2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kısmen dikkat ediyorum

Kızlar öğretmen olanlar süt izni ne şekilde kullanılıyor bilen var mı?

Dün benimki de öyle yaptı, sonra gece gerçek yüzünü gösterdi gazı falan sıkıntısı yoksa uyur.

Kızlar öğretmen olanlar süt izni ne şekilde kullanılıyor bilen var mı?
Ders programını istediğimiz gibi yaptıkları için süt izni yok diye biliyorum. Sınıf öğretmenleri nasıl oluyor bilmiyorum. Nöbet olmaması bile paha biçilemez. Hem de iki sene.

Kızlar sizin bebelerde hıysuz mu normal durduğu çok nadir hep mız mız halinde

Toklukla uykuya gecme arasindaki 5 dk guleryuzlu geri kalan zamanlarda kas catiyo

Duzenli gaz damlasi kullanin bi de siz de yediklerinizi bi gozden gecirin ne dokunuyor bulursunuz belli ki bisi gaz yapiyo minige.Atak haftasinda genel huysuzluk var bagirsakla ilgili ozel bir durum yok

Benim kızımda aynı hastahane den çıktı çıkalı oldu doktor probiyotik verdi antibiyotik aldığı zaman bağırsak florasını bozuyormus ondan oldu galiba aşağı doğru masaj yapıyorum ben faydası çok olmuyor ama yinede belki diye bir umut nasıl bir çözüm bulcaz onuda bilmiyorum

Bebeginiz kitaplardaki ideal 40 gunluk bebek davranisina gecmis idealde bu haftalarda zaten uyaniklik suresi birkac saat

Merhaba güzel anneler bir sorum olacaktı 1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?
Biz 51 günlük olduk daha 1 numara kullanıyoruz ilk pramature kullandık çocuğun doğum kilosuyla alakalı birazda

Merhaba güzel anneler bir sorum olacaktı 1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?
Merhaba. Markadan markaya da değişiyor. Hastaneye kuzenimden kalan sleepy ve prima 1 numara götürdüm. Eve 2 numara pure baby aldım 64 taneden 4 paket. 1 aylığız 3 paket bitti. Son paket bitince 3 veya 4 numara deniycem. Pure baby 2 numara diğerlerinin 1 numarasıyla aynı. Bir de stok yapmayın bence. Burda bazı arkadaşlar aldıkları bezi beğenmedi. Kullanın, beğeninize göre stok yaparsınız.
Benim bebeğim 4200 gr şu an ama vücut yapısıyla da alakalı.

Kızlar bu golden goat sizin cocuklari doyuruyor mu benim kızım onu içince doymuyor gece kesinlikle uyumuyor Aptamil verince doyuyor 90 ml veriyorum Aptamil yeterli geliyor diğeri yetersiz

Kızlar bu golden goat sizin cocuklari doyuruyor mu benim kızım onu içince doymuyor gece kesinlikle uyumuyor Aptamil verince doyuyor 90 ml veriyorum Aptamil yeterli geliyor diğeri yetersiz
Duyduğuma göre aptamil yoğun ve yağlı bir mama bizde aptamil kullanıyorduk kullanırken anne sütüyle soymuyordu bağımlı gibi bişeyd
Şimdi değiştirdim mamayı hipp organik aldık

Benimki doyuyor canım ama memeden ne içiyor bilmiyorum. Aç aç ağlıyordu bugün. Kalça ve batın ultrasonu çeken doktor karnı tok dedi. Neyine ağlıyon o zaman? gaz yapmıyor diye aldık ama bu mamadan sonra kaka sayısı günde 1’edüştü ve çok zorlanıyor. belki denk gelmiştir.

Doymuyor degil de daha erken sindiriyor.Golden Goat inek sutu icermedigi icin sindirimi daha kolay tipki anne sutu gibi. Diger mamalar inek sutu formullu,laktozu sindirmesi uzun surdugu icin daha gec acikip daha gec uyaniyor bebisler..Aptamilin bazilarinda glukoz surubu var diye biliyorum.Onu sindirmesi daha da uzun suruyordur.Ben daha once Hipp kullandim kiyaslarsam evet Hippe gore daha cabuk acikiyor.Ama Hippteki karin sisligi kivrinmalari da yok canim

Ya o kıvranma mama olmasa da oluyor sanki
Mama vermediğim günler de ıkınıyor kızarıyor
Ama sulu kaka yapıyor mukuslu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…