2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Öncelikle çok geçmiş olsun
Bende idrar tutamama hapsururken altına kaçırma şeklinde kegel egzersizi var ona bı bakıp yap çok faydalı hepimizin ister istemez doğumdan sonra idrarı tutan kaslari zayiflamistir dert etme
Onun haricinde hepimiz ara ara bu yetersizliğe düşüyoruz ağlayıp ferahlamak belki de bizim için en kurtarıcı şey yeterki çok kafaya takma . Herşey gelip geçici öyle düşünelim çok zor evet ama bu zorlukla uğraşırken tadını çıkarmayı unutuyoruz olabildiğince bunu deniyelim

Çıkmıyor diye günlerdir sağmıyorum ama tekrar başlıcam

Canım çok geçmiş olsun öncelikle, bu günlerde geçecek her gecenin bir sabahi vardır.
Ben dogumdan sonraki gün idrarımı tutamama yasamistim,.oradayken doktora söyledim, normal kegel egzersizi yap demişti

Neslihaann oğluna çok geçmiş olsun. Eski bir hastalık diye biliyorum kızılı. Hiç etrafımda duymadım, şaşırdım. Allah tez zamanda şifa versin.
İdrar tutamama bende de oluyor. Öksürüp hapşırırken spor yaparken zıplarken bile oluyor.
Tek başına bir çocuğa bile bakmak çok zor. Allah kolaylık versin.

Bizimki bakmıştı kırmızı noktaya, o zaman detaylı muayeneyi göz doktoru yapacak heralde. Normal göz doktoru yapıyor değil mi bebeğin de muayenesini?
Evet gittiğiniz hastanedeki göz doktorundan randevu alabilirsiniz. Ya da kontrole gittiğinizde çocuk doktorunun sekreterleri de yönlendirebilir. Uzmanlık alanı bebek/çocuk olsn doktora yönlendirirler.

Valla bana öyle diyen olmadı ndeki cihazla şaşılık fln hepsini ölçtü sağlık ocağına vermem için kağıt verdi birde sadece 4. Ay kalça filmi tekrarı var
Zaten genelde bir şey çıkmıyor. İstersen kontrole gittiğinde sor. Bize özellikle söyledi doktor, biz bakıyoruz ama bir yaşına kadar bi de göz doktoruna gösterin dedi.
Senin kalça filminde sıkıntı mı vardı?

Ben ilk ay kiraladim.su an lansinoh ile devam ediyirum.Bebeginiz bu kadar kilo aldigina gore sutunuz var demek ki neden medela onerdi doktorunuz?ev tipi makinelerde gayet is goruyor.2 ay kiralama parasina kendi cihazinizla sonsuza dek sagabilirsiniz 2.5 litre sut varsa bnce onu baska makineyle de sagardi medelanin marifeti degil,ben sagdim max 30 gormusumdur.
Çıkmıyor diye günlerdir sağmıyorum ama tekrar başlıcam
Kesinlikle birakma asil cikmayinca sagmak lazim
Değişiyor demek ki doktordan doktora. Sizin kaç günlük şimdi? 2. Ay karma aşı hariç bişey yok di mi? Daha dün gittik doktora. Hiç bişey hatırlamıyorum.

Verem var.Istersen rota var.4 asi olunuyor 2.ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…