- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.941
Bende önceden bir meme vardı 95 küçük oluyordu tüp Bebek için tüp mide ameliyatı oldum kızlar memem bı küçüldüBenim de yoktu hic memem hamilelikte olur gibi oldu simdi tekrar sondu
Sizin kilo alimi iyi degil miydi neden endiselendin ki simdi
Güle güle kullan canım.Kızlar aldım hava nemlendirici çok güzel geceleri calistircam gündüz nem yeterli gece düşük oluyor
Amin inşallah sağolasın canımGüle güle kullan canım.
Her gün şampuan kullanıyor musun? Bizim çocuk doktoru kışın haftada iki yıkayın, bir kere şampuanlı, bir kere sade suyla dedi. Biz yine iki kere ama ikisi de şampuanlı yıkıyoruz. Aşırı kaka olursa sadece vücudunu yıkıyorum.Kizlar bebeginizin yuzunu siliyor musunuz banyo disinda? Ben nerdeyse her gun banyo yaptiriyorum onun disinda da silmiyorum
Her gün şampuan kullanıyor musun? Bizim çocuk doktoru kışın haftada iki yıkayın, bir kere şampuanlı, bir kere sade suyla dedi. Biz yine iki kere ama ikisi de şampuanlı yıkıyoruz. Aşırı kaka olursa sadece vücudunu yıkıyorum.
Ben buyuk seruma gectım 2cc cekıp sırınga ıle sıkıyorum, doktor dıgerı sadece ıcerıyı nemlendırıyor dedı, serumu recete ettıKizlar bende serum fizyolojik şaselerinden vardı ama büyük serum torbasindan mi alsam bu şekilde geçenler var mi
Ben 2 gun durup 3. Gune yaptırıyorum kış oldugu ıcın.. Yuzunu de goz capaklarını temızlerken komple sılıyorum, temızleme pamugu ıleKizlar bebeginizin yuzunu siliyor musunuz banyo disinda? Ben nerdeyse her gun banyo yaptiriyorum onun disinda da silmiyorum
Hayırlı olsun fatdasını görürsen bebekte bizide bilgilendirKızlar aldım hava nemlendirici çok güzel geceleri calistircam gündüz nem yeterli gece düşük oluyor
Hangisi daha rahst oluyor büyükmğ küçükmüBende önceden bir meme vardı 95 küçük oluyordu tüp Bebek için tüp mide ameliyatı oldum kızlar memem bı küçüldü75 e indi şimdi 85 fln civarı
Uykusu yoksa karnıda toksa benim bebiş akıllı çok şükürKızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde
Kakaya bakma dedi doktor bana çişli bez önemli dedi gün 4/5 en az çişli bez alıyosan yeterli süt doyuyo demekmiş canımMesela bez sayisindan tok oldugunu anlayin diyolsr ya ben onu da anlamiyorum dolu bez ne kadar dolu bez mesela?
Benimki de hep ıkınıyor ya da emmek istiyor. Kakasını yeni yapmış ve karnı doymuşsa (ikisi aynı anda olacak) sakin duruyor. O zaman da uyuyor zaten hemen.Kızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde
Kucaktaysa mutluKızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde
Benim açımdan küçükHayırlı olsun fatdasını görürsen bebekte bizide bilgilendir
Hangisi daha rahst oluyor büyükmğ küçükmü
Karnı tok altı temiz ve gaz sancımız yoksa sakin tek sorun bazen gaz sancımız oluyoKızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde
Ağrısı yoktur belkide o yüzden normal benceKızlar selamlarr
Nasılsınız bakalım ?
Size bir sorum olacak yaa benim kızım normalde gece 4 de uyur 10/11 arası uyanırdı akşam üstü bi saha uyurdu ama dün gece 2 de uyudu ve şuan saat 17:00 halaa uyuyoo emmeye uyanıyo ve geri uyuyo uzun zaman snra işk dega böyle uzun uyudu normalmi sizce yaa ağlama yok emmeye uyanıyo o kadar snra geri uyuyo bugün 41 günlük oldu
6-7 saat hıc uyanmadan uyuyo muydu?Kızlar selamlarr
Nasılsınız bakalım ?
Size bir sorum olacak yaa benim kızım normalde gece 4 de uyur 10/11 arası uyanırdı akşam üstü bi saha uyurdu ama dün gece 2 de uyudu ve şuan saat 17:00 halaa uyuyoo emmeye uyanıyo ve geri uyuyo uzun zaman snra işk dega böyle uzun uyudu normalmi sizce yaa ağlama yok emmeye uyanıyo o kadar snra geri uyuyo bugün 41 günlük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?