2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar biz 2 aylik olduk doktorunuz size gunluk kac ml mama vereceginizi soyledi mi mama verenler icin soruyorum

Ben aç değil diyorum, annem, eşim, halamız aç diyor. Doktor bir 5 dk oyalayın, yine de istiyorsa verin memeyi diyor. Bizimki can değil sanki
Ya aynen, bütün gün mız mız uyku uyumadı sabah 10:00dan ber, hep tavşan uykusunda. Uyanıyor, meme, aç bu çoxuk diyorlar. Diyorum aç olma ihtimali yok saat başı memedeydi. Akşam 20:00den beri ağlayarak emziyorum. 22:30da sızdı. Can bu can
Benim de tam 3 oldu.Kucagimda uyuyor yatiriyorum uyaniyor..Sabaha kadar uyumasa da olur 2-3 saat yeter su an
Biz de büyüme atağına daha var ama bugün aynen böyleydi. Emzik veriyorum uyusun, meme vermemek için. Emzik düşünce uyanıyor. Şimdi uyandırdım korkarak, 04:00te uyandırcam bir gaz damlası için. Ama yorgunum a dostlar.

Bence emzirmiyceksen damla için uyandırma

Ben şimdi daha yeni uyutabildim dediğin gibi ayakta bı o yani bu bu yanı artık sırtım belim heryerim mahvoldu oturmak bana haram
Benimde şimdi uyudu yerine koycam uyanmazsa binkac saat uyuyabilirim 1 saat olsada yeter gündüz uyudugunda uyuyordum misafir geldi onuda yapamadım halim harap

Benimde şimdi uyudu yerine koycam uyanmazsa binkac saat uyuyabilirim 1 saat olsada yeter gündüz uyudugunda uyuyordum misafir geldi onuda yapamadım halim harap
Ben yazdığımdan beri uyumusumçok şükür gunluken uzun uykusuydu onun harici hep bir saat bir buçuk saat araliklarla uyaniyor hiçbir iş yaptırmıyor. Misafir konusuna gelince şu aralar misafirler kapatılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…