- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.021
Benmari usülü çözdürülüyor sanırımBuzlukta sütü olan anneler nasıl çözdürdünüz
Yok canım. 1 ay 2 ay 3 ay diye gidiyor.Kızlar bebeğin 45.gunde kontrolü var mıydı?
Buzlukta sütü olan anneler nasıl çözdürdünüz
12 saat veya 1 gün öncesinden buzdolabına geçiriyorum orda sıvı haline geçmesi lazımBuzlukta sütü olan anneler nasıl çözdürdünüz
TeşekkürlerBenmari usülü çözdürülüyor sanırım
Teşekkürler 6 paket sütüm vardı da ziyan olmasın içsin kızım12 saat veya 1 gün öncesinden buzdolabına geçiriyorum orda sıvı haline geçmesi lazım
Ay çok teşekkür ederim bi anda böyle bir değişim görübce endişelendimBebeginiz kitaplardaki ideal 40 gunluk bebek davranisina gecmisidealde bu haftalarda zaten uyaniklik suresi birkac saat
Kalça muayenesi olduğu gün göze de girdik 43 günlükkenGöz muayenesi yaptırdınız mı veya ne zaman yaptıracaksınız?
Önceden 1. Ayda yapılıyordu. Şimdi 3.4. Ayda yaptırın dediler.Göz muayenesi yaptırdınız mı veya ne zaman yaptıracaksınız?
Anne sütü+mama Kaç cc veriyorsun canım günde toplam?Biz günde 25 gr almışızKızlar biz anne sütü+mama ile ilerliyoruz ancak bu sefer günde 72gr almışız. Doktor fazla dedi arada mama da olduğu için. Medela süt pompası kirala istersen benim de sütüm yoktu o pompadan sonra günde 2.5L sağdığımı biliyorum dedi. Deneyen var mı?
Bizimki yarın. 5.gün kontrolünde randevu vermişlerdi. 43 günlük olucaz. Bebek çok ağlarsa diye stres yaptımGöz muayenesi yaptırdınız mı veya ne zaman yaptıracaksınız?
2500 ml süt sağmak ne demek ya şaka mı bu inek sağsak bile o kadar süt çıkar mı?Kızlar biz anne sütü+mama ile ilerliyoruz ancak bu sefer günde 72gr almışız. Doktor fazla dedi arada mama da olduğu için. Medela süt pompası kirala istersen benim de sütüm yoktu o pompadan sonra günde 2.5L sağdığımı biliyorum dedi. Deneyen var mı?
3-4 ay buzlukta duruyor neden ziyan olsunTeşekkürler 6 paket sütüm vardı da ziyan olmasın içsin kızım
Sağmayı bıraktın mı balım?Kızlar 36 günlük olduk bugün. Sadece mamayla besleniyoruz. Günde 400-450 cc veriyorum. Siz kaç cc olarak ilerliyorsunuz?
Canım Kac kilo bebeginKızlar 36 günlük olduk bugün. Sadece mamayla besleniyoruz. Günde 400-450 cc veriyorum. Siz kaç cc olarak ilerliyorsunuz?
Rica ederim oh oh afiyet bal şeker olsun kuzuyaTeşekkürler 6 paket sütüm vardı da ziyan olmasın içsin kızım
Kendi çocuk doktorun bakıyor elinde bir ışıkla göze stres yapma korkacak bişey yok canımBizimki yarın. 5.gün kontrolünde randevu vermişlerdi. 43 günlük olucaz. Bebek çok ağlarsa diye stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?