- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.821
sheilata
Bizdeki göz enfeksiyonu geçmemiş ne yazık ki
O gün iki kez üst üste banyo yapınca belli olmamış yine çok fena akıyor gözü kirpikleri yapış yapış oluyor göz pınarları çapak dolu garibimin
Sen çözüm bulursan bana da haber et
Bir arkadaş aylarca sürdü demişti
Bizim 2 ay olacak hnerdeyse
Nasıl yapıcaz o masajıGözpınarına masaj yapıyor musunuz
Bir ay sürdü bizimkide masajla azaldı
Kardeşimin ki 6 ay sürmüştü
Evet dün kaka yaptı gündüz rahat uyudu, sabahı zor ettik gece yine ıkınmaktan. Ya gazı vardır ya kabızdır. Ya ikisi birden.
Bir memeyi emince biraz kusuyor. Doymuş mu demek? Çok sıkıştırmak istemiyorum. Tekrar emzirmek istemiyorum, zaten ıkınıyor çocuk. Doymasa da kusar mı? Aç aç diyor herkes. Bence aç değil.
Bizde de devam ediyor canım aynı şekilde sildikçe de gözünün yan tarafı kızardı kaldı
sheilata kızlar bi doktorunuza sorsanıza siyah çayın demini sürseniz olur mu diye. Bana göz doktorum önermişti ama bebeklere nasıl olur bilemedim. Bende inanılmaz işe yarıyor. Sürecekseniz de şöyle yapıyorum kendime; sırf çayın demine makyaj pamuğu daldırıyorum, fazla suyunu sıkıp gözümün üzerine koyuyorum 5 dakika kadar bekletiyorum. Bebişte o kadar bekletemezsiniz ama çaylı pamukla 1-2 kere silersiniz.
Bizim doktorumuz göz damlası verdi 3-4 günde geçti hemensheilata
Bizdeki göz enfeksiyonu geçmemiş ne yazık ki
O gün iki kez üst üste banyo yapınca belli olmamış yine çok fena akıyor gözü kirpikleri yapış yapış oluyor göz pınarları çapak dolu garibimin
Sen çözüm bulursan bana da haber et
Bir arkadaş aylarca sürdü demişti
Bizim 2 ay olacak hnerdeyse
Mukuslu mu?Bebeginizin kakasi nasil?Bizim bikac gundur kaka cok puruzsuz ve civik..Renginde bi sorun yok da ..Bu bi sorun mu ya basina gelen var mi ?
Mukuslu mu?
Canım evet yaptırdım kadın çok tatlı güzel bir çekim oldu ama fotolar 3 haftaya hazır olacak görmedim henüzsheilata canım fotoğraf cekimi yaptırdın mi,
memnun kaldın mi
Ne kadara nerede yaptırdin
Yaptirdiysan detay verir misin biraz aynı şehirdeyiz bende düşünüyorum
İhmal ediyorum hatta emzirirken filan elim durmuyor çapağı temizlemeye çalışıyorum sanırım o daha da çok arttırıyorGözpınarına masaj yapıyor musunuz
Bir ay sürdü bizimkide masajla azaldı
Kardeşimin ki 6 ay sürmüştü
Gazdan tabi mahf oluyorKızlar sizinde bebeğiniz boş boş ıkınıyor mu kirpkirmizi oluyor ama yapamıyor neden acaba gazdan mi böyle ki
Gece gaz daha çok oluyor diş sğrısı gibi düşün sütün gece daha çoktur o sancıdan sürekli emmek istiyor gece iki ay sonra anladım geç oldu amaGazdan Gazdan Valla emmek istediği sürece veriyorum ben kussa bile gece mama veriyorum zaten sütüm olmuyor boş boş emiyor gündüz sütüm oluyor 1 kez mama veriyorum sonra emziriyorum mamasina 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup verdim inşallah işe yarar gazida çiş i de atar
Neyle siliyorsunBizde de devam ediyor canım aynı şekilde sildikçe de gözünün yan tarafı kızardı kaldı
Ikınırken gaz sancısı çekerken de çok kusuyorBen kusunca fazla gelmistir doymustur diye düşünüyorum acikcasi..
Çayı ihmal ediyorum bu ara
Adı neBizim doktorumuz göz damlası verdi 3-4 günde geçti hemen
Neitra diye damlsmız var. Anne sütü bir de ılık suyla siliyorum pamuğu ıslatıpİhmal ediyorum hatta emzirirken filan elim durmuyor çapağı temizlemeye çalışıyorum sanırım o daha da çok arttırıyor
Gazdan tabi mahf oluyor
Gece gaz daha çok oluyor diş sğrısı gibi düşün sütün gece daha çoktur o sancıdan sürekli emmek istiyor gece iki ay sonra anladım geç oldu amabir doktor demiş ya çocuğunuzla tanışın diye. Çocuğumla iki ay oldu daha tam tanışamadım kendime çok kızıyorum
Neyle siliyorsun
Ikınırken gaz sancısı çekerken de çok kusuyor
Çayı ihmal ediyorum bu ara
Adı ne
Netira hiç fayda etmedi bizde
Anne sütü direk damlattım şekerli ya o da yapıi yapış yaptıNeitra diye damlsmız var. Anne sütü bir de ılık suyla siliyorum pamuğu ıslatıp
Fiyati nedir, instagrami var mi , kac fotoğraf, sizi de çekti mi detay verir misin?Canım evet yaptırdım kadın çok tatlı güzel bir çekim oldu ama fotolar 3 haftaya hazır olacak görmedim henüz
Canım ben böyle okuduklarım yüzümden çocuğuma sinir oluyordum. Şimdi instagram falan da kullanmıyorum kimseyi de dinlemiyorum. Uyumayan çocuk da büyüyor, yemeyen çocuk bile büyüyor. Sen zaten içgüdülerine göre büyütmekte başarılısın. Bence bebeler düzenden değil kaostan besleniyor
Bu posta bakip guldum..Bunlar benim benemin uyaniklik suresi degil uyku suresi yahuofff bilmiyorum bu duzen olayina cok takmis durumdayim ne uyku ne beslenme duzenimiz var bizim
Her gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?