2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Emzirirken sizin de bebeginizin kulagi katlaniyor mu? Durduk yere çocuğu kepce kulak yapacakmisim gibi geliyo
Hahahah ivit bir de bizim kulaklarımız kıllı henüz lanugo tüyleri dökülmedi. Hem kepçe hem kıllı kaldıramam deyip emzirirken, şapka takarken düzeltiyorum kızımın kulaklarını .

B
Hahahah ivit bir de bizim kulaklarımız kıllı henüz lanugo tüyleri dökülmedi. Hem kepçe hem kıllı kaldıramam deyip emzirirken, şapka takarken düzeltiyorum kızımın kulaklarını
Bizimde kulaklar kıllı daha kiloları az doğduğu için atamadilar belkide

Kızlar benim oğlanın 40 ı çıktı . İki gündür ne uyku var ne huzur. Sürekli ıkınıp duruyor gazını da düzgün yapamıyor. Güya 40 ta gece uykuları duzeliyormus bizimki coştu daha kötü oldu. Sabahları ana kucağında uyuyor gece reflü yatağında yanımızda. Acaba ondan mi bilmiyorum sabah daha rahat geceleri uçuyor. Birde göğüs ucum açık pembe oldu mantar olduğunu düşünüyorum aşırı gogsum sızlıyor emerken ve emdiktwn sonra. Hoş göğsümde sicaklikta var ama yumuşak göğüslerim mastıt değildir diye düşünüyorum. Beni bilgilendirir misiniz ?

Aslında 37+5’te doğdu ama kilosu iyiydi 3.245ti. Saçlarında hafif dökülmeler başladı ponçiğimin bakalım ne renk olacak
Ben de gözlerini merak ediyorum. Sülalemde ben hariç herkes sarışın mavi gözlü. Kocam arap ama onun da kuzenlerinin hepsi mavi gözlü. Kızım bize çekti. İnşallah oğlum dayısına çeker

Çok düzensiz uykularimiz bizimde inşallah 3 aydan sonra biraz daha düzene girer bazen oluyor çok güzel uyuyor bazen hep ayakta ezan okunuyor şimdi daha uyucaz
Dün benim bıdıkta ayaktaydı 7-8 gibi yattı pert olduk. İki gün güzel uyuyorsa 3. Gün durum böyle Allah yardimcimiz olsun

Mindhunter de harikaydi, the sinner de güzel diğerlerine bakcam ben de hiç giremiyorum ya benim bebek
Bayağı zor bir bey

Doğum yaptığımız hekim doğum raporumuzu uzatabiliyor mu bilginiz var mı? Bu ayın sonunda bitiyor benim doğum iznim. Yıllık izin ve ücretsiz izin kullanmadan önce raporla uzatmak istiyorum.

Dün benim bıdıkta ayaktaydı 7-8 gibi yattı pert olduk. İki gün güzel uyuyorsa 3. Gün durum böyle Allah yardimcimiz olsun
Yaa bız de bugun perısan olduk, sabah doktora gıdıcez ya, uyumadı 2 saat uyku ıle duruyorum, bugun uykusu asırı hafıf oncekı gün 4 saat uyudu dıye burda hava atıyordum

Doğum yaptığımız hekim doğum raporumuzu uzatabiliyor mu bilginiz var mı? Bu ayın sonunda bitiyor benim doğum iznim. Yıllık izin ve ücretsiz izin kullanmadan önce raporla uzatmak istiyorum.
Ben heyet raporu rıca ettım bugun 1 kere verırım dedı.. 45 gunluk alıcam, bır kere de baska hastaneden bulurum artık.. 2 kere alınca yetıyor bana donemı kapatmama

Ana kucağında uyuyacakken hemen reflü yatağına alsan nasıl olur acaba? Yavaş yavaş orda uyumaya alışsın gündüzleri de, gece kolaylık sağlar sana umarım

Ben de gözlerini merak ediyorum. Sülalemde ben hariç herkes sarışın mavi gözlü. Kocam arap ama onun da kuzenlerinin hepsi mavi gözlü. Kızım bize çekti. İnşallah oğlum dayısına çeker
Aminnn (sağlıklı olsunlar da fark etmez tabi ) Sende sarışın mavi göz geni var demekki, eşinde de var hiç belli olmaz mavi olur belki :) ben de sarışın yeşil gözlüyüm, eşim kahverengi gözlü, esmer. Her gün göz rengini çözmeye çalışıyor ikimizin tarafında da dedelerde mavi göz var, anneanne babaanne yeşil-mavi. Bakacuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…