- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.681
Backslach günde 1 kere demıstı canım.. Ben baktım kaka yapamıyor o gun verıyorum 6 7 saat sonra yaptırıyor.. Hergun vermıyorum.Kizlar bu zeytinyağı neymiş böyle kızım cok rahatladı, sabahtan beri 3 kere kaka yaptı, eger ishal gibi olursa günde tek sefere düşürücem , doktoruna soran oldu mu hiç yoksa anane bilgisi ile mi veriliyor
Kakasını yapması için eğer bir takviye vereceksem biogai hic iyi gelmiyormus demek ki kıvranıyordu çocuk saatlerce ,Backslach günde 1 kere demıstı canım.. Ben baktım kaka yapamıyor o gun verıyorum 6 7 saat sonra yaptırıyor.. Hergun vermıyorum.
Seni 10 yaşına kadar bekleten nedir?
Bıogaıa dan memnunum ama nurse harveysden hıc memnun kalmadım.. Hercocuk farklı ıste..Kakasını yapması için eğer bir takviye vereceksem biogai hic iyi gelmiyormus demek ki kıvranıyordu çocuk saatlerce ,
Uyku yapıyordu bir de öğlen uyumaz normalde kızım onunla uyuyordu hep
Canım bide sen nebulizator almis mıydın?
Nebulizatorü kullanmamiz gerekirse tek kullanımlık mustela burun yıkama şaselerinden kullanabiliyor muyduk içine?Bıogaıa dan memnunum ama nurse harveysden hıc memnun kalmadım.. Hercocuk farklı ıste..
Aldım cnm henuz kullanmadım, odaya buhar makınesı aldım bıde
Evet canım serum fızyolojık kullanılıyor dıye bılıyorumNebulizatorü kullanmamiz gerekirse tek kullanımlık mustela burun yıkama şaselerinden kullanabiliyor muyduk içine?
Hakiki zeytinyağı olduğuna emin olmak lazım bence. Kafadaki konak içinde hep surerdik önceden ebeye sordum hakiki olduğuna eminsen sür yoksa weleda nin calendula yağını sür dediKizlar bu zeytinyağı neymiş böyle kızım cok rahatladı, sabahtan beri 3 kere kaka yaptı, eger ishal gibi olursa günde tek sefere düşürücem , doktoruna soran oldu mu hiç yoksa anane bilgisi ile mi veriliyor
Amin canım inşallah tüm bebekler inşOy kuzum benim ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah. Ne bileyim kuzum ya. Benimki daha 5.gün kontrolunde doğum kilosuna ulaşmış, üstüne kilo da almıştı. Aylık kontrolunde 1 kilo almıştı. 3500 olmuştu. Bir daha bir götürdüm 2 haftada 200 gr alabilmiş. Haftada 100 gr anca alıyor şu an doktor ondan mama başlattı ama gene almıyor gene almıyor
Doktorum sabah öğle akşam bir çay kaşığı verebilirsin dedi. Zeytinyağı güvenliymiş. Prematüre bebeklere kilo aldırmak İçin veriliyormuş hattaKizlar bu zeytinyağı neymiş böyle kızım cok rahatladı, sabahtan beri 3 kere kaka yaptı, eger ishal gibi olursa günde tek sefere düşürücem , doktoruna soran oldu mu hiç yoksa anane bilgisi ile mi veriliyor
Backslach günde 1 kere demıstı canım.. Ben baktım kaka yapamıyor o gun verıyorum 6 7 saat sonra yaptırıyor.. Hergun vermıyorum.
Nerelerdesın 2gundur yoktunKumsari bana doktorum soylemisti gunde iki kere 1 cay kasigi verebilirsin diye oyle vermistim anane degil
Nerelerdesın 2gundur yoktun
Yüksek olduğunu sanmıyorum. Ev kaç derece ve kaç kat giydirdiniz?Kızlar tekrar selam ben panik modumu açtım herhalde. Kolaltından ateş ölçümü yapıyorum, 36.9 çıkıyor, bu endişe edilecek bir sıcaklık mı? Kolaltında 37.3 sonrası ateşi var demek diye hatırlıyorum, o zamana kadar olan bütün ölçümler normal sınırlar içinde deyip rahat olabilir miyim? Üst sınıra yakın diye bunalıma girdim.
Ben zeytinyağının ağızdan verilmesini bilmiyorum ama popoya sürüyorlar. 3 aya kadar elma ya da armut suyu veriyorlar kabızlık için ama miktarı kal ml emin değilim.Kizlar bu zeytinyağı neymiş böyle kızım cok rahatladı, sabahtan beri 3 kere kaka yaptı, eger ishal gibi olursa günde tek sefere düşürücem , doktoruna soran oldu mu hiç yoksa anane bilgisi ile mi veriliyor
Ev 22 derece, zıbın üstü ayaklı pijama giydirdim. Bu zıbın annem yüzünden giydiriyorum ama gereksiz galiba evde giydirmek. Siz giydiriyor musunuz içine?Yüksek olduğunu sanmıyorum. Ev kaç derece ve kaç kat giydirdiniz?
Benimki de öyle. Zıbını, ince tulumu. Bir de üstünde yelek varEv 22 derece, zıbın üstü ayaklı pijama giydirdim. Bu zıbın annem yüzünden giydiriyorum ama gereksiz galiba evde giydirmek. Siz giydiriyor musunuz içine?
Battaniye bizimkinde de durmuyor, gece o yüzden toglu tulum giydiriyorum.Benimki de öyle. Zıbını, ince tulumu. Bir de üstünde yelek varbenimki tepişip battaniyeyi attırıyor üstünden ben de o yüzden yeleksiz bırakmıyorum üşümesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?