2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun yinede dikkat et eğer sarsildiysaniz sonradan ağrı gelebilir boyun sırt felan sıcağından anlamiyor insan
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunn
Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Yaa çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Canınıza bişey olmamış şükür. İnşallah arabada da çok hasar yoktur.

Çok sağolun kızlar arabada bebiş emmek isterse ne yapmak lazım şimdi bilemedim durulamayacak yerde giderken falan mecbur emziriyorum ben

Kızlar gece gündüz bebeğim tek meme 10dk emiyor 10 dk emdiği için 2saat dolmadan açılıyor gecede aynı 2saatte kalkıyor nasıl uzatacağım bu süreyi bilmiyorum asla emmiyor kendi bırakıyor meme ağızdan çıkarsa asla 2.ye almıyor kilo alımı iyi 2.ay kontrolümde 1.100 gram almıştı toplam 2200 aldı doğum kilosundan bu yana ama sürekli 2saat olmadan emmek istiyor az emip bırakıyor

Çok sağolun kızlar arabada bebiş emmek isterse ne yapmak lazım şimdi bilemedim durulamayacak yerde giderken falan mecbur emziriyorum ben
Ben mama hazırlıyorum. Yerinden kaldırmadan mama veriyorum uyuyor o arada ama hiç uzağa gitmedik daha. Uzun yolda nolur bilmiyorum. Evde bile kucaktan inmeyen çocuk pusette durur mu?

Emdikleri ağzına geliyorsa daha fazla alamıyordur. Büyüdükçe daha çok alır. Zaten büyüdükçe emme süresi kısalıyor.

Ben mama hazırlıyorum. Yerinden kaldırmadan mama veriyorum uyuyor o arada ama hiç uzağa gitmedik daha. Uzun yolda nolur bilmiyorum. Evde bile kucaktan inmeyen çocuk pusette durur mu?
Benım kız arabada cok guzel susuyor, hatta bazen aglarken araba sarsılırsa da susuyor, aslında bu kolık bebekler ıcın bır rahatlatma yontemıymıs arabada gezdırmek.. Hastaneye gıtmek yaklasık 1 saat suruyor

Benım kız arabada cok guzel susuyor, hatta bazen aglarken araba sarsılırsa da susuyor, aslında bu kolık bebekler ıcın bır rahatlatma yontemıymıs arabada gezdırmek.. Hastaneye gıtmek yaklasık 1 saat suruyor
çoğu bebek öyledir zaten. Benim kızım asla durmazdı çünkü yatık durmayı sevmiyordu sadece kucakta geziyordu. Arabada kucakta bile durmuyordu sürekli zıplatıyorduk. Bir senedir anca oturuyor koltuğunda. İstanbul’dan Tarsus’a kadar uyumaz mı bebek? Varmaya 15 dk kala uyurdu.
Şimdilik oğlum arabada hep uyudu ama yarım saatten uzağa gitmedik. Belki denk geldi belki benim de hiperaktif olmayan bir çocuğum var artık

O kadar yol uyumadı mı, ben herhalde bıterdım
Tarsuslu musun? Eğer oyleyse aynı tarafın ınsanıyız

O kadar yol uyumadı mı, ben herhalde bıterdım
Tarsuslu musun? Eğer oyleyse aynı tarafın ınsanıyız
Eşim Tarsuslu. Biliyorum sen de Adanalısın ben yaz hariç seviyorum oraları. Ekim’de Nisan’da da çok güzel oluyor. Kışın bizimkilerin evi sobalı, kışın sevmiyorum.

Doktor bana eğer memeni tam boşaltmazsa az emerse sağıp ver dedi. 10 dk emsin, kalanı sağıp vermeyi dene bakalım nasıl olacak.

Kalca ultrasonunu 60.gun istediler bızden

Uyku saatinde değişikler yapabilirsin bazen geç kalıyoruz uyutmak için çoktan çileden çıkmış oluyırlar uykusu geldiği anı yakalamak lazım

Doyduğu için almıyor olabilirmi
Ben iki memeyide onar dakika veriyorum toplam 15-20 dk oluyor en az
Ama bir saati bulmadan acıkıyor
İki saat gayet iyi değilmi kilosuda çok iyi
Eşim Tarsuslu. Biliyorum sen de Adanalısın ben yaz hariç seviyorum oraları. Ekim’de Nisan’da da çok güzel oluyor. Kışın bizimkilerin evi sobalı, kışın sevmiyorum.
Benim eşimde tarauslu yazıda berbat oluyor tabi
Kızlar gaz damlasını ne zamn veriyorsunuz sız?
Osman gönülal gaz damlasını tavsiye etmiyordu bilmiyorım tabi faydası oluyor mu bizde aldık ben fayda göremedim ne yiyorsam bebek ona göre şekilleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…