- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.861
Ay ben de alayim o zaman gaz icin en iyi damla o diyorlar cunku
Ben de hic anlamiyorum.Surekli emzirmeye calisiyorum.Emzirmek zaten basli basina gaz sebebi.Eger gaz yuzunden agliyorsa ben emzirerek daha fazla gazli olmasina sebep oluyorum boyle bir garip dongu oluyor.Neyse 40 degil hedef 3. Ay bence..3. Ayda cok sey degisecek inaniyorum
60cc azalttim mamayi,ondan midir dersin
Insallah ondandir
Canim senin kizinda dil bagi var ki kontrol etmisler miydi?Dil baginda akinti oluyor.Bizde var mesela bizimki de akitiyor
Geçmiş olsun. Bir daha Allah hastalık göstermesin inşallah.Slm kizlar
Herkes nasıl? Umarım sağlıklı ve kolay dogumlariniz olmustur. Ben 2 aydır hastanelerdeyim malesef, ikizlerim çok şükür dünyaya geldiler. Erken doğum olduğu için kuveze girdiler ve 3. Günde minik kizim kötüleşti. Nek denilen bir illet hastalik buldu bizi ve bize durumun kötü olduğunu yine de umudumuzu yitirmemezi söylediler. Bugün tam 10 gündür kızım hastaneden çıktı ve evimizdeyiz çok şükür. Allah yardimcimiz oldu, şimdi tatlı uykusuz gecelerle yola devam
Benimki en fazla 15 dakika emiyor ki o da çok nadirdir 5 10 dakika ancak sürüyor. Saatte bir emiyor ama. Uzun sürünce kol ağrısı yapar tabi Allah kolaylık versinKimi görüş diyor ya son verdiğin memeyi ver, o meme daha yumuşak oluyor. Bakıyorum öteki sert, bu sefer çocuğun ağzından çıkarıp çeviriyorum öte tarafa.
Demin memede debelenip debelenip çok sinirlendi. İki memeye de öyle yaptı. hala aranıyordu. Meme boşaldı diye düşündüm. 8.30’dan beri uyanık. Yarım saat emiyor, 10 dk duruyor. 90 ml mama yapıp halasına verdim, kollarımın ağrısından ağlıycam artık. Parol içmeden yaşayamıyorum.
Valla kızımı memeyi bıraktıktan sonra sevmeye başlamıştım. O hele hiç uyumuyordu. Bu oğlan en azından gündüz 2-3 saat uyuyor da bi nefes alıyorum. Bence konuşmaya başladıktan sonra kolaylaşıyor, 2 yaşından sonra. Allah hepimize kolaylık versin. Bugün 20 dk boyun omuz sırt için pilates yaptım. O ara iyi geldi ama şimdi yine aynı.Benimki en fazla 15 dakika emiyor ki o da çok nadirdir 5 10 dakika ancak sürüyor. Saatte bir emiyor ama. Uzun sürünce kol ağrısı yapar tabi Allah kolaylık versinbenim de hamilelikten kalma bel tutulma gibi ağrım devam ediyor artık bide bacağa vuruyor ne zaman bitecek bu sıkıntılar demeden edemiyorum bazen, bebek uyumayınca artıyor ağrı ben de oturup ağlıyorum halime
Boşluk bırakıyor canım o boşluktan atıyor zatenAgzıyla bıberon arasında hıc bosluk kalmayacak sekılde tutuyor mu
Benim o kadar sütüm yok ki ağzına gidiyor mu diye merak edip bakıyorum göremiyorumsheilata benimki de akıtıyor chicco biberondan. Lansinoha geçtim daha az akıtıyor. Memeden emerken de akıyor mu?
Biberonla alakalı değilmiş onu anladım. Medeladan bebek çekmeden süt gelmiyor çünkü. Benim kız çekiyor ağzına içerken yarısını da atıyorsheilata benimki de akıtıyor chicco biberondan. Lansinoha geçtim daha az akıtıyor. Memeden emerken de akıyor mu?
Cnm memede öyle olmaz büyük ihtimalle çünkü meme esnek oluyo damağa kadar uzuyo yutmasi kolay Allahın işi işte, ama biberonlar silikon esnemiyo Sütun olmazsa bebek memede sinirlenir tutmaz fazla biramayasi ve emzirmecaylari var iç baya süt yapiyoBenim o kadar sütüm yok ki ağzına gidiyor mu diye merak edip bakıyorum göremiyorumMedeladan bile akıtabiliyorsa benim kız süt olsa emerken de akıtır diye düşündüm canım sıkıldı hatta
Bizim de aksam saatleri oyle batraniyeyle salliyoruz tek sevdigi. Hamak aldik yuzune bakmiyor 60. GundeyizHer gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
HAngi urun adi nedir7 sene önce arkadaşım kullanmıştı amerikadan getirtmişti. Ama bu sene Türkiye’ye gelmiş. Trendyoldaki kendi Türkiye mağazası. Normalde internetten ilaç, takviye gıda almıyorum ama kendisi satıcı olunca aldım canım.
İçiyorum aslında neden başka bir şey de olabilir bir doktora gidemedimCnm memede öyle olmaz büyük ihtimalle çünkü meme esnek oluyo damağa kadar uzuyo yutmasi kolay Allahın işi işte, ama biberonlar silikon esnemiyo Sütun olmazsa bebek memede sinirlenir tutmaz fazla biramayasi ve emzirmecaylari var iç baya süt yapiyo
Emzik de emiyor benim kızım.emzik niyetine görüyor olabilir memeyi. Belki ondan sinirlenmiyordur süt gelmese bileCnm memede öyle olmaz büyük ihtimalle çünkü meme esnek oluyo damağa kadar uzuyo yutmasi kolay Allahın işi işte, ama biberonlar silikon esnemiyo Sütun olmazsa bebek memede sinirlenir tutmaz fazla biramayasi ve emzirmecaylari var iç baya süt yapiyo
Olabilir tabi yutkunma sesi geliyormu peki? Doktor belki dil bağına bakar ama emzirme yardımı alsan belki daha iyi olur yada ebeler oluyor onlara gitsen belki gerçekten olmuyordur yada olacak gibiyse kolayini öğrenirsin kafan rahat olurİçiyorum aslında neden başka bir şey de olabilir bir doktora gidemedim
Benimki emzirdikten sonra dik tutarsam kusmuyor ama yatırırsam az miktar kusuyor. Anne sütünde de aynı.Kızlar geceden beri kusuyor kızım. Biberona geçiş yaptık acaba hemen içtiği için mi oluyor yoksa mamadan mı mamayı da golden goat kullanıyorum şu an. Sizin bebeklerin kusma durumu ne?
Sürekli olarak kusmuyor, gün içinde bazen oluyor, ya gazı için zorlanırken, ya hatalı tutusumuzdan oluyor geneldeKızlar geceden beri kusuyor kızım. Biberona geçiş yaptık acaba hemen içtiği için mi oluyor yoksa mamadan mı mamayı da golden goat kullanıyorum şu an. Sizin bebeklerin kusma durumu ne?
Dik tutuyorum hemen canım dik pozisyondayken kusmaya başladıBenimki emzirdikten sonra dik tutarsam kusmuyor ama yatırırsam az miktar kusuyor. Anne sütünde de aynı.
Canım benim kizimda akıtıyor ama sorun olarak görmemiştim ben, ağız mendili olmadan asla veremiyorum mesela üstü başı ıslanırBiberonla alakalı değilmiş onu anladım. Medeladan bebek çekmeden süt gelmiyor çünkü. Benim kız çekiyor ağzına içerken yarısını da atıyor
Mommys bliss original (gündüz için olanı)HAngi urun adi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?