- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.121
Emzirirken sizin de bebeginizin kulagi katlaniyor mu? Durduk yere çocuğu kepce kulak yapacakmisim gibi geliyo
Hahahah ivit bir de bizim kulaklarımız kıllı henüz lanugo tüyleri dökülmedi. Hem kepçe hem kıllı kaldıramam deyip emzirirken, şapka takarken düzeltiyorum kızımın kulaklarınıEmzirirken sizin de bebeginizin kulagi katlaniyor mu? Durduk yere çocuğu kepce kulak yapacakmisim gibi geliyo
Gündüz bütün gün uyuyor gece oluyor kıyamet kopuyorUykusu yoksa karnıda toksa benim bebiş akıllı çok şükür
ağrısı uykusu bişeyi olursa mızmızlık yapıyor
Abimin bebeği altı ay boyunca ağladı ne gece durdu çocuk ne gündüz sebebide bulamadılar
Bizimde kulaklar kıllı daha kiloları az doğduğu için atamadilar belkideHahahah ivit bir de bizim kulaklarımız kıllı henüz lanugo tüyleri dökülmedi. Hem kepçe hem kıllı kaldıramam deyip emzirirken, şapka takarken düzeltiyorum kızımın kulaklarını
B
Bizimde kulaklar kıllı daha kiloları az doğduğu için atamadilar belkide
Aslında 37+5’te doğdu ama kilosu iyiydi 3.245ti. Saçlarında hafif dökülmeler başladı ponçiğimin bakalım ne renk olacakB
Bizimde kulaklar kıllı daha kiloları az doğduğu için atamadilar belkide
Ben de gözlerini merak ediyorum. Sülalemde ben hariç herkes sarışın mavi gözlü. Kocam arap ama onun da kuzenlerinin hepsi mavi gözlü. Kızım bize çekti. İnşallah oğlum dayısına çekerAslında 37+5’te doğdu ama kilosu iyiydi 3.245ti. Saçlarında hafif dökülmeler başladı ponçiğimin bakalım ne renk olacak
Dün benim bıdıkta ayaktaydı 7-8 gibi yattı pert olduk. İki gün güzel uyuyorsa 3. Gün durum böyle Allah yardimcimiz olsunÇok düzensiz uykularimiz bizimde inşallah 3 aydan sonra biraz daha düzene girer bazen oluyor çok güzel uyuyor bazen hep ayakta ezan okunuyor şimdi daha uyucaz
Mindhunter de harikaydi, the sinner de güzelBen de Unbelievable, true detective, the sinner (kitabı da çok güzeldi), Mindhunter (kriminolojinin, suçlu profili çıkarmanın nasıl sistemsel hale geldiği, bilimsel olarak nasıl ilerlediğini çok güzel gösteriyor) önerebilirim. Manifest’i izledim son 2 -3 bölüm kaldı :), Serpent’e başlamıştık ama konsantre olamadım devamı gelmedi.
Radyo tiyatrosu da güzel oluyor spotify’da Hastalık Hastası’nı dinlemiştim hamilelikte yürüyüş yaparken. Mesut Süre’yi dinlemedim podcastini ama youtube’da ilişki testini severim izlerim. Bir de Odadaki Fil var podcast olarak listemde komedi ağırlıklı başlamadım başlicam.
Bigaia kullanıyorum ben bir de gün için de oynarken va hep bisiklet, karnina masaj vs yapıyorum…Her gün sabah 5 e altıya kadar ayaktayız çığlık çığlığa
Bu gaza var mı bir çare?
Yaa bız de bugun perısan olduk, sabah doktora gıdıcez ya, uyumadı 2 saat uyku ıle duruyorum, bugun uykusu asırı hafıfDün benim bıdıkta ayaktaydı 7-8 gibi yattı pert olduk. İki gün güzel uyuyorsa 3. Gün durum böyle Allah yardimcimiz olsun
Hep zıplatacaksın hoplatacaksın ozaman susuyorKucaktaysa mutluonun dışında mızmız bir hanım
Ben heyet raporu rıca ettım bugun 1 kere verırım dedı.. 45 gunluk alıcam, bır kere de baska hastaneden bulurum artık.. 2 kere alınca yetıyor bana donemı kapatmamaDoğum yaptığımız hekim doğum raporumuzu uzatabiliyor mu bilginiz var mı? Bu ayın sonunda bitiyor benim doğum iznim. Yıllık izin ve ücretsiz izin kullanmadan önce raporla uzatmak istiyorum.
Birde gece yapıyor bu olayı gündüz foşır foşur uyuyorMaalesefgözünü açmadan başlıyor çığlığa
Ana kucağında uyuyacakken hemen reflü yatağına alsan nasıl olur acaba? Yavaş yavaş orda uyumaya alışsın gündüzleri de, gece kolaylık sağlar sana umarımKızlar benim oğlanın 40 ı çıktı . İki gündür ne uyku var ne huzur. Sürekli ıkınıp duruyor gazını da düzgün yapamıyor. Güya 40 ta gece uykuları duzeliyormus bizimki coştu daha kötü oldu. Sabahları ana kucağında uyuyor gece reflü yatağında yanımızda. Acaba ondan mi bilmiyorum sabah daha rahat geceleri uçuyor. Birde göğüs ucum açık pembe oldu mantar olduğunu düşünüyorum aşırı gogsum sızlıyor emerken ve emdiktwn sonra. Hoş göğsümde sicaklikta var ama yumuşak göğüslerim mastıt değildir diye düşünüyorum. Beni bilgilendirir misiniz ?
Aminnn (sağlıklı olsunlar da fark etmez tabiBen de gözlerini merak ediyorum. Sülalemde ben hariç herkes sarışın mavi gözlü. Kocam arap ama onun da kuzenlerinin hepsi mavi gözlü. Kızım bize çekti. İnşallah oğlum dayısına çeker
Son günlerde farkettim bendeEmzirirken sizin de bebeginizin kulagi katlaniyor mu? Durduk yere çocuğu kepce kulak yapacakmisim gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?