2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ben buna o kadar cok takmistim ki sutum kesildi sandim..Buna streslenince gercekten cok azaldi sutum.Sonra bu memelerin terbiyelenmesini gordum rahatladım..Benim göğüslerim su an baya baya sonuk

Bu ebeyi bende takip ediyorum digerlerine gore cok realistik buluyorum çok seviyorum paylaşimlarini..10 cc sut vardi bakin yarin 120cc oldu oncesi sonrasicilardan degil

Ahahah hepsinin tam tersini yapıyormuşum ya ben
ben üçle markasının helvasını alıyorum o da çok güzel

Hem bu sorum kalsin hemde bisi daha sorcam bebeginizin kakasini duyuyor musunuz?
Bizimkinin kakasini ben baya duyuyorum civik oldugu icin gurultulu kaka diye bisi varmis bu bizimki oluyor galiba..
Gürültülü kaka bizimde, burada okumustum son gunlerde pütür görmüyorum birisi yazmıştı sütün yagli kismini alamıyor ondan diye ona canım sıkıldı ama internette bulamadim öyle bir bilgi
Kizlar bende sütümü sağıyorum ama memelerin birbirine bakan taraflari yumusak ama kollarima yakin yerleri sagmaktan sonra bile sert oluyor acaba oralarim hâlâ açılmadı mi diye düşünüyorum sizinde öyle mi?

Evet benim de baslarda oyleydi birkac gun sonra asiri sertlesti canta ve ters tutus emzirdim gecti..canta pozisyonunda emzir mutlaka ordaki sut kanallari bosalmiyor olabilir..

Hem bu sorum kalsin hemde bisi daha sorcam bebeginizin kakasini duyuyor musunuz?
Bizimkinin kakasini ben baya duyuyorum civik oldugu icin gurultulu kaka diye bisi varmis bu bizimki oluyor galiba..
Bizimde öyle şimdiye kadar sessiz bir iki defa yapmıştır onun haricinde hep duyul bezini değiştiriyorum sürpriz olmuyor kakası

Ben sağım yaparken oraları yandan ortaya yandan yukarı yöne olucak şekilde masajla dağıtmaya çalışıyorum yoksa dediğim gibi öyle sert kalıyor

Ben de bebegı 6 aylık arkadasımla konustum, hıc mama vermenıs, ve goguslerım hıcbır zaman sert olmadı dedı, o zaman anladımm, buyuk memelıler genelde yumusak, kucukler sert oluyor.. Benımkı baya sünük
Sağım yapmadan once sıcak havluya masaj yap, sagım sırasjnda da masaj yaparak ılerle.. Benımmde oyle oluyordu, hala sol meme de o sertlık bıraz olsun kalıyor, ama sag meme jöle gıbı oluyor sagımdan sonra

Gürültülü kaka ne demek oluyor yani
Cıvık olunca mı yağlı kısmını almıyormuş
Ya ben çok aşırı su içiyorum acaba sütüm sulu olabilir mi kilo aldırmazmı diye deli düşüncelerdeyim
Prematüre bebeklerin beslenmesine zeytinyağı katılıyormuş içeriğinden dolayı bendemi zeytinyağı versem acep

Çanta tutuşu emzirip masaj yap aç oraları
Benim memelerim küçük ve yumuşamaya başladı bende süt bitti sandım birara
Birde bana hep memen küçücük süt yok dediler
Halbuki benim memem yoktu hamilelikte büyüdü herkes kendine göre konuşuyor

Kizlar bende serum fizyolojik şaselerinden vardı ama büyük serum torbasindan mi alsam bu şekilde geçenler var mi

Benim de yoktu hic memem hamilelikte olur gibi oldu simdi tekrar sondu
Sizin kilo alimi iyi degil miydi neden endiselendin ki simdi

Kizlar bebeginizin yuzunu siliyor musunuz banyo disinda? Ben nerdeyse her gun banyo yaptiriyorum onun disinda da silmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…