- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.221
Sab simplex gaz damlasıBiogaina damlanın yanında başka gaz damlası kullanıyomusunuz ?
Bugün öğlende misafir geldi. Onlar gidince avm’ye gittik. Değişim yapacağım bişey vardı. Kızım sinemaya gitti biz bebek odasında takıldık. Dışarda yemek yedik. Kuzenime gittik. Bu saatte geldik eve ve bu süreçte oğlum bizi hiç üzmedi. Her gün kudurmuş gibi gezmemiz mi gerekiyor
Oksuruk icin doktora gittiniz mi Allah korusun cigere inmesin uyurken siringayla vrrin biz sarilik oldugunda sabirla 1 hafta oyle yaptikKızlar benim kız 2650 doğdu. 10 gün sonra 2 aylık olacak daha 1.5 kilo alamadık. Doktor mama da ver dedi ama ne sağdığımı biberonla alıyor, ne mamayı beğeniyor. İkisini de almıyor. Memede de 5 dk emmiyor bırakıyor. Bırakmasa da çekmeyi bırakıyor emzik gibi ucunu emip bırakıyor. Bir de üstüne hasta oldu. Burnumuz tıkalı, hapsırıp öksürüp duruyoruz. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl kilo aldıracağım ne yapacağım?
Bizde 7 gün sonra 2ay oluyoruz 4200gr kızım 3425gr dogdu ayda en az 500 gr aliyorsa yeterli diyorlar bende tek meme veriyorum eğer Sütun yetiyorsa mama verme bebek ikisini bir zor sindiriyormus karnı ağrır dedi doktor mecbur kalmadıkça kesin vermiyorsun dediKızlar benim kız 2650 doğdu. 10 gün sonra 2 aylık olacak daha 1.5 kilo alamadık. Doktor mama da ver dedi ama ne sağdığımı biberonla alıyor, ne mamayı beğeniyor. İkisini de almıyor. Memede de 5 dk emmiyor bırakıyor. Bırakmasa da çekmeyi bırakıyor emzik gibi ucunu emip bırakıyor. Bir de üstüne hasta oldu. Burnumuz tıkalı, hapsırıp öksürüp duruyoruz. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl kilo aldıracağım ne yapacağım?
Büyüdükçe daha iyi emecek daha güçlenecekKızlar benim kız 2650 doğdu. 10 gün sonra 2 aylık olacak daha 1.5 kilo alamadık. Doktor mama da ver dedi ama ne sağdığımı biberonla alıyor, ne mamayı beğeniyor. İkisini de almıyor. Memede de 5 dk emmiyor bırakıyor. Bırakmasa da çekmeyi bırakıyor emzik gibi ucunu emip bırakıyor. Bir de üstüne hasta oldu. Burnumuz tıkalı, hapsırıp öksürüp duruyoruz. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl kilo aldıracağım ne yapacağım?
Ben de cok gitmek ıstıyorum ama cesaret edemıyorum, kv ye gıdıcez bugun bakalım nasıl olcakBugün öğlende misafir geldi. Onlar gidince avm’ye gittik. Değişim yapacağım bişey vardı. Kızım sinemaya gitti biz bebek odasında takıldık. Dışarda yemek yedik. Kuzenime gittik. Bu saatte geldik eve ve bu süreçte oğlum bizi hiç üzmedi. Her gün kudurmuş gibi gezmemiz mi gerekiyor
Gittik gittik. Ciğerlerine bakıldı. İdrar tahliline bakıldı. Kan tahliline bakıldı. Hatta bebeklerde çok yaygın diye RSV sürüntü aldırdım ona bile bakıldı. Bütün hepsi temiz çıktı. Pazartesi gerekli görülürse bütün hepsi tekrar yapılacakOksuruk icin doktora gittiniz mi Allah korusun cigere inmesin uyurken siringayla vrrin biz sarilik oldugunda sabirla 1 hafta oyle yaptik
İlk ay güzel aldı benimki. Peşine bir yakınımın cenazesi oldu. Üzüntüden sütüm kesilmiş anlayamamışım. Ben de var sanıp boyuna boş memeyi vermişim çocuğa. Ah ne kadar üzülüyorum bu duruma bir bilsen. Kendime kızıyorum nasıl anlamam diye… Gecen ay 900 gr almıştı. Bu ay 200 gr sadece almış. Mamaya başlattı doktor sözde ama biz bir türlü başlayamadık. Hasta olup iştahı da kapanınca ben de hiç mideyi mamayla doldurmak istemedim. Memeyi teklif ettim hep. Süt bebeğin ihtiyacına göre anlık üretilir ya, daha çabuk toparlasın dedim. Ara ara da sağım yapıp geldiğinden emin olarak ilerliyorum şimdi.. hastalık döneminde şu an sadece anne sütü yetiyor ona ama sonrasında bakalım. İnşallah dediğin gibi ikisini bir vermek durumunda kalmamBizde 7 gün sonra 2ay oluyoruz 4200gr kızım 3425gr dogdu ayda en az 500 gr aliyorsa yeterli diyorlar bende tek meme veriyorum eğer Sütun yetiyorsa mama verme bebek ikisini bir zor sindiriyormus karnı ağrır dedi doktor mecbur kalmadıkça kesin vermiyorsun dedi
Ben ilk 20 gun sırınga ıle besledım, gaz yutma olayı olmuyor, zaten parmagını vakumluyor ıyıce.. Bosluk kalmadığı ıcın gazı da yutmuyorGittik gittik. Ciğerlerine bakıldı. İdrar tahliline bakıldı. Kan tahliline bakıldı. Hatta bebeklerde çok yaygın diye RSV sürüntü aldırdım ona bile bakıldı. Bütün hepsi temiz çıktı. Pazartesi gerekli görülürse bütün hepsi tekrar yapılacak
Şırıngayla da gaz yutar diye çekiniyorum
Merhaba burnu tıkalı olduğu için içmiyor olabilir burnunu sık sık temizleyin nizimde hasta olduğunda öyle olmuştuKızlar benim kız 2650 doğdu. 10 gün sonra 2 aylık olacak daha 1.5 kilo alamadık. Doktor mama da ver dedi ama ne sağdığımı biberonla alıyor, ne mamayı beğeniyor. İkisini de almıyor. Memede de 5 dk emmiyor bırakıyor. Bırakmasa da çekmeyi bırakıyor emzik gibi ucunu emip bırakıyor. Bir de üstüne hasta oldu. Burnumuz tıkalı, hapsırıp öksürüp duruyoruz. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl kilo aldıracağım ne yapacağım?
Ac kalmasindan kilo alamamsdindan iyidir gazini cikartirsiniz yesin zayif kalmasin gelismesi lazim neden oksuruyormus pekiGittik gittik. Ciğerlerine bakıldı. İdrar tahliline bakıldı. Kan tahliline bakıldı. Hatta bebeklerde çok yaygın diye RSV sürüntü aldırdım ona bile bakıldı. Bütün hepsi temiz çıktı. Pazartesi gerekli görülürse bütün hepsi tekrar yapılacak
Şırıngayla da gaz yutar diye çekiniyorum
Merhaba yazınızı okuduğumda birşey dikkatimi çekti büyük kızınızı sağıp beslemişsiniz sütünüz kesildi mi öyle yapınca benim bebeğimde memeyi sevmiyor mecbur sağıp veriyorum bide prematüre doğdu emmek zor geliyor onaKilo alımı iyi olduğu için ilave yapmadım az kilo alsaydı sağıp verirdim birde ilk kızımı hep sağıp biberonla besledim asla emmedi oyüzden sağım yapmak istemiyorum hiç
İlk ay güzel aldı benimki. Peşine bir yakınımın cenazesi oldu. Üzüntüden sütüm kesilmiş anlayamamışım. Ben de var sanıp boyuna boş memeyi vermişim çocuğa. Ah ne kadar üzülüyorum bu duruma bir bilsen. Kendime kızıyorum nasıl anlamam diye… Gecen ay 900 gr almıştı. Bu ay 200 gr sadece almış. Mamaya başlattı doktor sözde ama biz bir türlü başlayamadık. Hasta olup iştahı da kapanınca ben de hiç mideyi mamayla doldurmak istemedim. Memeyi teklif ettim hep. Süt bebeğin ihtiyacına göre anlık üretilir ya, daha çabuk toparlasın dedim. Ara ara da sağım yapıp geldiğinden emin olarak ilerliyorum şimdi.. hastalık döneminde şu an sadece anne sütü yetiyor ona ama sonrasında bakalım. İnşallah dediğin gibi ikisini bir vermek durumunda kalmam
5-10 dk aktif emiyor. O sürede hepsi bitiyor gibi geliyor bana. Her zaman uyumuyor artık. Sonra debelenmeye başlıyor. Bu hafta hiç emzirirken dizi izleyemedimBebekleriniz emdikleri sure boyunca yutkunuyor mu tamaminda aktif emiyor mu? Memeyi kendi birakiyor mu ? Iki ay oldu hala emzirmeyi oturtamadik cok uyuyo benimki memede ya
Debelenme memeyi birakip geri gelme seklinde mi?5-10 dk aktif emiyor. O sürede hepsi bitiyor gibi geliyor bana. Her zaman uyumuyor artık. Sonra debelenmeye başlıyor. Bu hafta hiç emzirirken dizi izleyemedim
Evet geri geliyor ama pırt yaparsa rahat emiyor. Ben onun için gazdan olduğunu düşünüyorum. Bazen de demek ki süt bitti deyip mama hazırlıyorum, çok üst üste yaptığında. Bazen de beyaz gürültü açıyorum bir anda durup memeyi emip uyumaya başlıyor.Debelenme memeyi birakip geri gelme seklinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?