2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim kızımda bir memede ağlayıp bırakıp tekrar tekrar turmaya çalışıyo ve 2/3 çekip yine aynı bende çareyi öyle yaptığı zamanlar göğüs değiltirmelte buldum nedendir bilmiyorum çözemedim ama göğüs değişince susup emmeye devam ediyo

5 gün yapamadı çocuğum kakasini dün fitil verdim mama kullandığım için uzun bir süre 5 gün ne kullansam acaba ben probiyotik olarak bilmiyorum ki
Duzenlı verdın mı bıogaıayı, bız de 2 gunlukken basladık mamaya, şükür hergun yapıyo, baktım 24 saatı gececek gıbı olursa, mamasına zeytınyagı damlatıyorum, yanı toplamda 3 4 kere damlatmısımdır zeytınyagını..

Bende kullanıyorum karnı tok oldugu halde bazen okdr huysuzlaniyorki uykuya geçmek istiyor emzikle geçiyor memede uyutsam ztn tok kusuyor busefer sakinleştirici oluyor e e yapıyor kendi kendine normalde almıyor sadece uykuya dalacagi zaman veriyorum

Hergun düzenli verdim canım günlük yapmıyor 5 gün yapamadı öncesi 3 gün yapamadı zeytin yağı ve kulak çöpü ile uyardım öyle yapmıştı ama bu sefer oda yaramadı mecbur fitil aldım bu entorogermina kids nasıl acaba probiyotik içinde canlı spor hücre barındırır fln diyor ama kullanan varmıdır ki

Hıc bılmıyorum canım
Hangı mama kullanıyorsun, hipp güzel bak

Hıpp organıc kullanıyordum, bu sefer hıpp organıc combıotıc aldımm, ıkısını de verıyırum bız 4 paket bıtırdık 600lukten 5.paketteyız suan
Sarılık olmustuya hastahanede yatarken emziği de unutmuş sadece bebek arabasina koyup biyeri giderken alıyor evde asla almıyor iyimi siz nasıl yapiyorsunuz emzik işini Philips avent in ultra soft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…