- 8 Mart 2023
- 749
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.301
Lansinohun biberonundan memnunumHangi biberonu kullanıyorsunuz kızlar ne önerirsiniz, evde bir tane var onu almıyor sert geliyor galiba
2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.Kızlar benim kız 2650 doğdu. 10 gün sonra 2 aylık olacak daha 1.5 kilo alamadık. Doktor mama da ver dedi ama ne sağdığımı biberonla alıyor, ne mamayı beğeniyor. İkisini de almıyor. Memede de 5 dk emmiyor bırakıyor. Bırakmasa da çekmeyi bırakıyor emzik gibi ucunu emip bırakıyor. Bir de üstüne hasta oldu. Burnumuz tıkalı, hapsırıp öksürüp duruyoruz. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl kilo aldıracağım ne yapacağım?
Bizim doktorumuz ilk üç ay ayda 800 gr alması gerek diye söyledi. Hiç almasa 500 gr alması gerek diye biliyorum. Biz de az almışız2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.
En az haftada 140 gr alması lagzim 4 gün sonra 2 ay olacak 900gr aldık bizde doğum kilosu üzerine ama 20 gün zaten o kiloya ulaşması sürdü2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.
Benım bebegım mama da yıyo, 1 ayda 1200 aldı2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.
2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.
1.ayda 1 kilo aldık, annesutü+mama2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.
Kilo alımını Doğum Sonrası verilen kilodan hesaplıyorsunuz demi? Doğum kilosu üzerinden değil?Biz tam 1.5 kilo aldik.İlk ay 800 ikinci ay 700 aldı benim bebeğim.anne sutu+mama ile besleniyor.
Bizim doktorumuz ilk üç ay ayda 800 gr alması gerek diye söyledi. Hiç almasa 500 gr alması gerek diye biliyorum. Biz de az almışız
1.ayda 1 kilo aldık, annesutü+mama
Biz tam 1.5 kilo aldik.İlk ay 800 ikinci ay 700 aldı benim bebeğim.anne sutu+mama ile besleniyor.
Benım bebegım mama da yıyo, 1 ayda 1200 aldı
internette hep şöyle bilgiler var.En az haftada 140 gr alması lagzim 4 gün sonra 2 ay olacak 900gr aldık bizde doğum kilosu üzerine ama 20 gün zaten o kiloya ulaşması sürdü
Doğum kilosu üzerinden hesapladım ben.Kilo alımını Doğum Sonrası verilen kilodan hesaplıyorsunuz demi? Doğum kilosu üzerinden değil?
Kaç günlük senin bebiş ne kadar di doğum kilosu erkek bebekle kiz bebeklerinde farkı oluyorDoğum kilosu üzerinden hesapladım ben.
57 günlük 3830 doğdu kız bebek.Kaç günlük senin bebiş ne kadar di doğum kilosu erkek bebekle kiz bebeklerinde farkı oluyor
Bizim doktorumuz aglamasina izin verin asla susturmayin iletisimi oyle sagliypr dedi. Ben de aglama seklinden tonundan anliyorum banyo yaparken agliyordu once kovanin icine soktuk sevdi suyu. Biz usiyecek diye panik yapmadik hadi su dök usudu gibiKızlar ben emziği uykuya geçmesi için, alt değiştirirken ve banyoda kullanıyordum ( yanı ağladığında) bir doktoru dinledim şimdi tam kullanılmaması gereken durumda kullanıyormuşum. Başka türlü de ağlaması durmuyor napıcam peki?
E çocuk duruyorsa zaten emzik niye verelim.. senin verdiğin yerler dışında zaten emiyor ya da oyun oynuyor oluyor. Durduk yere niye emzik verelim ki… bazı doktorlar bilemiyorum yaniKızlar ben emziği uykuya geçmesi için, alt değiştirirken ve banyoda kullanıyordum ( yanı ağladığında) bir doktoru dinledim şimdi tam kullanılmaması gereken durumda kullanıyormuşum. Başka türlü de ağlaması durmuyor napıcam peki?
Kaç dakika sağım yapıyorsun?başlamıştım yine gelmedi diye bıraktım. Psikolojim bozuldu güç bulamıyorum sağacak
Benim kızda 57 günlük 3425gr dogdu şimdi 4300 her bebek farklı ilk başta çok kafama takıyordum çünkü diğer çocuklarım da görmedim böyle kardeşler bile farklı oluyor bana kalsa mamaya basliyacaktim durdurdular beni biraz daha bekle diye diye 2 ay olduk artık düzenli kilo alıyor ,alıyor dedigim haftada 140gr buda normal miş57 günlük 3830 doğdu kız bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?