2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Değişiyor demek ki doktordan doktora. Sizin kaç günlük şimdi? 2. Ay karma aşı hariç bişey yok di mi? Daha dün gittik doktora. Hiç bişey hatırlamıyorum.
Bizim bugun 39 günlük en son 30 günlükken gittik, göz ve kalca ultrasonyla birlikte ikinci ayda boy kilo ile kontrol ediyor sağına soluna bakıyor, igneleri saglik ocağında yaptırıyorum oda tekrar ölçüyor

Kızlar dili süt lekesi olabilir ama bebeğimin damağındaki bu beyaz nokta pamukçuk mu yoksa bilgisi olan var mı?

Kızlar aşıdan sonra bebeğim değişti. Bugün kontrolümüz vardı.Kaygılı bir bebek olduğunu öğrendik. Katıla katıla ağlıyor. Kendinden geçiyor. Sadece kucakta sakinleşiyor. Alt değiştirmek ve banyo büyük sorun dolayısıyla. Ağlarken çatlıcak diye korkuyorum. Böyle bir bebeğiniz varsa alt değiştirmeyi ya da banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz?

Doktor mu dedi kaygili bebek diye?
Ben acken banyo ve alt degistirme yapmamaya calisiyorum yoksa agliyor evet.Tokken daha sakin oluyor.Kaygisini azaltmak icin bol bol ten tene temas yapabilirsiniz.Soyunun ikinizde oyle emzirin,dusa birlikte girin mesela.Anne karni hisdi yasatmaya calisin.Benim bebeğim ten tene temas ile cok sakinliyor

Evet doktor dedi kaygılı bebek diye. Doktorun yanında da durmadı katıla katıla ağladı. Ben önce alt değiştiriyorum sonra doyuruyorum. Hastanede öyle söylediler hep ayni rutin devam ediyordum.Aşıyı 1 hafta önce olduk

Çıkmıyor diye günlerdir sağmıyorum ama tekrar başlıcam
Sakın pes etme 1 ml bile olsa sağ
Bak oğlumda ben çok pişmanım sağmayı bıraktım diye.
Gelecek inan bak.
Bira mayası, dereotu, hurma, incir hoşaf bol su ayran kefir ye iç.
Pumping yöntemini uygula.
Gece uykusunda saat kur 3 saate bir kalk sağ.

Lütfen bak benim yaptığımı yapma sakın.
Bira mayası al.
Anason rezene iç.
Lactamil, tahin, tahin helvası ye iç sağ.

Ben inanıyorum sende inan lütfen.

Rotaya 3. Ay yapıcaz dedi.

Açken çok öfkeli oluyorlar
Bir de uykusuzken

Giyinmeyi de benimki sevmiyor cıngar çıkarıyor

Değişiyor demek ki doktordan doktora. Sizin kaç günlük şimdi? 2. Ay karma aşı hariç bişey yok di mi? Daha dün gittik doktora. Hiç bişey hatırlamıyorum.
Bugun yaptırdım 2. Ay aşılarını : verem, karma, zaturre. Yarın doktor da rotayı yaptırmamızı söyleyecek buyuk ihtimalle bakalım

Hastanede öyle diyorlar ama o gerçek hayatla uymuyor. Bi bakıyorsun çişi çıkmış, üst değiştiriyorsun, daha çok ağlıyor. Ben tek meme veriyorum, zaten uyuyakalıyor ya, o arada alt değişimi, yıkama, damlası şusu busu, biraz sakin oluyor çünkü. Sonra ikinci meme, isterse uyusun. Benimki emerken de kaka çiş yapıyor bu sefer hem önce hem sonra bez değiş gerekiyor.
Bi de hangi bebek kaygılı değil ki? Bizimki de dün ağladı durdu doktorda. Çünkü oraya yatırdık, doktor bize bişey anlatıyor. Eşime ya şunu kucağına alsana dedim, alınca sustu. Karnı tok gitmiştik, aç olsa kucakta da ağlardı. Çıplak olmayı da sevmez bebekler alt değiştirme ve banyoda ağlamadı normal. Emme harici hep bile ağlaması normal. Biliyorum çok zor. Ben de çok ağlayınca geriliyorum. Ama keşke doktor kaygılı bebek deyip sizi daha çok germeseydi. Sıcacık annenin rahminden çıkmışsın. Rahmet içinden soğuk dünyaya gelmişsin. Kaygılı olmaz mısın?

Saol canım benim başlıcam yarın gece zor oluyor uykusuz olduğum İçin ama gündüz 3 saatte bir denicem

Yok hayır sıkıntı yok herkese oneriyormus 4.ay kontrolü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…