- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.881
Gentagut göz damlasıİhmal ediyorum hatta emzirirken filan elim durmuyor çapağı temizlemeye çalışıyorum sanırım o daha da çok arttırıyor
Gazdan tabi mahf oluyor
Gece gaz daha çok oluyor diş sğrısı gibi düşün sütün gece daha çoktur o sancıdan sürekli emmek istiyor gece iki ay sonra anladım geç oldu amabir doktor demiş ya çocuğunuzla tanışın diye. Çocuğumla iki ay oldu daha tam tanışamadım kendime çok kızıyorum
Neyle siliyorsun
Ikınırken gaz sancısı çekerken de çok kusuyor
Çayı ihmal ediyorum bu ara
Adı ne
Netira hiç fayda etmedi bizde
Bizde gazdan cok kıvranıyoruz malesef Bacaklarını bisiklet sürer gibi yapınca güzel cıkıyor gaz deneyin istersenizHer gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
Çayın demi bebeklere de sürülüyor doktorum öyle söyledi banasheilata kızlar bi doktorunuza sorsanıza siyah çayın demini sürseniz olur mu diye. Bana göz doktorum önermişti ama bebeklere nasıl olur bilemedim. Bende inanılmaz işe yarıyor. Sürecekseniz de şöyle yapıyorum kendime; sırf çayın demine makyaj pamuğu daldırıyorum, fazla suyunu sıkıp gözümün üzerine koyuyorum 5 dakika kadar bekletiyorum. Bebişte o kadar bekletemezsiniz ama çaylı pamukla 1-2 kere silersiniz.
Baxen bizeede oluyorKızlar sizinde bebeğiniz boş boş ıkınıyor mu kirpkirmizi oluyor ama yapamıyor neden acaba gazdan mi böyle ki
Nasıl yapıcaz o masajı
Yediklerine dikkat ediyormusunHer gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
Kaynamış ılıtılmış su ile dairesel masaj yapın düzenliNeitra diye damlsmız var. Anne sütü bir de ılık suyla siliyorum pamuğu ıslatıp
Bende mamayı bırakmaya çalışıyorum ikinci gün bugun hiç vermediğim zorlanmaya başladım her saat süt sağıyorumKızlar süt arttırmak için sık sık sağın veya sık sık emzirin çünkü vücut sütün yetmiyor daha fazla üret diye sinyal veriyor bebek emdikçe veya sağdıkça daha fazlasına ihtiyaç duyduğunu fark ettiriyor
Ben hiç birini yemiyorumKızlar diyetisyene başladım (daha önce gidiyordum aynısına zaten). Süt arttırıcı, bebekte gazı önlesin, hem de kilo almiyim diye, verirsem de muhteşem olur. Yoğurt yiyeceksem içine kimyon koyacakmışım, şimdilik tahin yok o da gaz yaparmış. Yeşil zeytin yiyin gaza iyi geliyormuş. Ekmek olarak siyez ya da karabuğday tercih edilecekmiş tam tahıllı da gaz yapıyormuş. Limonda aşırıya kaçmamak lazımmış o da gaz yaparmış
Ben de şu an öyle yapıyorum günde bir kez veriyorum ama bugün kardeşime sütü ısıtmak için sıcak suyu kaseye dök dedim gitmiş biberonun içine suyu dökmüş 100 ml sütüm gittiBende mamayı bırakmaya çalışıyorum ikinci gün bugun hiç vermediğim zorlanmaya başladım her saat süt sağıyorum
Yettiğini nasıl anlıyorsunuz? Ben ağzına süt gidiyor mu onu bile anlamıyorumRapor 2
Dilruba hanımınMomstok anne çayını bir haftadır kullanıyorum
Çok şükür sütüm bebeğime tam yeter hale geldi mamayıda bıraktık şimdilik
Bir değişiklik olmazsa inşallah
Çok rahatladım
En büyük derdim buydu doğduğundan beri
Hava nemlendirici almadım doktora sorucam alayım mı diye -fazla nem üretip evdeki mikropların üremesine katkı yaptığını söyleyen var-. Termometre de bblüv’ün termometresini kullanıyorum, memnunum. Diğer oda için de mi’nin termometresini alıcam ama ya stokta yok ya fiyatı arttı.Kızlar hava nemlendirici birde termometre ne aldınız bende alcam burnu tikancak yoksa kizimin
Kabızlık ve alttan gaz çıkarma meselelerinde;
Karnına zeytinyağıyla masaj yapıp sıcak mendil koyuyorum
Bacaklara bisiklet, indir kaldır ve dairesel çevirme hareketleri yaptırıyorum
En etkilisi ise
Kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp
Poposuna ittirip sürüyorum
Birsüre bizi idare ediyor
Mercimek yediğimde çok sorun yaşıyoruz
Benim şiş var hala. 40. gündeyimKızlar doğum dikişleriniz nasıl şişlik vs indi mi? Benim 34. gün hala var şişlik
Benim de hala şiş 34.günKızlar doğum dikişleriniz nasıl şişlik vs indi mi? Benim 34. gün hala var şişlik
Benim evde petek yokki o petekli evler için galiba canımEmzirme danışmanı bana odadaki nem için bir kaseye su koy odada kalsın bir de bir havluyu ıslatıp sandalye vs üzerine at yeterli olacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?