- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.261
Bence sağımda çıkan miktara takılmayın sütünüzün ne kadar olduğuna ölçü değil.ben oğlum 5 aylıkken sindigrafi çektirmem gerekti ve süt sağıp buzluğa atmam lazımdı iki gün yasaktı yaklaşmam bebeğe ama asla süt çıkmadı uzun uzun sağımda bile 10 cc zor geliyordu meme sağıma alışkın değil ondan gelmiyor dedik çekimin tarihi öteledik 15 gün daha uğraştım sağıma ama en fazla 30 cc çıkıyordu üstelik benim bebeğim her ay 800 le 1 kilo alan bi bebekti sadece anne sütüyle yani sağımda gördüğümle kaygılansam olan sütte gitmişti yanı ortada düzenli bi sağım yoksa hadi bi sağayım ne kadar sütüm var deyip çıkan miktara asla demorolize olmayın.Ama bu bebeğimde sütüm malesef yetmiyor gibi direniyorum sürekli emziriyorum annem varken yanımda 4 5 gün emzirme kampı yaptım faydasını gördüm sadece bol bol emzirip yiyip su içip uyuyorsunuz diğer herseyle başkası ilgileniyor gak dedi meme guk dedi meme bunuda ilk doğumda emzirme danışmanı öğretmişti kilo alımı azdı doktordan 1 hafta istedim mama başlama konusunda eğer kilosunu bu hafta toparlarsan başlamaya gerek yok demişti ve emzirme kampıyla başarmıştık.Hey maşallah
Biberon taşacak nerdeyse tek memedenn
Hey maşallah
Aynen öyle yüz yüze eve gelen daha faydalıDanismanlik kesinlikle yuzyuze alinmali evinize gelen hemsirelerle.Bu online danismanlik sut artirmacilar baya hikaye bence
Bugun sabah uyanır uyanmaz emzırdım, aglayarak uyandı, altını emzırdıkten sonra degısırım dedım daha cok aglamasın dıye.. Neyse bır meme emzırdım, altını degısrkeın bacakları kaldırınca bızım kız kustu, hem de 2 kere, bınde ustune hıskırık, sasırdım hatta sen ne ıctın de kustun oyle dıue, belkı baska seboeten kusmustur ama sütü gorunce ıstemsız mutlu oldum kusmasına ragmen.. Inanın hıc ama hıc anlamıyorum doyuyor mu doymuyor mu, ben 90 cc mama da verıyorum 4 5 saate bır..Bence sağımda çıkan miktara takılmayın sütünüzün ne kadar olduğuna ölçü değil.ben oğlum 5 aylıkken sindigrafi çektirmem gerekti ve süt sağıp buzluğa atmam lazımdı iki gün yasaktı yaklaşmam bebeğe ama asla süt çıkmadı uzun uzun sağımda bile 10 cc zor geliyordu meme sağıma alışkın değil ondan gelmiyor dedik çekimin tarihi öteledik 15 gün daha uğraştım sağıma ama en fazla 30 cc çıkıyordu üstelik benim bebeğim her ay 800 le 1 kilo alan bi bebekti sadece anne sütüyle yani sağımda gördüğümle kaygılansam olan sütte gitmişti yanı ortada düzenli bi sağım yoksa hadi bi sağayım ne kadar sütüm var deyip çıkan miktara asla demorolize olmayın.Ama bu bebeğimde sütüm malesef yetmiyor gibi direniyorum sürekli emziriyorum annem varken yanımda 4 5 gün emzirme kampı yaptım faydasını gördüm sadece bol bol emzirip yiyip su içip uyuyorsunuz diğer herseyle başkası ilgileniyor gak dedi meme guk dedi meme bunuda ilk doğumda emzirme danışmanı öğretmişti kilo alımı azdı doktordan 1 hafta istedim mama başlama konusunda eğer kilosunu bu hafta toparlarsan başlamaya gerek yok demişti ve emzirme kampıyla başarmıştık.
Evet emzirme danışmanları çok ucuk ücretler istiyor ama şöyle düşünmüştüm o parayı mamaya vereceğime ona veririm ve bebeğim memede büyür ve başarmıştık üstelik meme reddi olan memeyi ilk iki hafta kadar hiç tutmayan bi bebekti online danışmanlıkta aldım ama yüz yüze evime gelen kadar fayda görmemiştim çevrenizde iyi bir emzirme danışmanı bulabilirseniz mutlaka danışmanlık alın derim mama azaltma bırakma süt arttırma bu bi süreç 2 ayı bulabiliyor ama sonuç mutlu ediyor.
Yaaa bu kız mı? Dogumdan once baslamıstım takıbe, tatlı bı kız.. Hıc bulasmayım o zaman ben deBen bir danismanlik alip hic memnun kalmadigimi yazmistim,iste ta kendisi.. kuruyemis tabagi ve bir cay tarifi disinda hic bir sey gondermedi soylemedi o kadar hazir mesajlar gonderiyor ki sizin takibinizi bile yapmiyor..inanmıyorum bu gorsellere de mesajlara da..Kendi kendilerine mesaj attiklarini düşünüyorum
Sırt üstü yatiyodu gördük ama biz yapamadık kalcarini içine karnına doğru yiteledi parmaklariyla ayriyeten bastırdı göbek kısmına demekki tekniğini biliyorKalcaya hangi.sekildeyken yatarken vs nasil baski yapti
Hey maşallah
Yaaa bu kız mı? Dogumdan once baslamıstım takıbe, tatlı bı kız.. Hıc bulasmayım o zaman ben de
Kızlar bebeğim kabız oldu neden olabilir
Gsz masajlarinda var bu hareketSırt üstü yatiyodu gördük ama biz yapamadık kalcarini içine karnına doğru yiteledi parmaklariyla ayriyeten bastırdı göbek kısmına demekki tekniğini biliyor
Benimki de oluyo arada.Kabiz olmanin sebeplerinden biri susuz kalmak.Bunda da formula hazirlarken su ve toz olcegini duzgun ayarlamazsaniz emziriyorsaniz yeterince emzirmezsenuz olur diyorlar da bence sebepsiz de oluyor.Ben o durumda mamaya zeytinyagi atiyorum hemen yapıyor.Ben de cok kabiz olurum bu aradaBana cekmis diyorum
Mama veya meme ile bebeklerimiz çok hızlı büyüyor ve geri gelmiyor mutlu bebek mutlu anne sütünüzden çok daha fazlasına ihtiyacı var sonuçta aç kalmıyor karnı doyuyor ama ruhu doyuran bir mama henüz yok diye biliyorum yani ben o uyusun aman dokunmayım sağım yapayım diye çok yıprattım kendimi mamaya geçince mutlu olduğumu onunla daha fazla ilgilendiğimi falan gördüm çünkü eskisi gibi yorulmuyordum kalite zamanlarımız çoğaldı falan sütümüzden çokçok daha fazlasına ihtiyaçları varNe kadar güzel yazmıssınız, sütü yetmeyen bır anne olarak mesajınız mutlu ettı..
Mama öcü değil arkadaslar, ıcerıgı herkutunun uzerınde yazıyor, besleyıcı olmasa bu kadar ınsan kullanır mıydı.. Tabıkı anne sütünün yerını hıcbısey dolduramaz ama.. Mama veren annelerı de düşünerek mesajlarımızı o sekılde yazsak daha az incitici olur..
Ben de kabız olurumBenimki de oluyo arada.Kabiz olmanin sebeplerinden biri susuz kalmak.Bunda da formula hazirlarken su ve toz olcegini duzgun ayarlamazsaniz emziriyorsaniz yeterince emzirmezsenuz olur diyorlar da bence sebepsiz de oluyor.Ben o durumda mamaya zeytinyagi atiyorum hemen yapıyor.Ben de cok kabiz olurum bu aradaBana cekmis diyorum
Şırınga beni bitirdi sütüm de azalınca mecbur mamaya başladık bu sefer biberon aldım. Meme de emsin süt olsun en azından 3 ay daha diyorum memeyi de silikon uçla veriyorum. Aynen bi koşturma içindeyim iyi beslenmesi daha önemli bizim için inşallahAynı sekılde beslemısız bebeklerımızı 20.gun bıberon ıle vermeye basladım, sırınga bıle o kadar yormus kı benı.. Hem mama hem süt ilerliyoruz, ek gıdaya gecene kadar anne sütünü verebılsem dıyorum az bıle olsa.. Bı yandan sag bı yandan emzırmeye calıs, doymuyor koş mama yap, muhtesem bır aktıvite ıcndeyız suan.. Bu gunler gececek biliyorum, belkı de özleyecegız bıle.. Yeter kı saglıklı olsun bebeklerımız
Evt bende görüyorum yapıyoruz ama o günkü çok değişik di uzman olmuşlar noktalarında biliyorlarGsz masajlarinda var bu hareket
Olmuyorsa kendini yıpratma ama pompayada güvenme benimde en fazla 30ml geliyor her hafta150 gr aliyor ilk kızımda bende pompaya gelmiyor diye bıraktım sagmayi tek mama verdim seninki en azından memeni tutuyor bir damla bile gitse faydasi varBen 1. kadar bile görmedim kabullendim artık mamayla besleniyoruz kaldırmıyor bünyem hasta olucam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?