- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.761
Aaa hiç dikkat etmemiştim sulu kustuğunda kıvamınaBenimki golden goat verdiğimde kusuyordu Aptamil de kusmuyor hiç acaba mama veriyorsan onumu sevmiyor mide benimkinin emince de ağzından geliyor az eskiler derler yağını alıp suyunu atıyor diye valla doğru ağzından gelen memeden ilk çıkan açık renk su varya o
Bizdede sünnetten sonra bişeyler oldu kabardıBebeğimin pişiği ne yaptımsa geçmiyor şimdi biraz internette bakındım anneler resim paylaşmış onlara benziyor ve doktora gittiklerinde mantar demiş mantar kremleri vermiş onlarla 3 günde geçmiş.bende hep diyorum eşime sanki pişik değil diye galiba bizimse mantar eşim randevu aldı öğleden sonra götüreceğiz doktora bakalım ne diyecek evde almadığım pişik kremi kalmadı
Bizede doktor tavsiye etmişti o söylemeden bende Aptamil almıştım zaten ya alışkanlık yapıyor deniliyorda zaten içecek bu mamayı severek içsin bariAaa hiç dikkat etmemiştim sulu kustuğunda kıvamına
Sadece anne sütü alıyıor başta mamada veriyordum aptamil onuda kusuyordu ama aptamil tavsiyr etmiyorum ben ya
Sanki bizimde mustela arttırdı onu daha sürmeyecem.şimdi geldik doktordan hamazinc krem birde trosyd krem verdi inşallah geçirirler yaAaa hiç dikkat etmemiştim sulu kustuğunda kıvamına
Sadece anne sütü alıyıor başta mamada veriyordum aptamil onuda kusuyordu ama aptamil tavsiyr etmiyorum ben ya
Bizdede sünnetten sonra bişeyler oldu kabardı
KV herkes pişik onu sür bunu sür
Yağ sür ne denediysem çoğaltı
Meğersem bir kreme alerjisi varmış bebeğimin hiç aklıma gelmemişti bizede travazol birkaç krem karışım verdi doktor birkaç saatte grçmişti
Ne gazmış ya bitmek bilmiyor ki öpüyorsun ağlıyor oynuyorsun ağlıyor artık komşular geliyor kapıya bu çocuğa ne oldu diyeBizimde öyle canım. Emzirdikten sonra 5 dk anca reflü yatağında keyifle yatıyor. Sonra hep kucak. Eh eh yapıyor. Gazı var herhalde diyoruz.
Biz de pişik için hamezinc kullandık iyi geldi. Sonrasında günlük kızarıklık yoksa earth mama sürüyorum. Baktım kızarır gibi oluyor sudokrem sürüyorum. Pişiğe dönerse hamezinc sürüyorum ama kremleri her bezde sürmüyorum o da pişik yaparmış totosu hassaslaşırmışSanki bizimde mustela arttırdı onu daha sürmeyecem.şimdi geldik doktordan hamazinc krem birde trosyd krem verdi inşallah geçirirler ya
Sağol canım ben de ondan aldım o özellik çok iyiymişPhilips Avent cok iyi, cektikce geliyo Mama sadece..
Günde kaç kere ne zaman ve peşpeşe mi veriyosun?Metsil 5 maflor 5 veriyorum ama metsili yatmadan önce ağlarsa veriyorum bende baya faydası oluyor
Büyük oğlumda bende onu vermiştim bunda almadım henüzBiogaia veriyorum sadece
Emzik ver aralarda aktif emme süresinde yutkunma sesi geliyorsa doyar bence. 15 er dakika .bazen bakıyorum açkende kustuğu oluyor hiç durmadan kusma yaşıyoruz
Aralık da açamıyorum ağlıyor meme için bir saati geçmeden
Ama sanırım çok emdiğinden midesine fazla geldiğinden olabilir
Kusmasa ne kadar kilo alı r kim bilir
Mantar ilerlemiş ama bundan sonra hafif pişik olursa beyaz sabunla yıka poposunu zeytinyağ sür hemen geçiyor.Bebeğimin pişiği ne yaptımsa geçmiyor şimdi biraz internette bakındım anneler resim paylaşmış onlara benziyor ve doktora gittiklerinde mantar demiş mantar kremleri vermiş onlarla 3 günde geçmiş.bende hep diyorum eşime sanki pişik değil diye galiba bizimse mantar eşim randevu aldı öğleden sonra götüreceğiz doktora bakalım ne diyecek evde almadığım pişik kremi kalmadı
Sabah maflor veriyorum canım sancısı olunca da tek sefer 5 damla metsil akşamlarıGünde kaç kere ne zaman ve peşpeşe mi veriyosun?
Verem aşısı olmadık ama karma aşı olduk çok huysuzlandı günlerce sürdüKızlar kan ilacı bebeğe kullanan var mı?
Ne kullanıyor sunuz?
Verem aşısı olanlar herkeste ateş yaptı mı?
Biogaia doktor verdi kullan bırakma dedi ısrarlaGünde kaç kere ne zaman ve peşpeşe mi veriyosun?
Büyük oğlumda bende onu vermiştim bunda almadım henüz
Maflor ve metsil veriyorum
Emzik ver aralarda aktif emme süresinde yutkunma sesi geliyorsa doyar bence. 15 er dakika .
Gazını iyi çıkar gazdan da memeye yapışır.
Mantar ilerlemiş ama bundan sonra hafif pişik olursa beyaz sabunla yıka poposunu zeytinyağ sür hemen geçiyor.
Gunde 6 kere 90 cc veren bennnGözümüz aydın mamalara zam gelmiş
Bende 4 e çıkardım sütüm akşama kadar zor yetiyor olsun canları sağ olsun iyi olsunlarda feda olsun paralar onlaraGunde 6 kere 90 cc veren bennn
1,5 saat emzirip üstüne 120 ml mama veren ben. Hala da doymadı. Aç aç Allah’ın açı diye seviyorum çocuğumu. Sayısı sabrıma oranla değişiyor ama. Dün 3 kere verdim, bugün 1.Gunde 6 kere 90 cc veren bennn
Görümcem zeytinyağı sürdü dün hiç iyi gelmedi daha fena kızardı sadece sivilce vardı bide kızarıklık oldu valla kayınvalidemde balmumlu bi krem verdi çok iyi geliyor diye sürmek istemedim övdü de övdü yıkadık onu getir dedi sürdük zaten ondan sonra daha da artı bugünde hiç demedim onlara doktora götürdüm diye.bence bazen büyüklerde herseyi doğru bilmez ama annelerin içgüdüleri her zaman doğru yönlendirir diye düşünüyorum hiç pişik nedir bilmiyordum ama bu pişiğe benzemiyor deyip iyi ki de Google bakınmışım ve doktora götürmüşüm inşallah geçer çok üzülüyorum ben bu çocuğa bakamıyormuyum diye ilk pamukçuk şimdi pişikGünde kaç kere ne zaman ve peşpeşe mi veriyosun?
Büyük oğlumda bende onu vermiştim bunda almadım henüz
Maflor ve metsil veriyorum
Emzik ver aralarda aktif emme süresinde yutkunma sesi geliyorsa doyar bence. 15 er dakika .
Gazını iyi çıkar gazdan da memeye yapışır.
Mantar ilerlemiş ama bundan sonra hafif pişik olursa beyaz sabunla yıka poposunu zeytinyağ sür hemen geçiyor.
Benım meme susturucu olarak calısıyor zaten, doyurucu deıl maalesef.. Feda olsun, saglıgı yerınde olsun daBende 4 e çıkardım sütüm akşama kadar zor yetiyor olsun canları sağ olsun iyi olsunlarda feda olsun paralar onlara
Sen hızlı gırıs yapmıssın 120 ıle, 90 da kusuyor bıraz benım kız.. Henuz 120 vermedım daha hıc..1,5 saat emzirip üstüne 120 ml mama veren ben. Hala da doymadı. Aç aç Allah’ın açı diye seviyorum çocuğumu. Sayısı sabrıma oranla değişiyor ama. Dün 3 kere verdim, bugün 1.
Bizde 37.5 ates oldu 1 kere calpol verdimKızlar kan ilacı bebeğe kullanan var mı?
Ne kullanıyor sunuz?
Verem aşısı olanlar herkeste ateş yaptı mı?
Kızlar durmayan çocuklarınızı yere yatırın battaniye serip ayağına çıngırak bağlayın tepindikce hoşuna gidiyor tepinerek uyudu kendi kendine
Benimki golden goat verdiğimde kusuyordu Aptamil de kusmuyor hiç acaba mama veriyorsan onumu sevmiyor mide benimkinin emince de ağzından geliyor az eskiler derler yağını alıp suyunu atıyor diye valla doğru ağzından gelen memeden ilk çıkan açık renk su varya o
40ı çıkalı, bugun 50 günlük benim kızda çok mızmız, huyu suyu değiştiKızlar 2 aylık bebeğim uyanık olduğu süre içerisinde hep mıs mız ya sürekli kucağında hoplatılmak isteniyor
canım sagmaya bıraktın mi?Gunde 6 kere 90 cc veren bennn
Görümcem zeytinyağı sürdü dün hiç iyi gelmedi daha fena kızardı sadece sivilce vardı bide kızarıklık oldu valla kayınvalidemde balmumlu bi krem verdi çok iyi geliyor diye sürmek istemedim övdü de övdü yıkadık onu getir dedi sürdük zaten ondan sonra daha da artı bugünde hiç demedim onlara doktora götürdüm diye.bence bazen büyüklerde herseyi doğru bilmez ama annelerin içgüdüleri her zaman doğru yönlendirir diye düşünüyorum hiç pişik nedir bilmiyordum ama bu pişiğe benzemiyor deyip iyi ki de Google bakınmışım ve doktora götürmüşüm inşallah geçer çok üzülüyorum ben bu çocuğa bakamıyormuyum diye ilk pamukçuk şimdi pişik
Benim aynı değil acaip fark oldu
Eskiden sol sağ 1 e 2 idi
Şimdi 1 e 4 oldu nerdeyse acaip uçurum var
Genelde sağdan emzirdim kolayıma geldi sanırım nasıl olduysa soldan gelen süt çok çok azaldı sağ normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?