- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.661
Doktora erişimin kolay olmadığı için zor gelmesin gözüne canım, yenidoğanliktan çıktılar bile , bir gün de bebek halleri bitecek, her anın tadını çıkartalım, böyle bir platform olmasi cok güzel birbirimize sora sora deneyimleri paylasarak cok sey öğreniyoruzÇok teşekkür ederim, normal mi bir şeyi mi var anlamaya çalışıyorum. Çok zormuş bebek büyütmek
Maşallah nazar değmesinKuzum sağımı arttır. Emmeyi ya da sağmayı azalttıkça gelen sütte azalıyor. Bestlak damla kullan ben çok faydasını gördüm onun. Benimki hep memedeydi emmediğini anlamamışım emip uyuyor sanıyordum meğer emmiyormuş. Kilo alımı az olunca bir sağdım iki göğüsten 20 cc anca çıktı. Peşine 2-3 saat arayla sağım yapmaya, bir de bestlak kullanmaya başladım. 60-90 arası çıkıyor bir göğüsten şimdi. Bir de memeye masaj yapmak, sıcak kompleks uygulamak, bol su içmek onlar da sütü arttırıyor. Bir dene bence. Zararı olmaz sonuçta
Kendime hep bunu hatırlatıyorumDoktora erişimin kolay olmadığı için zor gelmesin gözüne canım, yenidoğanliktan çıktılar bile , bir gün de bebek halleri bitecek, her anın tadını çıkartalım, böyle bir platform olmasi cok güzel birbirimize sora sora deneyimleri paylasarak cok sey öğreniyoruz
Valla canım biraz geç kalsam gelmişime geçmişime sayıyor, memeyi tutmaya çalışırken sinirlenip heyecanlanıp hırlıyorkızlar dün gece 2-3 uyudu bizimki yan yatırıp emzirdim bi de beyaz gürültü açtım ikimiz de sabah 8 e kadar uyumuşuz. İlk kalktığında sesi kısıktı şimdi biraz açıldı. Normal çıkıyor. İnşallah en kısa sürede geçer.
Sizin bebişler emmek istediğinde biraz geç alırsanız ağlayıp sonra göğüse koyduğunuzda size saydırır gibi sesler çıkartıyor mu?
Canım ac olsa öyle bir icerki benim kızda bugün tam 2 aylık oldu 4400g doğum kilosu 3425 yavaş yavaş alıyorlar korkacak bişey yok zaten 3hafta doğum kilosuna ulaşmak sürdüBenim kız önce emiyor arkadan mama veriyorum. Ama asla biberonu kabul etmiyor. Öğürmeye başlıyor hemen. Kaşık biberonla veriyorum şimdi mamayı ama 30cc, en fazla 40 cc içiyor. 2650 doğmuştu. Yaklaşık 2 aylık. 3900 kilosu. Öncesinde sadece emiyordu. Kilo alımları azalınca mamaya yeni başladık. 1 hafta bile olmadı. Zamanla içtiği mama artar mı ? Benimki mamayı çok çok az alıyor aynı dönemde doğanlara nazaran içim çok husursuz oldu aç mı kalıyor acaba diye
Ayyy iyi sevindim yavrum tek edepsiz kalacak diye korkuyordumValla canım biraz geç kalsam gelmişime geçmişime sayıyor, memeyi tutmaya çalışırken sinirlenip heyecanlanıp hırlıyorbi kere mıkırdana mıkırdana emdi hem de uyukluyordu
Hahahaha canım bunlar folik asit bebesi her türlü yandıkAyyy iyi sevindim yavrum tek edepsiz kalacak diye korkuyorduminşallah ilerde bunların hepsi aynı sınıfa düşmez yoksa işimiz var
Ahahaha aynen benim kızda öyle neyse annesi ile birlikte gider botoxa toplu indirim olur tek tesellim oHahahaha canım bunlar folik asit bebesi her türlü yandık. Millet bir gülüşü var ama her şeyi unutturuyor diyor ben de bir kaş çatışı var diyorum. Şimdiden iz yaptı 10 yaşında botox yaptırmak lazım bebeme
Gaz sancısı gibi geldi banaAnladım bende memeyi veriyorum savaş çıkıyor emmek istemiyor sonra kalkıp sağıyorum iyi kötü yine sütüm var onu biberonla veriyorum süt gelmeyince bitince mama veriyorum meme reddi yaşıyorum galiba ben
Sağ ve sol göğüs de sağımda süt miktarı aynı mı?Canım popo ıslak kalınca da pişik oluyor sadece bezden olmuyor, ıslak mendille sildikten sonra, krem sürünce bile kurumasını bekliyorum ben, o arada da çıplakken bacaklarını özgürce hareket ettirmesi de hosuma gidiyor, elindeki kalanlarda bir de öyle dene istersen
Bende kiwi kbaby59 sarjli göğüs pompası var,
sürekli priz başında beklememe gerek kalmıyor her yere götürüyorum, simdi ikincisini sipariş verdim, hem yedeklemek için aldım hem ikisini aynı anda tutup süreyi kısaltmak için aldım memnunum
Aynı canımGaz sancısı gibi geldi bana
Sağ ve sol göğüs de sağımda süt miktarı aynı mı?
Ben sol gogsumu tam sagamıyırum galıba, hep bır sertlık kalıyor, meme bası buyuk gelıyor, sıkısıyo makınenın kenarına, ordakı kanalın önü kapanmıs oluyor, ama sag memeyı yumusacık olana kadar sagabılıyorumGaz sancısı gibi geldi bana
Oy kuzum benim ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah. Ne bileyim kuzum ya. Benimki daha 5.gün kontrolunde doğum kilosuna ulaşmış, üstüne kilo da almıştı. Aylık kontrolunde 1 kilo almıştı. 3500 olmuştu. Bir daha bir götürdüm 2 haftada 200 gr alabilmiş. Haftada 100 gr anca alıyor şu an doktor ondan mama başlattı ama gene almıyor gene almıyorCanım ac olsa öyle bir icerki benim kızda bugün tam 2 aylık oldu 4400g doğum kilosu 3425 yavaş yavaş alıyorlar korkacak bişey yok zaten 3hafta doğum kilosuna ulaşmak sürdü
Sütünüz geliyorsa eger proteın agırkıklı beslenmeye gayret edın, besleyıcılıği artsınOy kuzum benim ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah. Ne bileyim kuzum ya. Benimki daha 5.gün kontrolunde doğum kilosuna ulaşmış, üstüne kilo da almıştı. Aylık kontrolunde 1 kilo almıştı. 3500 olmuştu. Bir daha bir götürdüm 2 haftada 200 gr alabilmiş. Haftada 100 gr anca alıyor şu an doktor ondan mama başlattı ama gene almıyor gene almıyor
Seni 10 yaşına kadar bekleten nedir?Hahahaha canım bunlar folik asit bebesi her türlü yandık. Millet bir gülüşü var ama her şeyi unutturuyor diyor ben de bir kaş çatışı var diyorum. Şimdiden iz yaptı 10 yaşında botox yaptırmak lazım bebeme
Ben de Öyle, Ilk 3 ayda ögrenemiyorlarmis, 3 ay dolunca yavas yavas düzen olusuyormusUykuya ben 3 aydan sonra baslayacagim..Su an tamamen akisina biraktim
Philips Avent cok iyi, cektikce geliyo Mama sadece..Hangi biberonu kullanıyorsunuz kızlar ne önerirsiniz, evde bir tane var onu almıyor sert geliyor galiba
Haftada 2-3 kez ama cok kaka yaptiysa altini yikiyorumKızlar bebeklerinizi kaç günde yikiyorsunuz ben daha yalnız yıkamaya başlamadım evde yalnz bakiyorum cunki annem gelince yikioz
Bu seneki bebekler hep mi manyak böyleHomurdanıyor şuan emziğinin altından benim sağım yapmamı beklerken
Gaz sancısı var gazlı bebeğimGaz sancısı gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?