2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gentagut göz damlası

Çayın demi bebeklere de sürülüyor doktorum öyle söyledi bana

Kızlar sizinde bebeğiniz boş boş ıkınıyor mu kirpkirmizi oluyor ama yapamıyor neden acaba gazdan mi böyle ki
Baxen bizeede oluyor
Nasıl yapıcaz o masajı

Her gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
Yediklerine dikkat ediyormusun
Neitra diye damlsmız var. Anne sütü bir de ılık suyla siliyorum pamuğu ıslatıp
Kaynamış ılıtılmış su ile dairesel masaj yapın düzenli
Başta daha da artırıyor
Sonra azaltıyor
Çapak tamamen kaybolana kadar
İnşallah faydası olur
Birde hiçbirşey değdirmeyin elini sürüyorsa elinide temizleyin

Bende mamayı bırakmaya çalışıyorum ikinci gün bugun hiç vermediğim zorlanmaya başladım her saat süt sağıyorum

Kabızlık ve alttan gaz çıkarma meselelerinde;
Karnına zeytinyağıyla masaj yapıp sıcak mendil koyuyorum
Bacaklara bisiklet, indir kaldır ve dairesel çevirme hareketleri yaptırıyorum
En etkilisi ise
Kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp
Poposuna ittirip sürüyorum
Birsüre bizi idare ediyor
Mercimek yediğimde çok sorun yaşıyoruz

Kızlar diyetisyene başladım (daha önce gidiyordum aynısına zaten). Süt arttırıcı, bebekte gazı önlesin, hem de kilo almiyim diye, verirsem de muhteşem olur. Yoğurt yiyeceksem içine kimyon koyacakmışım, şimdilik tahin yok o da gaz yaparmış. Yeşil zeytin yiyin gaza iyi geliyormuş. Ekmek olarak siyez ya da karabuğday tercih edilecekmiş tam tahıllı da gaz yapıyormuş. Limonda aşırıya kaçmamak lazımmış o da gaz yaparmış

Ben hiç birini yemiyorum açlıktan öleceğiz bir arkadasim var benden 6 gün önce bebisi oldu kahvaltı yaptık ben sade patates yedim peynir le o acı biber salam fln herşeyi yedi şaşırdım ha

Bende mamayı bırakmaya çalışıyorum ikinci gün bugun hiç vermediğim zorlanmaya başladım her saat süt sağıyorum
Ben de şu an öyle yapıyorum günde bir kez veriyorum ama bugün kardeşime sütü ısıtmak için sıcak suyu kaseye dök dedim gitmiş biberonun içine suyu dökmüş 100 ml sütüm gitti içim acıdı ağladım artık

Yettiğini nasıl anlıyorsunuz? Ben ağzına süt gidiyor mu onu bile anlamıyorum

Kızlar hava nemlendirici birde termometre ne aldınız bende alcam burnu tikancak yoksa kizimin
Hava nemlendirici almadım doktora sorucam alayım mı diye -fazla nem üretip evdeki mikropların üremesine katkı yaptığını söyleyen var-. Termometre de bblüv’ün termometresini kullanıyorum, memnunum. Diğer oda için de mi’nin termometresini alıcam ama ya stokta yok ya fiyatı arttı.

Bu popodan uyarmayi cok yapma hem aliskanlik yapiyormus hem de bebeklerin anusleri cok hassas oldugu icin zarar verebilirsin tekrarli yapmada. Sicak masaj,ilik banyo ve zeytinyagi ile cozmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…