- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.281
Bebekleriniz emdikleri sure boyunca yutkunuyor mu tamaminda aktif emiyor mu? Memeyi kendi birakiyor mu ? Iki ay oldu hala emzirmeyi oturtamadik cok uyuyo benimki memede ya
Üç dört haftadan sonra bebeklerin bağırsakları tamamen boşlaırmış özellikle anne sütü alan bebekler sütün sadece yüzde bir ikisini kakaya ayırırmış bu yüzden sürekli kala yapmaları beklenmezmiş doktor böyle söylemişti bende çok korkmuştum bir hafta yapmayınca ama yapmadığı zamanda daha iyi gelişirmiş buda babaaanne tecrübesi gerçektende aniden büyümüştü bebeğimKızlar bebekleriniz kaç güne bir kaka yapıyor 4 gün oldu daha yok yapmıyor
Bebeğin meme de uyumasına kesinlikle izin vermeyinaynen bizimde durum bu ve bu yüzden sürekli sağmak zorunda kalıyorum çocuk resmen memenin kokusunu alınca bayılıyor
Maşallah nasıl olmuş buHey maşallah
Biberon taşacak nerdeyse tek memedenn
Bence sağımda çıkan miktara takılmayın sütünüzün ne kadar olduğuna ölçü değil.ben oğlum 5 aylıkken sindigrafi çektirmem gerekti ve süt sağıp buzluğa atmam lazımdı iki gün yasaktı yaklaşmam bebeğe ama asla süt çıkmadı uzun uzun sağımda bile 10 cc zor geliyordu meme sağıma alışkın değil ondan gelmiyor dedik çekimin tarihi öteledik 15 gün daha uğraştım sağıma ama en fazla 30 cc çıkıyordu üstelik benim bebeğim her ay 800 le 1 kilo alan bi bebekti sadece anne sütüyle yani sağımda gördüğümle kaygılansam olan sütte gitmişti yanı ortada düzenli bi sağım yoksa hadi bi sağayım ne kadar sütüm var deyip çıkan miktara asla demorolize olmayın.Ama bu bebeğimde sütüm malesef yetmiyor gibi direniyorum sürekli emziriyorum annem varken yanımda 4 5 gün emzirme kampı yaptım faydasını gördüm sadece bol bol emzirip yiyip su içip uyuyorsunuz diğer herseyle başkası ilgileniyor gak dedi meme guk dedi meme bunuda ilk doğumda emzirme danışmanı öğretmişti kilo alımı azdı doktordan 1 hafta istedim mama başlama konusunda eğer kilosunu bu hafta toparlarsan başlamaya gerek yok demişti ve emzirme kampıyla başarmıştık.
Evet emzirme danışmanları çok ucuk ücretler istiyor ama şöyle düşünmüştüm o parayı mamaya vereceğime ona veririm ve bebeğim memede büyür ve başarmıştık üstelik meme reddi olan memeyi ilk iki hafta kadar hiç tutmayan bi bebekti online danışmanlıkta aldım ama yüz yüze evime gelen kadar fayda görmemiştim çevrenizde iyi bir emzirme danışmanı bulabilirseniz mutlaka danışmanlık alın derim mama azaltma bırakma süt arttırma bu bi süreç 2 ayı bulabiliyor ama sonuç mutlu ediyor.
Benim çook büyük sorunum yoktuBen bir danismanlik alip hic memnun kalmadigimi yazmistim,iste ta kendisi.. kuruyemis tabagi ve bir cay tarifi disinda hic bir sey gondermedi soylemedi o kadar hazir mesajlar gonderiyor ki sizin takibinizi bile yapmiyor..inanmıyorum bu gorsellere de mesajlara da..Kendi kendilerine mesaj attiklarini düşünüyorum
Doktoru lavman önerdi bende fitil verdim yaptı bezi doldurdu şükür rahatladı çocuğumHer gun yapıyor,mamasına yarım cay kasıgı zeytınyagı koyuyorum ben o gun yapamayacak olursa 6 7 saate yaptırıyo
Benim çook büyük sorunum yoktu
Ama aynen mama ya vereceğime danışmana vereyim dedim ki çok uygun bir rakam verdim ben
Online görüştüm ve çok memnun kaldım çok ilgilendi benimle
Bebeğim her emdiğinde Allah razı olsun diyorum kadından
iyiki almışım süremiz bittiği halde yine görüştü benimle çok yoğun olmasına rağmen
Arada yaz bana kilosunu yine dedi
Çok destekledi
İstediğin zaman soru sorabilirsin dedi
Bilmiyorım öyle işte
Şimdi de uyku için biriyle görüşmek istiyorum ama uyku danışmanları nın fiyatları bana çok aşırı geldi
Emzirmeye bizim verdiğimiz rakam çok komik kaldı bunların yanında
Çok emmiyor ki canım 5 dk hemen uyuyor, süt alıyor mu şüpheliyim. Sonra hemen mama veriyorum. Ben de 30 cc çıksa İnan içim rahat edecek çıkmıyor maalesef bu da gerçekten beni yordu yıprattı artıkOlmuyorsa kendini yıpratma ama pompayada güvenme benimde en fazla 30ml geliyor her hafta150 gr aliyor ilk kızımda bende pompaya gelmiyor diye bıraktım sagmayi tek mama verdim seninki en azından memeni tutuyor bir damla bile gitse faydasi var
Hasas bebek tartısı bulubilirmusin bir yerden emzirmeden önce tart ve hemen emzirdikden sonra öyle yapanlarda var
Merak ettim online mı? Ücreti ne kadar?Şimdi de uyku için biriyle görüşmek istiyorum ama uyku danışmanları nın fiyatları bana çok aşırı geldi
Emzirmeye bizim verdiğimiz rakam çok komik kaldı bunların yanında
Sağmaya başladın mı?Merak ettim online mı? Ücreti ne kadar?
Bebek tartısı yazınca cikiyorda almaya değer mi bilmiyorum burda eczanelerden kiraliyabiliyorsun orayı bilemedim simdiÇok emmiyor ki canım 5 dk hemen uyuyor, süt alıyor mu şüpheliyim. Sonra hemen mama veriyorum. Ben de 30 cc çıksa İnan içim rahat edecek çıkmıyor maalesef bu da gerçekten beni yordu yıprattı artıko nasıl bir terazi link varsa atabilir misin
başlamıştım yine gelmedi diye bıraktım. Psikolojim bozuldu güç bulamıyorum sağacakSağmaya başladın mı?
Farkli marka mama deneyin suan benimki emiyor ama sarilik oldugunda mamaya baslatmisti doktor sma aldim asla istemedi aksine öğürdü kustu farkli mamayi aldiİlk ay güzel aldı benimki. Peşine bir yakınımın cenazesi oldu. Üzüntüden sütüm kesilmiş anlayamamışım. Ben de var sanıp boyuna boş memeyi vermişim çocuğa. Ah ne kadar üzülüyorum bu duruma bir bilsen. Kendime kızıyorum nasıl anlamam diye… Gecen ay 900 gr almıştı. Bu ay 200 gr sadece almış. Mamaya başlattı doktor sözde ama biz bir türlü başlayamadık. Hasta olup iştahı da kapanınca ben de hiç mideyi mamayla doldurmak istemedim. Memeyi teklif ettim hep. Süt bebeğin ihtiyacına göre anlık üretilir ya, daha çabuk toparlasın dedim. Ara ara da sağım yapıp geldiğinden emin olarak ilerliyorum şimdi.. hastalık döneminde şu an sadece anne sütü yetiyor ona ama sonrasında bakalım. İnşallah dediğin gibi ikisini bir vermek durumunda kalmam
evolvia ve actamil denedim. İkisinde de aynı. Olmazsa 3.yü de alacağım artık dediğin gibiFarkli marka mama deneyin suan benimki emiyor ama sarilik oldugunda mamaya baslatmisti doktor sma aldim asla istemedi aksine öğürdü kustu farkli mamayi aldi
Benimkide öyle. Yan yatıp emziriyorum geceleri. Daldığı gibi de yatağına koyuyorum uyuyor kalkmıyor ondaKızlar benim bebe memede uyuyor ama emiyorda yerine yatırınca kalkıyor uykum var
Kimyasal derken? İki gün önce doktor biogaia verdi ve o günden beri de bebeğimin uyku düzeni bozuldu, huzursuz ve ağlama durumuna girdi. Sancısı var gibi mızmızlanıp duruyor ve uyuyamıyor. Şikayetvarda şikayetleri okuyunca bizim gibi 100 kişi daha olduğunu gördüm. Bir daha kullanmayı asla düşünmüyorum.Kizlar biogaia uyku yapıyor bizim kızda sizde de öyle mi, geçen kullanıp o yüzden bıraktım çok etkisi var kimyasal diye
Bunu gozlemlemedim ama bir yerde görmüştüm d vitaminini sabah vermeyi oneriyorlardiKızlar bebeğime gaz yapan şeyin d vitamini olduğunu düşünüyorum vermediğim günler karnında ses olmuyor böyle bişey gözlemleyen oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?