- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.201
Hangisinı kullanıyorsun?Sabah akşam 8’den 10’a çıkardı doktor damlayı. Bi de biogaia ekledi.
Her gün düzenli kullanıyor musun, ben üç gün verip kesmiştim bu ara her akşam 7 gibi gazı oluyor tekrar verdim ama düzenli kullanim mi lazımHangisinı kullanıyorsun?
Bıogaıa gunde 1 kere 5 damla kullanıyordum ben
Aaa neden? Nasil sesleniyorsunuz peki?Bebeklerinize ismiyle hitap edebiliyormusunuz birturlu alışamadım tuhaf geliyor sanki başka bi isim mi verseydik hissi geliyor hep
Kızlar gece gündüz bebeğim tek meme 10dk emiyor 10 dk emdiği için 2saat dolmadan açılıyor gecede aynı 2saatte kalkıyor nasıl uzatacağım bu süreyi bilmiyorum asla emmiyor kendi bırakıyor meme ağızdan çıkarsa asla 2.ye almıyorkilo alımı iyi 2.ay kontrolümde 1.100 gram almıştı toplam 2200 aldı doğum kilosundan bu yana ama sürekli 2saat olmadan emmek istiyor az emip bırakıyor
Düzenli kullanınca daha ıyı oluyor canım.. Ben de bır ara duruma gore veriyordumHer gün düzenli kullanıyor musun, ben üç gün verip kesmiştim bu ara her akşam 7 gibi gazı oluyor tekrar verdim ama düzenli kullanim mi lazım
Biogaia aynı senin gibi 5 damlaHangisinı kullanıyorsun?
Kilo alımı iyi olduğu için ilave yapmadım az kilo alsaydı sağıp verirdim birde ilk kızımı hep sağıp biberonla besledim asla emmedi oyüzden sağım yapmak istemiyorum hiçDoktor bana eğer memeni tam boşaltmazsa az emerse sağıp ver dedi. 10 dk emsin, kalanı sağıp vermeyi dene bakalım nasıl olacak.
Kilo alımı iyi olduğu için sorun etmiyorum ama bir kızım daha var yenidoğandan en fazla 2saat ayrı kalabiliyorumAaa neden? Nasil sesleniyorsunuz peki?
Biz hep adiyla sesleniyoruz hatta adindan lakaplar falan uydurduk
Cingirak falan ilgisini cekiyor mu?Omzunun uzerinden biri ilgisini cekecek seyler gostersin.4.aydaki meme reddi icin okumsutik bu taktigi..Onun disinda masallah muthis kilo almisseni coj yormuyorsa kendi sevdigi gibi devam etsin
Düzenli kullanınca daha ıyı oluyor canım.. Ben de bır ara duruma gore veriyordu.Her gün düzenli kullanıyor musun, ben üç gün verip kesmiştim bu ara her akşam 7 gibi gazı oluyor tekrar verdim ama düzenli kullanim mi lazım
Biogaia aynı senin gibi 5 damla
Diğeri nurse harvey’s 10’ar damla günde 2 kere
Kizlar biogaia uyku yapıyor bizim kızda sizde de öyle mi, geçen kullanıp o yüzden bıraktım çok etkisi var kimyasal diyeDüzenli kullanınca daha ıyı oluyor canım.. Ben de bır ara duruma gore veriyordu.
Oyun oynamaya başlamış benimkide öyle yapıyor birde çok değişik sesler çıkarıyorBebeginiz emerken surekli birakip tekrar memeye geliyor mu? Benimki boyle bisi yapmaua basladi neden oldugunu bilmiyorum.Birakiyor memeyi sonra geri geliyor
Probiyotik o ama nasıl uyku yaparki belki rahatladigi için uyumusturKizlar biogaia uyku yapıyor bizim kızda sizde de öyle mi, geçen kullanıp o yüzden bıraktım çok etkisi var kimyasal diye
Oyun oynamaya başlamış benimkide öyle yapıyor birde çok değişik sesler çıkarıyor
Bende günde 1 kez 5 damla kullaniyorum hep akşam saatlerinde veriyorum amaHangisinı kullanıyorsun?
Kız uyku yapıyorsa ablasına da vereyimKizlar biogaia uyku yapıyor bizim kızda sizde de öyle mi, geçen kullanıp o yüzden bıraktım çok etkisi var kimyasal diye
Gazı varken yapıyor sanki. Keşke anlasak ne istediklerini.Bebeginiz emerken surekli birakip tekrar memeye geliyor mu? Benimki boyle bisi yapmaua basladi neden oldugunu bilmiyorum.Birakiyor memeyi sonra geri geliyor
Bende de oluyor hamileyken güzel söylüyordum ama şimdi bi tuhafıma gidiyor digerlerinde böyle olmadım yada unuttum bilmiyorumBebeklerinize ismiyle hitap edebiliyormusunuz birturlu alışamadım tuhaf geliyor sanki başka bi isim mi verseydik hissi geliyor hep
Nurse harvey’sBiogaina damlanın yanında başka gaz damlası kullanıyomusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?