2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen ya kalça usg de yıktı ortaliği doktor dedi karnı tok
Rahatsız oldıguu için belki de biz her ağlamayı açlıkla ilişkilendiriyorız

3 güne bir zor yapıyor zeytinyağı verdim önceki gün bugünde verdim tık yok düzeni bozuldu iyice çocuğumun

Ama büyük çiş de yapamıyor 3 güne 1 çok ıkınıyor canım ya bu sorunlar varmı sizde birde 2 oldu çığlık atarak uyandı ağrısı mi oluyor acaba

Ama büyük çiş de yapamıyor 3 güne 1 çok ıkınıyor canım ya bu sorunlar varmı sizde birde 2 oldu çığlık atarak uyandı ağrısı mi oluyor acaba

Hippte oyle olmustu,o zaman da mamanin icine zeytinyagi katarak rahatlatmistim.Golden Goat da olmadi..Iste her bebek farkli birine iyi gelen digerine dokunuyor

Aynen ya kalça usg de yıktı ortaliği doktor dedi karnı tok
Rahatsız oldıguu için belki de biz her ağlamayı açlıkla ilişkilendiriyorız
Ben aç değil diyorum, annem, eşim, halamız aç diyor. Doktor bir 5 dk oyalayın, yine de istiyorsa verin memeyi diyor. Bizimki can değil sanki

İki gündür meme delisi oldu çocuk asla memeden ayıramıyorum ağzına alıp uyumak istiyor
Şuandada uyutamıyıruz sürekli memede uyumak istiyor ayrılınca çığlığı basıyor
Okadar dikkat ettim yatakta uyumaya alışsın diye emeklerim boşa gitti
Bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz
Sakinleştirme falan kabul etmiyor
Daha iki aylık bebek bu ya
Nasıl inad ediyor

Uyku eğitimi 3 ay sonrası ama benim kız 5 yaşını geçti hala uyku eğitimsiz
Emzik almıyor mu? Bana aç bu aç diyorlar, eğer gücüm varsa ağzında emziği tutarak beyaz gürültü açıp ufak ufak zıplıyorum. Gücüm yoksa meme veriyorum. Bu yöntemi benden başkası yapamıyor çünkü çocuk aç demek daha kolay.

Bu gece uyuturken kızıma sordum kardeşini kıskanıyor musun diye, dedi ki meme emerken kıskanıyorum. Dün de biberon istemişti. Artık sütünü biberondan içecekmiş.

8.hafta atagindan bence..Uyku egitimi 3.aydan sonra düşünüyorum meme disinda uyumuyor kesinlikle
Bu gece uyuturken kızıma sordum kardeşini kıskanıyor musun diye, dedi ki meme emerken kıskanıyorum. Dün de biberon istemişti. Artık sütünü biberondan içecekmiş.

Ya kiyamam..Tabi meme anneye en yakin olunan an

Kızlar bebeğimin burnunu temizlerken sorun yaşıyorum, 5cclik saselerden sıkıyorum bir deliğe bebeğimi kaldırıyorum pıt pit sırtına vurup burnundan akıtmak icin kesinlikle akmıyor, burnunu icine cekme sesi geliyo, sonra agliyo ztn, sonra aspiratorle cekmeye çalışıyorum az bir şey geliyor. Bebeğim cok aglamaz normalde çığlık çığlığa kaldı ve hırıltılı nefes alıyor şuan, temizleyemeyip daha mi kötü oldu acaba ne yapabilirim

Hizli sikiyorsun dimi?Biraz hizli sikman gerekiyor obur delikten akiyor oyle olunca..
Bununla sadece sukuk degil balgam da sokuluyor.O yuzden hirilti normal bizde de oluyor

Hizli sikiyorsun dimi?Biraz hizli sikman gerekiyor obur delikten akiyor oyle olunca..
Bununla sadece sukuk degil balgam da sokuluyor.O yuzden hirilti normal bizde de oluyor
Hızlı sıkıyorum ama diger delikten hiç çıkmadı bu güne kadar, hemen bebegi ters çevirip kafa eğik sırtına vuruyorum önünden bile çıkmıyor, diğer deliği bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…