- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.141
Yatağı sallanmadiğı için yatarken ikininca gazdan ağlamaya başlıyor. Sürekli uykusundan uyanıyor onu da denedim. Eğer bu şekilde yaparsam gün boyu uyumaz diye korkuyorum. Sizce alışır mi sallanmadan uyumaya .Ana kucağında uyuyacakken hemen reflü yatağına alsan nasıl olur acaba? Yavaş yavaş orda uyumaya alışsın gündüzleri de, gece kolaylık sağlar sana umarım
Valla ben de alıştırmamaya çalışıyorum ama ne mümkün. Okuduğum kitapta şöyle bir yöntem söylüyor. Uyutmaya çalışırken yatağına yatırıp yan döndürüp sırtına pat pat, bir yandan da şşşşş şşşş diye söyleniyorsun. Çok ağlarsa pat pat ve şşşş olayını kucağında yapıp sakinleştirip yatırıp devam ediyorsun. Bir gün işe yararsa 1 gün yaramıyorYatağı sallanmadiğı için yatarken ikininca gazdan ağlamaya başlıyor. Sürekli uykusundan uyanıyor onu da denedim. Eğer bu şekilde yaparsam gün boyu uyumaz diye korkuyorum. Sizce alışır mi sallanmadan uyumaya .
Aklıma şu karikatür geldi.Aminnn (sağlıklı olsunlar da fark etmez tabi) Sende sarışın mavi göz geni var demekki, eşinde de var hiç belli olmaz mavi olur belki :) ben de sarışın yeşil gözlüyüm, eşim kahverengi gözlü, esmer. Her gün göz rengini çözmeye çalışıyor ikimizin tarafında da dedelerde mavi göz var, anneanne babaanne yeşil-mavi. Bakacuk
Bugün bizim de bütün gece ıkındı, sadece kucakta rahat uyudu. Sabah 9-4 arası da 15 dkdan daha uzun uyumadı. En son 4’te dayadım mamayı, kendim de uyudum demin yarım saat.Yaa bız de bugun perısan olduk, sabah doktora gıdıcez ya, uyumadı 2 saat uyku ıle duruyorum, bugun uykusu asırı hafıfoncekı gün 4 saat uyudu dıye burda hava atıyordum
Aynen herkes mi böyle acabaBizim de oyle hatta sadece kulaklar da degil kollari sirti baya tuylu
Ben de gözlerini merak ediyorum. Sülalemde ben hariç herkes sarışın mavi gözlü. Kocam arap ama onun da kuzenlerinin hepsi mavi gözlü. Kızım bize çekti. İnşallah oğlum dayısına çeker
Ben de merak ediyorum gözlerini. Sizde nasıl görünüyor. Siyah kahverengi gibi şu an. Ben de dayısına çeksin istiyorum bakalım, hiç renkli olacak gibi görünmüyor
Siyah kahverengi de sonradan degisiyor mu ? Ben degismez diye biliyorum sanki renkli gozler koyulasabiliyor da koyular renklenmiyor.Benimkinin gozleri siyaha yakin kahve ben yesil gozluyum
Şu an mavi ama kızımın da maviydi, sonra açık kahverengi oldu.Ben de merak ediyorum gözlerini. Sizde nasıl görünüyor. Siyah kahverengi gibi şu an. Ben de dayısına çeksin istiyorum bakalım, hiç renkli olacak gibi görünmüyor
Denedim hiçbir işe yaramıyorValla ben de alıştırmamaya çalışıyorum ama ne mümkün. Okuduğum kitapta şöyle bir yöntem söylüyor. Uyutmaya çalışırken yatağına yatırıp yan döndürüp sırtına pat pat, bir yandan da şşşşş şşşş diye söyleniyorsun. Çok ağlarsa pat pat ve şşşş olayını kucağında yapıp sakinleştirip yatırıp devam ediyorsun. Bir gün işe yararsa 1 gün yaramıyor
Çok geçmiş olsun canım. En fazla ishal olacağını düşünüyorum. Başıma gelmedi hiç ama sanki bir şey olmaz.Kızlar bugün mantar yemiştim galiba gıda zehirlenmesi yaşadım safra çıkardım gözümün önü açıldı az yoğurt fln yedim araştırdım internetten gıda zehirlenmesi emzirmeye engel değilmiş emzirirken başına gelen oldumu hiç ayy inşallah geçmez çocuğa
İnşallah canım ya çok sağol çok araştırdım sadece bağırsakta kalır kana süte karışmaz diyor eskiler ne doğru demiş sakinilan göze çöp batar diye yiyeceklere bu kadar özen gosterirsem olacağı buÇok geçmiş olsun canım. En fazla ishal olacağını düşünüyorum. Başıma gelmedi hiç ama sanki bir şey olmaz.
Damlalarda az ağladı muayenede de ağladı ama kısa sürdü şükür. Sıkıntı yok dedi doktor. Sağol canım sorduğun içinNasıl geçti?
Yaa çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Canınıza bişey olmamış şükür. İnşallah arabada da çok hasar yoktur.Damlalarda az ağladı muayenede de ağladı ama kısa sürdü şükür. Sıkıntı yok dedi doktor. Sağol canım sorduğun içindönüşte trafik kazası geçirdik iyiyiz çok şükür bebek kucağımdaydı korktu yavrum anne olunca insan daha güçlü oluyor bunu gördüm bugün
Çok sağol canım. Arabada hasar var ama diğer araçlardan birinin sigortası karşılayacak galiba. Canım yavrum ona bişey olmadı şükür bana da olmadı yaralansaydım bebeğimde aklım kalacaktı bakamayacağım diye, çok şükürki hiçbiri olmadıYaa çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Canınıza bişey olmamış şükür. İnşallah arabada da çok hasar yoktur.
Bizi şaşırtmaya bayılıyor bebişlerimizYaa bız de bugun perısan olduk, sabah doktora gıdıcez ya, uyumadı 2 saat uyku ıle duruyorum, bugun uykusu asırı hafıfoncekı gün 4 saat uyudu dıye burda hava atıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?