2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir sürü alıntı eklemiştim hepsi silinmiş
Sohrab canım ben biogaiyi duzenli kullanmaya başladım ama akşamda versem sabahta versem her akşam 7de çok sancısı oluyor kızımın yaklaşık bi saat kıvranıyor, bioigai kullanırken sizde sancı hiç oluyor mu?
I iyibirisi ilk doğduğu hafta gözlerini kontrol edemiyor gibiydi kayıyor gibiydi ama şuan tamamen geçti

Gax
Benimkinde de sancı oluyor bugün bitti damla vermedim yarin ne alırım bilmiyorum

Gax

Benimkinde de sancı oluyor bugün bitti damla vermedim yarin ne alırım bilmiyorum
Ben biogaiyi kullanıp en basta memnun kalmamıştım kızıma çok ağır geldi diye doktora söyledim nursey harve al, her damla her bebege iyi gelmiyor dedi, iki hafta sonra şimdi yeniden başladım şimdilik memnun gibiyim

Sarılık olmustuya hastahanede yatarken emziği de unutmuş sadece bebek arabasina koyup biyeri giderken alıyor evde asla almıyor iyimi siz nasıl yapiyorsunuz emzik işini Philips avent in ultra soft
Emzık almıyor ya anlık sussun dıye verıyoz ıste phılıph avent bızımkı de.
Sırınfa ıle beslendı 20 gun,, yanından mama beklıyor cocuk bosuna vakumlamayım dıyor herhalde.. Allahtan bıberonu r3ddetmedı, ama onda da mama gelıyor zaten

Oluyor tabı canım, ama oyle uzun surelı deıldı, nurse harveys de basladım ama onu kullanınca cocuk daha gazlı oldu sankı, bıogaıa tek basına daha ıyı gıbı

Hıpp organıc kullanıyordum, bu sefer hıpp organıc combıotıc aldımm, ıkısını de verıyırum bız 4 paket bıtırdık 600lukten 5.paketteyız suan
Bugün mama almaya diye gidip kıza oyuncak makyaj masası alıp çıkmamız, eve gidince aa mama almadık dememiz.

Her defasında, fön makinesinin sesi zaten sakinleştiriyor, eger yine aglarsa bi kere daha tutup karnını müslin örtüm var onunla sarıyorum sıcak tutuyorum, tavsiye ederim
Keısnlıkle ben belınden asagısını mutlaka sarıyorum muslın battanıye elıme ne gecerse, cok ıse yarıyor, belkı de o yuzden cok guzel kaka yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…