- 8 Mart 2023
- 749
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.181
Ben 30 gunden sonra hic uyandirmadim canim.Doktorumun tavsiyesiyle tabi ki.Acikinca uyaniyor en fazla 5-5,5 saat uyudu o da ikinci ay icerisinde oldu.En dogru zamani biliyor minikler acikinca uyaniyor
Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun..Ama bebislerimizi kucagimizda tasimayalim arabada cok tehlikeliPusete baglamak lazim..Bizimki de birkac sefer cok agladi kucagima almak zorunda kaldim ama kaza aninda ani frende vs cok cok cok tehlikeli
Çok geçmiş olsun yinede dikkat et eğer sarsildiysaniz sonradan ağrı gelebilir boyun sırt felan sıcağından anlamiyor insan
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunn
Çok geçmiş olsun Allah korumuş
Yaa çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Canınıza bişey olmamış şükür. İnşallah arabada da çok hasar yoktur.
Ben mama hazırlıyorum. Yerinden kaldırmadan mama veriyorum uyuyor o arada ama hiç uzağa gitmedik daha. Uzun yolda nolur bilmiyorum. Evde bile kucaktan inmeyen çocuk pusette durur mu?Çok sağolun kızlararabada bebiş emmek isterse ne yapmak lazım şimdi bilemedim durulamayacak yerde giderken falan mecbur emziriyorum ben
Emdikleri ağzına geliyorsa daha fazla alamıyordur. Büyüdükçe daha çok alır. Zaten büyüdükçe emme süresi kısalıyor.Kızlar gece gündüz bebeğim tek meme 10dk emiyor 10 dk emdiği için 2saat dolmadan açılıyor gecede aynı 2saatte kalkıyor nasıl uzatacağım bu süreyi bilmiyorum asla emmiyor kendi bırakıyor meme ağızdan çıkarsa asla 2.ye almıyorkilo alımı iyi 2.ay kontrolümde 1.100 gram almıştı toplam 2200 aldı doğum kilosundan bu yana ama sürekli 2saat olmadan emmek istiyor az emip bırakıyor
Benım kız arabada cok guzel susuyor, hatta bazen aglarken araba sarsılırsa da susuyor, aslında bu kolık bebekler ıcın bır rahatlatma yontemıymıs arabada gezdırmek.. Hastaneye gıtmek yaklasık 1 saat suruyorBen mama hazırlıyorum. Yerinden kaldırmadan mama veriyorum uyuyor o arada ama hiç uzağa gitmedik daha. Uzun yolda nolur bilmiyorum. Evde bile kucaktan inmeyen çocuk pusette durur mu?
Bende emme süresini uzatıp daha fazla süt alıp açlık süresini uzatmak istiyorum ama patron oEmdikleri ağzına geliyorsa daha fazla alamıyordur. Büyüdükçe daha çok alır. Zaten büyüdükçe emme süresi kısalıyor.
Benım kız arabada cok guzel susuyor, hatta bazen aglarken araba sarsılırsa da susuyor, aslında bu kolık bebekler ıcın bır rahatlatma yontemıymıs arabada gezdırmek.. Hastaneye gıtmek yaklasık 1 saat suruyor
Poposuyla inatlaşan donuna kaka yapar atasözü geldi aklıma. Sağlığını tehdit etmediği müddetçe çocuğun suyuna gitmek lazım.Bende emme süresini uzatıp daha fazla süt alıp açlık süresini uzatmak istiyorum ama patron o
O kadar yol uyumadı mı, ben herhalde bıterdımçoğu bebek öyledir zaten. Benim kızım asla durmazdı çünkü yatık durmayı sevmiyordu sadece kucakta geziyordu. Arabada kucakta bile durmuyordu sürekli zıplatıyorduk. Bir senedir anca oturuyor koltuğunda. İstanbul’dan Tarsus’a kadar uyumaz mı bebek? Varmaya 15 dk kala uyurdu.
Şimdilik oğlum arabada hep uyudu ama yarım saatten uzağa gitmedik. Belki denk geldi belki benim de hiperaktif olmayan bir çocuğum var artık
Eşim Tarsuslu. Biliyorum sen de AdanalısınO kadar yol uyumadı mı, ben herhalde bıterdım
Tarsuslu musun? Eğer oyleyse aynı tarafın ınsanıyız
Benım esım de yazın asla gıtmek ıstemıyorEşim Tarsuslu. Biliyorum sen de Adanalısınben yaz hariç seviyorum oraları. Ekim’de Nisan’da da çok güzel oluyor. Kışın bizimkilerin evi sobalı, kışın sevmiyorum.
Doktor bana eğer memeni tam boşaltmazsa az emerse sağıp ver dedi. 10 dk emsin, kalanı sağıp vermeyi dene bakalım nasıl olacak.Kızlar gece gündüz bebeğim tek meme 10dk emiyor 10 dk emdiği için 2saat dolmadan açılıyor gecede aynı 2saatte kalkıyor nasıl uzatacağım bu süreyi bilmiyorum asla emmiyor kendi bırakıyor meme ağızdan çıkarsa asla 2.ye almıyorkilo alımı iyi 2.ay kontrolümde 1.100 gram almıştı toplam 2200 aldı doğum kilosundan bu yana ama sürekli 2saat olmadan emmek istiyor az emip bırakıyor
Kalca ultrasonunu 60.gun istediler bızdenBugün 1. Ay doktor kontrolümüz vardı. 4 cm uzamışız. Şuan 3.850 kg kilosu. 3.245 doğmuştu, 3.035le taburcu olmuştuk. Bana 2. Ay aşılarını anlattı, 3. Ay sonunda meningokok ve rota aşısını önerdi. Kalça ultrasonu da çok şükür güzel çıktı
Uyku saatinde değişikler yapabilirsin bazen geç kalıyoruz uyutmak için çoktan çileden çıkmış oluyırlar uykusu geldiği anı yakalamak lazımDenedim hiçbir işe yaramıyorbirde bu 5. Hafta atağı mi ne diyorlar . Yaşayanlar ne olur şu uykuya geçmedeki huzursuzluğu anlatabilir mi ? Birde memedeyken ağlama krizine giriyor hızlı emip yavaş emmeye geçtiğinde. Biberon kullanmıyoruz kesinlikle ne yapabilirim bunun için
Doyduğu için almıyor olabilirmiKızlar gece gündüz bebeğim tek meme 10dk emiyor 10 dk emdiği için 2saat dolmadan açılıyor gecede aynı 2saatte kalkıyor nasıl uzatacağım bu süreyi bilmiyorum asla emmiyor kendi bırakıyor meme ağızdan çıkarsa asla 2.ye almıyorkilo alımı iyi 2.ay kontrolümde 1.100 gram almıştı toplam 2200 aldı doğum kilosundan bu yana ama sürekli 2saat olmadan emmek istiyor az emip bırakıyor
Benim eşimde tarausluEşim Tarsuslu. Biliyorum sen de Adanalısınben yaz hariç seviyorum oraları. Ekim’de Nisan’da da çok güzel oluyor. Kışın bizimkilerin evi sobalı, kışın sevmiyorum.
Osman gönülal gaz damlasını tavsiye etmiyordu bilmiyorım tabi faydası oluyor mu bizde aldık ben fayda göremedim ne yiyorsam bebek ona göre şekilleniyorKızlar gaz damlasını ne zamn veriyorsunuz sız?
Sabah akşam 8’den 10’a çıkardı doktor damlayı. Bi de biogaia ekledi.Kızlar gaz damlasını ne zamn veriyorsunuz sız?
Saati. Yok 90cc ictiyse 3 saate anca acikiyor 60cc iciyor bazen 2 saateKızlar kaç saatte bir mama veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?