- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.981
Aynen ya kalça usg de yıktı ortaliği doktor dedi karnı tokBenimki doyuyor canım ama memeden ne içiyor bilmiyorum. Aç aç ağlıyordu bugün. Kalça ve batın ultrasonu çeken doktor karnı tok dedi. Neyine ağlıyon o zaman?gaz yapmıyor diye aldık ama bu mamadan sonra kaka sayısı günde 1’edüştü ve çok zorlanıyor. belki denk gelmiştir.
3 güne bir zor yapıyor zeytinyağı verdim önceki gün bugünde verdim tık yok düzeni bozuldu iyice çocuğumunBenimki doyuyor canım ama memeden ne içiyor bilmiyorum. Aç aç ağlıyordu bugün. Kalça ve batın ultrasonu çeken doktor karnı tok dedi. Neyine ağlıyon o zaman?gaz yapmıyor diye aldık ama bu mamadan sonra kaka sayısı günde 1’edüştü ve çok zorlanıyor. belki denk gelmiştir.
Ama büyük çiş de yapamıyor 3 güne 1 çok ıkınıyor canım ya bu sorunlar varmı sizde birde 2 oldu çığlık atarak uyandı ağrısı mi oluyor acabaDoymuyor degil de daha erken sindiriyor.Golden Goat inek sutu icermedigi icin sindirimi daha kolay tipki anne sutu gibi. Diger mamalar inek sutu formullu,laktozu sindirmesi uzun surdugu icin daha gec acikip daha gec uyaniyor bebisler..Aptamilin bazilarinda glukoz surubu var diye biliyorum.Onu sindirmesi daha da uzun suruyordur.Ben daha once Hipp kullandim kiyaslarsam evet Hippe gore daha cabuk acikiyor.Ama Hippteki karin sisligi kivrinmalari da yok canim
Ama büyük çiş de yapamıyor 3 güne 1 çok ıkınıyor canım ya bu sorunlar varmı sizde birde 2 oldu çığlık atarak uyandı ağrısı mi oluyor acaba
Ben aç değil diyorum, annem, eşim, halamız aç diyor. Doktor bir 5 dk oyalayın, yine de istiyorsa verin memeyi diyor. Bizimki can değil sankiAynen ya kalça usg de yıktı ortaliği doktor dedi karnı tok
Rahatsız oldıguu için belki de biz her ağlamayı açlıkla ilişkilendiriyorız
Uyku eğitimi 3 ay sonrası ama benim kız 5 yaşını geçti hala uyku eğitimsizİki gündür meme delisi oldu çocuk asla memeden ayıramıyorum ağzına alıp uyumak istiyor
Şuandada uyutamıyıruz sürekli memede uyumak istiyor ayrılınca çığlığı basıyor
Okadar dikkat ettim yatakta uyumaya alışsın diye emeklerim boşa gitti
Bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz
Sakinleştirme falan kabul etmiyor
Daha iki aylık bebek bu ya
Nasıl inad ediyor
Bizim kizda öyle sabah 7 akşam 9 kadar tek memede uyuyo koyduğum an uyanıyor ama geceleri fena sayılmaz gaz yoksa tabiMaalesefgözünü açmadan başlıyor çığlığa
2-5 kilo yaziyordu 4 kilo olunca 2 numaraya gectikMerhaba güzel anneler bir sorum olacaktı1 numara bezi nekadar süre kullandınız? 2 ye hemen geçiliyor mu? 1 numara kaçlı almak lazım200 çok mu iyi mi?
İki gündür meme delisi oldu çocuk asla memeden ayıramıyorum ağzına alıp uyumak istiyor
Şuandada uyutamıyıruz sürekli memede uyumak istiyor ayrılınca çığlığı basıyor
Okadar dikkat ettim yatakta uyumaya alışsın diye emeklerim boşa gitti
Bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz
Sakinleştirme falan kabul etmiyor
Daha iki aylık bebek bu ya
Nasıl inad ediyor
Bu gece uyuturken kızıma sordum kardeşini kıskanıyor musun diye, dedi ki meme emerken kıskanıyorum. Dün de biberon istemişti. Artık sütünü biberondan içecekmiş.
Canım ben bir aylık aşısını yaptirmadan calpol yazdırdım ilk eczaneden onu aldım, igne yaptırmaya sonra gittim, cok aglarsa eczaneye ugrayamam diye2.ay asisi yaptiran var mi ? Biz bu hafta yaptircaz.Ates yapiomus galiba bu aykiler ;(
Kızlar bebeğimin burnunu temizlerken sorun yaşıyorum, 5cclik saselerden sıkıyorum bir deliğe bebeğimi kaldırıyorum pıt pit sırtına vurup burnundan akıtmak icin kesinlikle akmıyor, burnunu icine cekme sesi geliyo, sonra agliyo ztn, sonra aspiratorle cekmeye çalışıyorum az bir şey geliyor. Bebeğim cok aglamaz normalde çığlık çığlığa kaldı ve hırıltılı nefes alıyor şuan, temizleyemeyip daha mi kötü oldu acaba ne yapabilirim
2-5 kilo yaziyordu 4 kilo olunca 2 numaraya gectik
Hızlı sıkıyorum ama diger delikten hiç çıkmadı bu güne kadar, hemen bebegi ters çevirip kafa eğik sırtına vuruyorum önünden bile çıkmıyor, diğer deliği bırakHizli sikiyorsun dimi?Biraz hizli sikman gerekiyor obur delikten akiyor oyle olunca..
Bununla sadece sukuk degil balgam da sokuluyor.O yuzden hirilti normal bizde de oluyor
Ah bir türlü asamadigimiz kısır döngü işte aynı durumdayız şuan keyfini çıkarıyorum ama sonrasıni düşününce keyif falan kalmıyorÇocuğum uyuyor ben uyuyamıyorumo uyanınca da benim uykum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?