2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sheilata benimki de akıtıyor chicco biberondan. Lansinoha geçtim daha az akıtıyor. Memeden emerken de akıyor mu?

Geçmiş olsun. Bir daha Allah hastalık göstermesin inşallah.

Benimki en fazla 15 dakika emiyor ki o da çok nadirdir 5 10 dakika ancak sürüyor. Saatte bir emiyor ama. Uzun sürünce kol ağrısı yapar tabi Allah kolaylık versin benim de hamilelikten kalma bel tutulma gibi ağrım devam ediyor artık bide bacağa vuruyor ne zaman bitecek bu sıkıntılar demeden edemiyorum bazen, bebek uyumayınca artıyor ağrı ben de oturup ağlıyorum halime

Valla kızımı memeyi bıraktıktan sonra sevmeye başlamıştım. O hele hiç uyumuyordu. Bu oğlan en azından gündüz 2-3 saat uyuyor da bi nefes alıyorum. Bence konuşmaya başladıktan sonra kolaylaşıyor, 2 yaşından sonra. Allah hepimize kolaylık versin. Bugün 20 dk boyun omuz sırt için pilates yaptım. O ara iyi geldi ama şimdi yine aynı.

sheilata benimki de akıtıyor chicco biberondan. Lansinoha geçtim daha az akıtıyor. Memeden emerken de akıyor mu?
Benim o kadar sütüm yok ki ağzına gidiyor mu diye merak edip bakıyorum göremiyorum Medeladan bile akıtabiliyorsa benim kız süt olsa emerken de akıtır diye düşündüm canım sıkıldı hatta

Biberonla alakalı değilmiş onu anladım. Medeladan bebek çekmeden süt gelmiyor çünkü. Benim kız çekiyor ağzına içerken yarısını da atıyor

Benim o kadar sütüm yok ki ağzına gidiyor mu diye merak edip bakıyorum göremiyorum Medeladan bile akıtabiliyorsa benim kız süt olsa emerken de akıtır diye düşündüm canım sıkıldı hatta
Cnm memede öyle olmaz büyük ihtimalle çünkü meme esnek oluyo damağa kadar uzuyo yutmasi kolay Allahın işi işte, ama biberonlar silikon esnemiyo Sütun olmazsa bebek memede sinirlenir tutmaz fazla biramayasi ve emzirmecaylari var iç baya süt yapiyo

İçiyorum aslında neden başka bir şey de olabilir bir doktora gidemedim

Emzik de emiyor benim kızım.emzik niyetine görüyor olabilir memeyi. Belki ondan sinirlenmiyordur süt gelmese bile

Kızlar geceden beri kusuyor kızım. Biberona geçiş yaptık acaba hemen içtiği için mi oluyor yoksa mamadan mı mamayı da golden goat kullanıyorum şu an. Sizin bebeklerin kusma durumu ne?

İçiyorum aslında neden başka bir şey de olabilir bir doktora gidemedim
Olabilir tabi yutkunma sesi geliyormu peki? Doktor belki dil bağına bakar ama emzirme yardımı alsan belki daha iyi olur yada ebeler oluyor onlara gitsen belki gerçekten olmuyordur yada olacak gibiyse kolayini öğrenirsin kafan rahat olur

Kızlar geceden beri kusuyor kızım. Biberona geçiş yaptık acaba hemen içtiği için mi oluyor yoksa mamadan mı mamayı da golden goat kullanıyorum şu an. Sizin bebeklerin kusma durumu ne?
Benimki emzirdikten sonra dik tutarsam kusmuyor ama yatırırsam az miktar kusuyor. Anne sütünde de aynı.

Sürekli olarak kusmuyor, gün içinde bazen oluyor, ya gazı için zorlanırken, ya hatalı tutusumuzdan oluyor genelde

Biberonla alakalı değilmiş onu anladım. Medeladan bebek çekmeden süt gelmiyor çünkü. Benim kız çekiyor ağzına içerken yarısını da atıyor
Canım benim kizimda akıtıyor ama sorun olarak görmemiştim ben, ağız mendili olmadan asla veremiyorum mesela üstü başı ıslanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…