2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de yoktu hic memem hamilelikte olur gibi oldu simdi tekrar sondu
Sizin kilo alimi iyi degil miydi neden endiselendin ki simdi
Bende önceden bir meme vardı 95 küçük oluyordu tüp Bebek için tüp mide ameliyatı oldum kızlar memem bı küçüldü 75 e indi şimdi 85 fln civarı

Kizlar bebeginizin yuzunu siliyor musunuz banyo disinda? Ben nerdeyse her gun banyo yaptiriyorum onun disinda da silmiyorum
Her gün şampuan kullanıyor musun? Bizim çocuk doktoru kışın haftada iki yıkayın, bir kere şampuanlı, bir kere sade suyla dedi. Biz yine iki kere ama ikisi de şampuanlı yıkıyoruz. Aşırı kaka olursa sadece vücudunu yıkıyorum.

Haftada bir şampuanlıyorum sadece feri kalanlarda sadece su..

Kizlar bende serum fizyolojik şaselerinden vardı ama büyük serum torbasindan mi alsam bu şekilde geçenler var mi
Ben buyuk seruma gectım 2cc cekıp sırınga ıle sıkıyorum, doktor dıgerı sadece ıcerıyı nemlendırıyor dedı, serumu recete ettı

Kızlar aldım hava nemlendirici çok güzel geceleri calistircam gündüz nem yeterli gece düşük oluyor
Hayırlı olsun fatdasını görürsen bebekte bizide bilgilendir
Bende önceden bir meme vardı 95 küçük oluyordu tüp Bebek için tüp mide ameliyatı oldum kızlar memem bı küçüldü 75 e indi şimdi 85 fln civarı
Hangisi daha rahst oluyor büyükmğ küçükmü

Kızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde
Uykusu yoksa karnıda toksa benim bebiş akıllı çok şükür
ağrısı uykusu bişeyi olursa mızmızlık yapıyor

Abimin bebeği altı ay boyunca ağladı ne gece durdu çocuk ne gündüz sebebide bulamadılar

Kızlar selamlarr
Nasılsınız bakalım ?
Size bir sorum olacak yaa benim kızım normalde gece 4 de uyur 10/11 arası uyanırdı akşam üstü bi saha uyurdu ama dün gece 2 de uyudu ve şuan saat 17:00 halaa uyuyoo emmeye uyanıyo ve geri uyuyo uzun zaman snra işk dega böyle uzun uyudu normalmi sizce yaa ağlama yok emmeye uyanıyo o kadar snra geri uyuyo bugün 41 günlük oldu

Ağrısı yoktur belkide o yüzden normal bence

Kızlar son 2-3 gündür bebeğin karnından gök gürültüsü gibi sesler geliyor çok rahatsız ediyor onu uyumak uyuyamıyor ben duyuyorum sesleri çok yoğun olmaya başladı farklı bişey demedim atak Falan haftasında olur mu böyle şeyler tam tabiri gökgürültüsü

6-7 saat hıc uyanmadan uyuyo muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…