- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.401
Zekeriya BeyazKızlar bebeklerimiz şaşı bakıyor mu? 3.aya kadar normal sanırım ama bu kız çok şapşik
Haha aynenZekeriya Beyazbiz öyle diyoz bizim kiza
Çok geçmis olsunBebeğim ateşlendi idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 7 gün iğne vurulacağız maalesef.
Benimkinde de sancı oluyor bugün bitti damla vermedim yarin ne alırım bilmiyorumBir sürü alıntı eklemiştim hepsi silinmiş
Sohrab canım ben biogaiyi duzenli kullanmaya başladım ama akşamda versem sabahta versem her akşam 7de çok sancısı oluyor kızımın yaklaşık bi saat kıvranıyor, bioigai kullanırken sizde sancı hiç oluyor mu?
I iyibirisi ilk doğduğu hafta gözlerini kontrol edemiyor gibiydi kayıyor gibiydi ama şuan tamamen geçti
Gazdır diye içimden geçti, ben krize girince otururarak bacaklarima yatırıyorum fön makinesini elimle ova ova karnına tutuyorm elimle ısısını alarakKızlar benim bebe gene kudurdu bişey olmuş gibi ağlıyor kafayı yicem
Ben biogaiyi kullanıp en basta memnun kalmamıştım kızıma çok ağır geldi diye doktora söyledim nursey harve al, her damla her bebege iyi gelmiyor dedi, iki hafta sonra şimdi yeniden başladım şimdilik memnun gibiyimGax
Benimkinde de sancı oluyor bugün bitti damla vermedim yarin ne alırım bilmiyorum
Emzık almıyor ya anlık sussun dıye verıyoz ısteSarılık olmustuya hastahanede yatarken emziği de unutmuş sadece bebek arabasina koyup biyeri giderken alıyor evde asla almıyor iyimisiz nasıl yapiyorsunuz emzik işini Philips avent in ultra soft
Oluyor tabı canım, ama oyle uzun surelı deıldı, nurse harveys de basladım ama onu kullanınca cocuk daha gazlı oldu sankı, bıogaıa tek basına daha ıyı gıbıBir sürü alıntı eklemiştim hepsi silinmiş
Sohrab canım ben biogaiyi duzenli kullanmaya başladım ama akşamda versem sabahta versem her akşam 7de çok sancısı oluyor kızımın yaklaşık bi saat kıvranıyor, bioigai kullanırken sizde sancı hiç oluyor mu?
I iyibirisi ilk doğduğu hafta gözlerini kontrol edemiyor gibiydi kayıyor gibiydi ama şuan tamamen geçti
Ben biogaia kullanıyorum da yatmadan önce veriyorum. Demin verdim. Ama diyelim unuttum, gece uyanınca veriyorum. Yine de unuttum, ne zaman hatırlarsam o zaman veriyorum.Ben yanlış mı kullanıyorum hangi saatte verdiniz
Bugün mama almaya diye gidip kıza oyuncak makyaj masası alıp çıkmamız, eve gidince aa mama almadık dememiz.Hıpp organıc kullanıyordum, bu sefer hıpp organıc combıotıc aldımm, ıkısını de verıyırum bız 4 paket bıtırdık 600lukten5.paketteyız suan
Biogaia bizi kabız etti galiba siz ne kullanıyorsunuz
Stoklayın eveBugün mama almaya diye gidip kıza oyuncak makyaj masası alıp çıkmamız, eve gidince aa mama almadık dememiz.
İşe yarıyor mu pekiGazdır diye içimden geçti, ben krize girince otururarak bacaklarima yatırıyorum fön makinesini elimle ova ova karnına tutuyorm elimle ısısını alarak
Eveeet asiri seviyorum o haliniKızlar bebeklerimiz şaşı bakıyor mu? 3.aya kadar normal sanırım ama bu kız çok şapşik
Kızlar gaz damlasını her gün sabah akşam veriyorum ama ara vermek gerekiyo mu acaba
Her defasında, fön makinesinin sesi zaten sakinleştiriyor, eger yine aglarsa bi kere daha tutup karnını müslin örtüm var onunla sarıyorum sıcak tutuyorum, tavsiye ederimİşe yarıyor mu peki
Keısnlıkle ben belınden asagısını mutlaka sarıyorum muslın battanıye elıme ne gecerse, cok ıse yarıyor, belkı de o yuzden cok guzel kaka yapıyorHer defasında, fön makinesinin sesi zaten sakinleştiriyor, eger yine aglarsa bi kere daha tutup karnını müslin örtüm var onunla sarıyorum sıcak tutuyorum, tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?