2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar bu zeytinyağı neymiş böyle kızım cok rahatladı, sabahtan beri 3 kere kaka yaptı, eger ishal gibi olursa günde tek sefere düşürücem , doktoruna soran oldu mu hiç yoksa anane bilgisi ile mi veriliyor

Kizlar bu zeytinyağı neymiş böyle kızım cok rahatladı, sabahtan beri 3 kere kaka yaptı, eger ishal gibi olursa günde tek sefere düşürücem , doktoruna soran oldu mu hiç yoksa anane bilgisi ile mi veriliyor
Backslach günde 1 kere demıstı canım.. Ben baktım kaka yapamıyor o gun verıyorum 6 7 saat sonra yaptırıyor.. Hergun vermıyorum.

Backslach günde 1 kere demıstı canım.. Ben baktım kaka yapamıyor o gun verıyorum 6 7 saat sonra yaptırıyor.. Hergun vermıyorum.
Kakasını yapması için eğer bir takviye vereceksem biogai hic iyi gelmiyormus demek ki kıvranıyordu çocuk saatlerce ,
Uyku yapıyordu bir de öğlen uyumaz normalde kızım onunla uyuyordu hep

Canım bide sen nebulizator almis mıydın?

Bıogaıa dan memnunum ama nurse harveysden hıc memnun kalmadım.. Hercocuk farklı ıste..
Aldım cnm henuz kullanmadım, odaya buhar makınesı aldım bıde

Bıogaıa dan memnunum ama nurse harveysden hıc memnun kalmadım.. Hercocuk farklı ıste..
Aldım cnm henuz kullanmadım, odaya buhar makınesı aldım bıde
Nebulizatorü kullanmamiz gerekirse tek kullanımlık mustela burun yıkama şaselerinden kullanabiliyor muyduk içine?

Hakiki zeytinyağı olduğuna emin olmak lazım bence. Kafadaki konak içinde hep surerdik önceden ebeye sordum hakiki olduğuna eminsen sür yoksa weleda nin calendula yağını sür dedi

Amin canım inşallah tüm bebekler inş

Doktorum sabah öğle akşam bir çay kaşığı verebilirsin dedi. Zeytinyağı güvenliymiş. Prematüre bebeklere kilo aldırmak İçin veriliyormuş hatta

Kızlar tekrar selam ben panik modumu açtım herhalde. Kolaltından ateş ölçümü yapıyorum, 36.9 çıkıyor, bu endişe edilecek bir sıcaklık mı? Kolaltında 37.3 sonrası ateşi var demek diye hatırlıyorum, o zamana kadar olan bütün ölçümler normal sınırlar içinde deyip rahat olabilir miyim? Üst sınıra yakın diye bunalıma girdim .

Yüksek olduğunu sanmıyorum. Ev kaç derece ve kaç kat giydirdiniz?

Ben zeytinyağının ağızdan verilmesini bilmiyorum ama popoya sürüyorlar. 3 aya kadar elma ya da armut suyu veriyorlar kabızlık için ama miktarı kal ml emin değilim.

Hanımlarrr herkese selam. Uzun süredir yazamadım. Umarım tüm 2023 aralık anneleri bebişlerine sağlıkla kavuşmuştur. Bizi soracak olursanız bugün 2 ay 6 günlük olduk. Doğduğumuzda 1 ay kadar sarılıkla uğraştık yatış olmadan yavaş yavaş düştü çok şükür. Hem meme hem mama veriyorum. Göğüs uçlarımda inanılmaz çatlaklar var emzirirken can veriyorum resmen ne yaptıysam ne sürdüysem de geçmedi öyle böyle emziryorum acıya dayanmaya çalışıyorum. Anne olmak çok müthiş birşeymiş anne olunca anladım Çok şükür beni öyle aşırı yormayan bir bebeğim var. Daha fazla yorulacağımı düşünmüştüm hamileyken. Yavaş yavaş uyku düzeni sağlamak istiyorum ama yaptığım araştırmalarda 4 aydan önce tam anlamıyla uyku düzeni sağlamak pek mümkün olmuyormuş. İnş 4. Ayımızdan sonra denemelere başlayacağız. Önümüzdeki günlerde de sünnet işini halledip Kuran okutmak istiyorum. Bakalım zaman biz yeni annelere neler gösterecek. Rabbim onların büyüdüğü iyi yerlere geldiği günleri göstermeye nasip etsin

Ev 22 derece, zıbın üstü ayaklı pijama giydirdim. Bu zıbın annem yüzünden giydiriyorum ama gereksiz galiba evde giydirmek. Siz giydiriyor musunuz içine?
Benimki de öyle. Zıbını, ince tulumu. Bir de üstünde yelek var benimki tepişip battaniyeyi attırıyor üstünden ben de o yüzden yeleksiz bırakmıyorum üşümesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…