- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.041
Öncelikle çok geçmiş olsunKızlar oğlum kızıl diye bi hastalık oldu beta mikrobu yapıyormuş bulaşıcıymış onu bir odada bebeği başka odada bakıyorum perişan halim var birde idrar tutamama problemi yaşıyorum doğumdan sonra başına bu durum gelen var mı kendimi bu aralar berbat hissediyorum her yanım ekşi kokuyor saç baş dağıldım galiba tek başıma başaramayacam iki çocuklu hayatı diye bugün ilk defa oturdum ağladım
Çıkmıyor diye günlerdir sağmıyorum ama tekrar başlıcam2500 ml süt sağmak ne demek ya şaka mı bu inek sağsak bile o kadar süt çıkar mı?
500-700 de bebek içse 3000 ml çok fazla değil mı?
3-4 ay buzlukta duruyor neden ziyan olsun
Dışarı çıkarsın hastane postane işin olur kullanırsın
Sağmayı bıraktın mı balım?
25-30 gr yeterli dedi bizim doktorumuz.Anne sütü+mama Kaç cc veriyorsun canım günde toplam?Biz günde 25 gr almışız
3520 gramCanım Kac kilo bebegin
Canım çok geçmiş olsun öncelikle, bu günlerde geçecek her gecenin bir sabahi vardır.Kızlar oğlum kızıl diye bi hastalık oldu beta mikrobu yapıyormuş bulaşıcıymış onu bir odada bebeği başka odada bakıyorum perişan halim var birde idrar tutamama problemi yaşıyorum doğumdan sonra başına bu durum gelen var mı kendimi bu aralar berbat hissediyorum her yanım ekşi kokuyor saç baş dağıldım galiba tek başıma başaramayacam iki çocuklu hayatı diye bugün ilk defa oturdum ağladım
Normal göz doktoruna mı girdiniz?Kalça muayenesi olduğu gün göze de girdik 43 günlükken
Hayır kendi çocuk doktorun bakiyorNormal göz doktoruna mı girdiniz?
3520*150= 530cc beslenmesi lazım ölçüye göre ama sen daha iyi bilirsin bebeğin doyup doymadıgini3520 gram
Göz doktoruna mı randevu aldınız yoksa çocuk doktoru mu bakacakBizimki yarın. 5.gün kontrolünde randevu vermişlerdi. 43 günlük olucaz. Bebek çok ağlarsa diye stres yaptım
Kendi çocuk doktorun her muayenede bakıyor da, bir kere de uzmana gitmek gerekiyor.Hayır kendi çocuk doktorun bakiyor
Bizimki bakmıştı kırmızı noktaya, o zaman detaylı muayeneyi göz doktoru yapacak heralde. Normal göz doktoru yapıyor değil mi bebeğin de muayenesini?Kendi çocuk doktorun her muayenede bakıyor da, bir kere de uzmana gitmek gerekiyor.turkuaznokta
Valla bana öyle diyen olmadıKendi çocuk doktorun her muayenede bakıyor da, bir kere de uzmana gitmek gerekiyor.turkuaznokta
Evet gittiğiniz hastanedeki göz doktorundan randevu alabilirsiniz. Ya da kontrole gittiğinizde çocuk doktorunun sekreterleri de yönlendirebilir. Uzmanlık alanı bebek/çocuk olsn doktora yönlendirirler.Bizimki bakmıştı kırmızı noktaya, o zaman detaylı muayeneyi göz doktoru yapacak heralde. Normal göz doktoru yapıyor değil mi bebeğin de muayenesini?
Zaten genelde bir şey çıkmıyor. İstersen kontrole gittiğinde sor. Bize özellikle söyledi doktor, biz bakıyoruz ama bir yaşına kadar bi de göz doktoruna gösterin dedi.Valla bana öyle diyen olmadındeki cihazla şaşılık fln hepsini ölçtü sağlık ocağına vermem için kağıt verdi birde sadece 4. Ay kalça filmi tekrarı var
Kendi çocuk doktorun her muayenede bakıyor da, bir kere de uzmana gitmek gerekiyor.turkuaznokta
Bizim cocuk doktoruda hiç bakmadı ikinci ayda göz doktoruna randevu alın dedilerBizimki bakmıştı kırmızı noktaya, o zaman detaylı muayeneyi göz doktoru yapacak heralde. Normal göz doktoru yapıyor değil mi bebeğin de muayenesini?
Değişiyor demek ki doktordan doktora. Sizin kaç günlük şimdi? 2. Ay karma aşı hariç bişey yok di mi? Daha dün gittik doktora. Hiç bişey hatırlamıyorum.Bizim cocuk doktoruda hiç bakmadı ikinci ayda göz doktoruna randevu alın dediler
Ben 90 verıyorum gunde 5 veya 6 kereAnne sütü+mama Kaç cc veriyorsun canım günde toplam?Biz günde 25 gr almışız
Ben ilk ay kiraladim.su an lansinoh ile devam ediyirum.Bebeginiz bu kadar kilo aldigina gore sutunuz var demek ki neden medela onerdi doktorunuz?ev tipi makinelerde gayet is goruyor.2 ay kiralama parasina kendi cihazinizla sonsuza dek sagabilirsinizKızlar biz anne sütü+mama ile ilerliyoruz ancak bu sefer günde 72gr almışız. Doktor fazla dedi arada mama da olduğu için. Medela süt pompası kirala istersen benim de sütüm yoktu o pompadan sonra günde 2.5L sağdığımı biliyorum dedi. Deneyen var mı?
Kesinlikle birakma asil cikmayinca sagmak lazimÇıkmıyor diye günlerdir sağmıyorum ama tekrar başlıcam
Değişiyor demek ki doktordan doktora. Sizin kaç günlük şimdi? 2. Ay karma aşı hariç bişey yok di mi? Daha dün gittik doktora. Hiç bişey hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?