- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.901
Benim kızarmış birde 50. Gün doktora çekip attım pişik olmuş dedi çok az bi deri var oda aşağı sarkıyor korse fln olmuyor göbek değil ya hemen kayıyor derideBenim de hala şiş 34.gün
Birtane çok güzel buldum da ekledim baya iyi gibi buHava nemlendirici almadım doktora sorucam alayım mı diye -fazla nem üretip evdeki mikropların üremesine katkı yaptığını söyleyen var-. Termometre de bblüv’ün termometresini kullanıyorum, memnunum. Diğer oda için de mi’nin termometresini alıcam ama ya stokta yok ya fiyatı arttı.
Kilo takibi yaptık kilo alımı iyiydiYettiğini nasıl anlıyorsunuz? Ben ağzına süt gidiyor mu onu bile anlamıyorum
Bizde o işe yaramıyor ben ketıl koyuyorum kaynatıyorum sürekli bol buhar veriyor yoksa nem %40 tan yukarı çıkmıyor biz karasal bölgede olduğumuz için belkideEmzirme danışmanı bana odadaki nem için bir kaseye su koy odada kalsın bir de bir havluyu ıslatıp sandalye vs üzerine at yeterli olacak dedi
Ben hala korse almadımBenim kızarmış birde 50. Gün doktora çekip attım pişik olmuş dedi çok az bi deri var oda aşağı sarkıyor korse fln olmuyor göbek değil ya hemen kayıyor deride
Ben aldım göbek kalmadı diye takmıyordum küçücük deri kısmı yaranın üzerine iniyor onun için takcam onuda yaza sporla atacaz artıkBen hala korse almadım
Bebeginizin kakasi nasil?Bizim bikac gundur kaka cok puruzsuz ve civik..Renginde bi sorun yok da ..Bu bi sorun mu ya basina gelen var mi ?
Kilo takibi yaptık kilo alımı iyiydi
Ve çekerken yutkunma seslerini duyuyorum ve memeden ayrılınca da eskisi gibi huzursuz olmuyor oynuyor bizimle
Bizde o işe yaramıyor ben ketıl koyuyorum kaynatıyorum sürekli bol buhar veriyor yoksa nem %40 tan yukarı çıkmıyor biz karasal bölgede olduğumuz için belkide
Biz de aynı durumdayız. Sab simplex ve biogaia kullanmamıza rağmen akşam olunca başlıyo çığlıklara. Gece boyunca bi memede bi ağlama krizinde. Uyku yok.. ütüyle müslin örtüleri ısıtıp karnına ve ayaklarına koyunca biraz rahatlıyo bi süre sonra yine başlıyo ağlamayaHer gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
Evet bizimde gürültülü ama 3 güne bir yapıyorHem bu sorum kalsin hemde bisi daha sorcam bebeginizin kakasini duyuyor musunuz?
Bizimkinin kakasini ben baya duyuyorum civik oldugu icin gurultulu kaka diye bisi varmis bu bizimki oluyor galiba..
Evet evet duyuluyor hatta yaptığını duyunca sulu pırt diyoruz, bezi kakalı çıkıyor eşimin deyimiyle sütlü bokiyatoHem bu sorum kalsin hemde bisi daha sorcam bebeginizin kakasini duyuyor musunuz?
Bizimkinin kakasini ben baya duyuyorum civik oldugu icin gurultulu kaka diye bisi varmis bu bizimki oluyor galiba..
Ben de kettle kaynatıyorum nem yüzde 40. Annemler farklı bir ilçede onlarda nem 60 70. Bizim neden düşük anlamıyorumKilo takibi yaptık kilo alımı iyiydi
Ve çekerken yutkunma seslerini duyuyorum ve memeden ayrılınca da eskisi gibi huzursuz olmuyor oynuyor bizimle
Bizde o işe yaramıyor ben ketıl koyuyorum kaynatıyorum sürekli bol buhar veriyor yoksa nem %40 tan yukarı çıkmıyor biz karasal bölgede olduğumuz için belkide
Evet evet duyuluyor hatta yaptığını duyunca sulu pırt diyoruz, bezi kakalı çıkıyor eşimin deyimiyle sütlü bokiyato
Kızlar diyetisyene başladım (daha önce gidiyordum aynısına zaten). Süt arttırıcı, bebekte gazı önlesin, hem de kilo almiyim diye, verirsem de muhteşem olur. Yoğurt yiyeceksem içine kimyon koyacakmışım, şimdilik tahin yok o da gaz yaparmış. Yeşil zeytin yiyin gaza iyi geliyormuş. Ekmek olarak siyez ya da karabuğday tercih edilecekmiş tam tahıllı da gaz yapıyormuş. Limonda aşırıya kaçmamak lazımmış o da gaz yaparmış
Pelte gibi canımHayalimsin3803 Kirmizimartenicka peki sizin kakalar da sulu mu? Yoksa pelte kivaminda mi? Yani gercekten annelik cok garip oturup kaka konusuyoruz
Hangi marka aldın canım link atabilir misin?Ben aldım göbek kalmadı diye takmıyordum küçücük deri kısmı yaranın üzerine iniyor onun için takcam onuda yaza sporla atacaz artık
Burdan medikal den almıştım canım ama hiç güzel değil resim olarak atayimHangi marka aldın canım link atabilir misin?
Hangi marka aldın canım link atabilir misin?
Resim gelmiyor heralde atıyorum da oncomed std2 canım ismiHangi marka aldın canım link atabilir misin?
Aslında alt değiştirirken kaka yaparsa çıkışı bayağı sulu oluyor, ama bezi açtığımda rastladığım kaka pelte kıvamında oluyor. Bez kakanın suyunu çekiyor ondan pelteye dönüyor olabilir. (Anne olan arkadaş whatsapp gruplarında kaka fotisinin döndüğü bile varHayalimsin3803 Kirmizimartenicka peki sizin kakalar da sulu mu? Yoksa pelte kivaminda mi? Yani gercekten annelik cok garip oturup kaka konusuyoruz
Valla ama güzel süt yapıyorTahin nasil yok helva yiyoduk surekli
Ben dogumdan beri 10 kilo helva yedim herhalde artik iflah olmaz bir helva bagimlisiyim nasil birakcam bilmiyorum
Aslında alt değiştirirken kaka yaparsa çıkışı bayağı sulu oluyor, ama bezi açtığımda rastladığım kaka pelte kıvamında oluyor. Bez kakanın suyunu çekiyor ondan pelteye dönüyor olabilir. (Anne olan arkadaş whatsapp gruplarında kaka fotisinin döndüğü bile var)
Valla ama güzel süt yapıyorgaz sorunu olmayan yesin ya da yersek gündüzden yiyelim akşama gitsin gazcıklar. 2 tane helva önerim var; 1. Servet helva; hepsiburdada da var hurma suyuyla tatlandırılıyor rafine şeker yok. Denedim, güzel ama indirim takip edin. 2. Tanınmış helvacı; Eskişehir üreticisiymiş, kayınvalidem önderdi -zevklidir güvenirim -sipariş vericem bu hafta. Şeker pancarı şekeri ile tatlandırılıyor. Herhalde şu dönemde helva gurmesi olup çıkıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?