- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.441
Tuvaletim gelince bıraktım yine uyandı o yüzden bişey diyemiyorum.Uyku suresı uzadı mı
İçi almıyor herhalde. Zorlarsan kusabilir.Bugun yine 2 saat aralıklarla uyandı kızım sütüm ne kadar olursa olsun 50,60ml içiyor dibinde kalıyor mutlaka , yayarakta iciriyorum yinede arttirmadi bir fikriniz var mı kızlar uykusuzluk vurdu artık
MerhabaBen
Bazen 60 bazen 90 ml veriyorum sonrası emziriyorum
Uykutuvalet eğitimi içinmi
Evet Ogün nasıl oldu şaşırdım ikisi toplamda 20 dakikada çıktıMerhaba
160 ml sağımıştınız kaçar dakikada çıktı
14 Şubat'ta bizim aşılar 11 de 2 aylık olcaz 3.aydaki rota virüsü aşısı olmayı düşünüyor musunuz ağızdan damla seklinde yapılıyormuş ücretli ama şart bence ishal çok tehlikeli2.ay asisini olan var mi bugun 2.ay asisini olduk. 3. Ayda istege bagli ishal asisi varmis
Ben yaptıracağım14 Şubat'ta bizim aşılar 11 de 2 aylık olcaz 3.aydaki rota virüsü aşısı olmayı düşünüyor musunuz ağızdan damla seklinde yapılıyormuş ücretli ama şart bence ishal çok tehlikeli
Bende yaptircam bütün aşılarıBen yaptıracağım
Doktorumuza gidince soracagim mersinde gocmen cok o yuzden gerekli ise asilari oluruz diye dusunuyorun14 Şubat'ta bizim aşılar 11 de 2 aylık olcaz 3.aydaki rota virüsü aşısı olmayı düşünüyor musunuz ağızdan damla seklinde yapılıyormuş ücretli ama şart bence ishal çok tehlikeli
Siz nerede doğum yapmıştınızDoktorumuza gidince soracagim mersinde gocmen cok o yuzden gerekli ise asilari oluruz diye dusunuyorun
Normalde kaç çıkıyorEvet Ogün nasıl oldu şaşırdım ikisi toplamda 20 dakikada çıktı
Kaç ml emziriyorum bilmiyorum doyana kadar emiyor normalde 80 ml fln çıkıyor toplam 20 dk memelerin sağılma süresiNormalde kaç çıkıyor
Her 2 meme ayrı ayrı mı 20 dk
Bu arada bebeğinizi günde kaç kere ve kaç ml emziyorsunuz
Mersine tayinim.cikarsa bu yaz tasinacagiz Siz Tarsuslu muydunuz baska sehirdeyim suan. Detayli ultrason icin Halil korkut daglara gittim yazınSiz nerede doğum yapmıştınız
Daha önce de söylemiştim, geçen yaz arkadaşımın bebeği ve annesi rota oldu. Bebeğin aşısı olmasa ölürdü demişler. Teyze de kiloluydu, hastalık sonrası manken gibi kalmıştı.14 Şubat'ta bizim aşılar 11 de 2 aylık olcaz 3.aydaki rota virüsü aşısı olmayı düşünüyor musunuz ağızdan damla seklinde yapılıyormuş ücretli ama şart bence ishal çok tehlikeli
Hırıltı burun kanali tıkalı yada dar olursada oluyormuş dün ben bebeğimi yıkadım sonra burnundan süt geldi hırıltı başladı üşüttü sandım burnunu çekince hırıltı durdu internetten baktığım zaman genizde tıkanma diyordu ben serum kullanmiyorum okyanus suyu sprey sıkıp çekiyorum çok şükür fazla tıkanma olmuyorMerhaba kızlar hırıltı olayını çözen var mı varsa yardımcı olabilir misiniz 1 haftadır serum fizyolojik sıkıyoruz şırıngayla temizliyoruz burnunu ama bir türlü hırıltı geçmiyor emmesini uyumasını etkilemiyor genel durumu iyi ama tamamen hırıltı kesilmiyor bugün temizledik iyi mesela gece sabaha karşı tekrar oluyor
Hastalığa çevirecek diye korkuyorum cumartesi gününe randevu aldım bi doktor görsün 41 günlüğüz en başından beri doktora gitmedik virüs bulaşır diye aşıları da sağlık ocağında yaptırmıştım ama hırıltıyı kafama taktımHırıltı burun kanali tıkalı yada dar olursada oluyormuş dün ben bebeğimi yıkadım sonra burnundan süt geldi hırıltı başladı üşüttü sandım burnunu çekince hırıltı durdu internetten baktığım zaman genizde tıkanma diyordu ben serum kullanmiyorum okyanus suyu sprey sıkıp çekiyorum çok şükür fazla tıkanma olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?