- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.381
Bıogaıa sayesınde hergun kaka yapıyor bızımkı de.. Ben cok memnunum ıkıncıyı kullanıyıruzBiogaia bizi kabız etti galiba siz ne kullanıyorsunuz
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifalar diliyorum.Bebeğim ateşlendi idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 7 gün iğne vurulacağız maalesef.
Çok geçmiş olsun bizde yoğun bakım da antibiyotik tedavisi aldık 1 haftaBebeğim ateşlendi idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 7 gün iğne vurulacağız maalesef.
5 gün yapamadı çocuğum kakasini dün fitil verdim mama kullandığım için uzun bir süre 5 gün ne kullansam acaba ben probiyotik olarak bilmiyorum kiBıogaıa sayesınde hergun kaka yapıyor bızımkı de.. Ben cok memnunum ıkıncıyı kullanıyıruz
Doktorun bize saydıklarında maflor da vardı.5 gün yapamadı çocuğum kakasini dün fitil verdim mama kullandığım için uzun bir süre 5 gün ne kullansam acaba ben probiyotik olarak bilmiyorum ki
Size de çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu için mi tedavi gördünüz başka bir sebepten mi?Çok geçmiş olsun bizde yoğun bakım da antibiyotik tedavisi aldık 1 hafta
Benim kızımda bir memede ağlayıp bırakıp tekrar tekrar turmaya çalışıyo ve 2/3 çekip yine aynı bende çareyi öyle yaptığı zamanlar göğüs değiltirmelte buldum nedendir bilmiyorum çözemedim ama göğüs değişince susup emmeye devam ediyoBenim bebegim surekli memede kalmak istiyor.Ayrilinca agliyor.Memedeyken aktif de emmiyor aktfi emdigi 5 dk en fazla.Bu surede de memeyi birakiyor agliyor tekrar yakaliyor.Hic anlamiyorum ne yapmaya calisiyorDoymuyor mu acaba akisi mi begenmiyor..Yani gerçekten gogsum sundu en az 10 saat memede duruyo
Maflor ve biogaia demişti doktor bana maflor da kullandım biogaia da ve kızımda biogaina daha iyi yaradı gibiDoktorun bize saydıklarında maflor da vardı.
İdrar yolu enfeksiyonu içindi canım 28 günlük yattıkSize de çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu için mi tedavi gördünüz başka bir sebepten mi?
Ben yanlış mı kullanıyorum hangi saatte verdinizDoktorun bize saydıklarında maflor da vardı.
Duzenlı verdın mı bıogaıayı, bız de 2 gunlukken basladık mamaya, şükür hergun yapıyo, baktım 24 saatı gececek gıbı olursa, mamasına zeytınyagı damlatıyorum, yanı toplamda 3 4 kere damlatmısımdır zeytınyagını..5 gün yapamadı çocuğum kakasini dün fitil verdim mama kullandığım için uzun bir süre 5 gün ne kullansam acaba ben probiyotik olarak bilmiyorum ki
Kızlar ben emziği uykuya geçmesi için, alt değiştirirken ve banyoda kullanıyordum ( yanı ağladığında) bir doktoru dinledim şimdi tam kullanılmaması gereken durumda kullanıyormuşum. Başka türlü de ağlaması durmuyor napıcam peki?
Hergun düzenli verdim canım günlük yapmıyor 5 gün yapamadı öncesi 3 gün yapamadı zeytin yağı ve kulak çöpü ile uyardım öyle yapmıştı ama bu sefer oda yaramadı mecbur fitil aldım bu entorogermina kids nasıl acaba probiyotik içinde canlı spor hücre barındırır fln diyor ama kullanan varmıdır kiDuzenlı verdın mı bıogaıayı, bız de 2 gunlukken basladık mamaya, şükür hergun yapıyo, baktım 24 saatı gececek gıbı olursa, mamasına zeytınyagı damlatıyorum, yanı toplamda 3 4 kere damlatmısımdır zeytınyagını..
Hıc bılmıyorum canımHergun düzenli verdim canım günlük yapmıyor 5 gün yapamadı öncesi 3 gün yapamadı zeytin yağı ve kulak çöpü ile uyardım öyle yapmıştı ama bu sefer oda yaramadı mecbur fitil aldım bu entorogermina kids nasıl acaba probiyotik içinde canlı spor hücre barındırır fln diyor ama kullanan varmıdır ki
Hipp aldım ama gece Aptamil icmezse uyumuyor nasıl yapcam bilmiyorum sade hipp mi kullanayimHıc bılmıyorum canım
Hangı mama kullanıyorsun, hipp güzel bak
Hıpp organıc kullanıyordum, bu sefer hıpp organıc combıotıc aldımm, ıkısını de verıyırum bız 4 paket bıtırdık 600luktenHipp aldım ama gece Aptamil icmezse uyumuyor nasıl yapcam bilmiyorum sade hipp mi kullanayim
Hipp organik combiotic benimkideHıpp organıc kullanıyordum, bu sefer hıpp organıc combıotıc aldımm, ıkısını de verıyırum bız 4 paket bıtırdık 600lukten5.paketteyız suan
Sarılık olmustuya hastahanede yatarken emziği de unutmuş sadece bebek arabasina koyup biyeri giderken alıyor evde asla almıyor iyimiHıpp organıc kullanıyordum, bu sefer hıpp organıc combıotıc aldımm, ıkısını de verıyırum bız 4 paket bıtırdık 600lukten5.paketteyız suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?