2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
E ne zaman kullanacakmışız da?
Bu zamanlarda kullanmıycaksam atayım o emziği çöpe.

Normal ağlasa sıkıntı yok katıla katıla ağlıyor benim bebeğim

Kaç dakika sağım yapıyorsun?
Emzirdikten sonra mı yapıyorsun?
Günün hangi saati?
Kaç saatlik arayla bunlar da önemli
20 dk canım en az. Önceden power pump yapıyordum ( yanlış yazmadıysam) emzirmeden önce yapıyorum sonra emziriyorum akşam 19 gibi

5. Hafta atağından sonra rezalet bişey oldu ya. Meme istemiyor, biberon istemiyor, emzik istemiyor, elini yalıyor, ayakta uyumuyor, kucakta uyumuyor. Zombi olduk geceden beri, bu saydıklarımı döndüre döndüre yapıyoruz. Kolumda sallamaktan başım döndü. Beyaz gürültüden eşim uyuyor horluyor o da şimdi ayakta uyudu ama sallamasam kalkar yine .

Z zeynobt benim kızım o saydığın emziklerin hiç birini tutmayıp marketten alınan o zamanın parasıyla 10 liralık (şimdi 50 olsun) dandik emziği tutmuştu. O emzik de kaybolunca hiç bişey tutmadı.inşallah sizinki tutar.

Ayyy o beyaz gürültü beni fena yaptı eşim gece uyumayınca açtı bi kaç kez yok böyle bi baş ağrısı kız migrenim tuttu resmen. Artık 3 gün dayanamadım tekrar açtığında çıldırdım resmen. Bebiş uyumuyor sadece minik bi sakinleşiyordu ona da dedim “yok beyaz meyaz gürültü sen annenle sakinleş dedim” şimdi gürültüsüz rahatız(m)

İste danismandan danismana farkediyo olabilir Ben cok cuzi odemedim ya aldigim hizmete gore ..Eve grlen hersey gosteren hemsireye de ayni miktari ödemiştim.Bunda karsiliginda sadece yeme icme tarifi aldim o kadar
Sen ne kadar verdin
Merak ettim online mı? Ücreti ne kadar?
Hafta hafta görüşmeye göre değişiyordu
2 hafta çizelgeli takip
2 online görüşme seçtim ben
Ama sınırı biraz aştık
850 tl verdim

2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.
Az önce tartıldık bizde
2 ayda 2.700 gr kilo almışız toplam

Kızlar bebeklerinizi kaç günde yikiyorsunuz ben daha yalnız yıkamaya başlamadım evde yalnz bakiyorum cunki annem gelince yikioz

Onun da değişikleri var ama yağmur sesi falan fena değil. Benim de kafam kaldırmıyor bazen de sabaha kadar açık tuttuğumuz bile oluyor.

6 aydan önce desteksiz uyku eğitimi verilmiyormuş
Bende 6. Ayı bekleyeceğim mecbur
4 bin küsür istedi bir danışman oda sadece öneri verecekmiş yarım saatlik görüşmede
Keşke parayı versek hemen uyusa.
Kitaplardan öğrendiklerimizi bir hafta uygulamıştık eşimle, o izinliyken. İşte yataktan kaldırmıyorsun pış pış yapıyorsun. Adamız izni bitince hala eğitimimiz tamamlanmamıştı. O mu işe uykusuz gitcek, ben mi bütün gün bebeğe uykusuz bakcam. Sonra memede uyutmaya devam bu sefer mama da verdiğim için biraz daha uyuyor çocuk ama 3. Aya ne olur bilinmez.

Kızlar bebeklerinizi kaç günde yikiyorsunuz ben daha yalnız yıkamaya başlamadım evde yalnz bakiyorum cunki annem gelince yikioz
Ben geçen gün yalnız yıkıyım dedim boğulacaktı. Kızımı yalnız yıkıyordum her gün. Beceriksizleşmişim haftada iki yıkıyoruz. Kış zaten, soğuk. Kakası çok olunca poposunu lavaboda yıkıyorum. Saçı mı kirlencek nolcak? Fazlasına gerek yok. İkinci çocuk olmak da böyle bir şey

Kilo alımını Doğum Sonrası verilen kilodan hesaplıyorsunuz demi? Doğum kilosu üzerinden değil?

Normal ağlasa sıkıntı yok katıla katıla ağlıyor benim bebeğim
Kuzum benimki de katılıyor. Üstünü/altını değiştirirken sanki kolunu bacağını kesiyormuşum gibi. Geçenlerde ağlarken katıldı kaldı nefes alamadı. Ters çevirip sırtına pat pat, sonrasında emzirme anca sakinleşti. Memeye koyduğumda susuyor o ara emzik bile kar etmiyor.
Ya 5. Hafta atağını nasıl hesaplıyorsun. 02.01’de doğdu ama 35+5’te doğdu. Bazı yerlerde 40. Haftasından hesaplayın diyor, ona göre biz 3. Haftadayız ama tam doğduğu tarihe göre 5. Haftadayız. Ve bu hafta aşırı huysuz, sürekli emmek istiyor, kucaktan inince ağlıyor, uzun süreler uyumuyor. Tam atak haftası gibi ama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…