- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.741
Metsil 5 maflor 5 veriyorum ama metsili yatmadan önce ağlarsa veriyorum bende baya faydası oluyorBenim aynı değil acaip fark oldu
Eskiden sol sağ 1 e 2 idi
Şimdi 1 e 4 oldu nerdeyse acaip uçurum var
Genelde sağdan emzirdim kolayıma geldi sanırım nasıl olduysa soldan gelen süt çok çok azaldı sağ normal
Duşta sağmayı denesene
Bir de lansinoh iyi bence bulabilirsen lansinoh dene bir de arkadaşlarında filan varsa
Gaz damlası ne veriyorsun
Metsil 3 damla peşine 5 damla maflor denemeye başladım sanki faydası oldu
Acı elma yağı adaçayı yağı mı oluyor internete yazınca adaçayı olarak çıkıyorBende eşime acı elma yağı aldırdım aktardaki satanda iyi geliyor demiş banada ikiz büyüten bı arkadaşım tavsiye etti geçen bugece topuklarina masaj yaparak sürdüm iyi geldi sanki sancilanip aglamadi ins öylede gider
Biogaia veriyorum sadeceBenim aynı değil acaip fark oldu
Eskiden sol sağ 1 e 2 idi
Şimdi 1 e 4 oldu nerdeyse acaip uçurum var
Genelde sağdan emzirdim kolayıma geldi sanırım nasıl olduysa soldan gelen süt çok çok azaldı sağ normal
Duşta sağmayı denesene
Bir de lansinoh iyi bence bulabilirsen lansinoh dene bir de arkadaşlarında filan varsa
Gaz damlası ne veriyorsun
Metsil 3 damla peşine 5 damla maflor denemeye başladım sanki faydası oldu
Evet canım adaçayı yağı oluyor faydası oluyor bayağıAcı elma yağı adaçayı yağı mı oluyor internete yazınca adaçayı olarak çıkıyor
Mahvetti bu gaz bizi gaz olmasa uyanmıcak kızım. Sürekli kıvrım kıvrım gece. Gündüz bile uyutuyorum 5 dk içinde kıvranarak uyanıyor. Peki her markadan alınır mı hangisi orijinal saf nerden anlayabilirizEvet canım adaçayı yağı oluyor faydası oluyor bayağı
Valla ben rasgele bir marka aldım kehribar kolye yi taktım maflor ve metsil kakasını da yaptırdı dün gün boyu 2 saat ancak uyanık kaldı çok güzel uyudu BOTALİFE Benimkinin markası aldığında internetteki gaz masajini yap karnına ayak altına da sür 2 yada 3 damla ayaklarini sıcak tut uyurken su torbası koy mesela inşallah faydası olur canım çok zor bu gazMahvetti bu gaz bizi gaz olmasa uyanmıcak kızım. Sürekli kıvrım kıvrım gece. Gündüz bile uyutuyorum 5 dk içinde kıvranarak uyanıyor. Peki her markadan alınır mı hangisi orijinal saf nerden anlayabiliriz
Dalga geçiyorlar bizle valla şimdiden parmaklarında oynatiolar bnmkide feryat figan ortalığı bı yikio gözünde yaş yok yalandan Aglio tipinden belli oluo resmen
bazen bakıyorum açkende kustuğu oluyor hiç durmadan kusma yaşıyoruzFazla emdiği için kusuyordur cnm saat aralığı aç istersen bizim hemşire bı komşu var 3 saatte emziririmis ama uzunca yarım saat kdr bende gece 2 3 saat aralığında uzunca emziriyorum uykusunuda alio kusmuoda
Benimki golden goat verdiğimde kusuyordu Aptamil de kusmuyor hiç acaba mama veriyorsan onumu sevmiyor mide benimkinin emince de ağzından geliyor az eskiler derler yağını alıp suyunu atıyor diye valla doğru ağzından gelen memeden ilk çıkan açık renk su varya obazen bakıyorum açkende kustuğu oluyor hiç durmadan kusma yaşıyoruz
Aralık da açamıyorum ağlıyor meme için bir saati geçmeden
Ama sanırım çok emdiğinden midesine fazla geldiğinden olabilir
Kusmasa ne kadar kilo alı r kim bilir
Benimkide aynı canım gezersek sıkıntı yok diğer türlü durmuyorKızlar 2 aylık bebeğim uyanık olduğu süre içerisinde hep mıs mız ya sürekli kucağında hoplatılmak isteniyor
Bezi yapıyor olabilir canım doktora bezide sor degistirmen gerekebilirBebeğimin pişiği ne yaptımsa geçmiyor şimdi biraz internette bakındım anneler resim paylaşmış onlara benziyor ve doktora gittiklerinde mantar demiş mantar kremleri vermiş onlarla 3 günde geçmiş.bende hep diyorum eşime sanki pişik değil diye galiba bizimse mantar eşim randevu aldı öğleden sonra götüreceğiz doktora bakalım ne diyecek evde almadığım pişik kremi kalmadı
Kollarda belde derman kalmadıBenimkide aynı canım gezersek sıkıntı yok diğer türlü durmuyoraz kaldı dayanın
Bizimde öyle canım. Emzirdikten sonra 5 dk anca reflü yatağında keyifle yatıyor. Sonra hep kucak. Eh eh yapıyor. Gazı var herhalde diyoruz.Kızlar 2 aylık bebeğim uyanık olduğu süre içerisinde hep mıs mız ya sürekli kucağında hoplatılmak isteniyor
Bunu ben yazdım sanıyordum ama yazmamışım. Tekrarlayan geçmeyen pişik olursa diye iki mantar kremi yazmıştı doktor bize. 5 yaşındaki kızımda bile azıcık kızarıklık görsem ya da elini poposuna götürdüğünü görsem hemen sürüyorum ben.Bebeğimin pişiği ne yaptımsa geçmiyor şimdi biraz internette bakındım anneler resim paylaşmış onlara benziyor ve doktora gittiklerinde mantar demiş mantar kremleri vermiş onlarla 3 günde geçmiş.bende hep diyorum eşime sanki pişik değil diye galiba bizimse mantar eşim randevu aldı öğleden sonra götüreceğiz doktora bakalım ne diyecek evde almadığım pişik kremi kalmadı
Emeklemeye başlasalar da rahatlasakKollarda belde derman kalmadıdiyoruz bir rahatsızlığı mı var ama zıplatınca gayet keyifli ama oturursan hemen mız mız modunda
Bio naturaldi değiştim ilk kullandığım naturaldi onu aldım baktım hala geçmiyor molfix pure soft aldım mustela pişik kremi kullanıyordum artık bi şekilde geçsin temiz içerik falan bakmayacam dedim sudocrem aldım ayy artık ne kullanayım şaşırdım bi çocuk daha büyüttüm pişik nedir hiç bilmedim bi defa bile kızarıklık olmadan bi kere bile bez markasını değişmeden bezden çıkarmıştım canı yansa huysuzluk olur dimi çok sıkıntı ettim bakamiyormuyum çocuğu pişik ettik diye yaBezi yapıyor olabilir canım doktora bezide sor degistirmen gerekebilir
Bende Google da araştırırken gördüm mantar demiş doktorlar hiç bilmiyordum bu kadar küçük bebekte mantar olabileceğiniBunu ben yazdım sanıyordum ama yazmamışım. Tekrarlayan geçmeyen pişik olursa diye iki mantar kremi yazmıştı doktor bize. 5 yaşındaki kızımda bile azıcık kızarıklık görsem ya da elini poposuna götürdüğünü görsem hemen sürüyorum ben.
Evet cani yanarsa ağlar durmaz kendi sütünü az bişey zeytin yağı ve badem yağı ile blender dan geçirip krem elde et onu kullan birazBio naturaldi değiştim ilk kullandığım naturaldi onu aldım baktım hala geçmiyor molfix pure soft aldım mustela pişik kremi kullanıyordum artık bi şekilde geçsin temiz içerik falan bakmayacam dedim sudocrem aldım ayy artık ne kullanayım şaşırdım bi çocuk daha büyüttüm pişik nedir hiç bilmedim bi defa bile kızarıklık olmadan bi kere bile bez markasını değişmeden bezden çıkarmıştım canı yansa huysuzluk olur dimi çok sıkıntı ettim bakamiyormuyum çocuğu pişik ettik diye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?