- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.801
Çok teşekkür ederimGeçecekkendinizi suçlamayın bu süreçte yapılabilecek tek şey bebeğin beslenmesine odaklanmakmış
Cinayet vs ben de severimBen de okul iş, doğru insan derken 35te evlendim 38de anca doğurdum (yüksek lisansta halen tez aşamasındayım bu saatten sonra da zor) keşke daha erken evlenip anne olsaydım diyorum. Gençken kafa daha kaldırıyor sanırım. Tarama testine hiç sokmadı doktorum yaştan kaynaklı direk nipty testi yaptırdım kafam rahat etti.
Aynen canım burası bana yalnız olmadığımı, hissettiğim şeylerin tamamen aynı olduğunu, aynı korkuları, hezeyanları, mutlulukları yaşadığımızı gösteriyor, akıl sağlığımı koruyoruminşallah daha güzel şeyleri paylaşırız
Kaç dizi bitirdim. Bizimki gözü kapalı emiyor, kapayana kadar konuşuyorum. En son annem, doktor dizisi (New Amsterdam) izliyorum diye laf etti ona sinirimden ağladım. Dedim dellendirmeyin cinayet polisiyeye başlarım (ki çok severim). Podcast öneririm seversen canım -merdiven altı terapi- güzel dizi önerilerine açığım.
Benimki de aynısını yapyiyo…Bebeği doyup memeyi kendi bırakan var mı? (Uyuması hariç) Bu bir şehir efsanesi mi? Benimki bırakıyor bazen doydu diyorum kapatıyorum memeyi, 5 dk sonra yine ağzını açıyor. Annem diyor ki bu acıkmış.
Biz de 43 günlüğüz gündüz geceye nazaran hala daha gazla uyuyo ama bir bebek olarak yine az uyuyor… 5-6 saat arada toplamda sadece 30-40 dk uyku uyuduğu oluyor geri kalanı uyanık…Kızlar bebiş dün gece hiç durmadı yaaa sabah 5 te uyudu. Yapmadığımız şey kalmadı. Aktığı değiş, gaz çıkar, masaj yap, emzir, sağılan sütten ver yok banamısın demedihep memede durmak istedi. Ne kadar sürecek acaba bu atak mı? 49 günlüğüz artık oturması gerek uykunun değil mi?
Bende de doğumdan sonra oluştuGebelikte hemoroid sorunu yaşayan anneler doğumdan sonra ne durumdasınız? Bende doğumda oluştu sanırım. Yine tecrübesiz olduğum bir konu. Kendi geçer mi doktora mı gitmeliyim bilmiyorum.
backslash Sohrab valla aynen herkes mükemmel anne. Ben de uzun süre kalınca ayaklarıma kollarıma kramp giriyor. Bazen eşime ve anneme de sinirleniyorum. Ağlayınca hemen meme ver aç bu çocuk diyorlar. Oysa 1 saat önce emzirmişim, gaz sancısı yüzünden meme istiyor. İtiraz edince de sanki kızı doyurmaya üşeniyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden ağladığım çok oldu. Hadi sarılalım kardeşlerim
Ben Meksika açmazı, Rabarba, biraz konuşabilir miyiz- gibi komik Podcast’ler dinliyorum . Bırak bebek emerken dizi izlemeyi Netflixte Uyumam gereken o kısacık zamanda hızlı hızlı dizi bitiriyorum.Ben de okul iş, doğru insan derken 35te evlendim 38de anca doğurdum (yüksek lisansta halen tez aşamasındayım bu saatten sonra da zor) keşke daha erken evlenip anne olsaydım diyorum. Gençken kafa daha kaldırıyor sanırım. Tarama testine hiç sokmadı doktorum yaştan kaynaklı direk nipty testi yaptırdım kafam rahat etti.
Aynen canım burası bana yalnız olmadığımı, hissettiğim şeylerin tamamen aynı olduğunu, aynı korkuları, hezeyanları, mutlulukları yaşadığımızı gösteriyor, akıl sağlığımı koruyoruminşallah daha güzel şeyleri paylaşırız
Kaç dizi bitirdim. Bizimki gözü kapalı emiyor, kapayana kadar konuşuyorum. En son annem, doktor dizisi (New Amsterdam) izliyorum diye laf etti ona sinirimden ağladım. Dedim dellendirmeyin cinayet polisiyeye başlarım (ki çok severim). Podcast öneririm seversen canım -merdiven altı terapi- güzel dizi önerilerine açığım.
Ben olsam ya yer içerim ya uyurumsudem34 çay kahve de içmesem gözümü açamam herhalde. Çocuk uyusa da eh eh ediyor ıkınıyor. Gece kalktım kızın odasında yattım. 3.30’da emzirip gittim. 6.30’da etinden et koparılıyor gibi ağlıyordu bebe, hemen koştum yatak odasına, kocam beyin poposunda pireler uçuşuyor, duymuyor bile. 7.30’da al biraz bunu pişpişle de uyuyım dedim, hep uyku düşünüyorsun diyor bana.
Sağol bu arada, geçti gözüm damlayla hemen. Oğlanın da kızardı aktı ama hemen tobsin damlattım, ertesi gün geçti.
Şimdi bebek uyuyor, biraz çıkıp yürüsem mi, leslie mi yapsam evde, kafayı vurup yatsam mı, dizi mi izlesem, opsiyon çok bilemedim.
Bende de doğumdan sonra oluştuçok acıtan bişeymiş ben de ne yapacağımı bilmiyorum kendi geçmesini umuyorum
Merdiven altı terapiyi bi ara çok takip ediyordum sonra çok reklam için bölüm yapıyor gibi gelmeye başladı, bıraktım. Başlarda çok ağlıyordum dinlerken. True crime ile ilgili podcastler dinliyordum. Onlardan da etkilenmeye başladım, bıraktım.
New Amsterdam dizisini bilmiyorum, annen nesini beğenmedi? Hamileyken stephen king okuyup hafif korku dizileri izledim. Haunting tarzı. Genelde ekim kasım aylarında yenileri çıkıyor halloweenden ötürü. Şu an harlan coben kitaplarından uyarlanan dizileri izliyorum. Aynı anda üç dizi izliyorum. Şantaj, Manifest ve Troy. Ondan önce Safe, Crown ve the Affair’i bitirdim. Polisiye, gerilim, tarihi seviyorum.
Ben de Unbelievable, true detective, the sinner (kitabı da çok güzeldi), Mindhunter (kriminolojinin, suçlu profili çıkarmanın nasıl sistemsel hale geldiği, bilimsel olarak nasıl ilerlediğini çok güzel gösteriyor) önerebilirim. Manifest’i izledim son 2 -3 bölüm kaldı :), Serpent’e başlamıştık ama konsantre olamadım devamı gelmedi.Cinayet vs ben de severimthe Serpent mutlaka izlemelisin, gerçek olaylardan be oyunculuk, teması görseli vs öyle iyi ki…
S Sret-NiseBen de Unbelievable, true detective, the sinner (kitabı da çok güzeldi), Mindhunter (kriminolojinin, suçlu profili çıkarmanın nasıl sistemsel hale geldiği, bilimsel olarak nasıl ilerlediğini çok güzel gösteriyor) önerebilirim. Manifest’i izledim son 2 -3 bölüm kaldı :), Serpent’e başlamıştık ama konsantre olamadım devamı gelmedi.
Radyo tiyatrosu da güzel oluyor spotify’da Hastalık Hastası’nı dinlemiştim hamilelikte yürüyüş yaparken. Mesut Süre’yi dinlemedim podcastini ama youtube’da ilişki testini severim izlerim. Bir de Odadaki Fil var podcast olarak listemde komedi ağırlıklı başlamadım başlicam.
Ekran görntüsü aldım. Bakıcam bu dizilere.Ben de Unbelievable, true detective, the sinner (kitabı da çok güzeldi), Mindhunter (kriminolojinin, suçlu profili çıkarmanın nasıl sistemsel hale geldiği, bilimsel olarak nasıl ilerlediğini çok güzel gösteriyor) önerebilirim. Manifest’i izledim son 2 -3 bölüm kaldı :), Serpent’e başlamıştık ama konsantre olamadım devamı gelmedi.
Radyo tiyatrosu da güzel oluyor spotify’da Hastalık Hastası’nı dinlemiştim hamilelikte yürüyüş yaparken. Mesut Süre’yi dinlemedim podcastini ama youtube’da ilişki testini severim izlerim. Bir de Odadaki Fil var podcast olarak listemde komedi ağırlıklı başlamadım başlicam.
Gözpınarına masaj yapıyor musunuzsheilata
Bizdeki göz enfeksiyonu geçmemiş ne yazık ki
O gün iki kez üst üste banyo yapınca belli olmamış yine çok fena akıyor gözü kirpikleri yapış yapış oluyor göz pınarları çapak dolu garibimin
Sen çözüm bulursan bana da haber et
Bir arkadaş aylarca sürdü demişti
Bizim 2 ay olacak hnerdeyse
Radyo tiyatrosuna ben de bayılıyorum.
Evet dün kaka yaptı gündüz rahat uyudu, sabahı zor ettik gece yine ıkınmaktan. Ya gazı vardır ya kabızdır. Ya ikisi birden.Kızlar sizinde bebeğiniz boş boş ıkınıyor mu kirpkirmizi oluyor ama yapamıyor neden acaba gazdan mi böyle ki
Valla emmek istediği sürece veriyorum ben kussa bile gece mama veriyorum zaten sütüm olmuyor boş boş emiyor gündüz sütüm oluyor 1 kez mama veriyorum sonra emziriyorum mamasina 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup verdim inşallah işe yarar gazida çiş i de atarEvet dün kaka yaptı gündüz rahat uyudu, sabahı zor ettik gece yine ıkınmaktan. Ya gazı vardır ya kabızdır. Ya ikisi birden.
Bir memeyi emince biraz kusuyor. Doymuş mu demek? Çok sıkıştırmak istemiyorum. Tekrar emzirmek istemiyorum, zaten ıkınıyor çocuk. Doymasa da kusar mı? Aç aç diyor herkes. Bence aç değil.
Hiç durmadığı için ben de emziriyorum tekrar ama daha çok gaz yapacak bence.Valla emmek istediği sürece veriyorum ben kussa bile gece mama veriyorum zaten sütüm olmuyor boş boş emiyor gündüz sütüm oluyor 1 kez mama veriyorum sonra emziriyorum mamasina 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup verdim inşallah işe yarar gazida çiş i de atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?