- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.321
Hipp öneririmevolvia ve actamil denedim. İkisinde de aynı. Olmazsa 3.yü de alacağım artık dediğin gibi
E ne zaman kullanacakmışız da?Kızlar ben emziği uykuya geçmesi için, alt değiştirirken ve banyoda kullanıyordum ( yanı ağladığında) bir doktoru dinledim şimdi tam kullanılmaması gereken durumda kullanıyormuşum. Başka türlü de ağlaması durmuyor napıcam peki?
Çok huysuz bişey bunlar ya 2 gün iyiyse 3.gün burnumdan getiriyorBenimkide öyle. Yan yatıp emziriyorum geceleri. Daldığı gibi de yatağına koyuyorum uyuyor kalkmıyor onda
Normal ağlasa sıkıntı yok katıla katıla ağlıyor benim bebeğimBizim doktorumuz aglamasina izin verin asla susturmayin iletisimi oyle sagliypr dedi. Ben de aglama seklinden tonundan anliyorum banyo yaparken agliyordu once kovanin icine soktuk sevdi suyu. Biz usiyecek diye panik yapmadik hadi su dök usudu gibi
Aglamadi bu seferde giydirirken agladi
20 dk canım en az. Önceden power pump yapıyordum ( yanlış yazmadıysam) emzirmeden önce yapıyorum sonra emziriyorum akşam 19 gibiKaç dakika sağım yapıyorsun?
Emzirdikten sonra mı yapıyorsun?
Günün hangi saati?
Kaç saatlik arayla bunlar da önemli
57 günlük 3830 doğdu kız bebek.
Kızlar emzik önerisi var mı,kesinlikle emzik turmuyor philips avent soothie ve ultra air denedik,damaklı wee, chico kaçuk hiç biri olmadı alıyor itiyor sonra
Ayyy o beyaz gürültü beni fena yaptı eşim gece uyumayınca açtı bi kaç kez yok böyle bi baş ağrısı kız migrenim tuttu resmen. Artık 3 gün dayanamadım tekrar açtığında çıldırdım resmen. Bebiş uyumuyor sadece minik bi sakinleşiyordu ona da dedim “yok beyaz meyaz gürültü sen annenle sakinleş dedim” şimdi gürültüsüz rahatız(m)5. Hafta atağından sonra rezalet bişey oldu ya. Meme istemiyor, biberon istemiyor, emzik istemiyor, elini yalıyor, ayakta uyumuyor, kucakta uyumuyor. Zombi olduk geceden beri, bu saydıklarımı döndüre döndüre yapıyoruz. Kolumda sallamaktan başım döndü. Beyaz gürültüden eşim uyuyor horluyor o daşimdi ayakta uyudu ama sallamasam kalkar yine .
Sen ne kadar verdinİste danismandan danismana farkediyo olabilirBen cok cuzi odemedim ya aldigim hizmete gore ..Eve grlen hersey gosteren hemsireye de ayni miktari ödemiştim.Bunda karsiliginda sadece yeme icme tarifi aldim o kadar
Hafta hafta görüşmeye göre değişiyorduMerak ettim online mı? Ücreti ne kadar?
Az önce tartıldık bizde2 ayda 1.5 kilo mu almaları gerek? Buna ulaşan var mi kozlar? Biz 790 gr almışız daha 2 ayın dolmasına 1 hafta kaldı.
6 aydan önce desteksiz uyku eğitimi verilmiyormuşUykuya ben 3 aydan sonra baslayacagim..Su an tamamen akisina biraktim
Onun da değişikleri var ama yağmur sesi falan fena değil. Benim de kafam kaldırmıyor bazen de sabaha kadar açık tuttuğumuz bile oluyor.Ayyy o beyaz gürültü beni fena yaptı eşim gece uyumayınca açtı bi kaç kez yok böyle bi baş ağrısı kız migrenim tuttu resmen. Artık 3 gün dayanamadım tekrar açtığında çıldırdım resmen. Bebiş uyumuyor sadece minik bi sakinleşiyordu ona da dedim “yok beyaz meyaz gürültü sen annenle sakinleş dedim” şimdi gürültüsüz rahatız(m)
Keşke parayı versek hemen uyusa.6 aydan önce desteksiz uyku eğitimi verilmiyormuş
Bende 6. Ayı bekleyeceğim mecbur
4 bin küsür istedi bir danışman oda sadece öneri verecekmiş yarım saatlik görüşmede
Şuan ki ağırlığı ne kadarSen ne kadar verdin
Hafta hafta görüşmeye göre değişiyordu
2 hafta çizelgeli takip
2 online görüşme seçtim ben
Ama sınırı biraz aştık
850 tl verdim
Az önce tartıldık bizde
2 ayda 2.700 gr kilo almışız toplam
Ben geçen gün yalnız yıkıyım dedim boğulacaktı. Kızımı yalnız yıkıyordum her gün. BeceriksizleşmişimKızlar bebeklerinizi kaç günde yikiyorsunuz ben daha yalnız yıkamaya başlamadım evde yalnz bakiyorum cunki annem gelince yikioz
Doktor bize uzun saatler dinletmeyin dedi. Kendi sesinizle sakince bi ninni kaydedin onu dinlesin dedi.Onun da değişikleri var ama yağmur sesi falan fena değil. Benim de kafam kaldırmıyor bazen de sabaha kadar açık tuttuğumuz bile oluyor.
Biz doğudayız kar kıyamet sobalı evKızlar bebeklerinizi kaç günde yikiyorsunuz ben daha yalnız yıkamaya başlamadım evde yalnz bakiyorum cunki annem gelince yikioz
Şuan 5.500 grŞuan ki ağırlığı ne kadar
Kilo alımını Doğum Sonrası verilen kilodan hesaplıyorsunuz demi? Doğum kilosu üzerinden değil?
Kuzum benimki de katılıyor. Üstünü/altını değiştirirken sanki kolunu bacağını kesiyormuşum gibi. Geçenlerde ağlarken katıldı kaldı nefes alamadı. Ters çevirip sırtına pat pat, sonrasında emzirme anca sakinleşti. Memeye koyduğumda susuyor o ara emzik bile kar etmiyor.Normal ağlasa sıkıntı yok katıla katıla ağlıyor benim bebeğim
Ya 5. Hafta atağını nasıl hesaplıyorsun. 02.01’de doğdu ama 35+5’te doğdu. Bazı yerlerde 40. Haftasından hesaplayın diyor, ona göre biz 3. Haftadayız ama tam doğduğu tarihe göre 5. Haftadayız. Ve bu hafta aşırı huysuz, sürekli emmek istiyor, kucaktan inince ağlıyor, uzun süreler uyumuyor. Tam atak haftası gibi ama anlamadım5. Hafta atağından sonra rezalet bişey oldu ya. Meme istemiyor, biberon istemiyor, emzik istemiyor, elini yalıyor, ayakta uyumuyor, kucakta uyumuyor. Zombi olduk geceden beri, bu saydıklarımı döndüre döndüre yapıyoruz. Kolumda sallamaktan başım döndü. Beyaz gürültüden eşim uyuyor horluyor o daşimdi ayakta uyudu ama sallamasam kalkar yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?