2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cinayet vs ben de severim the Serpent mutlaka izlemelisin, gerçek olaylardan be oyunculuk, teması görseli vs öyle iyi ki…

Gebelikte hemoroid sorunu yaşayan anneler doğumdan sonra ne durumdasınız? Bende doğumda oluştu sanırım. Yine tecrübesiz olduğum bir konu. Kendi geçer mi doktora mı gitmeliyim bilmiyorum.

Biz de 43 günlüğüz gündüz geceye nazaran hala daha gazla uyuyo ama bir bebek olarak yine az uyuyor… 5-6 saat arada toplamda sadece 30-40 dk uyku uyuduğu oluyor geri kalanı uyanık…

Gebelikte hemoroid sorunu yaşayan anneler doğumdan sonra ne durumdasınız? Bende doğumda oluştu sanırım. Yine tecrübesiz olduğum bir konu. Kendi geçer mi doktora mı gitmeliyim bilmiyorum.
Bende de doğumdan sonra oluştu çok acıtan bişeymiş ben de ne yapacağımı bilmiyorum kendi geçmesini umuyorum

Kirmizimartenicka Sohrab backslash Nilsibel hepimiz aynıyız, hepimiz mükemmel anneyiz bee kimimiz şu yaştan sonra anne olma cesaretini göstermiş, kimimiz doğumdan önce okumadığı kitap kalmamış, kimimiz süt uğruna ne hoşaflar içmiş ohooo bi sürü. Bize mükemmel anne demeyen ……. Ben evde bazen bağırıyorum “benim bebeğim var ulan anneyim ben” diye. ( kafa hepten gitmişte olabilir) napalım süt yoksa bu bizi kötü anne yapmaz- çocuğunu doyurmak için ekstra çaba sarfeden anne yapar, napalım o uyumayınca geriliyorsak o bizi kötü anne yapmaz- uykulu uykulu hala çocuğunu bırakmayan cefakar ve saçı başı dağılmış anne yapar . Biz biz kimi zaman kahvaltı yapmayı çocuğumuzun b.klu bezini değiştirmek için ertelemiş insanız beee kimse bize kötü diyemez. (Biz dahil) bence süperiz, en mükemmel anne biziz hatta. Kaç sayfa okuyoruz burda o bile kıymetli. Bence de hadi sarılalım kaç kişi olduğumuzu görsünler.

Ben Meksika açmazı, Rabarba, biraz konuşabilir miyiz- gibi komik Podcast’ler dinliyorum . Bırak bebek emerken dizi izlemeyi Netflixte Uyumam gereken o kısacık zamanda hızlı hızlı dizi bitiriyorum.

Ben olsam ya yer içerim ya uyurum

Bende de doğumdan sonra oluştu çok acıtan bişeymiş ben de ne yapacağımı bilmiyorum kendi geçmesini umuyorum
YALAZ6 kızlar kendi kendine geçeceğini sanmıyorum. Kadın doğum doktorunuza sorun veya genel cerrahiye gitmeniz lazım sanırım. Bana geçen hamileliğimde doktor bir krem vermişti. İki üç kere kullandım geçti. Tanıdığınız eczacı da varsa danışın isterseniz. Boşa işkence çektirmeyin kendinize ve ilerlemesin. İlaçla hemen geçiyor.
Burda sarı kantaron yağı falan sürüp faydasını görenler de olmuştu sanırım.

Cinayet vs ben de severim the Serpent mutlaka izlemelisin, gerçek olaylardan be oyunculuk, teması görseli vs öyle iyi ki…
Ben de Unbelievable, true detective, the sinner (kitabı da çok güzeldi), Mindhunter (kriminolojinin, suçlu profili çıkarmanın nasıl sistemsel hale geldiği, bilimsel olarak nasıl ilerlediğini çok güzel gösteriyor) önerebilirim. Manifest’i izledim son 2 -3 bölüm kaldı :), Serpent’e başlamıştık ama konsantre olamadım devamı gelmedi.

Radyo tiyatrosu da güzel oluyor spotify’da Hastalık Hastası’nı dinlemiştim hamilelikte yürüyüş yaparken. Mesut Süre’yi dinlemedim podcastini ama youtube’da ilişki testini severim izlerim. Bir de Odadaki Fil var podcast olarak listemde komedi ağırlıklı başlamadım başlicam.

S Sret-Nise

Ekran görntüsü aldım. Bakıcam bu dizilere.
Teşekkürler.

sheilata
Bizdeki göz enfeksiyonu geçmemiş ne yazık ki
O gün iki kez üst üste banyo yapınca belli olmamış yine çok fena akıyor gözü kirpikleri yapış yapış oluyor göz pınarları çapak dolu garibimin

Sen çözüm bulursan bana da haber et
Bir arkadaş aylarca sürdü demişti
Bizim 2 ay olacak hnerdeyse

Gözpınarına masaj yapıyor musunuz
Bir ay sürdü bizimkide masajla azaldı
Kardeşimin ki 6 ay sürmüştü

Kızlar sizinde bebeğiniz boş boş ıkınıyor mu kirpkirmizi oluyor ama yapamıyor neden acaba gazdan mi böyle ki
Evet dün kaka yaptı gündüz rahat uyudu, sabahı zor ettik gece yine ıkınmaktan. Ya gazı vardır ya kabızdır. Ya ikisi birden.
Bir memeyi emince biraz kusuyor. Doymuş mu demek? Çok sıkıştırmak istemiyorum. Tekrar emzirmek istemiyorum, zaten ıkınıyor çocuk. Doymasa da kusar mı? Aç aç diyor herkes. Bence aç değil.

Valla emmek istediği sürece veriyorum ben kussa bile gece mama veriyorum zaten sütüm olmuyor boş boş emiyor gündüz sütüm oluyor 1 kez mama veriyorum sonra emziriyorum mamasina 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup verdim inşallah işe yarar gazida çiş i de atar

Hiç durmadığı için ben de emziriyorum tekrar ama daha çok gaz yapacak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…