- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.921
Yumuşak memelilere selamlarEki Görüntüle 3378900
Ahahah hepsinin tam tersini yapıyormuşum ya benKızlar diyetisyene başladım (daha önce gidiyordum aynısına zaten). Süt arttırıcı, bebekte gazı önlesin, hem de kilo almiyim diye, verirsem de muhteşem olur. Yoğurt yiyeceksem içine kimyon koyacakmışım, şimdilik tahin yok o da gaz yaparmış. Yeşil zeytin yiyin gaza iyi geliyormuş. Ekmek olarak siyez ya da karabuğday tercih edilecekmiş tam tahıllı da gaz yapıyormuş. Limonda aşırıya kaçmamak lazımmış o da gaz yaparmış
ben üçle markasının helvasını alıyorum o da çok güzelAslında alt değiştirirken kaka yaparsa çıkışı bayağı sulu oluyor, ama bezi açtığımda rastladığım kaka pelte kıvamında oluyor. Bez kakanın suyunu çekiyor ondan pelteye dönüyor olabilir. (Anne olan arkadaş whatsapp gruplarında kaka fotisinin döndüğü bile var)
Valla ama güzel süt yapıyorgaz sorunu olmayan yesin ya da yersek gündüzden yiyelim akşama gitsin gazcıklar. 2 tane helva önerim var; 1. Servet helva; hepsiburdada da var hurma suyuyla tatlandırılıyor rafine şeker yok. Denedim, güzel ama indirim takip edin. 2. Tanınmış helvacı; Eskişehir üreticisiymiş, kayınvalidem önderdi -zevklidir güvenirim -sipariş vericem bu hafta. Şeker pancarı şekeri ile tatlandırılıyor. Herhalde şu dönemde helva gurmesi olup çıkıcaz
Gürültülü kaka bizimde, burada okumustum son gunlerde pütür görmüyorum birisi yazmıştı sütün yagli kismini alamıyor ondan diye ona canım sıkıldı ama internette bulamadim öyle bir bilgiHem bu sorum kalsin hemde bisi daha sorcam bebeginizin kakasini duyuyor musunuz?
Bizimkinin kakasini ben baya duyuyorum civik oldugu icin gurultulu kaka diye bisi varmis bu bizimki oluyor galiba..
Kizlar bende sütümü sağıyorum ama memelerin birbirine bakan taraflari yumusak ama kollarima yakin yerleri sagmaktan sonra bile sert oluyor acaba oralarim hâlâ açılmadı mi diye düşünüyorum sizinde öyle mi?Yumuşak memelilere selamlarEki Görüntüle 3378900
Gürültülü kaka bizimde, burada okumustum son gunlerde pütür görmüyorum birisi yazmıştı sütün yagli kismini alamıyor ondan diye ona canım sıkıldı ama internette bulamadim öyle bir bilgi
Kizlar bende sütümü sağıyorum ama memelerin birbirine bakan taraflari yumusak ama kollarima yakin yerleri sagmaktan sonra bile sert oluyor acaba oralarim hâlâ açılmadı mi diye düşünüyorum sizinde öyle mi?
Bizimde öyle şimdiye kadar sessiz bir iki defa yapmıştır onun haricinde hep duyul bezini değiştiriyorum sürpriz olmuyor kakasıHem bu sorum kalsin hemde bisi daha sorcam bebeginizin kakasini duyuyor musunuz?
Bizimkinin kakasini ben baya duyuyorum civik oldugu icin gurultulu kaka diye bisi varmis bu bizimki oluyor galiba..
Ben sağım yaparken oraları yandan ortaya yandan yukarı yöne olucak şekilde masajla dağıtmaya çalışıyorum yoksa dediğim gibi öyle sert kalıyorGürültülü kaka bizimde, burada okumustum son gunlerde pütür görmüyorum birisi yazmıştı sütün yagli kismini alamıyor ondan diye ona canım sıkıldı ama internette bulamadim öyle bir bilgi
Kizlar bende sütümü sağıyorum ama memelerin birbirine bakan taraflari yumusak ama kollarima yakin yerleri sagmaktan sonra bile sert oluyor acaba oralarim hâlâ açılmadı mi diye düşünüyorum sizinde öyle mi?
Ben de bebegı 6 aylık arkadasımla konustum, hıc mama vermenıs, ve goguslerım hıcbır zaman sert olmadı dedı, o zaman anladımm, buyuk memelıler genelde yumusak, kucukler sert oluyor.. Benımkı baya sünükBen buna o kadar cok takmistim ki sutum kesildi sandim..Buna streslenince gercekten cok azaldi sutum.Sonra bu memelerin terbiyelenmesini gordum rahatladım..Benim göğüslerim su an baya baya sonuk
Bu ebeyi bende takip ediyorum digerlerine gore cok realistik buluyorum çok seviyorum paylaşimlarini..10 cc sut vardi bakin yarin 120cc oldu oncesi sonrasicilardan degil
Sağım yapmadan once sıcak havluya masaj yap, sagım sırasjnda da masaj yaparak ılerle.. Benımmde oyle oluyordu, hala sol meme de o sertlık bıraz olsun kalıyor, ama sag meme jöle gıbı oluyor sagımdan sonraGürültülü kaka bizimde, burada okumustum son gunlerde pütür görmüyorum birisi yazmıştı sütün yagli kismini alamıyor ondan diye ona canım sıkıldı ama internette bulamadim öyle bir bilgi
Sınırı yok canım.Kızlar günde max kaç kez serum fizyolojik yapabiliyoruz bir sınırı var mı?
Gürültülü kaka ne demek oluyor yaniGürültülü kaka bizimde, burada okumustum son gunlerde pütür görmüyorum birisi yazmıştı sütün yagli kismini alamıyor ondan diye ona canım sıkıldı ama internette bulamadim öyle bir bilgi
Kizlar bende serum fizyolojik şaselerinden vardı ama büyük serum torbasindan mi alsam bu şekilde geçenler var mi
Bir burun deliğine ne kadar sıkılıyo canımEvet torba ve sitinga daha mantikli.Sase ile yeteri kadar tazyik verilmiyo
Bir burun deliğine ne kadar sıkılıyo canım
Gürültülü kaka ne demek oluyor yani
Cıvık olunca mı yağlı kısmını almıyormuş
Ya ben çok aşırı su içiyorum acaba sütüm sulu olabilir mi kilo aldırmazmı diye deli düşüncelerdeyim
Prematüre bebeklerin beslenmesine zeytinyağı katılıyormuş içeriğinden dolayı bendemi zeytinyağı versem acep
Çanta tutuşu emzirip masaj yap aç oraları
Benim memelerim küçük ve yumuşamaya başladı bende süt bitti sandım birara
Birde bana hep memen küçücük süt yok dediler
Halbuki benim memem yoktu hamilelikte büyüdü herkes kendine göre konuşuyor
Hemşire iyi dediBenim de yoktu hic memem hamilelikte olur gibi oldu simdi tekrar sondu
Sizin kilo alimi iyi degil miydi neden endiselendin ki simdi
Yok yok degil gayet iyi bence bak mamayi da biraktin oyle dusunHemşire iyi dedi
Ama annelik işte bence hala zayıf
Hergun banyo cildini çok kurutur bence ben hergun yikamiyorum haftada 2 yeterli oluyor canım sabahlari yıkıyorum yüzünü suya alışsın diyeKizlar bebeginizin yuzunu siliyor musunuz banyo disinda? Ben nerdeyse her gun banyo yaptiriyorum onun disinda da silmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?