- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.361
Garanti de yok sanirim ben de bugyn birine yazdim @tevhidedadi Lnk.Bio · link in bioUyku meleği sanırım
İki aylık beneğe eğitim vermiyoruz dedi
Ama parayı verin 4bini bilgilendirme yapalım 30 dk dedi
Bu ne bilgisiymiş anlamadım ki
Uzaydan mı aktarıyor diye düşünmedim değil
Hayır hayır hiç öyle düşünme. Sen yine iyi kendini suçluyormuşsun, ben hep kızım beni sevmiyor diyordum. 10 bebekten 1’i belki öyledir, onların da influencerlık yapmaya enerjisi oluyor. Biz anca boş buldu mu yatıyoruz. 3 aylık 6 aylık düzelir diyenlere de inanma, bence meme olduğu müddetçe böyle. Moral bozmak için söylemiyorum. Düzelicek diye hayal kuruyoruz, olmayınca hayal kırıklığı daha kötü oluyor.2 aylık ama asla bi uyku rutinimiz olamadı. Influencerları gördükçe kendimş yetersiz hissediyorum. Herkesin bebeği 9da uyuyor, uyku öncesi masajmış kitapmış rutinleri varmış. Biz emzirme gaz ağlama emzirme uyuyakalma şeklinde bi döngü içindeyiz. En erken uyku sabaha karşı 3-4. Ben hiç uyku öncesi rutin falan yapamadım çünkü döngümüz belli. Sosyal medya psikolojimi bozuyo
Takip ediyorum onu. Öğrenince yazabilir misin?Garanti de yok sanirim ben de bugyn birine yazdim @tevhidedadi Lnk.Bio · link in bio
Tabii. Bilgi formu doldurdum yolladimTakip ediyorum onu. Öğrenince yazabilir misin?
Beklenen doğum tarihine Göre mi hesapliyoruz kiYa evet beklenen doğum tarihine göre ise 3. Haftadayız daha ama bundan bebemin haberi var mı bilmiyorum. Biri ona daha atak haftasında olmadığımızı söyleyebilir mi?
Canım hiç influencerlara bakma. Bir tane inf. Var ortak tanıdıklarımız var. İnstada baktığında harika bir anne 2 çocukla her yere koşuyor, yurt içi yurt dışı fıt fıt geziyor bebeleriyle. Ama gerçekte evde yardımcısı var (reelslerde veya instada asla gözükmüyor) ama tek başına her şeye yetiyor gözüküyor ve gerçek hayatta hiç de öyle mutlu, pozitif bir insan değilmiş. O yüzden influencerlara asla asla bakıp moralini bozma. Onların hayatı gerçek olsaydı muhtemelen sosyal hizmetler gelip bebeme el koyacaktı bakamıyorum diye. Bizler harika anneleriz. İster meme verelim ister mama verelim, ister çok kilo alsın bebemiz ister az kilo alsın çocuklarımız için bizden daha iyi anne yok. Bak burda hepimiz aynı döngüdeyiz. Kendimi 3. Aydan sonra gaz sancısı geçiyor 2 ay kaldı diye motive ediyorum
Ben kullanıyordum bugün vermedim bir faydası yok daha çok gaz yapıyor sankiKızlar gaz damlasında sab simplex kullanıp faydasını gören varmı
Bende biraz önce aldım dayanamadım ağlamalarına verdim şimdi bakalım ne olacak siz nasıl kullanıyorsunuzBen kullanıyordum bugün vermedim bir faydası yok daha çok gaz yapıyor sanki
Günde 4 defa 5 damla dedi bize doktor metsil verdim bugün bakalım nolcakBende biraz önce aldım dayanamadım ağlamalarına verdim şimdi bakalım ne olacak siz nasıl kullanıyorsunuz
Ay cok haklısın boyle düşünmemiz gerekiyor.. nazlı mı bahsettiğin kişi sürekli geziyor ve saçları her gün maşalı :)) hep pozitif anın kıymetini bilen anne imajı cok moralimi bozuyor doğrusu gördükçeYa evet beklenen doğum tarihine göre ise 3. Haftadayız daha ama bundan bebemin haberi var mı bilmiyorum. Biri ona daha atak haftasında olmadığımızı söyleyebilir mi?
Canım hiç influencerlara bakma. Bir tane inf. Var ortak tanıdıklarımız var. İnstada baktığında harika bir anne 2 çocukla her yere koşuyor, yurt içi yurt dışı fıt fıt geziyor bebeleriyle. Ama gerçekte evde yardımcısı var (reelslerde veya instada asla gözükmüyor) ama tek başına her şeye yetiyor gözüküyor ve gerçek hayatta hiç de öyle mutlu, pozitif bir insan değilmiş. O yüzden influencerlara asla asla bakıp moralini bozma. Onların hayatı gerçek olsaydı muhtemelen sosyal hizmetler gelip bebeme el koyacaktı bakamıyorum diye. Bizler harika anneleriz. İster meme verelim ister mama verelim, ister çok kilo alsın bebemiz ister az kilo alsın çocuklarımız için bizden daha iyi anne yok. Bak burda hepimiz aynı döngüdeyiz. Kendimi 3. Aydan sonra gaz sancısı geçiyor 2 ay kaldı diye motive ediyorum
Yetersizlik hissi oluyor ben doğru yapamıyorum ben ona güzel bi rutin iyi bir uyku sunamıyorum hissi beni yiyip bitiriyo. Ve bence de meme olduğu sürece benim bebeğim hadi yatağına koydum uyusun şeklinde bir bebek olmayacak. Yatağında zaten asla uyumuyor şu an hep göğsümde gece gündüz. Belki bi kaç aya yatağında yatar hiç olmazsa. Benim şikayetim yok gerçi üstümde uyumasından ama ne bileyim bir düzeni de olsun istiyorum onun iyiliği içinHayır hayır hiç öyle düşünme. Sen yine iyi kendini suçluyormuşsun, ben hep kızım beni sevmiyor diyordum. 10 bebekten 1’i belki öyledir, onların da influencerlık yapmaya enerjisi oluyor. Biz anca boş buldu mu yatıyoruz. 3 aylık 6 aylık düzelir diyenlere de inanma, bence meme olduğu müddetçe böyle. Moral bozmak için söylemiyorum. Düzelicek diye hayal kuruyoruz, olmayınca hayal kırıklığı daha kötü oluyor.
Alkol var içinde diye biliyorum ve kimyasal ben evvahe diye bir sayfadan aldım gaz damlası probioyotik kullanıyoruz ilk 3 hafta 5 günde bir kaka yapiyordu sonra günde 5.6 kere yapmaya başladı şimdi günde 1 defaKızlar gaz damlasında sab simplex kullanıp faydasını gören varmı
Evet öyleymişBeklenen doğum tarihine Göre mi hesapliyoruz ki
Evet öyleymişdaha atak haftasına gelmediysek bu hafta nedir diye sorarım
Toz değilde tohum şeklinde olandan kaynatıyorum ben 2 tatlı kaşığı kadar çocuğa veriyorum gerisini ben içiyorum onu içtiği zaman faydası oluyor birazKimyon fitili varmi turkiyede bilmiyorum çok iyi geliyor hem gaz hem kaka çıkıyor. İbrahim saracoglu toz kimyon kuru var herkez memnun muş ben denemedim şekerde katıyor bence seker katmadan verilir
Biogaia bizi kabız etti galiba siz ne kullanıyorsunuzAlkol var içinde diye biliyorum ve kimyasal ben evvahe diye bir sayfadan aldım gaz damlası probioyotik kullanıyoruz ilk 3 hafta 5 günde bir kaka yapiyordu sonra günde 5.6 kere yapmaya başladı şimdi günde 1 defa
Gündüz ben de bütün gün kucağımda dursa şikayetim yok ama gece çok zor oluyor. Uyuyakalıyorum üstüne düşerim diye korkuyorum. Bi de ben yüzüstü uyuyorum kolumda onunla yüzüstü nasıl yatayımYetersizlik hissi oluyor ben doğru yapamıyorum ben ona güzel bi rutin iyi bir uyku sunamıyorum hissi beni yiyip bitiriyo. Ve bence de meme olduğu sürece benim bebeğim hadi yatağına koydum uyusun şeklinde bir bebek olmayacak. Yatağında zaten asla uyumuyor şu an hep göğsümde gece gündüz. Belki bi kaç aya yatağında yatar hiç olmazsa. Benim şikayetim yok gerçi üstümde uyumasından ama ne bileyim bir düzeni de olsun istiyorum onun iyiliği için
Hahaha ben yan yatmadan asla uyuyamayan biriydim, bebiş üstümde yatıyor diye sırt üstü uyumaya alıştım mecburenGündüz ben de bütün gün kucağımda dursa şikayetim yok ama gece çok zor oluyor. Uyuyakalıyorum üstüne düşerim diye korkuyorum. Bi de ben yüzüstü uyuyorum kolumda onunla yüzüstü nasıl yatayım
Ben ilk günden bu zamana kadar kızımı yanımda uyutuyorum hepGündüz ben de bütün gün kucağımda dursa şikayetim yok ama gece çok zor oluyor. Uyuyakalıyorum üstüne düşerim diye korkuyorum. Bi de ben yüzüstü uyuyorum kolumda onunla yüzüstü nasıl yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?