2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugun yine 2 saat aralıklarla uyandı kızım sütüm ne kadar olursa olsun 50,60ml içiyor dibinde kalıyor mutlaka , yayarakta iciriyorum yinede arttirmadi bir fikriniz var mı kızlar uykusuzluk vurdu artık

2.ay asisini olan var mi bugun 2.ay asisini olduk. 3. Ayda istege bagli ishal asisi varmis
14 Şubat'ta bizim aşılar 11 de 2 aylık olcaz 3.aydaki rota virüsü aşısı olmayı düşünüyor musunuz ağızdan damla seklinde yapılıyormuş ücretli ama şart bence ishal çok tehlikeli

14 Şubat'ta bizim aşılar 11 de 2 aylık olcaz 3.aydaki rota virüsü aşısı olmayı düşünüyor musunuz ağızdan damla seklinde yapılıyormuş ücretli ama şart bence ishal çok tehlikeli
Daha önce de söylemiştim, geçen yaz arkadaşımın bebeği ve annesi rota oldu. Bebeğin aşısı olmasa ölürdü demişler. Teyze de kiloluydu, hastalık sonrası manken gibi kalmıştı.

Merhaba kızlar hırıltı olayını çözen var mı varsa yardımcı olabilir misiniz 1 haftadır serum fizyolojik sıkıyoruz şırıngayla temizliyoruz burnunu ama bir türlü hırıltı geçmiyor emmesini uyumasını etkilemiyor genel durumu iyi ama tamamen hırıltı kesilmiyor bugün temizledik iyi mesela gece sabaha karşı tekrar oluyor

Hırıltı burun kanali tıkalı yada dar olursada oluyormuş dün ben bebeğimi yıkadım sonra burnundan süt geldi hırıltı başladı üşüttü sandım burnunu çekince hırıltı durdu internetten baktığım zaman genizde tıkanma diyordu ben serum kullanmiyorum okyanus suyu sprey sıkıp çekiyorum çok şükür fazla tıkanma olmuyor

Kızlar yenidoğan aknesiyle başımız dertte. Gerçi bebek aknesi oldu artık.Doktor da müdahale etmiyor Bu durumda olan var mı nasıl geçer ki bu

Hastalığa çevirecek diye korkuyorum cumartesi gününe randevu aldım bi doktor görsün 41 günlüğüz en başından beri doktora gitmedik virüs bulaşır diye aşıları da sağlık ocağında yaptırmıştım ama hırıltıyı kafama taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…