- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.961
Kısmen dikkat ediyorumBaxen bizeede oluyor
Yediklerine dikkat ediyormusun
Kaynamış ılıtılmış su ile dairesel masaj yapın düzenli
Başta daha da artırıyor
Sonra azaltıyor
Çapak tamamen kaybolana kadar
İnşallah faydası olur
Birde hiçbirşey değdirmeyin elini sürüyorsa elinide temizleyin
Dün benimki de öyle yaptı, sonra gece gerçek yüzünü gösterdiKızlar selamlarr
Nasılsınız bakalım ?
Size bir sorum olacak yaa benim kızım normalde gece 4 de uyur 10/11 arası uyanırdı akşam üstü bi saha uyurdu ama dün gece 2 de uyudu ve şuan saat 17:00 halaa uyuyoo emmeye uyanıyo ve geri uyuyo uzun zaman snra işk dega böyle uzun uyudu normalmi sizce yaa ağlama yok emmeye uyanıyo o kadar snra geri uyuyo bugün 41 günlük oldu
Ders programını istediğimiz gibi yaptıkları için süt izni yok diye biliyorum. Sınıf öğretmenleri nasıl oluyor bilmiyorum. Nöbet olmaması bile paha biçilemez. Hem de iki sene.Kızlar öğretmen olanlar süt izni ne şekilde kullanılıyor bilen var mı?
MaalesefKızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde
Kızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde
Kızlar son 2-3 gündür bebeğin karnından gök gürültüsü gibi sesler geliyor çok rahatsız ediyor onu uyumak uyuyamıyor ben duyuyorum sesleri çok yoğun olmaya başladı farklı bişey demedim atak Falan haftasında olur mu böyle şeyler tam tabiri gökgürültüsü
Benim kızımda aynı hastahane den çıktı çıkalı oldu doktor probiyotik verdi antibiyotik aldığı zaman bağırsak florasını bozuyormus ondan oldu galiba aşağı doğru masaj yapıyorum ben faydası çok olmuyor ama yinede belki diye bir umut nasıl bir çözüm bulcaz onuda bilmiyorumKızlar son 2-3 gündür bebeğin karnından gök gürültüsü gibi sesler geliyor çok rahatsız ediyor onu uyumak uyuyamıyor ben duyuyorum sesleri çok yoğun olmaya başladı farklı bişey demedim atak Falan haftasında olur mu böyle şeyler tam tabiri gökgürültüsü
Kızlar selamlarr
Nasılsınız bakalım ?
Size bir sorum olacak yaa benim kızım normalde gece 4 de uyur 10/11 arası uyanırdı akşam üstü bi saha uyurdu ama dün gece 2 de uyudu ve şuan saat 17:00 halaa uyuyoo emmeye uyanıyo ve geri uyuyo uzun zaman snra işk dega böyle uzun uyudu normalmi sizce yaa ağlama yok emmeye uyanıyo o kadar snra geri uyuyo bugün 41 günlük oldu
Biz 51 günlük olduk daha 1 numara kullanıyoruz ilk pramature kullandık çocuğun doğum kilosuyla alakalı birazdaMerhaba güzel anneler bir sorum olacaktı1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?
Kaç kg doğdu bebeğiniz şuan kaç kg?Biz 51 günlük olduk daha 1 numara kullanıyoruz ilk pramature kullandık çocuğun doğum kilosuyla alakalı birazda
Şu an bilmiyorum kilosunu kontrol 14 Şubat'ta ozaman ogrencem 2820 doğdu 2700 e düştü canımKaç kg doğdu bebeğiniz şuan kaç kg?
Merhaba. Markadan markaya da değişiyor. Hastaneye kuzenimden kalan sleepy ve prima 1 numara götürdüm. Eve 2 numara pure baby aldım 64 taneden 4 paket. 1 aylığız 3 paket bitti. Son paket bitince 3 veya 4 numara deniycem. Pure baby 2 numara diğerlerinin 1 numarasıyla aynı. Bir de stok yapmayın bence. Burda bazı arkadaşlar aldıkları bezi beğenmedi. Kullanın, beğeninize göre stok yaparsınız.Merhaba güzel anneler bir sorum olacaktı1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?
Ben 1 numara 2 paket almıştım içinde 80 80 toplam 160 bez vardı 30 günde bitti 2 numaraya geçtimMerhaba güzel anneler bir sorum olacaktı1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?
Duyduğuma göre aptamil yoğun ve yağlı bir mama bizde aptamil kullanıyorduk kullanırken anne sütüyle soymuyordu bağımlı gibi bişeydKızlar bu golden goat sizin cocuklari doyuruyor mu benim kızım onu içince doymuyor gece kesinlikle uyumuyor Aptamil verince doyuyor 90 ml veriyorum Aptamil yeterli geliyor diğeri yetersiz
Ben neye geçerim bilmiyorum heralde Aptamil le devam ederim bu gidiş leDuyduğuma göre aptamil yoğun ve yağlı bir mama bizde aptamil kullanıyorduk kullanırken anne sütüyle soymuyordu bağımlı gibi bişeyd
Şimdi değiştirdim mamayı hipp organik aldık
Benimki doyuyor canım ama memeden ne içiyor bilmiyorum. Aç aç ağlıyordu bugün. Kalça ve batın ultrasonu çeken doktor karnı tok dedi. Neyine ağlıyon o zaman?Kızlar bu golden goat sizin cocuklari doyuruyor mu benim kızım onu içince doymuyor gece kesinlikle uyumuyor Aptamil verince doyuyor 90 ml veriyorum Aptamil yeterli geliyor diğeri yetersiz
Kızlar bu golden goat sizin cocuklari doyuruyor mu benim kızım onu içince doymuyor gece kesinlikle uyumuyor Aptamil verince doyuyor 90 ml veriyorum Aptamil yeterli geliyor diğeri yetersiz
Ya o kıvranma mama olmasa da oluyor sankiDoymuyor degil de daha erken sindiriyor.Golden Goat inek sutu icermedigi icin sindirimi daha kolay tipki anne sutu gibi. Diger mamalar inek sutu formullu,laktozu sindirmesi uzun surdugu icin daha gec acikip daha gec uyaniyor bebisler..Aptamilin bazilarinda glukoz surubu var diye biliyorum.Onu sindirmesi daha da uzun suruyordur.Ben daha once Hipp kullandim kiyaslarsam evet Hippe gore daha cabuk acikiyor.Ama Hippteki karin sisligi kivrinmalari da yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?