2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Lactamil kullaniyo musun faydasini gordun mu? Cay mi toz icecek mi?

Acelya A onerisiyle ben simdi dilrubanin cayini kullanıyorum.Bitirince listemde lactamil var ona gececegimdenemedigim sut artrici kalmasin

İlk doğumda hiç böyle bişey yaşamamıştım ister istemez çok canımı sıktı bu durum ya kalıcı olursa diye.
Gerçekten ağlamak iyi hissettirdi bana biraz daha kendi halinde oyalanma süresi uzasa belkide daha rahat hissedicem inşallah şuan neredeyse sıfır durmuyor hiç

Canım çok geçmiş olsun öncelikle, bu günlerde geçecek her gecenin bir sabahi vardır.
Ben dogumdan sonraki gün idrarımı tutamama yasamistim,.oradayken doktora söyledim, normal kegel egzersizi yap demişti
Doktora sormak aklıma gelmemişti kontrole gittiğimde bi bakayım kegel egzersizlerini inşallah düzelir bu durum

Acelya A onerisiyle ben simdi dilrubanin cayini kullanıyorum.Bitirince listemde lactamil var ona gececegimdenemedigim sut artrici kalmasin
Ben d2 bugun lactamıle baslıcam, kargom bugun ulastı, bır arkadasım tavsıye ettı, yatmadan ıcıcem bakalım 2 3 gune etkı eder dedı

Benimde hiç duymadığım bi hastalıktı ilk bi korktum doktor antibiyotik ile tedavisi hemen olan bişey dedi şuan çok varmış çok görmeye başladık dedi doktor

Saol canım benim başlıcam yarın gece zor oluyor uykusuz olduğum İçin ama gündüz 3 saatte bir denicem
Hayır hayır asıl süt gece iniyor dinçken
Canım gün bugündür bugünden başla sayıya takılma
Eşinden destek al biraz
O altını değişirken mama içirirken sen sütünü sağ geç geliyor bazen duşa gir çık sağ duşta sağ sürekli göğsünü uyar
Bebeğe de emzik niyetine ver oyalansın illa doymak için diye düşünme göğsünde yatmaya kokunu çekmeye ihtiyacı var

Karnı her türlü doyar demişti bana emzirme hemşiresi kulağımdan o sesi o lafı hiç gitmiyor

Benım bebegım de acıkınca ve alt degısım sırasında katıla katıla aglıyordu.. Artık mamadan sonra gazını cıkarıyorum tokken altını degıstırıyorum, bugun gulucuk attı resmen..bence acıkınca bunların gözü dönüyor.. Banyoyu cok sevıyor,hıc aglamadı daha, masaja da bayılıyor, ustunu giydirmeye baslayınca ufaktan baslıyor aglamaya, ustunu gıydırır gıydırmez memeye tutturuyorum, oyle kurtuluyorum cıglıklardan..
Banyo ve alt degısımını karnı tokken dene bı de

Tokken de kusar diye korkuyorum, gaz masajını hemen yaparsam da kusuyor çünkü

Canım hiç kullanmadım bir arkadaş önerdi faydasını görmüş.

Ben neler yapıyorum.
Önce sağmayı bıraktım stres oluyordum az mı sütüm çok mu diye.
İkincisi gaz sancısı sebebiyle saat başı emmek istiyor açıkçası işime de geliyor ne kadar emerse süt de artar evet gaz da pluyor.

Yiyeceklerden
Suya pekmez katıp içiyorum.
Tahin helvası mutfağa girdikçe ağzıma atıp üstüne su içiyorum.
Bal kabağı tatlısı yapıp üstüne bol tahin döküyorum.
Gün içinde çiğ kabak, çiğ çekirdek, hurma, incir, üzüm, cevizli sucuk yiyorum.
Fırsat varsa hoşaf yapıp içiyorum.
Ayran yapıp içiyorum.
Anason rezene kimyon çayı içiyorum.
Süt var mı yok mu kafasından çıkmaya çalışıyorum.
Ay muayenesinde doktor ne diyecek ona bakıcam.

Yeğenime mısır çarşısından bira mayası ısmarladım.

Canım ben gece dinç olmuyorum ki sersem gibi oluyorum uyanmak istemiyorum çünkü uyku yok doğru düzgün biraz uyuşa da uyusak modundayız 4 saate kuruyorum tlfnu daha uyuduğunu görmedim o kadar. Dün 3 kitap okudum sesli masal açtım zor uyuttum

Balım bak eşini al emzirme kampına filan git lüften rahatlarsın

Sen
beyaz gürültü denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…