- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.161
Kızlar 37 günlük olduk bugün. Ben 4 saatte bir uyandırıyorum ki zaten kendi uyanıyor alarm çalmadan en fazla 3 saat uyuyor. Siz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz?
Çok sağol canım. Arabada hasar var ama diğer araçlardan birinin sigortası karşılayacak galiba. Canım yavrum ona bişey olmadı şükür bana da olmadı yaralansaydım bebeğimde aklım kalacaktı bakamayacağım diye, çok şükürki hiçbiri olmadı
Bilmiyorum renkli gözlü olanların gözü nasıl oluyor doğduğunda
Doktorum hiç bu konuda bir şey söylemedi ben kendi kafama göre hareket ediyorumBen 30 gunden sonra hic uyandirmadim canim.Doktorumun tavsiyesiyle tabi ki.Acikinca uyaniyor en fazla 5-5,5 saat uyudu o da ikinci ay icerisinde oldu.En dogru zamani biliyor minikler acikinca uyaniyor
Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun..Ama bebislerimizi kucagimizda tasimayalim arabada cok tehlikeliPusete baglamak lazim..Bizimki de birkac sefer cok agladi kucagima almak zorunda kaldim ama kaza aninda ani frende vs cok cok cok tehlikeli
Benimki de koyu değişmicek o zamanSanirim renkli oluyor.Benimki koyu gozlu bence degismez daha
Koyu lacivert gibiydi yeşile doğru gidiyor kızımın gözlerSanirim renkli oluyor.Benimki koyu gozlu bence degismez daha
İşte bebeği hiç kucağa almamak gerekiyor arabada ama her zaman olmuyor işte. Biz istanbuldan tarsus’a giderdik de kızım 12 saatin 9 saati kucağımda meme emerdi. Çok tehlikeli aslında.Çok sağol canım. Arabada hasar var ama diğer araçlardan birinin sigortası karşılayacak galiba. Canım yavrum ona bişey olmadı şükür bana da olmadı yaralansaydım bebeğimde aklım kalacaktı bakamayacağım diye, çok şükürki hiçbiri olmadı
Bişey olmaz ya ben de damlatırken yarısı dışarı gidiyor bir damla daha koyuyorum mecburen.Kızlar netira göz damlası yanlışlıkla 2-3 damla çıkıyor her defasında. Kullanımında da 1 damla damlatılacak diyor. Bir şey olur mu kafaya takıyorım bunu
3-4 saat uyanık kalıyor. Sonra mama veriyorum 3-4 saat uyuyor. Bugün mama vermedim, 7 saat boyunca 15 dakikadan fazla uyumadı. Gece kendim de uyuyup 5 saat uyandırmadığım oldu ama bir veya iki kere.Kızlar 37 günlük olduk bugün. Ben 4 saatte bir uyandırıyorum ki zaten kendi uyanıyor alarm çalmadan en fazla 3 saat uyuyor. Siz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz?
Yanlışlıkla mı döktün.Kaç saattir emzirmedim çocuğu hazır sagilmis sütlerden verdim sütü sagdim onuda döktümbirde ilk kez böyle çok çıktı 160 ml icim yandı
Yok canım bilerek döktüm çocuğun karnı agrirsa diye zehirlendim bugün de nolur nolmaz diye 4 le 6 saat arası emzirmedim o sırada biriken sütü sagdim öğlenden beri emzirmiyor hazır süt veriyordum buzluktakilerdenYanlışlıkla mı döktün.sana bu arada. Nazar çıktı diyelim. Bişey kırılınca annem öyle der.
Suan bebis dosyal gulumsemeye basladi miAzcik atesle atlattik 2.ay asisini..Sadece biraz huysuzluk huzursuzluk yapiyor..Kucaktan inmiyor..Benimki zaten cogunlukla inmiyordu hic inmez oldu
Herkes umarim cok rahat atlatir 2.ay asilarini
Uyandırmıyorum hiç genellikle 2-3 bazen de 1 er saat aralıklarla kalkıyor.Eger güzel yemisse ama örneğin 90-120 ml arası 4-5 saat uyuyor.Kızlar 37 günlük olduk bugün. Ben 4 saatte bir uyandırıyorum ki zaten kendi uyanıyor alarm çalmadan en fazla 3 saat uyuyor. Siz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz?
Kaç günlük peki?Uyandırmıyorum hiç genellikle 2-3 bazen de 1 er saat aralıklarla kalkıyor.Eger güzel yemisse ama örneğin 90-120 ml arası 4-5 saat uyuyor.
2 aylıkKaç günlük peki?
İşte bebeği hiç kucağa almamak gerekiyor arabada ama her zaman olmuyor işte. Biz istanbuldan tarsus’a giderdik de kızım 12 saatin 9 saati kucağımda meme emerdi. Çok tehlikeli aslında.
Aynen ama mecbur aldım emzirmek için benimki çok ağlıyor yoksa, anayol olduğu için duramazdık da. Ben de hatta o sıralar kucakta iyi değil pusette olması lazım kaza olursa diye düşünüyordum ve sıkı sıkı tutuyordum kızımı. Kazayı mı çağırdım diye düşünüyorum da olacağı varmış demekkiBen 30 gunden sonra hic uyandirmadim canim.Doktorumun tavsiyesiyle tabi ki.Acikinca uyaniyor en fazla 5-5,5 saat uyudu o da ikinci ay icerisinde oldu.En dogru zamani biliyor minikler acikinca uyaniyor
Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun..Ama bebislerimizi kucagimizda tasimayalim arabada cok tehlikeliPusete baglamak lazim..Bizimki de birkac sefer cok agladi kucagima almak zorunda kaldim ama kaza aninda ani frende vs cok cok cok tehlikeli
Çok geçmiş olsun Allah korumuşDamlalarda az ağladı muayenede de ağladı ama kısa sürdü şükür. Sıkıntı yok dedi doktor. Sağol canım sorduğun içindönüşte trafik kazası geçirdik iyiyiz çok şükür bebek kucağımdaydı korktu yavrum anne olunca insan daha güçlü oluyor bunu gördüm bugün
Çok geçmiş olsunnDamlalarda az ağladı muayenede de ağladı ama kısa sürdü şükür. Sıkıntı yok dedi doktor. Sağol canım sorduğun içindönüşte trafik kazası geçirdik iyiyiz çok şükür bebek kucağımdaydı korktu yavrum anne olunca insan daha güçlü oluyor bunu gördüm bugün
Çok geçmiş olsunDamlalarda az ağladı muayenede de ağladı ama kısa sürdü şükür. Sıkıntı yok dedi doktor. Sağol canım sorduğun içindönüşte trafik kazası geçirdik iyiyiz çok şükür bebek kucağımdaydı korktu yavrum anne olunca insan daha güçlü oluyor bunu gördüm bugün
Çok geçmiş olsun yinede dikkat et eğer sarsildiysaniz sonradan ağrı gelebilir boyun sırt felan sıcağından anlamiyor insanAynen ama mecbur aldım emzirmek için benimki çok ağlıyor yoksa, anayol olduğu için duramazdık da. Ben de hatta o sıralar kucakta iyi değil pusette olması lazım kaza olursa diye düşünüyordum ve sıkı sıkı tutuyordum kızımı. Kazayı mı çağırdım diye düşünüyorum da olacağı varmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?