu kızın göbeği niye böyle diye. Normal değil doktora götürün dedi. Bizim göbeğimiz Doğumdan beri aynı şiş duruyor hiç inmedi, sizin ne durumda? Neden böyle anlamadım

Nasil bi sislik canim ben anlamadim Delik mi sis karin mi? Ama bir gotur bence de gotografci birsuru bebek görüyordur .Sizin zaten 1. Ay kontrolu yok mu?

Nasil bi sislik canim ben anlamadim Delik mi sis karin mi? Ama bir gotur bence de gotografci birsuru bebek görüyordur .Sizin zaten 1. Ay kontrolu yok mu?
Göbek deliği canım doğduğu gibi şiş çıkıntı şeklinde duruyor. Bizim 1.ay kontrolünü 14 şubata koymuşlar anlamadım niye

Göbek deliği canım doğduğu gibi şiş çıkıntı şeklinde duruyor. Bizim 1.ay kontrolünü 14 şubata koymuşlar anlamadım niye

Benim bebeğimin göbeği de çıkık bizim doktor bisi demiyor ama iste seninki ne kadar cikik bilmiyorum mutlaka sor doktoruna ihmal etme

Göbek fitigi olabilir mi canım maalesef benim bebegiminde çıkık çok ikinmaktan fitik olmuş morarma olmadığı sürece sorun yok 6 yaşına kadar en geç gecee dedi

Göbek fitigi olabilir mi canım maalesef benim bebegiminde çıkık çok ikinmaktan fitik olmuş morarma olmadığı sürece sorun yok 6 yaşına kadar en geç gecee dedi
Hiç bilmiyorum ben normal kilo aldıkça iner sanıyordum. 6 yaşına kadar böyle mi duracak böyle göbek deliği mi olur

Hiç bilmiyorum ben normal kilo aldıkça iner sanıyordum. 6 yaşına kadar böyle mi duracak böyle göbek deliği mi olur
En geç 6yasina kadr dedi. Maalesef ikindikca daha çok dışarıya cikti morarma olursa kabız okursa getir işlem yaparız dedi aklında olsun acı ağrı yapan birsey degilkis

Eskiler göbek deliği şişen bebeklerin göbeğine demir para koyup göbeği sararlardi canım benim kardeşime babannemler yapmışti zararsız bir yöntem dene istersen

Nasıl geçti sebebi söylendi mi size
En son ölçüldüğünde değeri 3tü doktorumuz artık rahat olun kalmamış dedi. Bol bol emzirdim ben mamayla da desteklemiştik sütüm yetersizdi o zamanlar bebeğim de çok iştahlıdır (maşallah) beslendikçe çiş yaptı çişle atılan bir şeymiş öyle söylemişlerdi ilk öğrendiğimizde. Bizim max 11,5 olmuştu bilirubin seviyemiz artmadı ama hemen de azalmadı on on beş güne geçer bu pik seviyesi demişlerdi ama on gün sonra yine 10 ölçülmüştü değer. O zaman da uzamış sarılık anne sütü sarılığı dediler. Normal bir şey dediler sebep olarak şu bu demedi kimse ne doktorumuz ne ebemiz. Hatta uzamış sarılık olunca rahatladılar bile diyebilirim. Değerin artma durumu olmadığı için. Ben çok taktım çok üzüldüm el kadar yavrumu besleyemedim benim yüzümden böyle oldu diye. İlk üç gün sütüm gelmemişti çünkü ortalamanın altında kilo vermişti bebeğim doğduktan sonra. 17. Gün sebebi araştırılmak için tahlil de yapıldı rh uyumsuzluğu ihtimalimiz vardı. O da temiz çıktı. Enfeksiyon da yoktu. Herhangi bir biyolojik sebep yoktu. Doktorumuz bol bol beslensin saat bekleme o istedikçe emzir ama uyuyorsa da iki saati geçirme dedi. Öyle öyle atlattık çok şükür.

Canım göbek fıtığı olabilir 2-3 aya geçiyormuş bizim doktor olur bazı bebeklerde ama geçer sonra demişti. Bizim ki erken geçti. Delik dışarı doğru şişti böyle şimdi normal çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…