2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar biz anne sütü+mama ile ilerliyoruz ancak bu sefer günde 72gr almışız. Doktor fazla dedi arada mama da olduğu için. Medela süt pompası kirala istersen benim de sütüm yoktu o pompadan sonra günde 2.5L sağdığımı biliyorum dedi. Deneyen var mı?

Anne sütü+mama Kaç cc veriyorsun canım günde toplam?Biz günde 25 gr almışız

Kızlar 36 günlük olduk bugün. Sadece mamayla besleniyoruz. Günde 400-450 cc veriyorum. Siz kaç cc olarak ilerliyorsunuz?

2500 ml süt sağmak ne demek ya şaka mı bu inek sağsak bile o kadar süt çıkar mı?
500-700 de bebek içse 3000 ml çok fazla değil mı?
Teşekkürler 6 paket sütüm vardı da ziyan olmasın içsin kızım
3-4 ay buzlukta duruyor neden ziyan olsun
Dışarı çıkarsın hastane postane işin olur kullanırsın
Kızlar 36 günlük olduk bugün. Sadece mamayla besleniyoruz. Günde 400-450 cc veriyorum. Siz kaç cc olarak ilerliyorsunuz?
Sağmayı bıraktın mı balım?

Kızlar oğlum kızıl diye bi hastalık oldu beta mikrobu yapıyormuş bulaşıcıymış onu bir odada bebeği başka odada bakıyorum perişan halim var birde idrar tutamama problemi yaşıyorum doğumdan sonra başına bu durum gelen var mı kendimi bu aralar berbat hissediyorum her yanım ekşi kokuyor saç baş dağıldım galiba tek başıma başaramayacam iki çocuklu hayatı diye bugün ilk defa oturdum ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…