2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayır hayır hiç öyle düşünme. Sen yine iyi kendini suçluyormuşsun, ben hep kızım beni sevmiyor diyordum. 10 bebekten 1’i belki öyledir, onların da influencerlık yapmaya enerjisi oluyor. Biz anca boş buldu mu yatıyoruz. 3 aylık 6 aylık düzelir diyenlere de inanma, bence meme olduğu müddetçe böyle. Moral bozmak için söylemiyorum. Düzelicek diye hayal kuruyoruz, olmayınca hayal kırıklığı daha kötü oluyor.

Beklenen doğum tarihine Göre mi hesapliyoruz ki

Ay cok haklısın boyle düşünmemiz gerekiyor.. nazlı mı bahsettiğin kişi sürekli geziyor ve saçları her gün maşalı :)) hep pozitif anın kıymetini bilen anne imajı cok moralimi bozuyor doğrusu gördükçe

Yetersizlik hissi oluyor ben doğru yapamıyorum ben ona güzel bi rutin iyi bir uyku sunamıyorum hissi beni yiyip bitiriyo. Ve bence de meme olduğu sürece benim bebeğim hadi yatağına koydum uyusun şeklinde bir bebek olmayacak. Yatağında zaten asla uyumuyor şu an hep göğsümde gece gündüz. Belki bi kaç aya yatağında yatar hiç olmazsa. Benim şikayetim yok gerçi üstümde uyumasından ama ne bileyim bir düzeni de olsun istiyorum onun iyiliği için

Kimyon fitili varmi turkiyede bilmiyorum çok iyi geliyor hem gaz hem kaka çıkıyor. İbrahim saracoglu toz kimyon kuru var herkez memnun muş ben denemedim şekerde katıyor bence seker katmadan verilir

Kimyon fitili varmi turkiyede bilmiyorum çok iyi geliyor hem gaz hem kaka çıkıyor. İbrahim saracoglu toz kimyon kuru var herkez memnun muş ben denemedim şekerde katıyor bence seker katmadan verilir
Toz değilde tohum şeklinde olandan kaynatıyorum ben 2 tatlı kaşığı kadar çocuğa veriyorum gerisini ben içiyorum onu içtiği zaman faydası oluyor biraz

Gündüz ben de bütün gün kucağımda dursa şikayetim yok ama gece çok zor oluyor. Uyuyakalıyorum üstüne düşerim diye korkuyorum. Bi de ben yüzüstü uyuyorum kolumda onunla yüzüstü nasıl yatayım

Hahaha ben yan yatmadan asla uyuyamayan biriydim, bebiş üstümde yatıyor diye sırt üstü uyumaya alıştım mecburen kollarım düşmesin bebiş yana kayıp düşmesin diye iki yanıma yastık koyuyorum oyle uyuyoruz

Ben ilk günden bu zamana kadar kızımı yanımda uyutuyorum hep eşim i salona attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…