2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeklerinize ismiyle hitap edebiliyormusunuz birturlu alışamadım tuhaf geliyor sanki başka bi isim mi verseydik hissi geliyor hep
Aaa neden? Nasil sesleniyorsunuz peki?
Biz hep adiyla sesleniyoruz hatta adindan lakaplar falan uydurduk
Cingirak falan ilgisini cekiyor mu?Omzunun uzerinden biri ilgisini cekecek seyler gostersin.4.aydaki meme reddi icin okumsutik bu taktigi..Onun disinda masallah muthis kilo almis seni coj yormuyorsa kendi sevdigi gibi devam etsin

Doktor bana eğer memeni tam boşaltmazsa az emerse sağıp ver dedi. 10 dk emsin, kalanı sağıp vermeyi dene bakalım nasıl olacak.
Kilo alımı iyi olduğu için ilave yapmadım az kilo alsaydı sağıp verirdim birde ilk kızımı hep sağıp biberonla besledim asla emmedi oyüzden sağım yapmak istemiyorum hiç

Kilo alımı iyi olduğu için sorun etmiyorum ama bir kızım daha var yenidoğandan en fazla 2saat ayrı kalabiliyorum dışarı çıkmak istiyor ama zamanımız az 2 çocukla dışarı tek çıkmaya henüz hazır değilim ki evde bile onu bırak gel diyor yavrum 2 çocuklu olan kardeşlerime çokça sarılıyorum annem ilgilenmese asla yapamazdım çok zor

Bebeginiz emerken surekli birakip tekrar memeye geliyor mu? Benimki boyle bisi yapmaua basladi neden oldugunu bilmiyorum.Birakiyor memeyi sonra geri geliyor

Kizlar biogaia uyku yapıyor bizim kızda sizde de öyle mi, geçen kullanıp o yüzden bıraktım çok etkisi var kimyasal diye
Kız uyku yapıyorsa ablasına da vereyim şaka bi yana, kaka yaptığı için rahat uyuyor bence ama saat olarak daha fazla uyumuyor.

Bugün öğlende misafir geldi. Onlar gidince avm’ye gittik. Değişim yapacağım bişey vardı. Kızım sinemaya gitti biz bebek odasında takıldık. Dışarda yemek yedik. Kuzenime gittik. Bu saatte geldik eve ve bu süreçte oğlum bizi hiç üzmedi. Her gün kudurmuş gibi gezmemiz mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…