- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.421
Ben 3bucuk 4 saatte bır 90 cc mama verıyorum, aralarda emzırıyorumBiberonla süt veya mama veren kızlar, bir öğünde ne kadar veriyorsunuz ? Benim kızım iki saatte bir uyanıyor acaba öğünde aldığı mi yetmiyor artık üç dört saat uyusun istiyorum
Bu ben yaaaaaBen ilk günden bu zamana kadar kızımı yanımda uyutuyorum hepeşim i salona attım
Bazen 60 bazen 90 ml veriyorum sonrası emziriyorumBiberonla süt veya mama veren kızlar, bir öğünde ne kadar veriyorsunuz ? Benim kızım iki saatte bir uyanıyor acaba öğünde aldığı mi yetmiyor artık üç dört saat uyusun istiyorum
Yaptım ama şimdi de memede uyuyor gibi ama emmeye devam ediyor dura dura bu böyle ne kadar sürecek acabaHer defasında, fön makinesinin sesi zaten sakinleştiriyor, eger yine aglarsa bi kere daha tutup karnını müslin örtüm var onunla sarıyorum sıcak tutuyorum, tavsiye ederim
MaşallahSen ne kadar verdin
Hafta hafta görüşmeye göre değişiyordu
2 hafta çizelgeli takip
2 online görüşme seçtim ben
Ama sınırı biraz aştık
850 tl verdim
Az önce tartıldık bizde
2 ayda 2.700 gr kilo almışız toplam
Bu biogaiga damlanın fiyatı 800 küsur mu kızlar doğru ürüne mi baktim emin olamadım da bende gaz damlasi almak istiyorum nurse mi almaliyim başka marka mi bilemiyorumOluyor tabı canım, ama oyle uzun surelı deıldı, nurse harveys de basladım ama onu kullanınca cocuk daha gazlı oldu sankı, bıogaıa tek basına daha ıyı gıbı
500 kusurdu galiba değişiyor internette de fiyat eczaneden almıştım bendeBu biogaiga damlanın fiyatı 800 küsur mu kızlar doğru ürüne mi baktim emin olamadım da bende gaz damlasi almak istiyorum nurse mi almaliyim başka marka mi bilemiyorum
Bıogaıa prebıyotık 405, nurse harveys gaz damlası 300 kusurBu biogaiga damlanın fiyatı 800 küsur mu kızlar doğru ürüne mi baktim emin olamadım da bende gaz damlasi almak istiyorum nurse mi almaliyim başka marka mi bilemiyorum
Kim o danisman sadece yarim saat mi
Bu tuvalet eğitimi içinmiGaranti de yok sanirim ben de bugyn birine yazdim @tevhidedadi Lnk.Bio · link in bio
Geçmiş olsunBebeğim ateşlendi idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 7 gün iğne vurulacağız maalesef.
İki haftadır sadece anne sütüne geçtikMaşallahanne sütü mü sadece alıyor?
YalaaaannGünaydın herkesegazsız bir gün olsun . 2 aylık bebesi olanlara sorum kızlar; bebeniz kaç dakika emiyor. Büyüdükçe emme süresi azalıyormuş, daha çabuk boşaltıyormuş memeyi. Bu ne zaman oluyor merak ettim.
Bir de bebelerimizi uyutmak için şöyle bir taktik varmış;
İşe yaramadı bebem uykuluydu üstelikGünaydın herkesegazsız bir gün olsun . 2 aylık bebesi olanlara sorum kızlar; bebeniz kaç dakika emiyor. Büyüdükçe emme süresi azalıyormuş, daha çabuk boşaltıyormuş memeyi. Bu ne zaman oluyor merak ettim.
Bir de bebelerimizi uyutmak için şöyle bir taktik varmış;
Dün ben de ayağımda salladım ama ben kalkınca uyandı kucakta devam ettik uykuya.Kızlar dun gece epey ugrastım uyutmak ıcın,gozlsr apacıktı, en son ayagımda salladım 3 dk gecmeden uyudu, 4 saat kesıntısız hem desızde sallayın valla
Bence sabah 5 e kadar doğru düzgün uyumadı en son yan odadan babasına salladım oraya ben geçip yattım ve ağlayan bebem babasında hemen uyudu. Sizde babaya sallayın kızlarKızlar dun gece epey ugrastım uyutmak ıcın,gozlsr apacıktı, en son ayagımda salladım 3 dk gecmeden uyudu, 4 saat kesıntısız hem desızde sallayın valla
Babası uykusunu açıyor ıyıce, korkuyorum vallaBence sabah 5 e kadar doğru düzgün uyumadı en son yan odadan babasına salladım oraya ben geçip yattım ve ağlayan bebem babasında hemen uyudu. Sizde babaya sallayın kızlar
Uyku suresı uzadı mı pekıDün ben de ayağımda salladım ama ben kalkınca uyandı kucakta devam ettik uykuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?