- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.081
Sakın pes etme 1 ml bile olsa sağ
Bak oğlumda ben çok pişmanım sağmayı bıraktım diye.
Gelecek inan bak.
Bira mayası, dereotu, hurma, incir hoşaf bol su ayran kefir ye iç.
Pumping yöntemini uygula.
Gece uykusunda saat kur 3 saate bir kalk sağ.
Lütfen bak benim yaptığımı yapma sakın.
Bira mayası al.
Anason rezene iç.
Lactamil, tahin, tahin helvası ye iç sağ.
Ben inanıyorum sende inan lütfen.
İlk doğumda hiç böyle bişey yaşamamıştım ister istemez çok canımı sıktı bu durum ya kalıcı olursa diye.Öncelikle çok geçmiş olsun
Bende idrar tutamama hapsururken altına kaçırma şeklinde kegel egzersizi var ona bı bakıp yap çok faydalı hepimizin ister istemez doğumdan sonra idrarı tutan kaslari zayiflamistir dert etme
Onun haricinde hepimiz ara ara bu yetersizliğe düşüyoruz ağlayıp ferahlamak belki de bizim için en kurtarıcı şey yeterki çok kafaya takma . Herşey gelip geçici öyle düşünelim çok zor evet ama bu zorlukla uğraşırken tadını çıkarmayı unutuyoruz olabildiğince bunu deniyelim
Doktora sormak aklıma gelmemişti kontrole gittiğimde bi bakayım kegel egzersizlerini inşallah düzelir bu durumCanım çok geçmiş olsun öncelikle, bu günlerde geçecek her gecenin bir sabahi vardır.
Ben dogumdan sonraki gün idrarımı tutamama yasamistim,.oradayken doktora söyledim, normal kegel egzersizi yap demişti
Ben d2 bugun lactamıle baslıcam, kargom bugun ulastı, bır arkadasım tavsıye ettı, yatmadan ıcıcem bakalım 2 3 gune etkı eder dedıLactamil kullaniyo musun faydasini gordun mu? Cay mi toz icecek mi?
Acelya A onerisiyle ben simdi dilrubanin cayini kullanıyorum.Bitirince listemde lactamil var ona gececegim denemedigim sut artrici kalmasin
Evet ama cok az sütüm canım, max 1 2 saat oyalıyırum onunla daAnne sütü alıyor mu canım?
Benimde hiç duymadığım bi hastalıktı ilk bi korktum doktor antibiyotik ile tedavisi hemen olan bişey dedi şuan çok varmış çok görmeye başladık dedi doktorNeslihaann oğluna çok geçmiş olsun. Eski bir hastalık diye biliyorum kızılı. Hiç etrafımda duymadım, şaşırdım. Allah tez zamanda şifa versin.
İdrar tutamama bende de oluyor. Öksürüp hapşırırken spor yaparken zıplarken bile oluyor.
Tek başına bir çocuğa bile bakmak çok zor. Allah kolaylık versin.
Ben d2 bugun lactamıle baslıcam, kargom bugun ulastı, bır arkadasım tavsıye ettı, yatmadan ıcıcem bakalım 2 3 gune etkı eder dedı
Sıcak su ıle hazırlanıyor canımCay mi sute katilan karisim mi?
Hayır hayır asıl süt gece iniyor dinçkenSaol canım benim başlıcam yarıngece zor oluyor uykusuz olduğum İçin ama gündüz 3 saatte bir denicem
Benım bebegım de acıkınca ve alt degısım sırasında katıla katıla aglıyordu.. Artık mamadan sonra gazını cıkarıyorum tokken altını degıstırıyorum, bugun gulucuk attı resmen..bence acıkınca bunların gözü dönüyor.. Banyoyu cok sevıyor,hıc aglamadı daha, masaja da bayılıyor, ustunu giydirmeye baslayınca ufaktan baslıyor aglamaya, ustunu gıydırır gıydırmez memeye tutturuyorum, oyle kurtuluyorum cıglıklardan..Kızlar aşıdan sonra bebeğim değişti. Bugün kontrolümüz vardı.Kaygılı bir bebek olduğunu öğrendik. Katıla katıla ağlıyor. Kendinden geçiyor. Sadece kucakta sakinleşiyor. Alt değiştirmek ve banyo büyük sorun dolayısıyla. Ağlarken çatlıcak diye korkuyorum. Böyle bir bebeğiniz varsa alt değiştirmeyi ya da banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz?
Tokken de kusar diye korkuyorum, gaz masajını hemen yaparsam da kusuyor çünküBenım bebegım de acıkınca ve alt degısım sırasında katıla katıla aglıyordu.. Artık mamadan sonra gazını cıkarıyorum tokken altını degıstırıyorum, bugun gulucuk attı resmen..bence acıkınca bunların gözü dönüyor.. Banyoyu cok sevıyor,hıc aglamadı daha, masaja da bayılıyor, ustunu giydirmeye baslayınca ufaktan baslıyor aglamaya, ustunu gıydırır gıydırmez memeye tutturuyorum, oyle kurtuluyorum cıglıklardan..
Banyo ve alt degısımını karnı tokken dene bı de
Canım hiç kullanmadım bir arkadaş önerdi faydasını görmüş.Lactamil kullaniyo musun faydasini gordun mu? Cay mi toz icecek mi?
Acelya A onerisiyle ben simdi dilrubanin cayini kullanıyorum.Bitirince listemde lactamil var ona gececegim denemedigim sut artrici kalmasin
Canım ben gece dinç olmuyorum ki sersem gibi oluyorumHayır hayır asıl süt gece iniyor dinçken
Canım gün bugündür bugünden başla sayıya takılma
Eşinden destek al biraz
O altını değişirken mama içirirken sen sütünü sağ geç geliyor bazen duşa gir çık sağ duşta sağ sürekli göğsünü uyar
Bebeğe de emzik niyetine ver oyalansın illa doymak için diye düşünme göğsünde yatmaya kokunu çekmeye ihtiyacı var
Karnı her türlü doyar demişti bana emzirme hemşiresi kulağımdan o sesi o lafı hiç gitmiyor
Kusma açlık tokluk diye düşünme.Tokken de kusar diye korkuyorum, gaz masajını hemen yaparsam da kusuyor çünkü
Balım bak eşini al emzirme kampına filan git lüften rahatlarsınCanım ben gece dinç olmuyorum ki sersem gibi oluyorumuyanmak istemiyorum çünkü uyku yok doğru düzgün biraz uyuşa da uyusak modundayız 4 saate kuruyorum tlfnu daha uyuduğunu görmedim o kadar. Dün 3 kitap okudum sesli masal açtım zor uyuttum
beyaz gürültü denedin mi?Canım ben gece dinç olmuyorum ki sersem gibi oluyorumuyanmak istemiyorum çünkü uyku yok doğru düzgün biraz uyuşa da uyusak modundayız 4 saate kuruyorum tlfnu daha uyuduğunu görmedim o kadar. Dün 3 kitap okudum sesli masal açtım zor uyuttum
Ben bı yontem gordum, onu yapıyorum mama yedıkten sonra kafası ve vucudu dık olacak sekılde tutuyorum kendılıgındwn cıkıyor gazıTokken de kusar diye korkuyorum, gaz masajını hemen yaparsam da kusuyor çünkü
Denemez miyizSen
beyaz gürültü denedin mi?
Ben de yapıyorum onu doktor söylemişti geğiriyor direktBen bı yontem gordum, onu yapıyorum mama yedıkten sonra kafası ve vucudu dık olacak sekılde tutuyorum kendılıgındwn cıkıyor gazı
Onu yap dıger masajı yapma, sadexe sırıtını sıvazla vurmaBen de yapıyorum onu doktor söylemişti geğiriyor direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?