- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.841
O ne? Gaz damlası mı?biz mommys bliss e geçtik bir dene istersen. Hamileyken almıştım arkadaşım önermişti. Doktora sordum colinox fayda etmeyince günde 3 defa 1 ml olarak ver demişti. Tamamen kesmedi ama bir tık rahatladı.
Ben bir daha gidicem bakalım doktora farklı bir şey söylerse yazarım canımAnne sütü direk damlattım şekerli ya o da yapıi yapış yaptı
Netira denen zıkkım zaten bir şeye yaramıyor
Bir ara benimki de öyleydi, kakasında pütür olmuyordu. Araştırdığımda bebek memeden ön sütü (sulu olan) alıp son süte (yağdan zengin süt) geçemeyince oluyormuş. Emzirme danışmanlığı almış arkadaşımın taktiğini uyguladım: emzirmeye son verdiğim göğüsten başlayıp 15 dakika emzirip sonra diğerine geçiyorum. Böylece son emzirdiğin göğüste kalan son sütü boşaltmış oluyormuş, yeni göğse geçince de sudan zengin ön sütü alıyormuş. Bir müddet öyle gittim kakası pütürlü hale döndü.Bebeginizin kakasi nasil?Bizim bikac gundur kaka cok puruzsuz ve civik..Renginde bi sorun yok da ..Bu bi sorun mu ya basina gelen var mi ?
Bizde de oluyor bu cigliklar ama ben ac mi gaz mi yorgun mu ayirt edemiyorum bi turlu: Tekrar tekrar emzirme rutinine girip gazi daha da artiriyorum bazen:Her gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
Bunu nerden aldin cnm? ben Trendyolda gordum ama bazilari sahte oluyormus sanirim en garantisi yurtdisindan istemek diye dusunmustumbiz mommys bliss e geçtik bir dene istersen. Hamileyken almıştım arkadaşım önermişti. Doktora sordum colinox fayda etmeyince günde 3 defa 1 ml olarak ver demişti. Tamamen kesmedi ama bir tık rahatladı.
Ah gecmis olsunSlm kizlar
Herkes nasıl? Umarım sağlıklı ve kolay dogumlariniz olmustur. Ben 2 aydır hastanelerdeyim malesef, ikizlerim çok şükür dünyaya geldiler. Erken doğum olduğu için kuveze girdiler ve 3. Günde minik kizim kötüleşti. Nek denilen bir illet hastalik buldu bizi ve bize durumun kötü olduğunu yine de umudumuzu yitirmemezi söylediler. Bugün tam 10 gündür kızım hastaneden çıktı ve evimizdeyiz çok şükür. Allah yardimcimiz oldu, şimdi tatlı uykusuz gecelerle yola devam
Bir ara benimki de öyleydi, kakasında pütür olmuyordu. Araştırdığımda bebek memeden ön sütü (sulu olan) alıp son süte (yağdan zengin süt) geçemeyince oluyormuş. Emzirme danışmanlığı almış arkadaşımın taktiğini uyguladım: emzirmeye son verdiğim göğüsten başlayıp 15 dakika emzirip sonra diğerine geçiyorum. Böylece son emzirdiğin göğüste kalan son sütü boşaltmış oluyormuş, yeni göğse geçince de sudan zengin ön sütü alıyormuş. Bir müddet öyle gittim kakası pütürlü hale döndü.
Gaz damlası canım. Aldım üzerinde 4 yaş sonrası kullanım diyordu. Amerika menşeili, üretici ile yazıştım ve eczacıma sordum. İkisi de şunu söyledi; Türkiye’deki yasalar bu ibareyi yazdırmayı zorunlu kılıyor. Doktorum da yazdığım şekilde kullanabilirsin deyince başladım. Gecesi de var onun içinde normal olanındaki zencefil ve rezeneye ek pasiflora var gece bebek sakinleşsin diye. Ama doktor gündüz olanı kullan dediği için ondan başladım. Cumartesi doktora kontrole gidince sorcam gece formunu neden önermedi diye.O ne? Gaz damlası mı?
7 sene önce arkadaşım kullanmıştı amerikadan getirtmişti. Ama bu sene Türkiye’ye gelmiş. Trendyoldaki kendi Türkiye mağazası. Normalde internetten ilaç, takviye gıda almıyorum ama kendisi satıcı olunca aldım canım.Bizde de oluyor bu cigliklar ama ben ac mi gaz mi yorgun mu ayirt edemiyorum bi turlu: Tekrar tekrar emzirme rutinine girip gazi daha da artiriyorum bazen:
(
Bunu nerden aldin cnm? ben Trendyolda gordum ama bazilari sahte oluyormus sanirim en garantisi yurtdisindan istemek diye dusunmustum
Ah gecmis olsun
Bundan sonrasi cok cok rahat guzel saglikli gecsin ins
Sadece doyunca kusmuyorlar migde kapağımi diyorlar orası her bebekde tam kapanmiyormus ondan da kusuyorlarBen kusunca fazla gelmistir doymustur diye düşünüyorum acikcasi..
Gece sabaha kadar uykusuzluk süresi dünya kadar sinirden uykusuzluktan çenesi zangır zangır titriyor
Bu posta bakip guldum..Bunlar benim benemin uyaniklik suresi degil uyku suresi yahuofff bilmiyorum bu duzen olayina cok takmis durumdayim ne uyku ne beslenme duzenimiz var bizim
Aynen aç diye diye kaç kez süt sağdım gece yarısı nöbetçi eczaneye. Gidip mama almaya mı kalkmadım neler neler kendi başıma mama alıp başladım çocukla tanışıp okumak lazım sanırım ben çok geç kaldımBizde de oluyor bu cigliklar ama ben ac mi gaz mi yorgun mu ayirt edemiyorum bi turlu: Tekrar tekrar emzirme rutinine girip gazi daha da artiriyorum bazen:
(
Bunu nerden aldin cnm? ben Trendyolda gordum ama bazilari sahte oluyormus sanirim en garantisi yurtdisindan istemek diye dusunmustum
Ah gecmis olsun
Bundan sonrasi cok cok rahat guzel saglikli gecsin ins
Aynen ishal gibi gürültülü püskürtmeli sıvı kaka yapiyoBen buna baslarda dikkat ediyordum sonra saldim eskisi kadar özen göstermiyodum..
Dikkat edeyim tekrar..
Ishal falan mi diye korkuyorum da gerci gunde 2 en fazla 3 kere kaka yapiyor bu formda ishal olsa daha cok yapardi herhalde
Sen anne sutune agırlık vermıssın beslenmedeBebeginizin kakasi nasil?Bizim bikac gundur kaka cok puruzsuz ve civik..Renginde bi sorun yok da ..Bu bi sorun mu ya basina gelen var mi ?
Bızım bır damla bıle akmıyor, elınden gelse bıberonu da yiyecekKızlar medelayı kullandım, iade etmedim. Kızım çok kolay içti anlamadım. Zor içmesi gerekmiyor muydu? Yine bundan içerken de dışarı bıraktı biraz ağzından. Herkesin bebeği böyle mi acaba merak ediyorum biberondan içerken akıtmadan içen var mı?
Bizim kız içmeyi beceremiyor o zamanBızım bır damla bıle akmıyor, elınden gelse bıberonu da yiyecek
7 sene önce arkadaşım kullanmıştı amerikadan getirtmişti. Ama bu sene Türkiye’ye gelmiş. Trendyoldaki kendi Türkiye mağazası. Normalde internetten ilaç, takviye gıda almıyorum ama kendisi satıcı olunca aldım canım.
Gece sabaha kadar uykusuzluk süresi dünya kadar sinirden uykusuzluktan çenesi zangır zangır titriyor
Aynen aç diye diye kaç kez süt sağdım gece yarısı nöbetçi eczaneye. Gidip mama almaya mı kalkmadım neler neler kendi başıma mama alıp başladım çocukla tanışıp okumak lazım sanırım ben çok geç kaldım
Hadi. Ben ok de. Kv nde tuhaf lafa gelince ben üç mçocuk büyüttüm der. 40 gün boşa geçmiş bişey anlamadık
Aynen ishal gibi gürültülü püskürtmeli sıvı kaka yapiyo
Bu ara pütür de yok
60cc azalttim mamayi,ondan midir dersinSen anne sutune agırlık vermıssın beslenmedeben bunu anladım, mama yıyınce puturlu
Bizim kız içmeyi beceremiyor o zaman
Hiç bilmiyorum ki öyle bir şey de söylemedilerAy ben de alayim o zaman gaz icin en iyi damla o diyorlar cunku
Ben de hic anlamiyorum.Surekli emzirmeye calisiyorum.Emzirmek zaten basli basina gaz sebebi.Eger gaz yuzunden agliyorsa ben emzirerek daha fazla gazli olmasina sebep oluyorum boyle bir garip dongu oluyor.Neyse 40 degil hedef 3. Ay bence..3. Ayda cok sey degisecek inaniyorum
60cc azalttim mamayi,ondan midir dersin
Insallah ondandir
Canim senin kizinda dil bagi var ki kontrol etmisler miydi?Dil baginda akinti oluyor.Bizde var mesela bizimki de akitiyor
Agzıyla bıberon arasında hıc bosluk kalmayacak sekılde tutuyor muBizim kız içmeyi beceremiyor o zaman
Ben sıraya hiç dikkat etmiyorum ya göğüs çok sertse onu veriyorum mesela ya da boş gibi gelmeyen göğüsü veriyorum. Boş göğsü de tam anlayamıyorum gerçi siz nasıl anlıyorsunuz göğsün boşaldığınıBazen bebek ağlıyor sıra hangi memedeydi diye kalıyorum öyle kitleniyorum çocuğum aç aç ağlıyor yazık.
Kimi görüş diyor ya son verdiğin memeyi ver, o meme daha yumuşak oluyor. Bakıyorum öteki sert, bu sefer çocuğun ağzından çıkarıp çeviriyorum öte tarafa.Ben sıraya hiç dikkat etmiyorum ya göğüs çok sertse onu veriyorum mesela ya da boş gibi gelmeyen göğüsü veriyorum. Boş göğsü de tam anlayamıyorum gerçi siz nasıl anlıyorsunuz göğsün boşaldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?