- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.001
Geri uyuyacağını bilsem çocuğu kaldırcam. Ama 2-3 saat uyanık kalma ihtimali var.Ah bir türlü asamadigimiz kısır döngü işte aynı durumdayız şuan keyfini çıkarıyorum ama sonrasıni düşününce keyif falan kalmıyor
Saat 8bucuktan berı uyumasın dıye ugrasıyorum, 1 e dogru mama verıcem, sabaha kadar uyucaz ınsallah, amınGeri uyuyacağını bilsem çocuğu kaldırcam. Ama 2-3 saat uyanık kalma ihtimali var.
Saat 8bucuktan berı uyumasın dıye ugrasıyorum, 1 e dogru mama verıcem, sabaha kadar uyucaz ınsallah, amın
Ya aynen, bütün gün mız mız uyku uyumadı sabah 10:00dan ber, hep tavşan uykusunda. Uyanıyor, meme, aç bu çoxuk diyorlar. Diyorum aç olma ihtimali yok saat başı memedeydi. Akşam 20:00den beri ağlayarak emziyorum. 22:30da sızdı. Can bu canBen aç değil diyorum, annem, eşim, halamız aç diyor. Doktor bir 5 dk oyalayın, yine de istiyorsa verin memeyi diyor. Bizimki can değil sanki
Biz de büyüme atağına daha var ama bugün aynen böyleydi. Emzik veriyorum uyusun, meme vermemek için. Emzik düşünce uyanıyor. Şimdi uyandırdım korkarak, 04:00te uyandırcam bir gaz damlası için. Ama yorgunum a dostlar.Benim de tam 3 oldu.Kucagimda uyuyor yatiriyorum uyaniyor..Sabaha kadar uyumasa da olur 2-3 saat yeter su an
Bence emzirmiyceksen damla için uyandırmaYa aynen, bütün gün mız mız uyku uyumadı sabah 10:00dan ber, hep tavşan uykusunda. Uyanıyor, meme, aç bu çoxuk diyorlar. Diyorum aç olma ihtimali yok saat başı memedeydi. Akşam 20:00den beri ağlayarak emziyorum. 22:30da sızdı. Can bu can
Biz de büyüme atağına daha var ama bugün aynen böyleydi. Emzik veriyorum uyusun, meme vermemek için. Emzik düşünce uyanıyor. Şimdi uyandırdım korkarak, 04:00te uyandırcam bir gaz damlası için. Ama yorgunum a dostlar.
Aman aman bı uyuyamadiklarinda sonra çok zor uyuyorlar ben bir defa onu yaşadım 5-6 saat uyumadı sonra zavallı bebişim uyuyamadikca ağlama krizlerine girdiGeri uyuyacağını bilsem çocuğu kaldırcam. Ama 2-3 saat uyanık kalma ihtimali var.
90-120 ml arası yiyebilirKizlar biz 2 aylik olduk doktorunuz size gunluk kac ml mama vereceginizi soyledi mi mama verenler icin soruyorum
Bizde bu saatte uyanığız uyumuyor durmuyorda ya ayakta ya kucakta olacakAman aman bı uyuyamadiklarinda sonra çok zor uyuyorlar ben bir defa onu yaşadım 5-6 saat uyumadı sonra zavallı bebişim uyuyamadikca ağlama krizlerine girdi
Benım taktık işe yaradıSaat 8bucuktan berı uyumasın dıye ugrasıyorum, 1 e dogru mama verıcem, sabaha kadar uyucaz ınsallah, amın
Ben şimdi daha yeni uyutabildim dediğin gibi ayakta bı o yani bu bu yanı artık sırtım belim heryerim mahvoldu oturmak bana haramBizde bu saatte uyanığız uyumuyor durmuyorda ya ayakta ya kucakta olacak
Yarın bende deniycem senin taktiğiBenım taktık işe yaradı4 saat mis
İnsallah yarın yine tutar, 3bucuk saat uyudum ben de, benden mutlusu yoktur suanYarın bende deniycem senin taktiği
Darısı bizlerin başına diyorumİnsallah yarın yine tutar, 3bucuk saat uyudum ben de, benden mutlusu yoktur suan
MemedeDarısı bizlerin başına diyorumgerçi o saate kadar nasıl oyaladın o kısımları da anlatır mısın
Benimde şimdi uyudu yerine koycam uyanmazsa binkac saat uyuyabilirim 1 saat olsada yeter gündüz uyudugunda uyuyordum misafir geldi onuda yapamadım halim harapBen şimdi daha yeni uyutabildim dediğin gibi ayakta bı o yani bu bu yanı artık sırtım belim heryerim mahvoldu oturmak bana haram
Bizimki onu da ayakta gezerken isterMemedeacıyorsun haber kanallarını, vakıt nasıl gecıyo anlamıyosun
Ben yazdığımdan beri uyumusumçok şükür gunluken uzun uykusuydu onun harici hep bir saat bir buçuk saat araliklarla uyaniyor hiçbir iş yaptırmıyor. Misafir konusuna gelince şu aralar misafirler kapatılsınBenimde şimdi uyudu yerine koycam uyanmazsa binkac saat uyuyabilirim 1 saat olsada yeter gündüz uyudugunda uyuyordum misafir geldi onuda yapamadım halim harap
Anne sutu ile birlikte mi90-120 ml arası yiyebilir
Toplam bir öğünü 3-4 saatte bir olacak şekildeAnne sutu ile birlikte mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?