2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar 37 günlük olduk bugün. Ben 4 saatte bir uyandırıyorum ki zaten kendi uyanıyor alarm çalmadan en fazla 3 saat uyuyor. Siz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz?

Ben 30 gunden sonra hic uyandirmadim canim.Doktorumun tavsiyesiyle tabi ki.Acikinca uyaniyor en fazla 5-5,5 saat uyudu o da ikinci ay icerisinde oldu.En dogru zamani biliyor minikler acikinca uyaniyor
Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun..Ama bebislerimizi kucagimizda tasimayalim arabada cok tehlikeli Pusete baglamak lazim..Bizimki de birkac sefer cok agladi kucagima almak zorunda kaldim ama kaza aninda ani frende vs cok cok cok tehlikeli

Doktorum hiç bu konuda bir şey söylemedi ben kendi kafama göre hareket ediyorum

Kaç saattir emzirmedim çocuğu hazır sagilmis sütlerden verdim sütü sagdim onuda döktüm birde ilk kez böyle çok çıktı 160 ml icim yandı

İşte bebeği hiç kucağa almamak gerekiyor arabada ama her zaman olmuyor işte. Biz istanbuldan tarsus’a giderdik de kızım 12 saatin 9 saati kucağımda meme emerdi. Çok tehlikeli aslında.

Kızlar 37 günlük olduk bugün. Ben 4 saatte bir uyandırıyorum ki zaten kendi uyanıyor alarm çalmadan en fazla 3 saat uyuyor. Siz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz?
3-4 saat uyanık kalıyor. Sonra mama veriyorum 3-4 saat uyuyor. Bugün mama vermedim, 7 saat boyunca 15 dakikadan fazla uyumadı. Gece kendim de uyuyup 5 saat uyandırmadığım oldu ama bir veya iki kere.

Yanlışlıkla mı döktün. sana bu arada. Nazar çıktı diyelim. Bişey kırılınca annem öyle der.
Yok canım bilerek döktüm çocuğun karnı agrirsa diye zehirlendim bugün de nolur nolmaz diye 4 le 6 saat arası emzirmedim o sırada biriken sütü sagdim öğlenden beri emzirmiyor hazır süt veriyordum buzluktakilerden

Uyandırmıyorum hiç genellikle 2-3 bazen de 1 er saat aralıklarla kalkıyor.Eger güzel yemisse ama örneğin 90-120 ml arası 4-5 saat uyuyor.

İşte bebeği hiç kucağa almamak gerekiyor arabada ama her zaman olmuyor işte. Biz istanbuldan tarsus’a giderdik de kızım 12 saatin 9 saati kucağımda meme emerdi. Çok tehlikeli aslında.
Aynen ama mecbur aldım emzirmek için benimki çok ağlıyor yoksa, anayol olduğu için duramazdık da. Ben de hatta o sıralar kucakta iyi değil pusette olması lazım kaza olursa diye düşünüyordum ve sıkı sıkı tutuyordum kızımı. Kazayı mı çağırdım diye düşünüyorum da olacağı varmış demekki

Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Çok geçmiş olsunn

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun yinede dikkat et eğer sarsildiysaniz sonradan ağrı gelebilir boyun sırt felan sıcağından anlamiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…