- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.061
Bizim bugun 39 günlük en son 30 günlükken gittik, göz ve kalca ultrasonyla birlikte ikinci ayda boy kilo ile kontrol ediyor sağına soluna bakıyor, igneleri saglik ocağında yaptırıyorum oda tekrar ölçüyorDeğişiyor demek ki doktordan doktora. Sizin kaç günlük şimdi? 2. Ay karma aşı hariç bişey yok di mi? Daha dün gittik doktora. Hiç bişey hatırlamıyorum.
Anne sütü+mama Kaç cc veriyorsun canım günde toplam?Biz günde 25 gr almışız
Çok iştahlı bir bebeğim yok.Fazla verince de kusuyır3520*150= 530cc beslenmesi lazım ölçüye göre ama sen daha iyi bilirsin bebeğin doyup doymadıgini
Bizimki bu kilodayken toplam 600cc sut ve mama alıyordu
Anne sütü alıyor mu canım?Ben 90 verıyorum gunde 5 veya 6 kere
Ben 90 verıyorum gunde 5 veya 6 kere
Kızlar aşıdan sonra bebeğim değişti. Bugün kontrolümüz vardı.Kaygılı bir bebek olduğunu öğrendik. Katıla katıla ağlıyor. Kendinden geçiyor. Sadece kucakta sakinleşiyor. Alt değiştirmek ve banyo büyük sorun dolayısıyla. Ağlarken çatlıcak diye korkuyorum. Böyle bir bebeğiniz varsa alt değiştirmeyi ya da banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz?
Bugun asi oldu ise asi gunu azcik huysuzluk normal bu arada
Evet doktor dedi kaygılı bebek diye. Doktorun yanında da durmadı katıla katıla ağladı. Ben önce alt değiştiriyorum sonra doyuruyorum. Hastanede öyle söylediler hep ayni rutin devam ediyordum.Aşıyı 1 hafta önce oldukDoktor mu dedi kaygili bebek diye?
Ben acken banyo ve alt degistirme yapmamaya calisiyorum yoksa agliyor evet.Tokken daha sakin oluyor.Kaygisini azaltmak icin bol bol ten tene temas yapabilirsiniz.Soyunun ikinizde oyle emzirin,dusa birlikte girin mesela.Anne karni hisdi yasatmaya calisin.Benim bebeğim ten tene temas ile cok sakinliyor
Sakın pes etme 1 ml bile olsa sağÇıkmıyor diye günlerdir sağmıyorum ama tekrar başlıcam
Rotaya 3. Ay yapıcaz dedi.Ben ilk ay kiraladim.su an lansinoh ile devam ediyirum.Bebeginiz bu kadar kilo aldigina gore sutunuz var demek ki neden medela onerdi doktorunuz?ev tipi makinelerde gayet is goruyor.2 ay kiralama parasina kendi cihazinizla sonsuza dek sagabilirsiniz2.5 litre sut varsa bnce onu baska makineyle de sagardi medelanin marifeti degil,ben sagdim max 30 gormusumdur.
Kesinlikle birakma asil cikmayinca sagmak lazim
Verem var.Istersen rota var.4 asi olunuyor 2.ayda
Açken çok öfkeli oluyorlarEvet doktor dedi kaygılı bebek diye. Doktorun yanında da durmadı katıla katıla ağladı. Ben önce alt değiştiriyorum sonra doyuruyorum. Hastanede öyle söylediler hep ayni rutin devam ediyordum.Aşıyı 1 hafta önce olduk
Bugun yaptırdım 2. Ay aşılarını : verem, karma, zaturre. Yarın doktor da rotayı yaptırmamızı söyleyecek buyuk ihtimalle bakalımDeğişiyor demek ki doktordan doktora. Sizin kaç günlük şimdi? 2. Ay karma aşı hariç bişey yok di mi? Daha dün gittik doktora. Hiç bişey hatırlamıyorum.
Hastanede öyle diyorlar ama o gerçek hayatla uymuyor. Bi bakıyorsun çişi çıkmış, üst değiştiriyorsun, daha çok ağlıyor. Ben tek meme veriyorum, zaten uyuyakalıyor ya, o arada alt değişimi, yıkama, damlası şusu busu, biraz sakin oluyor çünkü. Sonra ikinci meme, isterse uyusun. Benimki emerken de kaka çiş yapıyor bu sefer hem önce hem sonra bez değiş gerekiyor.Evet doktor dedi kaygılı bebek diye. Doktorun yanında da durmadı katıla katıla ağladı. Ben önce alt değiştiriyorum sonra doyuruyorum. Hastanede öyle söylediler hep ayni rutin devam ediyordum.Aşıyı 1 hafta önce olduk
Saol canım benim başlıcam yarınSakın pes etme 1 ml bile olsa sağ
Bak oğlumda ben çok pişmanım sağmayı bıraktım diye.
Gelecek inan bak.
Bira mayası, dereotu, hurma, incir hoşaf bol su ayran kefir ye iç.
Pumping yöntemini uygula.
Gece uykusunda saat kur 3 saate bir kalk sağ.
Lütfen bak benim yaptığımı yapma sakın.
Bira mayası al.
Anason rezene iç.
Lactamil, tahin, tahin helvası ye iç sağ.
Ben inanıyorum sende inan lütfen.
Aşıların aynı gün veya 3 hafta arayla yapılması gerekiyor. Size de bi sonraki ay yapalım der muhtemelen.Bugun yaptırdım 2. Ay aşılarını : verem, karma, zaturre. Yarın doktor da rotayı yaptırmamızı söyleyecek buyuk ihtimalle bakalım
Oraya giden yakınım öyle dedi, ilaç damlatılıyormuş kağıtta yazıyor onlar yakmıyodur inşallah çok ağlamaz yarına odaklandımKendi çocuk doktorun bakıyor elinde bir ışıkla göze stres yapma korkacak bişey yok canım
Şehir hastanesine gidiyorum ben onlar yönlendirdi göz polikliniği değil ayrı yerde, sadece bebeklere bakılıyor diye biliyorumGöz doktoruna mı randevu aldınız yoksa çocuk doktoru mu bakacak
Yeğenim çok ağlamış annesine içeri siz gelmeyin babasıyla alalım demişler o yüzden biraz tedirginimhtmcicegi çok uzun bir muayene değil göz muayenesi. Biraz ağlıyorlar hareketleri kısıtlanınca. Ağlayarak büyüyecekler annesi. Arada izin ver ağlasın
Yok hayır sıkıntı yok herkese oneriyormus 4.ay kontrolüZaten genelde bir şey çıkmıyor. İstersen kontrole gittiğinde sor. Bize özellikle söyledi doktor, biz bakıyoruz ama bir yaşına kadar bi de göz doktoruna gösterin dedi.
Senin kalça filminde sıkıntı mı vardı?
Bugun yaptırdım 2. Ay aşılarını : verem, karma, zaturre. Yarın doktor da rotayı yaptırmamızı söyleyecek buyuk ihtimalle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?