- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.721
Kilo alımı da bez de coşkulu. Kusmasını sütün fazla tazyikle gelmesine bağladılar hatta.Kuzum sütün yetmiyor olabilir mi ? Kilo alımı, bezleri falan nasıl ?
Ben çok üşüyen biriyim ama tişörtle dolaşıyorum şimdi. Zaten uyurken örtüyoruz. Emerken de kendi ısınıyor. Geri kalan zamanlarda da kendi üşüme durumuma göre battaniye koyuyorum veya koymuyorum üstüne. Hep kucakta. Üşümüyordur diye düşünüyorum.Ben cok kalın giydiriyorum oy oyy kendime engel olamıyorum oy oyy
Canım tam 2 aylığız aklına estikçe emiyor bizim ki max 15 dk emiyor. Kusması çok az bence kusamıyor bizim ki ondan az. Bazen saatte birkaç seans emerken bazen 2-3 saat emmediği uyuduğu oluyor. Bazen de 5 dk emip uyuyor. Ben şu gak deyince meme guk deyince meme veren annelerdenim.hanımlar
2 ay 10 günlüğüz
Saat başı emiyor bebeğim
Toplam 20 dakika
Bol bol da kusuyor
Sizin bebeklerinizin düzeni nasıl
Hani büyüdükçe tokluk süresi uzayıp
Emme süresi kısalacaktı
Ben gak guk demesine bile izin vermiyorumCanım tam 2 aylığız aklına estikçe emiyor bizim ki max 15 dk emiyor. Kusması çok az bence kusamıyor bizim ki ondan az. Bazen saatte birkaç seans emerken bazen 2-3 saat emmediği uyuduğu oluyor. Bazen de 5 dk emip uyuyor. Ben şu gak deyince meme guk deyince meme veren annelerdenim.
11 inde doğum yaptım canım ben. Aşı 20 sindeydi ama 28 ine aldık. Senin doğum ve aşı ne zaman?Ben gak guk demesine bile izin vermiyorumaynı gün doğum yapmıştık galiba Çarşamba aşı var sizin ne zaman di
Senin bebisin ses kısıklığı yenimi oldu yoksa dogdugunda varmiydi benim 3 yaşındaki kızım doğduğunda sesi kısıktı bazende düdük gibi ötüyordu 1 ay sonra geçti ses telleri tam gelişmemiştiKızlar benim bebeyi emzirdikten sonra gazını çıkartırken ya da bez değiştirirken genelde sırt üstü olduğu zaman kusmaya geğirmeye çalışır gibi oluyor ama kusamıyor sanki böyle nefessiz kalıyormuş gibi oluyor bir kaç saniye omzumuza alıp hemen sırfına vuruyoruz yüksek yutkunmaya çalışır gibi ses çıkartıyor ama zorlanıyor yani en son ağlayınca rahatlıyor. Var mı sizin bebelerde böyle bir şey? Bizim doktor reflüsü yok dedi ama bence ses kısıklığıda bu yüzden. Bebeklerde reflü ne
Zaman geçiyor
Sonradan oldu canım 2. Ay içinde oldu. Doktor enfeksiyon kapmış boğazları kızarmış dedi. Önce bi geçer gibi oldu sonra tekrar bi gün ağladı yine kısıldı. Şükür şimdi iyi ama ağlatmamaya çalışıyoruz. Belki onun etkisi oluyordur. İlk defa doğuştan ses kısıklığı duydum. Rabbim dermansız dert vermesin cümlemize.Senin bebisin ses kısıklığı yenimi oldu yoksa dogdugunda varmiydi benim 3 yaşındaki kızım doğduğunda sesi kısıktı bazende düdük gibi ötüyordu 1 ay sonra geçti ses telleri tam gelişmemişti
Bende 11 de doğum yaptım 14 Şubat a verdi aşıyı ebe11 inde doğum yaptım canım ben. Aşı 20 sindeydi ama 28 ine aldık. Senin doğum ve aşı ne zaman?
Valla şu gak guklar bazen azalsa iyi olur göğüslerim hep harap oldu.
Benim de başıma geldi, emzirdikten hemen sonra alt değiştirmemeye çalışıyorum, mümkünse beslemeden hemen önce ya da besledikten en az yarım saat sonra değiştiriyorum bezini. Reflü ek gıdaya geçince ya da 4-5 ay civarı geçiyor diye biliyorum. Ses kısıklığı, yatarken hırıltılar vs reflüden olabiliyor. Bu başınıza gelen çok fazla süt içmekten de olmuş olabilir ama. Cluster feeding denilen bir şey var Türkçesini bilmiyorum, bebekler bazı günler saatlerce emiyor ya hani o işte. Öyle bir gün müydü bu olduğunda acaba?Kızlar benim bebeyi emzirdikten sonra gazını çıkartırken ya da bez değiştirirken genelde sırt üstü olduğu zaman kusmaya geğirmeye çalışır gibi oluyor ama kusamıyor sanki böyle nefessiz kalıyormuş gibi oluyor bir kaç saniye omzumuza alıp hemen sırfına vuruyoruz yüksek yutkunmaya çalışır gibi ses çıkartıyor ama zorlanıyor yani en son ağlayınca rahatlıyor. Var mı sizin bebelerde böyle bir şey? Bizim doktor reflüsü yok dedi ama bence ses kısıklığıda bu yüzden. Bebeklerde reflü ne
Zaman geçiyor
Ben olmaya çalışıyorumBende de durumlar böyle
Ben cok kalın giydiriyorum oy oyy kendime engel olamıyorum oy oyy
Şuanda reflü yatağıyla ayağımda sallıyorum
Dikte tutsam da yatırsamda kusuyorBen de aynı durumdayım birebir. Kilo alıyor baya sağlam. Az önce memeden ayırıp dik tutayım dedim ortalığı birbirine kattı. Emzik almıyor diyordum ama az önce sağlıkçı arkadaşımla konuştum emziğin bir sürü çeşidi var dedi, gidip hepsinden alıcam şimdi ben sadece mam ve pjilips avent denemiştim ikisinin şekli de benzer
Ben öyle değilim aslında düzenli beslensin istiyorum ama bebe canı ne zaman isterse ozaman memede ortalığı yıkıyorCanım tam 2 aylığız aklına estikçe emiyor bizim ki max 15 dk emiyor. Kusması çok az bence kusamıyor bizim ki ondan az. Bazen saatte birkaç seans emerken bazen 2-3 saat emmediği uyuduğu oluyor. Bazen de 5 dk emip uyuyor. Ben şu gak deyince meme guk deyince meme veren annelerdenim.
Az önce kusmuk kokusu üstümden gitsin temizleneyim diye banyo yaptım, oh dedim çıktım aynaya bi baktım memelerden süt süzülüyor karnıma yapış yapış oldum yine. Sinirler bozukDikte tutsam da yatırsamda kusuyor
Engel olamıyorum kusmalara
Bazen mide bulantısından ağladığınıda düşünüyorum
Kusmadan önce ağıtta yakabiliyor
Ben öyle değilim aslında düzenli beslensin istiyorum ama bebe canı ne zaman isterse ozaman memede ortalığı yıkıyor
Memeye gelip bazen gözümün içine bakıp emmediğide oluyor
Bende eşime acı elma yağı aldırdım aktardaki satanda iyi geliyor demiş banada ikiz büyüten bı arkadaşım tavsiye etti geçen bugece topuklarina masaj yaparak sürdüm iyi geldi sanki sancilanip aglamadi ins öylede giderGaz sancısı var gazlı bebeğim
Dalga geçiyorlar bizle valla şimdiden parmaklarında oynatiolar bnmkide feryat figan ortalığı bı yikio gözünde yaş yok yalandan Aglio tipinden belli oluo resmenDikte tutsam da yatırsamda kusuyor
Engel olamıyorum kusmalara
Bazen mide bulantısından ağladığınıda düşünüyorum
Kusmadan önce ağıtta yakabiliyor
Ben öyle değilim aslında düzenli beslensin istiyorum ama bebe canı ne zaman isterse ozaman memede ortalığı yıkıyor
Memeye gelip bazen gözümün içine bakıp emmediğide oluyor
Fazla emdiği için kusuyordur cnm saat aralığı aç istersen bizim hemşire bı komşu var 3 saatte emziririmis ama uzunca yarım saat kdr bende gece 2 3 saat aralığında uzunca emziriyorum uykusunuda alio kusmuodahanımlar
2 ay 10 günlüğüz
Saat başı emiyor bebeğim
Toplam 20 dakika
Bol bol da kusuyor
Sizin bebeklerinizin düzeni nasıl
Hani büyüdükçe tokluk süresi uzayıp
Emme süresi kısalacaktı
Ben olmaya çalışıyorum
Emzirme danışmanı bebeğin ve benim giydiklerimi görünce şok oldu
Çabuk soyunun diye bağırıyor kadın
Nerden bilsin dışarda evimin boyuna ulaşan bir kar yığını var
Gözyaşı kanallari daha açılmadı canım 9 ay içinde gelebilir, benim bibere alerjim var , öyle acılı kremler beni mahvediyor. Topuk olduğu için belli olmayıpta içeriden alerjik reaksiyon göstermesin Allah korusunBende eşime acı elma yağı aldırdım aktardaki satanda iyi geliyor demiş banada ikiz büyüten bı arkadaşım tavsiye etti geçen bugece topuklarina masaj yaparak sürdüm iyi geldi sanki sancilanip aglamadi ins öylede gider
Deneyeyim bende bakalımBende eşime acı elma yağı aldırdım aktardaki satanda iyi geliyor demiş banada ikiz büyüten bı arkadaşım tavsiye etti geçen bugece topuklarina masaj yaparak sürdüm iyi geldi sanki sancilanip aglamadi ins öylede gider
Benim aynı değil acaip fark olduAynı canım
Duşta sağmayı deneseneBen sol gogsumu tam sagamıyırum galıba, hep bır sertlık kalıyor, meme bası buyuk gelıyor, sıkısıyo makınenın kenarına, ordakı kanalın önü kapanmıs oluyor, ama sag memeyı yumusacık olana kadar sagabılıyorum
Gaz damlası ne veriyorsunGaz sancısı var gazlı bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?